Dairy van en voor het volk
Alles dat er zo om ons heen gebeurd,en de overheid niet optreed
Hoe denk jij hierover? DEZE BLOG STAAT ONDER BEHEER VAN H.V.DIASPORA
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Geweld
  • KidsTegenGeweld
  • Hoopvol
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    27-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Voor alle bezoekers
    Van Anoniem


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Reacties (0)
    24-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbijganer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  







    Hallo
    mijn moeder heeft een aantal periodes van psychotisch manische depressies gehad, zo'n beetje gedurende mijn hele leven. Ze is een paar keer opgenomen in een psychiatrische inrichting en de laatste keer met succes behandeld, ze is nu al zo'n zes jaar stabiel.
    Toen ben ik dus maar wat boeken gaan lezen over manische depressisch en inmiddels weet ik dat het erfelijk is, ik heb zo'n 10% kans om manisch depressief te worden en nu zit ik dus met wat vragen.
    Wat is mijn kans op psychoses in het algemeen en wat op manische depressies? Zou u mij ook wat kunnen vertellen over pychotische manische depressies want daar heb ik nauwelijks informatie over kunnen vinden? Voor zover ik weet kan ik me niet laten testen en zijn er geen middelen om te voorkomen, maar is daar inmiddels verandering in gekomen? Is het misschien mogelijk een rechtsgeldige verklaring op te stellen waardoor ik gedwongen kan worden opgenomen, wanneer ik symptomen begin te vertonen ( aangezien ik heb gelezen dat zich niet willen laten opnemen vaak voorkomt bij manisch-depressieven) en hoe zou ik dat moeten aanpakken?
    Zou u voor mij misschien ook een eerlijk beeld kunnen geven van wat er zo al veranderd in iemands leven voordat hij ook nog maar een enkel symptoom heeft gemerkt en de mogelijkheden nadat iemand moet leven met medicijnen, die weliswaar wel hebben aangeslagen?



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    23-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zie, ik zie!? 12-12-07
    Ik zie, ik zie…? 12-12-07
    Halle Barry en het Sydney Operahouse (foto: EPA)

    Ze noemen het niets minder dan gedachtenlezen, de onderzoekers van de universiteit van Leicester in Engeland. Zonder te zien waar het proefpersoon naar kijkt, kunnen zij ontdekken wat er op een plaatje staat, door hersenactiviteit te interpreteren.

    Met sensoren die in de hersenen zijn geplaatst, kan bekeken worden welke neuronen afgevuurd worden op het moment dat het plaatje te zien is. Bij Halle Barry gaan andere neuronen af dan bij het Sydney Opera House. 

    "Simpel gezegd kunnen we gedachtenlezen via de neuronenactiviteit", zegt de leider van het onderzoek, Dr. Rodrigo Quian Quiroga. 

    Tegelijkertijd
    Het nieuwe project borduurt voort op een onderzoek uit 2005, toen Quian Quiroga ontdekte dat verschillende neuronen aan verschillende herinneringen zijn gekoppeld. Zo bleek er een Jennifer Aniston-neuron te zijn, dat afging als de Friends-actrice in beeld kwam, in welke pose dan ook. Zelfs bij alleen haar naam of Friends-collega Lisa Kudrow roerde het zich. 

    Bij elk andere plaatjes, van beroemdheden, dieren of beroemde gebouwen, bleef het stil.

    Het huidige project draait de zaak om. Nu keek Quian Quiroga of hij kon achterhalen wat er te zien was. Hij koppelde een database met plaatjes aan plekken in de hersenen die oplichten bij het zien er van. 

    “Daarvoor moesten we zoveel mogelijk neuronen tegelijkertijd in de gaten houden. Op dit moment lukt het ons honderd neuronen in de hersenen tegelijk vast te leggen.” 

    Kunstarm
    Quian Quiroga hoopt dat zijn ontdekking in de toekomst tot baanbrekende protheses kan leiden.

    "Een patiënt met een dwarslaesie kan nog steeds denken dat hij zijn arm wil uitstrekken om een kopje thee te pakken, alleen gaan die signalen niet naar zijn spieren." 

    In de toekomst kan een kunstarm die signalen mogelijk wel oppikken. 
    BRON NOS

    Ik heb gelukkig geen instrumenten nodig ik voel en lees als de neutronenactiviteit zicht verplaats.
    Ik lees als ik daar behoefde aan is en het weten. ik lees bij iedereen de gedachten.
    Maar doe dit als het strik noodzakelijk is, in extreme gevallen anders had ik wat te doen.Ik heb geen meduim dus waarom zou ik maar het is een zege en soms hindelijk.Jaren geleden ziij ik hoe sommige dingen in ekaar zaten nue niet meer niemand komt mijn geheim te weten daar ie het na gemaakt
    H.V.Diaspora


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    22-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo is dat

       

    In gesprek 17 juni 12001 eerder geschreven naar aanleiding van .....

