Angeltjes
19-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is de schuld van de warme zomer.

 

Burgemeester Moureaux Molenbeek : Jongerenproblemen te wijten aan warme zomer

Naar aanleiding van de rellen van de voorbije weken halen de stilaan dramatische toestanden in Brussel nog eens het nieuws. Bepaald nieuw is de situatie nochtans niet te noemen. In onze hoofdstad bestaan immers reeds jaren ‘no go-zones’: wijken waar allochtone jongerenbendes de plak zwaaien en de politiediensten zich niet meer (mogen) vertonen. Dat laatste zegden politieagenten vrijdagavond ook met zoveel woorden in ‘Terzake’.

Zij bevestigden daarmee eerdere getuigenissen van collega’s. Eind vorig jaar nog formuleerde een Brusselse agent het als volgt: “Die jongeren vinden dat die wijk van hen is. De Belgen trekken er weg, omdat ze worden geterroriseerd. De politie wordt er niet langer gedoogd. Die jongeren worden al woest als ze een uniform zien. (…) Zelfs de brandweer en de ambulance zijn niet meer welkom in die ‘no go-zones’. Jonge delinquenten strijden er tegen alles wat de maatschappij vertegenwoordigt. (…) Dat staat niet in de krant, maar het gebeurt elke week. We zijn daar de controle totaal kwijt.” Of nog: “Het is oorlog in Brussel en we zijn aan het verliezen.” Dat hoeft niet te verbazen, want de politie wordt in de uitoefening van haar taak ronduit tegengewerkt door de Brusselse politieke overheden die er alles aan doen om hun nieuwe kiespubliek niet voor het hoofd te stoten.

De verantwoordelijkheid van het politieke bestel is dan ook verpletterend. Dat geldt uiteraard ook voor Molenbeek, de Brusselse gemeente waar PS-potentaat Phillippe Moureaux de plak zwaait en die deze week andermaal het toneel was van zware rellen. De voorbije jaren hebben de islamosocialisten er geen moeite onverlet gelaten om het hun allochtone kiezers naar de zin te maken. Dat bleef heus niet beperkt tot het klassieke knuffelbeleid, waarbij subsidies voor integratie worden doorgesluisd naar organisaties die precies het omgekeerde beogen, of tot een voorkeursbehandeling van allochtonen in allerhande tewerkstellingsprojecten. De ordediensten wordt sinds jaren ook duidelijk gemaakt dat patrouilleren in bepaalde wijken ‘niet opportuun’ is. Daardoor zijn we stilaan in een omgekeerde wereld terecht gekomen waarin een geüniformeerde agent die beschouwd wordt als een bedreiging.

Zoals gezegd, zijn de taferelen die zich de voorbije weken in Brussel afspeelden slechts het topje van de ijsberg en niet echt nieuw te noemen. De uitleg die eraan gegeven wordt, is dat al evenmin. Nadat de eerste steen zijn doel had getroffen, togen de ‘weldenkenden’ alweer ijverig aan het werk om de harde feiten in allerlei kletspraat in te pakken. Passeerden de revue: de ramadan, schoolmoeheid, frustraties, een gebrek aan sportgelegenheid en speelpleinen, ongepast politieoptreden en natuurlijk ook discriminatie en racisme. Ere wie ere toekomt: de prijs voor originaliteit komt deze keer toe aan de islamsocialist Moureaux die het met een uitgestreken gezicht had over de significant toegenomen werkloosheid en - niet lachen alstublieft - een warme zomer als mogelijke verklaring voor de recente straatterreur.

Met z’n allen hopen dus op een significant toenemende werkdruk en een ijskoude winter. Dan komt het allemaal wel in orde.

@ VB


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Moureaux in Molenbeek

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zot van A, maar wel zot van aa *

 

 

* "Zot van A" is een toeristische slogan van de stad Antwerpen en betekent "gek op Antwerpen", zoals men het in het plaatselijke werelddialect zegt : "Ik zén zot van aa", ik ben dol op je.

