Inhoud blog
  • Eindelijk !!!!
  • Nog altijd pokkeweer !
  • En nu lente !!!!
  • Op weg naar de winter
  • Herfst
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    mijn tuin, mijn koninkrijk

    03-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hittegolf
    We staan aan het begin van een hittegolf, ik moet zeggen, ik kijk er niet naar uit ! Ik ben blij dat we eerst nog goed wat regen hebben gehad.Ik heb een tafel vrij in mijn serre en daar wil ik graag mijn cactuscollectie zetten, nu staan ze binnen en hebben eigenlijk niet genoeg lich en warmte en in de winter staan ze te warm natuurlijk. Ik ben benieuwd naar het resultaat !
    Mijn tuin ligt er eigenlijk wel mooi bij, het is een goed tuinjaar geweest tot hiertoe, alles bloeit en groeit en ik ben tevreden

    03-08-2009 om 12:50 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn tuinhulp
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is een foto van mijn tuinhulpje na een dag werken in de tuin.

    26-07-2009 om 17:42 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lang geleden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat is het lang geleden dat ik nog eens wat heb toegevoegd op mijn blog !!!Ben met vakantie geweest tijdens de heetste week van het jaar, een ramp voor mijn serre, mijn rubberen handschoen waren zelfs gesmolten !!! Mijn tomatenplanten waren er erg aan toe maar ze hebben het overleefd en hangen nu vol vruchten. De gele tomaten zijn verassend zoet van smaak en de cherrytomaatjes zijn super lekker, echte snoepjes !!! Ik had wel iemand om mijn serre en tuin te gieten maar die had geen groenervaring. De tuin heeft niet zoveel problemen gehad, hij wordt zelden extra gegoten.
    Ik heb onlangs een leuke ontdekking gedaan: mijn oleander die in volle grond staat sinds vorig jaar was volledig bevroren tijdens de winter maar nu komen uit de grond weer nieuwe scheuten !!!! Mijn goede raad : doe een ogenschijnlijk kapotte plant niet te snel weg !!!
    Wat heb ik meegebracht van ons vakantieland Italie ? Een adenium (woestijnroos), een prachtexemplaar met mooie roze-witte bloemen.


    op de foto: rosa the pilgrim, een mooie welriekende roos van  david austin, bloeit elk jaar opnieuw, een hele zomer lang vanaf juni tot de vorst

    25-07-2009 om 20:39 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oeioeioeioeioei !
    Oeioeioeioeioei ! Ik heb schimmel ontdekt op de bladeren van mijn aarbeienplanten ! Ze staan allemaal in pot in de serre en ik heb ze goed gegoten, hebben ze nu te droog of te nat gestaan ?!

    28-05-2009 om 11:45 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ravage !
    Het is een ware ravage in de tuin ! Gelukkig heeft mijn serre geen schade opgelopen !Mijn watertonnetjes zijn natuurlijk helemaal vol Ik heb elke dag rijpe aarbeien, mijn tomaten zijn ook al goed te zien, het zijn nog wel groene bollen en bolletjes maar ik heb zo een idee dat we dit jaar veel tomaten gaan moeten eten. Bij wijze van experiment heb ik verschillende soorten gekocht. Ik heb in Spanje zaad gekocht van een grote Spaanse vleestomaat, ik heb planten gekocht van een oranje trostomaat, enkele coeur de boeufs, ook een trostomaat, en enkel sherrytomaten.Ik heb ook een bakje ananaskersen(familie van de tomaat uit Peru) gezaaid en die zijn blijkbaar allemaal goed opgekomen, ze groeien als kool. Ik ben heel benieuwd of er ook rijpe vruchten gaan aankomen.
    Ik heb ook buiten de serre een stukje van de tuin ingepalmd voor prinsesseboontjes, zonnebloemen en komkommerkruid, deze dingen staan in volle grond, al de rest staat in potten.
    Nog veel plezier allemaal in jullie tuin ! En een goede oogst toegewenst !