     

    Bij de algemene vergadering van Burgemeesters en wethouders in Kerkrade  de VNG, Opperde Deetman dat opvang van asielzoekers een morele plicht is. Als ze blijven waar ze thuishoren is alles oké.

    Weet je wat een morele plicht is. Ziekenhuizen openhouden, wachtlijsten oplossen, medisch personeel goed opleiden en beter honoreren. Want dat is een groep die het in eigen land zwaar te verduren heeft.

    Ouderen mensen die met geweld tasjes worden afgenomen en vrouwen die aangerand worden. Veiligheid  garanderen voor alle mensen. Zekerheid op straat, meer politie.

    Mensen die werkeloos zijn alle soorten werken laten doen en geen mensen uit het buitenland halen.

    Niets gedogen dat niet mag (dat is een morele plicht van de overheid! Doen ze toch gedogen dan is dit een zware belediging voor de autoriteit en voor de bevolking.

    Ze zijn in staat om een ziekenhuis dat hier hard nodig is af te breken en  in het buitenland  op te zetten. Van ons geld zonder onze machtiging.

    Alleen voor goede sier te maken van ons geld, met voorbedacht als zij daar op bezoek komen dat de lopers gespreid worden.

    Dit is niet alleen a moreel maar ook een wanprestatie.

    De Nederlandse overheid moet zich niet beter voordoen als dat ze is, de geschiedenis vertelt andere verhalen over dat klein stukje apenland.

     

     

                             (c) H.V.Diaspora

                             

           


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    20-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Touch my hand

    Touch my hand

    see my eyes, they carry your reflection,

    watch my lips and hear the words Im telling you

    give your trust to me and look into my heart and show me

    show me what you're doing

    so sit on top of the world and tell me how you're feeling

    what you feel is what i feel for you

    take my hand

     

    Dido


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    18-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




    Je denkt: je bent getrouwd, je hebt kinderen
    dus je blijft bij hem.’

     

    Carmen (46) heeft haar eigen verhaal. Zij trouwde en raakte zwanger. Haar man sloeg haar tijdens haar zwangerschap. Zij dacht dat het iets tijdelijks was. Het hoort erbij: Je hebt ruzie, de man wordt boos en dan slaat hij. Zij durfde er nooit over te praten omdat haar man dreigde hun kind uit het raam te gooien.

     

    Pas toen de blauwe plekken op haar gezicht te zien werden en haar schoonzus het merkte heeft zij er een einde aan kunnen maken. Toch heeft het allemaal wel vier jaar geduurd. Ook de zus van haar man vond het walgelijk gedrag. Zij heeft het aan de rest van de familie kenbaar gemaakt.

     

    Carmen zelf sprak er nooit over, want zij wilde haar ouders geen verdriet doen. En ook steeds wanneer zij besloten had weg te gaan volgden gesprekken met de wederzijdse families en berustte zij weer erin. Nooit heeft zij aangifte gedaan. Nu vindt zij het onnodig dat mensen het zolang volhouden.

    bron darshan


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)

    Reacties (0)
    15-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Reacties (0)
    13-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zit iets bij je in de weg
    Er zit iets bij je in de weg
    en daar wil je vanaf

    Je keel zit dicht en je voelt je benauwd. Je wilt wat anders, maar wat? Je hebt vage klachten en de dokter kan niks vinden. Je hebt vaak pijn in je buik. Hoofdpijn. Spanningen. Je denkt of voelt eigenlijk dit en dat, maar toch doe je zus en zo. Je vindt het moeilijk om voor jezelf op te komen. Je hebt iets heel ergs meegemaakt, waar je eigenlijk niet over durft te praten. Je relaties lopen steeds stuk. Je hebt angst voor de angst dat je af zult gaan. Je durft geen contacten te leggen. Je voelt dat je een andere kant op moet, maar vraagt je af welke en hoe? Je vindt het moeilijk om een gesprek gaande te houden. Je hebt ontdekt dat je homo bent. Je kan er niet meer tegen. Je voelt je afhankelijk, jezelf niet meer. Je voelt je misselijk en denkt dat je elk moment flauw kan vallen. Je bent lusteloos en komt nergens toe. Je ligt 's nachts vaak wakker. Je gokt. Je loopt in een cirkeltje.Je ziet het soms ineens niet meer zitten.
    Je komt er in je eentje niet meer uit. Dan wil je zo toch niet doorgaan? Tijd om er eens wat aan te doen

