Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu officieel rijker dan Adele: Ed Sheeran meest betaalde Britse ster onder de 30 jaar

Nu officieel rijker dan Adele: Ed Sheeran meest betaalde Britse ster onder de 30 jaar

https://images2.persgroep.net/rcs/Wu-p8oVmpX0GGA5pk-azYNL2Uig/diocontent/159554416/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Ed Sheeran (28) is Adele voorbij gestreefd als de rijkste Britse popster onder de 30 jaar. De zanger kende een bijzonder succesvol jaar en zag zijn vermogen aanzienlijk stijgen. Sheeran had in 2017 ‘maar’ 108 miljoen euro en bezit nu bijna 197 miljoen euro. Dit meldt Heat magazine.

Adele verdween uit de lijst nadat ze 31 jaar werd, waardoor Ed nu de grootverdiener is. Op de tweede plek komt Daniel Radcliffe (30) met 104 miljoen euro. Hij vergaarde het grootste deel van zijn vermogen in zijn Harry Potter tijd. Harry Styles moet genoegen nemen met een derde plaats, die op zijn 25e goed is voor 74 miljoen euro.

Emma Watson (29) staat genoteerd als vierde. De actrice heeft 66 miljoen euro op haar bankrekening staan. Styles’ voormalige One Direction bandleden staan ook in de lijst. Niall Horan (26) heeft 63 miljoen euro, Louis Tomlinson (27) 53 miljoen, Liam Payne (26) 51 miljoen en Zayn Malik (26) 44 miljoen. (br.hln)

29-10-2019 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celien, dochter van Margriet Hermans, blijft samenwerken met ex-man: “Moedig, maar niet evident”

Celien, dochter van Margriet Hermans, blijft samenwerken met ex-man: “Moedig, maar niet evident”

https://images1.persgroep.net/rcs/tpFqLpFetDHEvg0bqGvA4k5cun8/diocontent/159283824/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Celien Deloof en haar man maakten gisteren bekend dat ze na negen jaar, waarvan vier jaar als getrouwd stel, niet langer een koppel zijn. Details over hun scheiding wilden ze niet kwijt, maar ze lieten wel weten dat het vastgoedkantoor dat ze samen uit de grond stampten (C&N Vastgoed en Beheer) gewoon blijft bestaan en geen invloed zal ondervinden van hun breuk. “Het is niet evident om samen te werken na een relationele breuk”, zegt relatietherapeute Chloé De Bie, die al te zien was in het VTM-programma ‘Koppels’. “Ik denk dat veel ex-partners dit in het begin onderschatten. Soms lukt het, maar ik heb het nog niet zo vaak weten slagen. Mensen gaan immers uit elkaar met een réden.”

Respect blijft overeind

Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck hebben het ook geprobeerd na hun scheiding. Ze zouden op zakelijk vlak partners in crime blijven en met elkaar verbonden blijven door hun restaurants. Maar erg lang heeft die zakelijke samenwerking nadien niet meer geduurd. “Veel hangt af van wat de achterliggende redenen zijn van de relatiebreuk”, meent Lut Celie, psychotherapeut van De Bleekweide. “Als het vertrouwen weg is, als er kwaadheid of haat in het spel is - bijvoorbeeld omdat de ander je bedrogen heeft - dan denk ik dat het niet mogelijk is na zo’n relatiebreuk nog samen te werken. Maar er zijn ook relaties die gebaseerd zijn op echte vriendschap en gewoon eindigen omdat de partners uit elkaar gegroeid zijn. Als de vriendschap, het basisvertrouwen en het respect overeind blijven, zijn er wél mogelijkheden. Het is dan zelfs een voordeel dat je elkaar door en door kent.”

Chloé De Bie benadrukt dat uit elkaar gaan steeds een pijnlijke zaak is voor álle betrokkenen: “Ik vind het altijd moedig als mensen proberen om de zaak die ze samen hebben toch verder te zetten. Soms is dat ook uit financiële noodzaak: als het bedrijf na de scheiding gesplitst moet worden, betekent dit vaak ook het einde van het bedrijf. Als je beslist om op zakelijk vlak samen verder te werken, is er één gouden regel: communiceren, communiceren, communiceren. Laat weten wat je verwacht van de ander en wees héél concreet. Zeg niet: ik wil dat je goed blijft functioneren op het werk, maar zeg wát je dan precies verwacht. Er kunnen makkelijk veel extra spanningen ontstaan. Hoeveel tijd spendeer je bijvoorbeeld op het werk? Is dat plots minder omdat er ’s avonds een nieuwe partner thuis op je wacht?”

