Reis USA 2012
Foto



Laatste commentaren
  • Alle vier ! (Gerda Massot)
        op Dag 16 : 12 Juli 2012
  • Pink Dunes (Carine & André)
        op Dag 15 : 11 Juli 2012
  • reis usa (Mony)
        op Dag 3 : 29-06-2012
  • Eenzaam en verlaten... (Kristel Godon)
        op Dag 13 : 9 Juli 2012
  • Foto's (Dieter & Hannelore)
        op Dag 1 - 27-06-12

  • Yellowstone - Las Vegas
    17-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 20 : 16 Juli 2012

    Weer goed uitgeslapen gingen we op zoek naar ontbijt. Het doel voor vandaag was MGM, Excalibur, Luxor, Mandalay Beach en New-York New-York, daar moesten we toch ergens een ontbijt kunnen vinden.

    In MGM was men al duchtig aan het gokken en bij het oversteken van de Strip was de wind al verschrikkelijk heet (>40°C). Vlug Excalibur in en voor $16 pp was het buffet helemaal voor ons; een buffet van zeker dertig meter lang, met een aparte afdeling met allerlei frisdranken en warme dranken en … een verrassing … een ganse toog met desserts, die zagen we pas als we gedaan hadden, spijtig want we waren allemaal verzadigd van dit uitgebreid buffet !

    Nog even de ‘restrooms’ passeren en we konden op wandel. Het gerinkel en geflikker van de casino’s waren we al moe gezien, maar vooraleer men iets interessant ziet van de binnenzijde van de enorme hotels moet men veel roltrappen en zalen doorwandelen. De majestueuze binnenkant van de Luxor piramide trok onze aandacht met in de wanden op 24 verdiepingen de kleine hokjes al kamers. Momenteel liep er een tentoonstelling over de Titanic, betalend uiteraard.

    Op het einde in het Mandalay Beach hotel was onze goesting al volledig over en wilden we wel terug naar de monorail, maar hoe daar geraken ?

    De volledige weg moesten we terug, want buiten in de hitte langs de baan was ook al geen optie, dus even rusten en back !

    In New-York New-York was niet veel te zien, dus staken we maar weer de brug de Strip over, langs de bedelaars met allerlei opschriften op een stukje karton, om de MGM binnen te duiken terug in de koude airco zalen. In de ‘Rainforest Café’ in de MGM konden we rustig, bij enorme visbakken met prachtig gekleurde vissen, een Budweiser uit het flesje drinken, terwijl op regelmatige tijdstippen gesimuleerd jungle-onweders losbarsten en de overal verstopte olifanten begonnen te toeteren, we zijn toch in Las Vegas hé.

    De monorail is al ‘common use’ voor ons, dus via de Northbound naar ons hotel en waar zouden we vanavond dan weer gaan eten?

    Op de hoek is er een hotel/restaurant met Steakhouse, daar eens gaan kijken op het menu. Vriendelijk personeel verwelkomde ons en ze gingen gewillig in om het menu aan ons te tonen. Een mooie Sirloin Steak voor slecht $85 en daar dan een lekker flesje rode wijn bij van waarschijnlijk een kleine 100 dollar, vonden we toch aan de hoge kant en beleefd gingen we buiten als toekomstige klanten voor vanavond, wij wisten wel beter !

    In ons hotel kunnen we ook eten en vermits we het vanavond niet te laat willen maken, want morgenvroeg is ons grote afscheid van Amerika,  was dat misschien toch de beste oplossing. Hier beviel het menu ons beter en reserveerden we maar direct rond 18 uur, zodat we nog eerst van de ‘Happy hour’ konden profiteren.

    Vanmiddag rijden Edy en ik nog even langs de luchthaven om te kijken waar Alamo ergens is om morgenvroeg de auto af te leveren, terwijl de meisjes genoten van een beetje platte rust in de kamer.

    Morgenvroeg vliegen we om 6u30 naar Washington, om dan maar terug naar huis te komen waar iedereen ons zo mist en ons met open armen zal ontvangen (hopen we) !









    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Reis USA 2012 < Yellowstone - Las Vegas>

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!