    Bron Kees Wijn


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    12-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn verhaal

    24-10-07 07:58:33 Ik werd opgeroepen om mijn verhaal te vertellen over een vriend die vast zat in de politiecel. Ik wilde ook mijn verhaal vertellen omdat ik overtuigd was dat hij onschuldig was.
    Ik werd in een verhoorkamer gezet, en twee poltiefiguren kwamen mij onderhanden nemen, de good cop en de bad cop.
    Mijn ondervraging duurde van 20.00 tot 3 uur 's nachts. Ik werd geconfronteerd met allerlei 'bewijs', waarvan ik moest zeggen dat ik er meer van wist, en ik moest zeggen dat het klopte. Het ging om seksuele intimidatie van mijn vriend, directeur van een stichting, waarvan ik voorzitter van het bestuur was. Ik kon de verhalen herleiden tot een paar medewerksters  die onlangs door mij ontslag was aangezegd wegens slecht functioneren.
    Tijdens mijn verhoor werd ik geconfronteerd met allerlei persoonlijke zaken, 'die men wel even naar buiten zou brengen als ik niet wilde meewerken'. Om drie uur 's nachts gaven ze het op, en zeiden dat ze 'omdat het al zo laat was maar geen proces verbaal opmaakten van ons gesprek'. Ik heb dat laten gebeuren.
    Mijn vriend werd later vrijgesproken, er was geen spoor van bewijs, en de dames vielen vreselijk door de mand bij de rechtbank.
    Ik zal NOOIT meer meewerken met wat dan ook wat de politie aangaat, ik vertel ze de tijd van de dag zelfs niet. En er gebeurt NIETS meer zonder dat er proces verbaal wordt opgemaakt.

    wat moet je daarmee


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    10-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hebben
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  





    Een mens heeft altijd wat.

    Slecht geslapen,,,zorgen,,,

    pijn dan hier dan daar

    geld gebrek of te veel

    ruzie met man of vrouw

    kinderen familie of buren

    op het werk met jezelf

    zorgen om milieu of de natuur.

    Ja, er is nog meer

    wij zijn er nooit vrij van

    het hoort bij het groeien
    maar ook bij het vergaan.

     Soms denk ik

    Ik ben groot genoeg.

     

    © H.V Diaspora

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    08-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Was het een droom?

    Ik had een droom.

    In mijn droom had ik een interview met Jezus. Jezus zei: “Je hebt vragen te stellen.”
    Ik vroeg: “Hebt U tijd voor mij?” “Natuurlijk” zei Hij “Ik heb de eeuwigheid… en meer voor jou! In liefde spreek ik tot mijn kinderen, vraag me alles!”

    Ik vroeg Hem: “Wat denkt U van ons?… Mensen bedoel ik.” Jezus glimlachte, maar ik dacht dat ik tranen in Zijn ogen zag opwellen. Hij sprak: “Mijn hart huilt om de mensen. De Vader heeft alles gegeven voor zijn kinderen, maar zoveel weigeren zijn liefde. Ze hebben dorst, maar ze drinken niet. Ze hebben honger, maar ze eten niet. Ze zijn uitgeput, maar ze rusten niet”

    Jezus nam mij bij de hand zodat ik zelf de littekens kon voelen. Hij troostte me aangezien ik huilde

    “Maar Heer, hoe worden we vol? Hoe kennen we de liefde van de Vader?” Jezus antwoordde: “Ik ben het brood om te eten, Ik ben het water voor eeuwige verfrissing, Ik ben de weg, de waarheid en het leven! Ik ben bij je, roep Mij aan!

    Word wakker, Mijn kind!” 


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    07-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wie weet iets
    ik ben een best verlegen meisje, die daar op zich best goed mee kan omgaan, maar zodra een gesprek te persoonlijk wordt dichtklap. dit is vooral met bijv. functioneringsgesprekken erg lastig. het enige wat ik dan nog kan zeggen is ja/nee terwijl ik in mijn hoofd wel weet wat ik wil zeggen of antwoorden.
    hier loop ik steeds meer 'tegenaan' en vind het dus erg lastig! heeft iemand tips???

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zo maar

     

     

     

     

    Oude meubels zijn niet alleen mooi

    maar hebben ook veel te vertellen.