    27-05-2009 om 10:32 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste aardbei
    Vandaag mijn eerste  eigen gekweekte rijpe aardbei gegeten,  en ze is goedgekeurd !   Ik ben vollop bezig met het uitplanten van mijn zaailingen buiten en ook binnen in de serre want ik wil het verschil zien en proeven tussen wat binnen en buiten gegroeid is. Op enkele kleine tegenslagen na is alles heel goed gekiemd en opgegroeid. Mijn tomatenplanten zijn al meer dan 1 meter hoog en er hangen verschillende bloemtrossen aan, ze staan allemaal in grote potten binnen in de serre.
    Ik zit nog steeds te wachten op regen, we hebben al zo lang geen drup gehad ! Het is echt nodig ! De weerman en de weervrouw beloven elke dag regen maar die komt maar niet, mijn tonnetjes zijn dus nog steeds leeg en de vijver begint ook al the slinken
    Maar verder ligt de tuin er mooi bij Ik krijg zo stillaan een echt  oerwoud gevoel, overal groen in alle mogelijke tinten en bloemen, heel veel bloemen die vol zitten met bijen. Kikkers, padden, salamanders, libellen, vogels , allemaal komen ze af op de vijver. Ik GENIET !!!

    13-05-2009 om 15:18 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn tonnetje
    Mijn regentonnetje is weer gevuld ! Ik was toch wel blij met deze regen en mijn plantjes ook. Een regenton, ik kan het iedereen warm aanbevelen !   Ik heb er twee, een aan elke kant van de serre maar ik wil er nog meer hebben, aan de garage, aan de veranda ...Ik ben heel tevreden over wat er groeit in mijn serre, alle zaden zijn gekiemd alleen niet die van mijn citroenmelisse, jammer maar dan koop ik er wel een. Mijn vijgenboom komt zeer langzaam weer tot leven, eerst dacht ik dat hij kapotgevroren was maar toen zag ik toch een beetje leven, sindsdien krijgt hij moeizaam weer groene knopjes en blaadjes, andere jaren stond hij om deze tijd helemaal in blad.

    Ik zaai, ik plant, ik wied en alles groeit ,langzaam word mijn tuin weer mijn kleine koninkrijk ! En ik GENIET met volle teugen ! Wat moet je nog meer hebben !

    05-05-2009 om 15:47 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgefrist !
    De regen van vannacht en van deze voormiddag heeft alles een beetje opgefrist in de tuin, en het heeft de plantjes deugd gedaan zo te zien   en alles ruikt zo heerlijk fris ! Ik had gehoopt op een zonloze dag vandaag omdat ik dringend mijn buxussen moet snoeien maar de zon schijnt alweer. Dan doe ik vanmiddag maar wat anders, mijn vetplantjes en cactussen moeten dringend verplant worden en ik wil nog wat zaaien en verpotten, werk genoeg dus.Momenteel ben ik heel !! tevreden over mijn tuin .Alleen kom ik tijd en handen te kort zoals gewoonlijk.

    26-04-2009 om 15:32 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    21-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste oogst.
    Ik heb gisteren mijn eerste zelfgekweekte radijsjes gegeten, lekker ! zo recht uit de grond, onder de kraan en in de mond ! Maar ik heb een probleem met mijn sla, sla voelt zich duidelijk ongelukkig in de warme serre maar buiten zitten er de vogels aan ! Mijn tomatenplanten krijgen hun eerste bloemetjes, mijn zelfgezaaide paprika's zijn nog maar kleine kiemplantjes, zij hebben er ongeveer 1 maand over gedaan om te kiemen, dat is wel lang he zeg !
    Ik sta te popelen om eenjarigen buiten te zetten maar dat is nog zeker 4 weken wachten Ik geniet wel vollop van het lekkere weer, buiten eten, een beetje werken in de tuin...ik zou zooooo graag op pensioen zijn !!!