Alex, een van de Strangers laat hier weer eens horen, dat hij best in staat is een doorleefde interpretatie te geven van dit oorspronkelijke Franse chanson van Michel Delpech "les divorcés".  De Strangers zijn vooral gekend om hun geestige verantwerpste teksten van liedjes uit de hitparade. Ze schuwen de harde maatschappelijke en politieke realiteit niet en werden wegens één optreden voor het toenmalige Vlaams Blok gedurende jaren naar het verdomhoekje verwezen door de media en de onvermijdelijke Inquisiteurs van de 0000. Bedankt Alex, ik vind jouw "Zot van aa" véél beter dan het oorspronkelijke "les divorcés.

De Platenruiter


18-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stem van de jongeren uit Molenbeek

 

 

 

In deze Franstalige reportage van RTL wordt gepeild naar de mening van de opstandige jongeren zelf.  Zij willen niet gefilmd worden zodat ze herkenbaar zijn. Zij voelen zich benadeeld, zijn de identiteitscontroles door de politie beu en verzetten zich vooral tegen het gezag.  Niet dat van de staat, zeggen zij, maar het cowboygezag van de politie. Een man die klaarblijkelijk een sociaal werker is van Marokkaanse oorsprong beweert dat "hun ouders hebben dit land opgebouwd" en nu staan de kinderen op straat.  Niemand van de betrokken jeugd vindt werk, zelfs niet om de toiletten te reinigen. Burgemeester  Philippe Moureaux wordt afgedaan als een man die zich verstopt voor de problemen. Dat ziet er niet goed uit, Fluppe ! Maar intussen is er een toestand geschapen door de politieke correcte elite van dit land die naar burgeropstanden leidt. Het is niet aan hen die steeds gewaarschuwd hebben tegen het lamlendige pamperbeleid om met oplossingen te komen.  Hier geldt het principe : de vervuiler betaalt. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is verdorie Al Kutsdag en wij weten van niets.

 

Ja, maak zoiets mee... Snuisterend in internetkranten lazen wij dat er in de hoofdstad Teheran van het Prachtland Iran rellen aan de gang waren deze namiddag, naar aanleiding van al kutsdag.

Wij in paniek, ons gewend tot het enige vrouwelijke lid van onze overbemande redactie, Juffrouw Ellen, u kent haar ongetwijfeld uit "de boekjes" :"Ha, juffrouw onze excuses omdat we wat laat zijn, maar onze oprechte felicitaties, want het is vandaag uw dag, nietwaar. Hier is een kleinigheid om straks in het café om de hoek een consumptie tot u te nemen en proficiat uit naam van ons allemaal."

Onze juffrouw, die er verraderlijk lieftallig uitziet, maar zo scherp staat als een Japans keukenmes als de situatie dat vereist, keek ons geringschattend aan en dan weten wij hoe laat het is. 

"Kom eens hier" haar wijsvingertje trilt als een opgespannen veer en de blauwe staalogen flikkeren. Dat zijn verontrustende en  onheilspellende signalen, waarop de knapste van de hoop maar zeker niet de moedigste, Savat, zich terugtrekt in de keuken  "Weten jullie niet wat Al Kutsdag is ? En dat noemt zichzelf experten inzake islamologie. Sinds 1979 wordt de laatste vrijdag van ramadan de ‘dag van Al-kuds’ genoemd, de Arabische benaming van de stad Jeruzalem.  Tijdens de ramadan openbaarde Allah zich via de Koran aan de mens. En de meest uitgesproken slogan in het Midden-Oosten is al geruime tijd diegene die vandaag door de straten van Teheran dendert, dus op al Kutsdag : Dood aan Amerika, dood aan Israël."

Ziezo, nu weet u het ook.  Dus er moeten geen bloemen gekocht worden voor madame. De kreet "Dood aan Amerika, dood aan Israël" volstaat. Zeg maar dat het afkomstig is van de godsdienst van de Vrede.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door een gelukkig briesje bij ons binnengewaaid

 

VSOA POLITIE   SLFP POLICE

 

PERSMEDEDELING

 

De maat is vol, genoeg onbestraft geweld tegen politie!