    Nieuwe meubels zijn doorzichtig

    en kunnen geen toekomst voorspellen.

     

    © H.V.Diaspora

     

     



    Mobiele telefoons in ziekenhuizen blijven gevaarlijk

    GSM in ziekenhuizen blijft gevaarlijk

    Het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam (AMC) en TNO concluderen na onderzoek dat mobiele telefoons nog steeds storingen kunnen veroorzaken aan medische apparaten. De kans op storingen is nihil als de telefoons zich buiten een straal van één meter van de apparaten bevinden.

    In het onderzoek werden zestig apparaten op hun gevoeligheid voor zendsignalen van mobiele telefoons getest. Het gros van de apparaten raakten van slag als er een zendende of ontvangende telefoon in de buurt werd gehouden.

    Sommige apparaten sloegen zelfs op tilt. Hierbij moest de telefoon wel vrijwel tegen het apparaat worden gehouden. Volgens de onderzoekers is de oplossingen eenvoudig en organisatorisch van aard. Strikte regels waar telefoons gebruikt mogen worden zal problemen voorkomen.

    Geplaatst op: 06 September 2007

     

     

    Politiek bezorgt mensen een dip

    Uitgegeven: 24 oktober 2005 07:02
    Laatst gewijzigd: 24 oktober 2005 07:13

    ROTTERDAM - Een groot deel van de Nederlanders heeft wel eens een dip, voelt
    zich welen minder goed. Van de duizend ondervraagden geven de meeste
    mensen (18 procent) de politiek aan als oorzaak van hun dip. Op twee volgt
    de financiële situatie, op drie de werksituatie.

    Een onafhankelijk onderzoeksbureau deed in opdracht van Cup-a-Soup onderzoek
    naar het welbevinden van Nederlanders. De dip in de namiddag herkent 40
    procent van de ondervraagden. Meer in algemene zin voelt tweederde van de
    Nederlanders zich welen minder goed. Vrouwen hebben hier duidelijk meer
    last van dan mannen, 72 tegenover 59 procent. De herfst is het meest
    dipgevoelig, terwijl de lente er juist goed uitspringt.

    Vrouwen en mannen gaan anders om met hun mindere geestesgesteldheid. Terwijl
    mannen gaan slapen of drinken, zoeken vrouwen de oplossing in eten en
    winkelen. Jongeren kruipen het liefst voor de televisie.

     

     

     

    Wat voelt een vlinder in zijn buik als hij verliefd is?

     


    Trust by
    http://www.janosh-art.com


    Vergeet niet naar jullie Hart en jullie Innerlijke Stem te luisteren en jullie leiding te volgen, het is de ware leidster van jullie wezen. Sta anderen niet toe je keuzes te beïnvloeden. Jouw keuzes zijn van jou, die van anderen kunnen anders zijn. Eerbiedig hun keuzes en die van jou, want zoals we hebben gezegd, zullen velen in andere plaatsen werken en op verschillende manieren naarmate het Opstandingsproces deze nieuwe fase ingaat.

    Onthoudt altijd dat jullie werkzaam zijn vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en dat jullie een Familie zijn. Liefde, Tolerantie en Acceptatie zullen nu zo belangrijk zijn. Eerbiedig elkaar en jullie keuzes, want elk wezen op de planeet heeft nu voor zichzelf de juiste keuze gemaakt! Vertrouw erop dat de keuzes die jij hebt gemaakt de juiste zijn!

    © 2006-7 Celia

     

    Zomer nooit zo vroeg begonnen

    AMSTERDAM - Met een temperatuur van meer dan 25 graden is zaterdag 14 april de vroegste zomerse dag geworden die ooit in De Bilt is gemeten. Dit heeft het KNMI laten weten. Rond 18.30 uur was de hoogst gemeten temperatuur in De Bilt zelfs 27,5 graden.

    
  Zomer nooit zo vroeg begonnen
    Dit weekend is het eerste echt warme weekend van dit jaar in Nederland. Heerlijk relaxen op het strand van Zandvoort.

    Voor meer weer: teleweer.nl

    De vroegste datum waarop de zomerse grens van 25 graden in De Bilt werd overschreden was op 15 april in 1904.

    Landelijk is de eerste zomerse dag wel eerder voorgekomen. In de plaatsen Gemert en Venlo werden op 29 maart 1968 temperaturen gemeten van 25,8 graden.