    21-04-2009 om 12:06 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bolero.
    De tuin ontwaakt op het ritme van de Bolero van Ravel, eerst was het heel langzaam en dan sneller en sneller tot juli om dan helemaal uit te barsten Wat geniet ik toch weer met volle teugen, zelfs van de regen van gisteren heb ik genoten.

    Kennen jullie "Gardeners World", het tuinprogramma van BBC2 op vrijdagavond van 20 u tot 21 u ? Dat is nogal eens wat anders dan "Tuindromen met Mark" of "Groene vingers", die twee gaan alleen maar bij de rijken op tuinbezoek(meestal zijn de eigenaren niet eens echte tuinliefhebbers en ligt hun tuin erbij als een afgelikte boterham), in tuinen die zijn aangelegd door "een tuinaannemer van het jaar", het is gewoon een grote verkapte reclame ! Ook het tuinprogramma van onze Franstalige Belgen  (la une)is zeer de moeite waard (op zondag rond 14 u maar ook op andere dagen herhalingen)zij gaan elke week op bezoek bij een echte tuinliefhebber !

    18-04-2009 om 13:31 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZALIG PASEN !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lekker he zo'n weer !   Ik heb het hele weekend in de tuin kunnen werken, hij is echt in enkele dagen tijd veranderd in een groene oase op enkele struiken na, de eik is altijd wat later en mijn donkerrode esdoorn heeft ook nog niet al z'n blad.Maar het groeit ! Jongens jongens, het groeit dat het een lieve lust is. Dit was een van de mooiste Paasweekends, wat het weer betreft toch. We hebben buiten gegeten en koffie gedronken en genoten van het uitzicht .
    In de serre was het deze middag 34 graden en alle 3 de vensters waren open plus de deur !

    foto van mijn paasboom

    14-04-2009 om 00:00 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles groeit als kool !
    Alles groeit als kool ! Het is een lust om te zien, op een week tijd is bijna de hele tuin groen geworden en hier en daar staat er iets moois te bloeien Ook in de serre groeit alles verrassend goed. Ik heb wel nog veel werk, zowel in de tuin als in de serre, maar ik doe elke dag wel een beetje en dan komt het wel goed, je moet ook tijd nemen om te genieten !!!Hopelijk wordt het Paasweekeinde niet te nat dan kunnen we veel doen.
    Ben vorige zondag naar een mega tuincentrum geweest, we hadden om 9 uur nog net een plaatsje voor de auto, de parking was helemaal vol. Eigenlijk was het veel te druk om goed te kunnen kiezen. Mijn man deed alle moeite om zo snel mogelijk  aan de kassa te staan want...het was de Ronde Van Vlaanderen. Ik was liever alleen gegaan om rustig te kunnen kijken en kiezen maar ik had dringend enkele zware zakken grond nodig en die kon ik alleen niet oppakken. Maar gegarandeerd ga ik de volgende keer alleen !!!

    07-04-2009 om 14:44 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lekkere lavas
    Gisteren voor de eerste keer lavas geoogst in de serre. Ik had enkele weken geleden een potje gekocht met 3 kleine "lavaspuntjes"er in, die zijn nu gegroeid tot zo'n 25 cm ! Ik heb groene groentensoep gemaakt, met een takje lavas er in, dan alles gemixed met de staafmixer en de soep was echt lekker ! Dus lavas is een aanrader, je kan het kruid ook rauw gebruiken in salades. De plant groeit overal, ook buiten, en wordt ongeveer 2 meter hoog, maar je kan hem natuurlijk kleiner houden door er veel aan te knippen.