                                                 

Na de gebeurtenissen van voorbije nacht in de gemeente Sint Jans Molenbeek is voor het VSOA Politie de maat vol. Negen agenten gewond tijdens de uitvoering van hun opdrachten dit na de arrestatie van een veertienjarige en in totaal tien politiewagens beschadigd, waar gaat dit naartoe? Het worden bekogeld met stenen en zelfs gasflessen is de dagelijkse werkelijkheid geworden voor deze politiemensen. De situatie was volgens sommige politiemensen dermate dat zelfs het woord …. “burgeroorlog” …..niet taboe was!   

 

Het kan niet zijn dat onze politieke en justitionele overheden nu geen maatregelen treffen tegen deze amokmakers. Onze politiemensen moeten beschermd worden met alle mogelijke wettelijke middelen. Het VSOA Politie eist een “zero tolerance” strategie voor geweldsdelicten tegen politiemensen.

 

De statistieken spreken boekdelen, per dag worden in België bijna drie politieagenten het slachtoffer van fysiek geweld. In 2007 waren er 931 feiten van geweldplegingen tegen politieambtenaren, daar waar er in het eerste semester van 2008 al 476 dergelijke feiten werden gerecenseerd. Het is dus duidelijk dat de tendens een opwaartse spiraal vertoont en het einde niet in zicht is.

 

Het is vijf voor twaalf voorbij, de maat is vol!

 

 

Peter Vanisterbeek

VSOA Politie

Nationaal informatiedirecteur.

GSM:0497/weggelaten


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren, niet in beeld bij 0000
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

We weten het intussen al een hele poos, de VRT is er niet om de burgers voor te lichten maar om ze voor te liegen. Subtiel als het kan, met de grove borstel erdoor, als het moet. Tijdens het middagjournaal van vandaag kon men er niet om heen de revolutie toestanden uit Molenbeek te bespreken.  De nieuwslezeres van dienst, destijds uitgezocht door de hoofdredactie, omdat die ook graag een blondje op het openbare scherm wilden zoals Catherine Moerkerke van VTM, had het de hele tijd met haar roestige stem over "jongeren".  En bij de beelden van de gebeurtenissn van vorige nacht werden enkel politie-agenten getoond.  Het leek alsof die tegen spoken en geesten optraden want er was nergens één manifestant te bespeuren. Een cameraploeg van de VRT werd nochtans aangevallen, maar ook dat werd slechts terloops mondeling aangestipt. 

Het is voor de vriendjes van de islam een moeilijke tijd. Gelukkig is het morgen afgelopen met de flauwe kul van de ramadan en hopen zij dat de opstanden zullen stoppen.  Het ziet er niet naar uit, want het criminele tuig voert een heuse strijd om de macht uit : dit is de islam die gebied verovert, die steden inpalmt en die zich vestigt.  De klungelaars van de VRT snappen het uiteraard, maar het is veel leuker om een eencellige nazi af te schilderen als de vijand van het volk.

Een afgevaardigde van de politievakbond mocht even toelichten dat het de spuigaten aan het uitlopen was, maar de man weet goed genoeg, dat hij in dergelijke delicate situaties zijn woorden diplomatisch moet wikken en zijn uitspraken wegen.  Hij deed dat meer dan behoorlijk.

Moureaux kwam met het air van de onverschillige lijkbidder die hij is, vertellen dat er een crisistoestand heerst en dat "no-go-zones" onbespreekbaar zijn voor hem.  Waarom trekt hij dan geen battle-dress aan en gaat hij er niet zelf op uit met zijn Marokkaans schepencollege om het tuig het hoofd te bieden ?  Het is makkelijk en behoorlijk laf, jarenlang de islamaanhangers over het krullenbolletje te aaien, uw oorspronkelijke Brusselaars te verjagen en dan het politiekorps in onvoldoende aantal  naar het oorlogsgebied te sturen en hen te verbieden er op te kloppen ! 