    De temperatuur komt al sinds donderdag 12 april boven de 20 graden. De eerste temperaturen boven de 25 graden werden vrijdag 13 april waargenomen in het zuiden en zuidwesten. Die dag werd zelfs 25,6 graden gemeten in het Zeeuwse Westdorpe.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Overgenomen telegraaf

     

     

     

     

     

     

     

    Helpdesk:

    Goede morgen mevrouw, waarmee kan ik u van dienst zijn?

    Klant: Ik heb er lang over nagedacht,
    maar ik wil nu LIEFDE gaan installeren.
    Kunt u me daar stap voor stap bij helpen?

    Helpdesk: Ja zeker kan ik dat.
    Bent u er klaar voor?

    Klant: Tja, ik ben niet zo technisch,
    maar ik denk dat ik er wel klaar voor ben.
    Wat moet ik eerst doen?

    Helpdesk: De eerste stap is het openen van uw HART.
    Weet u waar HART zit, mevrouw?

    Klant: Ja, dat weet ik,
    maar er worden nu verschillende andere programma's uitgevoerd.
    Kunnen die tijdens het installeren blijven draaien?

    Helpdesk: Welke programma's zijn dat, mevrouw?

    Klant: Laat me eens kijken, op het ogenblik worden
    OUD-ZEER.EXE, LAGE-ZELFWAARDERING.EXE,
    WROK.EXE en WREVEL.COM uitgevoerd.

    Helpdesk: Geen probleem.
    OUD-ZEER.EXE wordt geleidelijk wel door LIEFDE gewist
    uit uw huidige besturingssysteem.
    Het kan zijn dat het in het geheugen aanwezig blijft,
    maar dan laat het andere programma's ongemoeid.
    LAGE-ZELFWAARDERING.EXE wordt op den duur
    wel door een module van LIEFDE overschreven die HOGE-ZELFWAARDERING.EXE heet.
    Maar WROK.EXE en WREVEL.COM moet u wel helemaal afsluiten.
    Door deze programma's kan LIEFDE niet goed worden geïnstalleerd.
    Kunt u deze afsluiten, mevrouw?

    Klant: Ik weet niet hoe dat moet.
    Kunt u me daarbij helpen?

    Helpdesk: Met genoegen.
    Ga naar uw startmenu en klik op VERGEVING.EXE.
    Doe dat net zolang tot WROK.EXE
    en WREVEL.COM helemaal zijn gewist.

    Klant: O.K., dat is gebeurd.
    Nu is LIEFDE vanzelf gestart.
    Is dat normaal?

    Helpdesk: Ja hoor.
    U moet nu een melding krijgen dat het opnieuw wordt geïnstalleerd
    voor de levensduur van uw HART.
    Krijgt u die melding?


    Klant: Ja, die zie ik.
    Is LIEFDE nu helemaal geïnstalleerd?

    Helpdesk: Ja, maar denk eraan dat u nu alleen nog maar de basisprogramma's heeft.
    U moet de andere HARTEN aansluiten voor de programma-uitbreidingen.

    Klant: Oei. Ik krijg al een foutmelding.
    Wat moet ik nu doen?

    Helpdesk: Welke foutmelding?

    Klant: Er staat "FOUT 412 - PROGRAMMA WORDT NIET UITGEVOERD OP INTERNE COMPONENTEN.
    " Wat wil dat zeggen?

    Helpdesk: Geen zorgen, mevrouw.
    Dat is een probleem dat wel vaker voorkomt.
    Het wil zeggen dat LIEFDE is ingesteld,
    om op externe HARTEN te worden uitgevoerd,
    maar dat het nog niet op uw eigen HART draait.
    Het ligt nogal ingewikkeld,
    maar in lekentermen wil het zeggen
    dat u pas aan "LIEFDE" voor anderen toekomt
    als u eerst "LIEFDE" voor uw eigen computer draait.

    Klant: Wat moet ik dan doen?

    Helpdesk: Kunt u de directory "ZELF-AANVAARDING" openen?

    Klant: Ja, die heb ik.

    Helpdesk: Mooi zo. U wordt er echt goed in.

    Klant: Dank u.

    Helpdesk: Graag gedaan.
    Klik op de volgende bestanden en kopieer
    die naar de directory "MIJN-HART": VERGEEF-JE-ZELF.DOC,

    KEN-JE-WAARDE.TXT en ERKEN-JE-BEPERKINGEN.DOC.
    De computer zal alle bestanden overschrijven
    die problemen geven
    en programma's met fouten verbeteren.
    U moet ook OVERDREVEN-ZELFKRITIEK.EXE
    uit alle directory's wissen
    en dan de prullenbak leegmaken
    zodat u zeker weet dat het programma voorgoed verdwenen is
    en nooit meer terug kan komen.