Vragen van vrienden

Een nieuwe partner moet volgens De Bie bovendien akkoord gaan met het feit dat je blijft samenwerken met je ex. “Evident is dat niet. Je ziet je ex élke dag op kantoor, wat tot wrijvingen kan leiden. Die nieuwe partner moet héél veel vertrouwen in je hebben en niet ongerust worden als je eens moet overwerken. Jaloezie is nooit ver weg. Ook voor de kinderen is het verwarrend: mama en papa zijn gescheiden maar werken nog wel samen? En in de omgeving zal de situatie heel wat vragen oproepen: hij heeft je dat gelapt en toch blijf je met hem werken?”

Relatietherapeuten geven vaak het advies om elkaar een tijdje niet te zien of te horen, kwestie van het liefdesverdriet sneller te verwerken. Want als je elkaar dagelijks ziet, komen de herinneringen boven en kan het verdriet groter worden. De Bie: “Er is geen algemene regel die zegt hoelang je je ex-partner best niet ziet. Als er kinderen zijn, kan je trouwens niet stoppen met communiceren. Maar na een scheiding heb je wel een soort afkickperiode nodig. Tijd en rust om je hart te laten helen.” (br.hln)

26-10-2019 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato geeft voor het eerst meer uitleg over affaire: “Ik wilde het sensatieverhaal weerleggen”

Marco Borsato geeft voor het eerst meer uitleg over affaire: “Ik wilde het sensatieverhaal weerleggen”

https://images3.persgroep.net/rcs/-tyEjuGubfjwzSXKT0LV88CGuw0/diocontent/159358074/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Marco Borsato (52) heeft gisteravond aan tafel van de Nederlandse talkshow ‘Beau’ voor het eerst openhartig gereageerd op zijn affaire met pianiste Iris Hond. De zanger stelde zijn romance met de pianiste een privézaak te vinden, maar wilde het ‘sensatieverhaal’ dat afgelopen week veelvuldig in de media is verschenen weerleggen. 

Je kon er haast niet omheen: het nieuws dat Marco Borsato een affaire heeft gehad met Iris Hond werd in de media breed uitgesmeerd. Vlak nadat het bekend werd, kwamen de zanger en zijn vrouw Leontine met een verklaring naar buiten. “Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, viel er onder meer te lezen.
Gisteravond schoof Borsato aan bij ‘Beau’ om uit te leggen waarom hij het gevoel had de buitenwereld een verklaring te moeten geven. “We werden gebeld door de krant over een sensationeel verhaal, dat overigens al tien jaar oud was en wat ik daarvan vond. Ze hadden het erover dat het zeven jaar geduurd had,  en dat ik het vorige maand pas aan mijn vrouw verteld had, wat allemaal niet waar was”, legde Borsato uit. “Wij vonden dit primair een zaak van ons samen. Eigenlijk reageren we nooit op geruchten, maar omdat dit voor een deel waar was, had ik wel het gevoel, om onduidelijkheid te voorkomen en om met name dat sensatieverhaal te weerleggen: laten we een verklaring geven.”

En daarmee was de kous af, dachten Marco en Leontine. Dat bleek echter niet zo te zijn. “Ze hebben mijn verklaring die nacht niet in volledigheid afgedrukt. Ze hebben er stukjes uit gebruikt, dat vond ik niet zo netjes.” Daarom besloot het stel om alsnog met een reactie op sociale media te komen. “Zodat in ieder geval óns verhaal ook duidelijk was. En daarmee is het voor ons ook klaar, het is een verhaal van tien jaar terug.”