De socialisten zijn primussen in het afbekken van de eigen mensen, het aflikken van vreemdelingen en achteraf het afjanken om hun eigen trieste lot.  De 0000 zal hen zendtijd in overvloed toekennen.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jef Elbers wist het al in 1997

 

 

Jef Elbers heeft het naar aanleiding van rellen in het Brusselse (toen reeds !) over "bruin gespuis".  In zijn dichterlijke vrijheid doelt hij op jongeren die de politie aanvallen, brandstichten en gehuld zijn in donkere, bruine kledij.  Zangers, poëten, schrijvers mogen altijd wat meer, dan wij gewone burgers. Nietwaar ?

(met dank aan Lieve voor de tip)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benelux premiers genoemd als EU-presidenten ... Genoemd door wie ?

 

Nu de likkebaardende Portugees Barroso zijn nieuwe termijn van 5 jaar binnengerijfd heeft als voorzitter van de ondemocratische Commissie, wordt er uitgekeken naar de volgende grote buit uit de grot van Ali Baba : het voorzitterschap van de Europese Raad, zeg maar het presidentschap van Europa.

Als de Ieren op 2 oktober "yes" zeggen tegen het verdrag van Lissabon en de nahinkers uit Duitsland, Polen en Tsjechië zich reppen om het verdrag officieel goed te keuren, kan de strijd losbarsten voor de topjob. Er wordt flink wat  gesjoemeld en onderhandeld, wees daar van overtuigd !  Beloftes schuiven van links naar rechts, van noord naar zuid, evenals de enveloppes met : "zoveel voor u, zoveel voor mij, zoveel voor Alexander en niks voor een ander".  De enveloppes zijn gevuld door ons, de burgers. Maak u geen begoochelingen, het niveau in de politieke regio's verschilt niet veel van de tradities bij de maffia in Corleone op Sicilië. De taal is diplomatischer, de dassen zijn discreter maar de heb- en graaizucht is hetzelfde : alle leden van de menselijke soort zijn slachtoffers van de vogelpikpijlen van de genetica. Het is een magere troost.

Reeds lang staat Tony Blair genoteerd als nummer één bij de bookmakers.  Maar het moet spannend gemaakt worden, dus er worden andere sukkels in het strijdperk gestuurd : de godbeware-ons  uitdagende gladiatoren Herman van Rompuy en Jan-Peter Balkenende.  Le Monde, die al lang geen onbetwiste kwaliteitskrant meer is maar wel op die reputatie blijft teren, heeft deze week de geruchten gelanceerd.  Om het martiale Benelux-trio te vervolledigen, is ook Jean-Claude Juncker op de lijst gezet.  En om de Zuidelijken te plezieren wordt Felipe Gonzalez uit Dierenmaterlaarsland Spanje genoemd.

De 3 genoemde Beneluxers komen gewoonweg niet in aanmerking, omdat ze tot dezelfde ideologische stam behoren als Barroso.  De Spaanse stierenvechter maakt om diezelfde reden evenmin kans en complementair omdat het Zuiden al behoorlijk vertegenwoordigd is met de Portugees.

Het zijn schoten voor de boeg en het kan ons eerlijk gezegd niet veel schelen.  De aandacht van het Europese kiesvee wordt weer eens afgeleid met schijnduels.  De Amerikanen mogen tenminste hun president kiezen, ook als het achteraf een minkukel blijkt te zijn. In Euronazië mogen de 500 miljoen dorpelingen juichen voor het product van politieke onderhandelingen en koehandels, dat hen zal aangediend worden als de Nieuwe Keizer. En intussen staan de lidstaten een ruim stuk van hun bevoegdheden af aan het ondemocratische Europa. De Commissie en zijn voorzitter zijn niet verkozenen, de president zal dit evenmin zijn en de regeringen van de lidstaten bieden nederig aan om hun respectieve grondwetten op te bergen in de "Nationale Musea voor vergeten Zaken". Lacht u niet geringschattend : daar komt het op neer, lieve dames en heren.