    Klant: Zo, da's gebeurd.
    Hela!
    Mijn HART loopt vol met nieuwe bestanden.
    GLIMLACH.MPG draait nu op mijn beeldscherm
    en geeft aan dat VREDE.COM en
    TEVREDENHEID.COM in mijn HART worden overschreven.
    Is dat normaal?

    Helpdesk: Dat gebeurt wel eens, ja.
    Voor sommigen duurt het een tijdje,
    maar op den duur worden alle programma's geladen.
    Maar, alles op zijn tijd.
    Dus LIEFDE is nu geïnstalleerd en wordt uitgevoerd.
    Vanaf nu moet u het allemaal zelf aankunnen.
    Ik heb nog één ding voordat ik ophang.

    Klant: Ja?

    Helpdesk: LIEFDE is een gratis programma.
    Zorg ervoor dat u het programma
    en de modules ervan geeft aan iedereen die u maar tegenkomt.
    Die geven het dan weer aan anderen
    en van hen krijgt u dan weer soortgelijke andere mooie modules.

    Klant: Dat zal ik doen
    Bedankt voor uw hulp

    Bron internet



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Reacties (0)
    04-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste verhaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    De eerste verhalen zijn binnen

    dat doet deugd

    en nu maar afwachten hoe anderen er over denken,

    al word in deze nog geen raad gevraagd maar toch

     

    Anoniem


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    29-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouderenmishandeling

    Ouderenmishandeling

    Bij ouderenmishandeling wordt vaak gedacht aan lichamelijke mishandeling zoals slaan, schoppen en knijpen, bij een oudere persoon (vanaf ongeveer 55 jaar en ouder). Er zijn echter ook andere vormen van mishandeling mogelijk zoals psychische mishandeling, verwaarlozing, (financiële)uitbuiting, seksueel misbruik en of het beperken van rechten van ouderen. Oudere mensen worden vaak kwetsbaarder en in toenemende mate afhankelijk van anderen. Als gevolg hiervan zijn de meeste ouderen veel minder in staat om zich tegen mishandeling te verzetten. Op deze website worden informatie en oplossingen aangedragen om oudermishandeling te voorkomen en te verminderen. Er is wel degelijk wat aan ouderenmishandeling te doen.

    Ontspoorde zorg

    Soms is bij ouderenmishandeling sprake van ontspoorde zorg. Dit is het geval als een mantelzorger de grenzen overschrijdt van goede zorg. Dit kan komen door onmacht, frustratie, onwetenheid of overbelasting. Hierbij is niet altijd duidelijk wie de dader en wie het slachtoffer is en wanneer een normale zorg relatie is overgegaan in mishandeling. Er is geen sprake van opzet en beide partijen zouden het graag anders zien.

    Grijs gebied

    Alle vormen van ouderenmishandeling zijn grensoverschrijdingen. Voor een deel is voor iedereen duidelijk waar die grenzen liggen. Voor een ander deel zijn ze persoonlijk. Wat de één normaal vindt, accepteert de ander niet. Dat persoonlijke aspect, speelt bij ouderenmishandeling een grote rol. Het betekent dat er een groot grijs gebied is, waarin het niet bij voorbaat duidelijk is hoe een situatie ingeschat moet worden. Is er werkelijk sprake van ouderenmishandeling? Hoe ernstig is de situatie? Moet er ingegrepen worden?

    Voor vragen met betrekking tot de aanpak van ouderenmishandeling in Twente, kunt u
    e-mailen met de projectleiding:
    mevrouw G. Parel, wg.parel@mediant.nl
    mevrouw B. Duzijn,
    bm.duzijn@mediant.nl

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    28-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo allemaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo allemaal, ik hoop dat ik antwoord/tips kan krijgen ik weet het niet meer.
    Ik heb papieren gekregen voor aanvraag WIA. Ik ben druk bezig om weer aan het werk te komen. Heb een zware operatie achter de rug.Loop ziekenhuis in en uit om weer terug te komen in de maatschappij.
    Nu ben ik vandaag bij de commit geweest de bedrijfsarts was zo negatief kan u wel stofzuigen, ik zei in huis moet ik het in ettappes doen. Dan kan u ook niet aan het werk. Ik zei maar op het werk lopen er meer mensen die het wel kunnen doen dan kan ik wel wat anders op dat moment gaan doen. Hij was me vergeten al 4 maand ik heb op een gegeven moment maar eens gebeld zo van ik wil graag wat proberen te doen. Ik heb de vraag wel 5 keer gehoord vandaag mevr wat kunt u nog op uw werk en wat denkt u nog te kunnen. En ik heb als enige antwoord ik weet het niet als ik het niet probeer weet ik het niet. Ik heb het gevoel bij hem dat hij samen speelt met de baas. Er moeten papieren komen van mijn baas die ik ook naar de UWV moet sturen nou mijn baas hoeft niets in te sturen. Terwijl ik weet dat hij bij de commit het laagste heeft afgesloten wat ze voor hem doen.

