***antwoord op al uw vragen***

POSTMAIL:
04-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betreffende ezels:
 Betreffende ezels: 
                                              Beste Ria en beste Corry, dank voor jullie waardevolle bijdrage over ezels. Ezels zijn schitterende, maar helaas verkeerd begrepen hoefdieren en hopelijk wordt dit de aanzet voor een heus ezelalbum. Wat wij hun koppigheid noemen is in feite onze dwaasheid. Ezels kennen, in tegenstelling tot paarden, wel hun limieten en daarom zeggen zij tijdig"neen" en "stop".
Bovendien zijn alle hoefdieren in oosterse zin edele dieren. Herkauwers herkauwen(transformeren) immers rustig hetgeen ze "naar binnen krijgen". Precies daarom werden koningen te paard afgebeeld, Lao Tse ligt slapend op een os, en Christus wordt geboren tussen een os en een ezel en Hij trekt later op een ezel triomfantelijk Jerusalem binnen. Mail uw ezels, er zijn geen selectiecriteria, maar helaas, wegens plaatsgebrek kunnen slechts de eerste tien ezels in dit blog opgenomen worden. Streng, maar rechtvaardig: zo is het spel en dat zijn de regels. 



 

Te laat: dit ezelitem is afgesloten.


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe cursus



AANKONDIGING CURSUS; “VROUW EN MAN EN VROUW”
 
Beste bezoeker,
Misschien bent u, zoekend naar vaste beginselen, zingeving en oriëntering, één van de vele rusteloze “cursushoppers” geworden? Of  misschien bent u dat juist niet? Stop vanaf heden met hoppen, shoppen of zoeken naar een interessante cursus. De ene cursus is uiteraard al wat leuker dan de andere, maar vanaf september 2007 kunt u bij mij  terecht voor een steengoede sessie van twee cursussen die  al uw andere cursussen overbodig zullen maken. Het betreft één cursus “MAN”(yang , 44 minuten) plus één cursus “Vrouw”( yin , 46 minuten want aan yin is met name iets meer werk). Samen maakt dat dan 90 minuten.” Diegenen die iets van symboliek snappen zullen reeds nu overtuigd zijn van beide inhoudelijke kwaliteiten. U kunt ook kiezen voor een cursus “uitsluitend man” of “uitsluitend vrouw”.  Aan u om te beslissen, maar in beide gevallen is de cursus dezelfde: “MAN EN VROUW EN MAN”. Boek mij nog heden en uw vereniging zal nooit meer zijn wat ze geweest is. Alles wat u altijd al graag wilde weten maar niet durfde te vragen over yin en yang komt aan bod. Tot ziens. Walter.

» Reageer (0)


Gastenboek

Mail uw vragen en u hoort onverwijld van ons.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!