Het is niet politiek-correct te reppen  over deze realiteiten. De Europese burgers worden lekker gemaakt met geënsceneerde gevechten tussen prullenventjes die in eigen land dagelijks hun onvermogen bewijzen. En achter de schermen wordt de schaamteloze uitverkoop van de democratie bezegeld evenals  de afstand van nationale  en volkse identiteiten.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 agenten gewond bij nieuw oproer in Brussel

 

Vrijdag 18.09.09 - 06.45 u

Bij rellen met jongeren in  Sint-Jans-Molenbeek zijn gisterenavond zes agenten gewond geraakt. Het gaat om twee agenten van de zone Brussel West en vier uit de zone Brussel Hoofdstad-Elsene. De politie werd aangevallen door Molenbeekse jongeren en ook minder jongeren na de arrestatie van een 14-jarige relschopper.


Het boefje had de politie al een aantal avonden voordien uitgedaagd en beledigd. Toen de agenten hem  donderdagavond om 19 uur thuis kwamen arresteren in de Vanderstichelenstraat, liep het weer mis. Verschillende familieleden protesteerden luidkeels en samen met anderen omstuwden zij de aanwezige politie-agenten.  Toen er met stenen geooid werd,  trokken de agenten zich met de jonge arrestant terug in het commissariaat in de Brievendragerstraat. Stenen gooien is een traditie bij deze mensen, het behoort tot hun koeltoer die onze samenleving enorm verrijkt.  Als men u ooit vraagt : "Noem eens een concreet voorbeeld van de verrijking die de moslims in uw beschaving brengen" dan kan u nu antwoorden : "Stenen gooien".


Korte tijd later kwam de familie, vergezeld door een zestigtal fans  van de jongen naar het commissariaat. Dat leidde alweder tot trekken en duwen en een aantal jongeren begonnen het commissariaat te bekogelen met stenen. De agenten hadden er om gevraagd, als u ons vraagt, maar met vragen komen we er niet uit, dus gooien we stenen.

In het geharrewar moest de heftig geschrokken en onschuldige familie van de jonge arrestant vluchten en raakten twee agenten van de zone Brussel West gewond. Eén kreeg een kasseisteen tegen het been en de andere kreeg een zware vuistslag in het gezicht : eigen schuld, stenen tegen zijn bult.

De politie van Brussel West kreeg versterking van andere zones en van twee waterkanonnen en een helikopter van de federale politie. Dat bracht de rust enigszins terug in de straten rond het commissariaat. Zo is het natuurlijk gemakkelijk : wie de grote middelen heeft en ze inzet, wint altijd tegen de arme, kleine, verdrukte moslims, nietwaar ?  Maar even later liep de spanning gelukkig terug op in de Ribeaucourtstraat en de Leopold II-laan.  Daar begonnen onze heldhaftige jongeren in groepjes van tien tot vijftien de politie uit te dagen en rel te schoppen. Ze hadden enkele rellen meegebracht en schopten die : dat was lachen geblazen !

Een patrouille van de zone Brussel Hoofdstad/Elsene die ter versterking was opgeroepen, werd bekogeld en daarbij raakten vier agenten gewond.

De politie zette een honderdtal agenten in om de rust te doen weerkeren. De ramadan is bijna afgelopen en dan is het groot feest : dan komen de onderdanige en ongelovige blanke sullen met een schijnheilig smoelwerk, getekend door onderdanig begrip lekker mee smikkelen en smullen. En zich excuseren voor het baldadig optreden van de politie. 

 

Six policiers blessés dans des échauffourées à Molenbeek-Saint-Jean
 
"Jongeren" zien er oud uit in Brussel
 
Six policiers blessés dans des échauffourées à Molenbeek-Saint-Jean
 
Politie-agenten in Brussel vragen zich af waar het leger blijft. Dat vecht in Afghanistan tegen andere moslims. Voor de rest is het alom peis en vree.
Ray
foto's : RTL


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse jongeren halen weer kattenkwaad uit, nietwaar.