    anoniem




    Mijn baas heeft zich al vanaf vorig jaar dec niet laten zien of horen. Maar nu moeten de papieren klaar dus kreeg nu een telefoontje of ik de papieren even wilde invullen en dan weer opsturen naar hem.

    Ik wil heel graag proberen wat ik op mijn werk nog kan, dit geef ik al een paar maand aan.

    Ik heb bezoek gehad van reintegratie bedrijf, kreeg direct te horen met uw beperkingen word u niet afgekeurd. Ik zei ten eerste wil ik dat niet eens en ten tweede hoe weet u nu wat ik voel.

    Ik word zo onzeker over het hele gebeuren ik weet me geen raad meer wat en hoe ik het beste wat kan doen.
    Heeft iemand voor mij een antwoord een mens kan veel hebben zeg ik altijd maar het houd voor mij nu wel eens op.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    27-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poesje





    Arm klein poesje

    Ik opende mijn ogen en zie mijn mama die warm is en dikke tepels heeft. Ik speel met mijn broers en zusjes, we grommen en bijten elkaar en hebben vreselijk veel lol. Ik ben Gelukkig!

    Ik kan al springen en wippen en blaffen wanneer er vreemde mensen komen die mij oppakken en meenemen naar hun huis. Alles ruikt daar vreemd en ik voel mij onwennig, maar de kinderen leren mij allerlei wilde spelletjes en dat is fijn. Ik mag in hun pantoffels bijten, op hun bed liggen, ze spelen trekspelletjes met me en de hele familie lacht vreselijk als ik grom. In de tuin jagen we achter elkaar aan en dan mag ik in hun broekspijpen bijten en hun benen. Ik mag alles doen wat ik wil; ze gieren het uit als ik tegen hen opspring. Ik ben Gelukkig! 

    Ik krijg nieuwe tanden en word groot en sterk. Als ik nu tegen hen opspring, vallen ze soms om en huilen en dan zijn de grote mensen boos op me en roepen hard. Als ik nu lekker ruikende pantoffels vind en die stuk bijt, pakken ze hem af en ze slaan me ermee en roepen hard. Als ze me van het bed afjagen en ik grom naar hen - want daar mocht ik toch slapen - roepen ze hard en jagen ze me de tuin in. Ik mag niet meer in huis, niet spelen met de kinderen. Ze sluiten me op in een kooi. Ik ben Ongelukkig!

    Ik begrijp niet wat me overkomt. Ik jammer, ik blaf, ik wil bij mijn mensen zijn. Ze laten me hier zitten. Het is verschrikkelijk altijd alleen te zijn. Ik word gek. Als ik iemand uit het huis zie komen, hoop ik dat ze me komen halen en ik blaf en wip tegen de bedrading op. Dan roepen de mensen hard en soms gooien ze water naar mij. Ik zit dagen, weken in mijn kooi, ik heb het te warm, ik heb het te koud. Waarom zit ik hier? Ik wil eruit, ik wil niet alleen zijn. Ik blaf en ik jammer. Ik ben Ongelukkig!

    Nu zit ik hier in een vreemde kooi tussen andere kooien met vele honden erin. We jammeren en soms komen er mensen en kijken naar ons van achter de tralies. Ik vertrouw niemand meer, ik zit achterin mijn kooi en weiger hen te bekijken. Ze blijven nooit staan voor mijn kooi. Ik blijf hier zitten. Waarom zit ik hier?

    Daar komt een man met een lijn en een halsband in zijn hand. Is er dan toch iemand die mij wil? Hij neemt me mee, vele gangen door, naar een kamer waar het vreemd ruikt. Hij neemt een riem en snoert mijn snuit. Waarom doet hij dat, ik was toch niet van plan hem te bijten? Hij neemt me in zijn armen, wil hij dan toch vriendelijk zijn?