Reacties

Ondanks de ophef in de media, kregen Borsato en zijn vrouw enorm veel steun op sociale media. “Het viel mij op dat van de zo’n 3500 reacties, 99% het met ons eens was. Er waren wat hartjes bij en mensen die steunbetuigingen gaven.”
De mensen die reageerden keurden Borsato’s affaire zeker niet goed, maar  ze waren het wel eens over een ding: “Dat het een zaak is tussen ons en niet zozeer van het publiek.” Er waren slechts ‘tien comments’ die Borsato naar eigen zeggen heeft verwijderd. “Die vond ik heel nasty en gemeen.” (br.hln)

26-10-2019 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jill Peeters neemt afscheid als weervrouw bij VTM

Jill Peeters neemt afscheid als weervrouw bij VTM

https://images4.persgroep.net/rcs/pt34Vrd3UHCTnoOXP2HfpaWhB2o/diocontent/138001459/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

VTM moet op zoek naar een nieuwe weervrouw. Jill Peeters (44) geeft na 19 jaar de fakkel en haar weerkaarten vol lage- en hogedrukgebieden door. Het zonnetje van het weerbericht kiest voor een andere wending in haar leven. Al weet ze zelf nog niet welke.

“Toen ik in 2000 bij VTM als weervouw begon, vond ik dat heel spannend en ging een grote droom in vervulling”, zegt Jill. “Ik doe mijn job nog steeds graag, maar zit wel elke dag in de ratrace van de media. Zo heb ik geen tijd voor andere kansen, vragen en interesses, die de voorbije jaren meermaals op mijn pad kwamen. Ik voel dat ik nu op een moment in mijn leven ben gekomen, waarop ik alles eens op een rijtje wil zetten. Zonder concrete aanleiding stel ik me de vraag, die bij iedereen wel eens opborrelt: ‘Blijf ik dit doen tot mijn 65ste?’ Dat is gewoon ouder worden, zeker? (lacht) Er is geen onvrede en ik draai mijn rug niet naar mijn huidige job. Maar ik wil alles eens laten bezinken en me openstellen voor een nieuw verhaal. En opdat ik dat zou kunnen, moest ik natuurlijk eerst uit die ratrace stappen.”

Afscheid

Eind december presenteert Jill haar laatste weerbericht op VTM. “Dat wordt zeker een moeilijk moment voor mij, want ik heb altijd toffe collega’s gehad en afscheid nemen doet altijd pijn. Zeker na 19 jaar. Ik kan op mijn job alleen maar terugblikken als een gelukkige vrouw. En een gelukkige weervrouw. Ik voel me dankbaar dat ik dit zolang heb mogen doen en ben benieuwd naar de reacties van de kijkers, met wie ik me altijd erg verbonden heb gevoeld. Wat ik hierna ga doen? Dat weet ik nog niet. Ik heb geen andere job achter de hand. Dat vind ik ook helemaal niet erg. Maar ik stop niet met werken. Tuurlijk niet. Ik moet ook nog zeker 20 jaar aan de bak. Maar ik kijk wel uit naar die tijdelijke leegte in mijn agenda en hoofd. Even weg uit de spotlights van de televisie. Dan kan ik rustig bekijken welke kansen zich aanbieden en welke kant mijn leven nu zal uitgaan. ”

Hartchirurg

Jill schreef al twee boeken over klimaatveranderingen: ‘Onze planeet wordt heet’ en ’40 graden in de schaduw’. Ze is stichtend lid van het Climate Action Leadership Network en kreeg van Climate Without Border een prijs voor haar inzet terzake. Minder weer voorspellen en meer werken rond klimaatverandering: lijkt haar dat wat?

“Dat ik wellicht iets ga doen rond weer, klimaat en wetenschap, ja, dat ligt wel voor de hand. Ik zie mezelf immers geen hartchirurg worden. (lacht) Maar er zijn verschillende manier om met die onderwerpen bezig te zijn, zonder dat ik elke dag het weer op tv moet voorspellen. De natuurlijke reflex om naar de wolken te kijken, de weerradars te volgen of te controleren vanwaar de wind komt, zal wel altijd blijven. Maar een thema als klimaatverandering vereist meer diepgang. En daar ga ik nu inderdaad meer tijd voor hebben. Dus misschien wordt dat wel wat, ja. Maar nogmaals: alles ligt nog open. Ik heb echt nog niks beslist.”