 

Het is me wat in Brussel met onze jongeren. Dat is elk jaar hetzelfde, nietwaar, eerst bij het botten van het blad en later nog ne keer bij het vallen van het blad.  Onze jeugd is hypergevoelig aan de seizoenswisselingen.  Het bloed verandert dan, nietwaar en dat heeft zo zijn invloed op het gedrag.

Bij het ouder worden, hebt ge dat ook : er wordt veel feller gemanoeuvreerd met de rolstoelen en kreten als "ik zal eens op uwe ouwe smoel toeken" zijn schering en inslag in onze rusthuizen in die periodes.

Er is niet veel veranderd, nietwaar,  tussen wat we gemeenzaam het gedrag uit  "de jaren stillekes" noemen,  en het comportement van de hedendaagse jongens en meisjes.  Vroeger werd er ook geravot en werd er al eens een blauw oog geslagen om de gunsten te verwerven van een hupse Jacqueline of een welgevormd Marie-Louiske.  Dat is nog zo. En er waren ook jeugdbendes die er samen op uittrokken om de concurrenten uit een andere wijk uit te dagen. Maar ja, maar zeker en vast, nietwaar. Laat u toch niks wijsmaken nietwaar, kijkt maar naar den televies, daar leggen ze dat haarfijn uit hoe het in malkander zit, Madame Martine en Madame Kathleen.

Er is niet veel veranderd, beste vrienden : het leven is  een lange rustige stroom, maar gelukkig zijn er versnellingen en watervalletjes, die voor de nodige variatie zorgen.

En nu gaan we onze pilletjes nemen (neen, vandaag geen blauw, Oscar, ge hebt er al eentje gehad vorige week), de kijkbuis uitdraaien, het was best gezellig met Vim de Wilder, dat is pas een lieve jongen en hij spreekt zo mooi en morgen vroeg weer op voor een andere vrolijke dag. We zijn benieuwd wat de jongens in Brussel uitgespookt hebben, de deugnieten !

.

http://www.rtlinfo.be/info/votre_region/bruxelles/271706/meurtre-d-un-membre-d-une-bande-urbaine-a-anderlecht-un-suspect-arrete

 http://www.rtlinfo.be/info/votre_region/bruxelles/272071/coups-de-couteau-entre-bandes-urbaines-a-bruxelles

 http://www.rtlinfo.be/info/votre_region/bruxelles/271723/deux-stations-de-metro-fermees-suite-a-une-agression-au-couteau

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten : verrijking of bedreiging ?

 

 

logo

Een Amerikaanse journalist heeft de historie van de immigratie geanalyseerd – en ziet voor Europa dramatische consequenties. Europa heeft zijn behoefte aan arbeidskracht door immigranten overschat. Immigranten maken meer aanspraak op de sociale systemen dan ze er aan bijdragen.
.


17-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balkenende wijst taks op hoofddoeken van de hand
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Het kabinet ziet helemaal niets in het voorstel van PVV-leider Geert Wilders om belasting te heffen op het dragen van een hoofddoekje.

Dat maakte premier Jan Peter Balkenende donderdag duidelijk tijdens de tweede dag van de Algemene Beschouwingen. Woensdag, toen Wilders zijn plan presenteerde, sprak minister Eberhard van der Laan, de opvolger van Vogelaar,  al van een volstrekt hysterisch voorstel.

Balkenende benadrukte dat zo'n voorstel niet past in ,,een land waar plaats is voor iedereen en waar we respectvol met elkaar omgaan'', zoals hij dat voor ogen heeft.

Wij hebben ons een kriek gelachen toen we eerst lazen en vervolgens hoorden hoe Wilders zijn voorstel formuleerde in de Tweede Kamer.  Het lag er toch vingerdik bovenop, dat het de PVV-er te doen was om te wijzen op de grote en snelle wijziging in onze samenleving.  Modernismen zijn normaal en evident maar de verschuivingen die wij meemaken zijn van een geheel andere orde. Wilders is er hoe dan ook weer in geslaagd het debat naar zich toe te halen.

Het gigantisch tekort op de Nederlandse begroting van 36 miljard euri veroorzaakte minder deining dan het ludieke taksvoorstel voor de moslima's. 