    31-03-2009 om 00:00 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed gewerkt vandaag
    Ik heb goed gewerkt vandaag al zeg ik het zelf ! Veel gezaaid, gestekt, verpot en noem maar op, alles in de serre want daar was het lekker warm. Het ziet er naar uit dat het eindelijk lente wordt deze week, ik ben benieuwd, ze hebben ons al dikwijls blij gemaakt dit jaar met een dooie mus .Dus, als het morgen mooi weer is begin ik in de tuin te werken, EINDELIJK !!!
    Mijn vijgenboom staat er maar triestig bij, hij had al lang dikke groene knoppen moeten hebben,  maar hier en daar denk ik toch dat er nieuw leven in zit, als ik met mijn nagel het bruine laagje van de takken schuur dan zie ik toch groen (allee, ik niet he , die tak dus) en  ik heb de indruk dat er kleine nieuwe bruine knopjes zijn gegroeid.

    29-03-2009 om 19:54 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo ! Is hier iemand....
    Hallo ! Is hier nu niemand die wat aan dit rotweer kan veranderen !!!! Hoe kunnen wij nu in Godsnaam in onze tuin werken !!!!Het was deze middag maar net 10 C° in mijn serre en de meeste planten hebben 12 C° graden nodig om te groeien !Beste mensen, als er iemand is die dit leest en kan zorgen voor droog, zonnig weer, 15 C° is genoeg hoor ! wil die iemand dat dan eens doen, ik vraag toch niet veel he !Please please please, pretty please ???

    26-03-2009 om 13:06 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk bezig

    Ik kom deze dagen handen en uren tekort ! Ik wil zaaien in mijn serre maar buiten in de tuin is ook veel werk. Mijn tuin wordt voor de winter niet "schoongemaakt" omdat ik de vogels wil helpen de winter door te komen, zij scharrelen graag tussen de bladeren en verdroogde planten op zoek naar beestjes. Dus is er extra veel werk in de lente natuurlijk.

    Veel kiempjes heb ik nog niet in de serre, alleen mijn spaanse radijsjes doen het heel goed.Ook van mijn "stinkertjes" heb ik enkele kiempjes, voor de rest zal ik nog wat geduld moeten oefenen Ik heb 3 dagen geleden enkele slaplantjes gekocht en die groeien als kool !Ook mijn rabarberplant en mijn lava's plant groeien explosief !Het is dan ook zalig warm in mijn serre.

    Eigenlijk zou ik op pensioen moeten zijn, ik zou me zeker niet vervelen !





    22-03-2009 om 19:36 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn eerste kiempjes !!!
    Heb zojuist mijn eerste kiempjes ontdekt in de serre en op mijn vensterbank binnen. Op de vensterbank heb ik een eerste kiempje van adenium obesum, een vetplant uit warmere streken, deze zaden zijn gezaaid op 13/03/2009, dus op 5 dagen tijd een eerste kiemplantje ! Maar in de serre heb ik mijn eerste gekiemde radijsjes, die heb ik gezaaid op 14/03/2009, dus op 4 dagen tijd !
    Vanochtend om 7.30 u was het slechts 0 C° graden in de serre ! Deze middag was het  er 22  C°graden  in de schaduw. Ik denk dat ik mijn bakjes deze nacht een dekentje zal geven want er wordt nog nachtvorst verwacht.
    Ik ben ook eens gaan kijken naar mijn vijgenboom die tegen de garage staat (zuidmuur) en hij krijgt toch weer nieuwe knopjes, de knopjes die er stonden voor de winter waren allemaal bevroren, normaal loopt hij heel vroeg uit en staan er piepkleine vijgjes nog voor het blad verschijnt, maar nu lijkt hij dood op enkele kleine knopjes na. De soort die ik heb is een "witte van Marseille", hij staat nu 3 jaar in de tuin en heeft al elk jaar rijpe vruchten gegeven en groeien doet hij ook goed. Normaal kan hij redelijk goed vorst hebben maar deze winter hebben we nachtvorsten gehad tot -15 C° !!