‘We zullen Jill missen’

Nicholas Lataire, Adjunct-Directeur News City, heeft begrip voor Jills keuze.  “We zullen Jill missen hier”, zegt hij. “Iemand met haar gedrevenheid vervang je natuurlijk niet zomaar. We willen Jill vooral bedanken voor de bijna 20 jaar dat ze bij ons het mooie weer maakte met haar kennis en inzicht. Jill is niet alleen een straffe weervrouw én klimaatkenner, maar ook een fijne, goedlachse collega. Binnen de redacties van VTM NIEUWS, hln.be en Het Laatste Nieuws bouwen we volop aan een weer-, klimaat- en wetenschapscel. Daar gaan we aan de slag met nieuw talent. We zijn blij dat Jill haar opvolger of opvolgers mee wil opleiden.” (br.hln)

25-10-2019 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye bye Daniel Horton: Lady Gaga is terug vrijgezel

Bye bye Daniel Horton: Lady Gaga is terug vrijgezel

https://images0.persgroep.net/rcs/P3Mfs6OJMSxnVUONtbwaBRoY3Fo/diocontent/158952071/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Lady Gaga (33) en haar geluidsspecialist Dan Horton hebben na drie maanden een punt gezet achter hun relatie. De zangeres noemde zichzelf vrijdag in haar Instagram Story een vrijgezelle dame en een ingewijde bevestigt nu haar relatiestatus aan Us Weekly.

De 33-jarige Gaga werd een paar maanden geleden zoenend gespot met de geluidsspecialist. De zangeres hield de relatie behoorlijk privé, maar deelde vorige maand nog een kiekje van hun romantische diner bij kaarslicht. Waarom ze niet meer samen zijn, is niet duidelijk.

De Amerikaanse was voor Dan twee jaar samen met Christian Carino, maar zij beëindigden hun verloving in februari. Eerder was de zangeres ook al verloofd met acteur Taylor Kinney. (br.hln)

20-10-2019 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga in ziekenhuis voor röntgenfoto’s na lelijke val van het podium

Lady Gaga in ziekenhuis voor röntgenfoto’s na lelijke val van het podium

https://images2.persgroep.net/rcs/kMXVnT5elJ_5GWxWpSLkIG0G9wA/diocontent/158878733/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Lady Gaga (33) is in het ziekenhuis goed gecheckt nadat ze donderdag tijdens haar concert in Las Vegas een lelijke smak had gemaakt. “Wanneer ze röntgenfoto’s moeten maken van je hele lichaam”, schreef de zangeres op Instagram bij een kiekje van haar hand die gebaart dat alles in orde is.

De 33-jarige Gaga benadrukte dat ze geen verwondingen aan de val heeft overgehouden. “Just dance”, zei ze verwijzend naar haar eerste grote hit. “Het gaat helemaal goed komen.”

De zangeres nodigde donderdag een fan uit op het podium. Nadat ze hem een knuffel had gegeven, sprong ze enthousiast in zijn armen. De man had dat niet zien aankomen en verloor zijn evenwicht waardoor de twee van het podium vielen. Ook de fan raakte niet gewond. (br.hln)

20-10-2019 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Amélie geen deftige pintjes kan tappen in ‘Familie’

Waarom Amélie geen deftige pintjes kan tappen in ‘Familie’

https://images3.persgroep.net/rcs/u5Arcq0CRqsJvl8n3e_EwGGNPIE/diocontent/158239078/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Op sociale media maken sommige ‘Familie’-lezers zich vrolijk over Amélie (Erika Van Tielen) achter de toog in de Jan & Alleman. “Ze kan geen deftig pintje tappen, er staat altijd veel te veel schuim op het bier”, stellen ze vast. En dat klopt. Alleen: Erika kan daar niks aan doen, zo leggen de makers van de soap uit in weekblad TV Familie.  

“Het bier dat uit de tapkraan vloeit, is niet gekoeld”, aldus de ‘Familie’-makers in het weekblad. “Kan ook niet, want de koelinstallatie staat uit. Dat moet, omdat de motor te veel lawaai maakt en dat zou je dus horen op tv. Dat is dus de enige reden waarom het bier veel te hard schuimt. Het is gewoonweg te warm.”

“De leidingen van de tap worden bovendien amper schoongemaakt”, klinkt het verder. “Die pintjes zijn dus eigenlijk niet echt drinkbaar. Vandaar dat personages enkel van hun bier drinken als het uit een flesje komt.” De koelkasten in de Jan & Alleman en in al de andere decors werken trouwens ook niet. Om dezelfde reden: het gebrom van de motor is storend. Als de deur van een ijskast wordt geopend, brandt er binnen wel een lichtje. Maar dat brandt constant, want voor dat lampje wordt een batterij gebruikt. 