Wij koppelen er een polletje aan vast.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston zingt

 

 Gershwin's klassieke song : I've got a crush on you 

 

gezongen -één strofetje a-capella- door de verleidelijke

Jennifer Aniston

Hier klikken aub 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Respectloze Clinton organiseert iftar na herdenking 11 september

 

 

Deze week maandag 14 september greep op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken een zogenaamde "iftar" plaats, geleid door Hillary Clinton.  Iftar is de enige dagelijkse  maaltijd die de moslims nuttigen gedurende de ramadanperiode.
 
Het was fijngevoelig van ministerin  Hillary om dit te doen op 14 en niet op 11 september : deze fijne dame wordt  erg op prijs gesteld  door de nieuwbakken EU-commissaris voor Ontwikkelingshulp-aan-dictators-van-arme-landen, Napoleon de Gucht.  Fijne mensen vinden mekaar altijd.
 
"De bijna 7 miljoen moslims in ons land hebben onze cultuur verrijkt en ons sterker gemaakt met de bijdragen die zij ons geleverd hebben" sprak Clinton ... Als ik zulke betekenisloze zinnen had durven uitspreken tijdens  een voordracht in mijn  middelbare school periode, was ik met het schaamrood op de wangen naar mijn plaats teruggestuurd met 2 op 10, omdat ik steeds een brave en beleefde student ben geweest. Deze opeenstapeling van nietszeggende woorden is ordinaire quatsch. 
 
Als u ons vraagt, en ook als u dit niet doet, zeggen wij ronduit, dat deze daad van medeleven met de islam, misplaatst is tot en met.  Enkele dagen na de herdenking van de 3000 slachtoffers die om het leven zijn gekomen na de aanval op Amerika (over de duizenden gekwetsten en getraumatiseerden wordt niet meer gesproken) worden de  burgers onmiddellijk terug gehersenspoeld door de president en zijn elite-regering.  Beschamend !

  Bron : Fox News

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oewaalse humor

 

La plus belle drôle de Wallonie

Polikliniek & Gemeentelijk slachthuis


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ssst ... stilletjes ... misschien komen er wel 350.000 nieuwe Menschen bij in B

 

De ramingen van de regering, dat er door de regularisatieperiode 50.000 of 80.000 mensen zullen bijkomen, zijn "belachelijk laag". Het zullen er 350.000 zijn. Dat zegt een topambtenaar van de federale Dienst Vreemdelingenzaken anoniem in Het Laatste Nieuws.
 
"Wat niemand lijkt te beseffen, is dat er achter de meeste dossiers meer dan één persoon schuilgaat. En dat er na de regularisatie doorgaans nog volgmigratie is van andere familieleden. Finaal gaat het dus om een veelvoud van wat de regering de mensen voorspiegelt", zegt de ambtenaar. En verder: "De ervaring leert dat minstens één op de drie zal terugvallen op een leefloon of een uitkering".
 
Jean-Marie Dedecker (LDD) wil in het Vlaams parlement een belangenconflict tegen het federale niveau inroepen. "Vlaamse OCMW's moeten niet opdraaien voor alle leefloners die onder druk van de PS en cdH naar hier worden gehaald." (belga)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zon en Liefde

 

Lichtjes tikt de zon tegen je venster

en de liefde, heel zacht, klopt in je hart.

En de een en de ander roept je.

De zon zegt : "Slaapster, toon je, je bent zo mooi"

De liefde zegt : "Zusje, denk met je eerste gedachte

aan diegene die je liefhebt ... denk ..."

Giacomo Puccini heeft dit liedje gecomponeerd in 1888.  Een aantal jaren later heeft hij het gebruikt in het slotkwartet van de derde acte van La Bohème. Het wordt gezongen door Placido Domingo en Julius Rudel begeleidt aan de piano. Zomaar omdat het mooi weer is.