    Au, wat doet hij nu? Hij steekt iets in mijn vel. Ik kan mijn ogen niet meer open houden, ze willen dicht. Ze slapen, mijn ogen, ik slaap. Ik houd op verdriet te hebben omdat ik alleen ben. Ik houd op mij af te vragen wat het was, dat die mensen met mij voor hadden.  

    Ik slaap en niemand doet me nog pijn, niemand roept hard, niemand ..............

    Denk na voordat u een puppy neemt. Ook puppy's worden groot en dienen opgevoed te worden.

    Laat uw puppy dit niet overkomen, denk altijd na!

    Anoniem


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo...
    Hallo...

    Ik ben een student die dit jaar afstudeerd met psychologie. Ik heb als eind onderzoek oosterse geneeskunde gekozen o.a. Qi-Gong.
    Ik ga onderzoeken hoe efficiënt Qi-Gong is tov Angst!

    Ik zoek mensen die ervaring hebben met Qi-Gong tov angst. Ik zou die gene graag 4 simpele vragen willen stellen (zoals heeft Qi-Gong je geholpen wat betreft angst)

    Ik vind dat psychologie oosterese geneeskunde niet meer kan ontkennen en wil met mijn onderzoek een stempel drukken, wie helpt mij hiermee?
    Mocht je ervaring hebben met Qi-Gong en angst of accupuntuur/kruiden en angst of meditatie en angst en sta je open voor 4 vragen (het blijft uiteraard anoniem) mail mij dan djolle11vedette@hotmail.com
    Hopelijk tot snel

    Groeten Djordje
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom




    Welkom

     

    Begin maar met je verhaal.

    Zet het in het gastenboek

    en het word op de blog gezet

    anoniem.

    Misschien helpt je iemand

    of niet maar je bent het wel kwijt,

    daar gaat het om want wij zitten met veel

    dat wij niemand kunnen of durven te zeggen.

     

    Ik ben benieuwd,,,, Succes.

    Liberty


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)

    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste mensen,

    Beste mensen,

    Ik vind jullie website een heel goed initiatief. Ik ben mijn vader verloren toen ik 39 jaar was. Dat is nu vier jaar geleden.
    Het gebeurde allemaal heel plotseling, hij was pas 67 jaar en nooit ziek. En van het ene moment op het andere was hij er niet meer. Ik dacht dat hij minstens 90 jaar zou worden. Hij genoot nog zo van het leven.

    Als je het overlijden van een ouder meemaakt doet dat vreselijk veel pijn. Maar ik besef dat ik geluk gehad heb. Ik heb mijn vader 39 jaar mee mogen maken. Een groot aantal mensen heeft dat geluk niet. Sinds het overlijden van mijn vader begrijp ik veel beter wat kinderen moeten doormaken die al op zo'n jeugdige leeftijd een van hun ouders moeten missen of allebei. Dat moet erg zwaar zijn... als het al zo zwaar is in mijn geval. Ik weet dat mijn vader nog erg dicht bij mij is en dat hij verder leeft in een dimensie waar het leven goed is en waar het fijn is. Ik voel dat hij bij mij is, ook nu weer nu mijn zusje net haar derde kindje heeft gekregen. Het zou zijn zesde kleinkind geweest zijn... maar het gemis blijft.

    Ik wens iedereen die een ouder of misschien twee ouders moet missen heel veel kracht en liefde toe.

    Miriam van der Sangen


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Reacties (0)
    Foto
    Hoofdpunten blog anoniem
  • Geweld
  • KidsTegenGeweld
  • Hoopvol
  • Schimmen uit het verleden
  • Nu eens iets over Depressie
  • Geweld op straat
  • Huiselijk geweld is niet normaal!
  • Lees dit
  • Voorbijganer
  • Ik zie, ik zie!? 12-12-07
  • Zo is dat
  • Touch my hand
  • Er zit iets bij je in de weg
  • Mijn verhaal
  • Hebben
    Laatste commentaren
  • leuke site (Aurelie)
        op Schimmen uit het verleden
  • Hallo lieve Diaspora ik kom je een heel gelukkig nieuwjaar wensen (ekenit)
        op Hoopvol
  • niet normaal (pluisje)
        op Lees dit
  • Foto

        PoezieToplijst Gedichtenraam  

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Archief per week
  • 26/12-01/01 2012
  • 04/10-10/10 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto

    Mocht u op mijn site of blog

    plaatjes of tekst

    tegen komen

    welke vallen

    onder copyright

    en u er problemen

    mee mocht hebben

    laat het mij dan weten

    dan haal ik het eraf.

     

    HV_diaspora@hotmail. com


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!