Zie ook www.marthabos.nl en http://blog.seniorennet.be/bali/
Inhoud blog
  • 14, 15 maart
  • 2e reisdag; zaterdag 13 maart
  • vrijdag 12 maart
  • woensdag 10 maart
  • zondag 7 maart, maandag 8 maart,
    Zoeken in blog

    Archief per maand
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 10-2009


    free counters
    Mijn favorieten
  • Reiswebsite
  • Verslag van een overwintering op Bali
  • Het weer in Alicante

    Click for Alicante, Spanje Forecast
    Gastenboek
  • Hallo
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • veilig weer thuis
  • Dhr.
  • Groeten uit Hoegaarden

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Image and video hosting by TinyPic
    Lou tems passo, passo lou ben (De tijd gaat voorbij, geniet er van)
    VOOR REISVERSLAGEN EN FOTO'S ZIE WWW.MARTHABOS.NL
    04-01-2010


    Nieuwjaarsdag


    Allen een heel geweldig, vooral gezond jaar.

    Wij hebben een voortreffelijk nacht gehad. Zoals verwacht weinig geknal. Het gesnurk van Luurd was luider dan de paar knalletjes. Wel een heel klein beetje sneeuw gevallen. Geen hinder voor het verkeer. We reden om kwart voor 8 weg. Onze Tom Tom stuurde ons naar Duitsland en dat wilden we natuurlijk zonder winterbanden vermijden. Dus weer een stuk terug en zelf de weg gezocht.

    We kwamen geen kip tegen, laat staan een auto. Zoals verwacht was het super rustig op de weg, ideaal. Pas om een uur of elf begon het verkeer een beetje op gang te komen. Eerst nog sneeuwbuien, niet erg en ook wat natte sneeuw later. De wegen waren prima. Van Langres tot Dijon was het wit, daarvoor niet. Het begon steeds droger te worden en we konden lekker opschieten. Onder het genot van de lekkere hapjes van Herma was het prima uit te houden.We meenden ons besproken hotel in Montelimar om een uur of half zeven te kunnen betrekken, maarrrr.

    dat viel tegen. We waren in Montelimar om een uur of half7 en toen moesten we het hotel nog zoeken. Het laatste stuk van Lyon naar Montelimar viel tegen. Luurd rijdt al niet zo graag in het donker en helemaal niet als je er al een hele dag hebt opzitten.

    Ik had geen uitdraai gemaakt omdat de printer het niet deed en de Tom Tom pakte het adres ook niet. Zonder al deze attributen zijn wij nergens meer. Dat werd dus zoeken en rondrijden. Maar pech hoort er ook bij. En als het hierbij blijft mogen we in onze handjes wrijven. Om half 8 eindelijk gevonden Dit hotel vergane glorie maar wel schoon en voor een nachtje slapen lekker goedkoop. De meeste kennen afslag Le Teil wel naar de Ardeche. Die richting op ligt het hotel. Het was buiten 7 graden. Dat is wel beter dan bij jullie. Morgen weer verder. Mogen nog wel een paar graadjes bij. We hopen Moraira te bereiken. Dan hopen we dus op de plaats van bestemming te komen waar ik geen internet heb. Wanneer het volgende verslag komt weet ik daarom nog niet .Moet op zoek naar wifi adressen . Tot gauw en bedankt voor de belangstelling.


    2 januari.

    Lekker geslapen en om half 8 weer in de auto. Alles liep voortreffelijk. Geen vrachtwagens, caravans o.i.d. We konden heerlijk doortuffen, met een gemiddelde van 110 km.!!! Dat is wel heel anders rijden dan 'szomers. Je rijdt soms helemaal alleen. Ook de wegwerkzaamheden werden niet uitgevoerd. Heerlijk. En toen bij Montpellier het zonnetje er bij kwam werden we helemaal vrolijk. Verwarming uit!! We waren om half 6 in Moraira maar toen moesten we het huis nog vinden en dat was zoeken. Gelukkig was het nog licht. In donker was het een crime geweest.

    De verwarming was aan en er stond een lekkere fles wijn voor ons klaar. Wat een ontvangst.

    We zijn zeer te spreken over alles. Mooi huis, erg schoon en een prachtig buiten. Enfin de foto's spreken voor zich. Op de t.v. zagen we dat jullie in de kou zitten.


    Zondag 3 jan.

    Na een heerlijke nacht uitgerust opgestaan en het lunchpakket van het hotel in Arcen genuttigd.

    En we genoten van de aanblik dat het zonnetje uitbundig scheen. Schuifpui open en stoelen op het terras geplaatst. Heerlijk. Je kon bloot in de zon. Het terras ligt heerlijk beschut. Ondanks de harde, frisse wind hadden wij het lekker warm. Tot half 4 van de zon genoten, toen kwam de bewolking.

    Als het zo blijft tekenen wij er voor.

    4 jan.

    We weten dat jullie in de kou zitten want we ontvangen het nederl. nieuws ook op t.v.

    Weer heerlijk zonnetje. Veel te veel warme kleding meegenomen. We lopen in t-shirt.

    Zit in een internet cafe, dus haast. Doei.

                    

              




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)






    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!