 

 

Bijlagen:
07 Sole e amore (Mattinata), for voice & piano.mp3 (1.9 MB)   


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Hitlerobsessie bij de nieuwsredactie van de VRT

 

Wij vragen ons af hoe saai het leven wel niet zou zijn voor de regime-aanhangers van de VRT, meer in het bijzonder die van  de nieuwsdienst,  mocht Adolf Hitler nooit geboren zijn geweest.  Er is geen schijn van kans dat waar dan ook in Europa een heropleving tot stand zou komen van het gedachtengoed van de Duitse gek, maar de feitenwurgers van de Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep zijn voortdurend op zoek naar nazisporen, net zoals geobsedeerde UFO-fanaten nabije ontmoetingen veinzen met ET's.

Alsof de rest van de actualiteit bestaat uit banaliteiten. Als er een streep van een swastika te bespeuren valt, worden captatiewagens gemobiliseerd en overuren spelen geen rol.

De VRT plaatst vandaag  op  zijn superdeluxe webstek een foto  van de Heilige Obama als Hitler ; niet om met Zijne Onsterfelijkheid de spot te drijven, neen om weer te geven wat Amerikaanse onverlaten en tegenstanders wel niet aandurven qua vergelijking. Verplaats u  niet naar die webstek : wij hebben een afdrukje gemaakt.

De Propaganda Staffel van de VRT is  in staat om morgen een reportage te maken, bij voorkeur met verborgen camera door een dwaas jong kieken, om te bewijzen dat de Eva van Adam de oermoeder is van Eva Braun. Zonder vijgenblad met een Brazilian wax zoals het snorretje van Dolf, om kijkers te lokken. Geobsedeerden doen het niet anders.

 

.
.

Robin Ramaekers, de reporter met verborgen camera  op zoek naar Hitler-adepten, maar zelf anoniem en ondergedoken.

 

Forel met botersaus : Hitlers njam-njamgerecht

 

Leden van het Propagandateam tijdens een Ondervraging

 Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De jungle van Calais wordt (weer eens) opgeruimd.

 

 

Het zwakke beleid van alle EU-landen inzake migratie veroorzaakt schandelijke toestanden, zoals in het Franse Calais waar duizenden vluchtelingen bijeentroepen in ellendige en mensonwaardige toestanden. Zij proberen over te steken naar Engeland, in hun ogen het Goudland.  Je kan die sukkelaars nauwelijks verwijten dat zij gebruik maken van de slappe open-grenzen politiek van Frankrijk e.a. 

De elite-politici schermen graag met vage termen als "gedoogbeleid" om vooral niet beschuldigd te worden van onmeedogenloos optreden. Hun houding beantwoordt meer aan laffe onverschilligheid  : eens de sukkels binnen de grenzen aangekomen zijn, doet men of ze niet bestaan.  Het probleem wordt genegeerd, er wordt over gezwegen, en intussen organiseren deze vaak simpele lieden zich tot een gemeenschap waar ellende, misbruik, wreedheid en wetteloosheid de hoofdtoon voeren.  Het is niet voor niets dat in Calais dit gebied de naam krijgt van "de jungle van Calais".

 

De Franse minister voor Immigratie heeft gisteravond op TF1 aangekondigd dat voor het einde van volgende week de miserie-zone  zal opgeruimd worden. Het is de zoveelste aankondiging van de overheid dat er een einde moet komen aan deze schande.   Het merendeel der illegalen zal voor de keuze gesteld worden : vrijwillige terugkeer, asielaanvraag of uitdrijving.

De politiek-correcte en elitaire machthebbers in Europa dragen in het immigratievraagstuk een verpletterende verantwoordelijkheid die we enkel kunnen omschrijven als "onmenselijke lafheid".  Streng, kordaat en snel optreden van bij de eerste vaststellingen,  zou heel wat menselijker zijn, dan wat er nu gebeurt : gedurende jaren vluchtelingen of wat het ook zijn,  laten leven als dieren én de eigen mensen uit de omgeving permanent confronteren met deze hachelijke situatie.

Het is natuurlijk veel makkelijker "racist" te roepen tegen diegenen die de wantoestanden aanklagen.

Ray

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!