    18-03-2009 om 16:45 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer planten en zaden.
    Heb vandaag nog meer planten en zaden gekocht .Vorige week woensdag heb ik een lavas plant gekocht, het waren slechts drie kleine topjes die boven de grond kwamen piepen en toch kon je al heel goed de bouillongeur waarnemen. Op enkele dagen tijd is hij in de serre opmerkelijk gegroeid, hij is al hoger dan 12 cm en heeft al enkele blaadjes !! Eens buiten in de volle grond wordt hij natuurlijk rond de 2 meter hoog maar ik vind het toch knap dat hij "groeit terwijl ik er naar kijk"

    Ik heb vandaag ook mijn knollen geplant; een canna, geel met rode stippen, Abbesijnse gladiolen en een pompon dahlia met een donker paarse kleur, ik ben benieuwd wie van de drie het eerst komt piepen !

    Het was vanmiddag dan ook lekker weer Spijtig genoeg had ik weinig tijd om hier van te genieten Ik heb slechts een uurtje kunnen werken in de serre, daarna heb ik nog snel de klimhortensia gesnoeid, die krijgt reeds zijn eerste bladeren , ik wil hem zo smal mogelijk houden dus heb ik alle naarbuiten gerichte takjes weggesnoeid. De tuin begint nu toch echt weer tot leven te komen !

    16-03-2009 om 18:02 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ha !
    Ha ! Ik ben eindelijk bezig met zaaien, potten, verpotten...en ik geniet met volle teugen.Het weer is wel niet zo mooi als voorspeld maar in mijn serre is het toch aangenaam. Mijn allereerste bakje dat ik heb gezaaid was met adenium obesum zaden en een agavesoort, dit bakje staat wel binnen in huis op de vensterbank want adeniums verdragen geen temperatuur onder de 20 graden,in mijn tweede bakje heb ik gele tagetes (stinkertjes) gezaaid, die wil ik overal tussen zetten om zo ongedierte en plagen te voorkomen. Verder heb ik parijse worteltjes (van die kleine ronde) gezaaid en radijsjes (rood/wit), bieslook,  en chineese bieslook.Ik ben gisteren naar een plantencentrum in de buurt geweest om nog meer zaden en planten te kopen, zo heb ik een rabarberplant gekocht, lava's (maggi plant) en sinaasthijm en citroenthijm maar die komen allemaal buiten te staan natuurlijk.
    Ik ben heel benieuwd welke zaadjes het eerst gaan uitkomen  ! Ik hou jullie op de hoogte. En nu wil ik verder doen met zaaien ! Het regent buiten dus heb ik een goed excuus om in mijn serre te werken. Ik wil ook heel graag in de tuin werken natuurlijk maar eerst wil ik toch al mijn zaden gezaaid hebben zodat ze kunnen groeien.

    14-03-2009 om 13:54 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOERA !!!
    Hoera ! Mijn serre staat er ! Helaas heb ik vandaag of morgen geen tijd om er aan te beginnen, ik moet ze eerst helemaal kuisen (glas), dan de grond bedekken met haksel en dan kan ik eindelijk beginnen zaaien. Ik ben gisteren langs geweest bij een groot tuincentrum en ik heb heeeeel veel zakjes zaad gekocht . Ik hoop dat ik zaterdag aan de slag zal kunnen. En ze verwachten voor zaterdag ook nog eens droog bewolk en zacht weer. Wat moet je meer hebben om in de tuin te werken !

    12-03-2009 om 13:46 geschreven door aila

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto



    We zijn de 23de week van 2024
    Welkom op mijn blog!

    Foto

    Foto



    Foto

    Categorieën

    forum

    Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum


    Over mijzelf
    Ik ben , en gebruik soms ook wel de schuilnaam aila.
    Ik ben een vrouw en woon in in de stille kempen(alhoewel....!) () en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 01/01/1955 en ben nu dus 69 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: al wat groeit en bloeit.

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!