Ook leuk om te weten: er loopt wel water uit de kraan achter de toog van de Jan & Alleman, maar er is geen afvoer. Onder de spoelbak staat simpelweg een emmer, die maximum tien liter kan opvangen. (br.hln)

17-10-2019 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen De Bouw openhartig: “Ze hebben vroeger misbruik gemaakt van het feit dat ik een mooie jongen was”

Koen De Bouw openhartig: “Ze hebben vroeger misbruik gemaakt van het feit dat ik een mooie jongen was”

https://images0.persgroep.net/rcs/z652sA_DMFQdRKFa8uJA5gDUGdk/diocontent/158397824/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Koen De Bouw (55) rijgt de rollen in binnen- en buitenland aan elkaar. Momenteel maakt hij het mooie weer in de tv-reeks ‘Grenslanders’ op Eén en vanaf 23 oktober is de film ‘Torpedo’ in de bioscoop te zien. Maar er is één rol die hij liever niet speelt, vertelt hij in HUMO: de heldenrol. 

“Ik identificeerde me niet met heldenrollen”, vertelt Koen De Bouw in HUMO. “Het stootte me af. Ik werd vroeger altijd gezien als De Mooie Jongen. Nu kan ik het waarderen wanneer iemand dat zegt. Vroeger niet. Door omstandigheden. Ik wil daar niet verder over uitweiden, maar toen ik 12 was heb ik ervaren wat voor aantrekkingskracht dat mooie jongetje kon hebben op mensen met slechte bedoelingen”, klinkt het. “Dat er toen door een volwassen leraar misbruik is gemaakt van hoe ik eruit zag, heeft ertoe geleid dat ik me - eerst onbewust en daarna steeds bewuster - ben gaan afzetten tegen mijn zogenaamde schoonheid. Ik wilde er niets meer mee te maken hebben. Vandaar dat ik die titel van Mooie Jongen nooit heb kunnen omarmen. Ondertussen kan ik ermee leven. Ik ben blij dat ik die geschiedenis heb verwerkt. Dat heeft erg lang geduurd, maar ik kan nu, veertig jaar later, een compliment in ontvangst nemen zonder ineen te krimpen. Ik vind het intussen zelfs best aangenaam (lacht).”

In het interview vertelt De Bouw ook over een pauze die de drukbezette acteur onlangs inlaste. “Ik had besloten om drie maanden ‘neen’ te zeggen op elke aanbieding die op me afkwam. Maar die drie maanden zijn negen maanden geworden, omdat er een film gecanceld werd.” En dat zorgde voor financiële stress, vertelt hij. “De rekening stond op nul, hoor, na die negen maanden. Ik ben zelfstandige hè. Als je niet werkt, is het snel op.” (br.hln)

15-10-2019 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hele wereld denkt dat Ed Sheeran en prins Harry beste vrienden zijn, maar is dat wel zo?

De hele wereld denkt dat Ed Sheeran en prins Harry beste vrienden zijn, maar is dat wel zo?

https://images2.persgroep.net/rcs/CEjL3KcmTX1meVl_15U7cBcTWK0/diocontent/158289262/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Ed Sheeran en de Britse prins Harry deelden deze week een online video waarin ze samen de aandacht vestigden op World Mental Health Day. Een mooi initiatief, waarmee ze het diepgewortelde idee in de hand werken dat ze beste vrienden zijn. Maar klopt dat wel? 

Om één of andere reden geloven veel mensen dat Sheeran en de prins al erg lang goede maatjes zijn. Het zou zomaar kunnen, want de Britse koninklijke familie heeft heel wat beroemde vrienden. De video rond Mental Health Day, waarin de twee het publiek oproepen om mensen die niet goed in hun vel zitten te helpen, leek een bevestiging te zijn van het warme contact tussen de twee roodharige mannen. Maar als we de tijdlijn van hun ‘vriendschap’ gaan bekijken is er een kort antwoord: nee. Net gaat hier eerder om kennissen.

Huwelijksfeest

Ed beaamt dat zelfs. In 2017 werd hij bijvoorbeeld gevraagd of hij zou optreden tijdens het huwelijk van Harry en Meghan. “Iedereen vraagt dat, alsof ik hen goed ken”, reageerde Ed. “Ik heb Harry misschien één keer ontmoet, en dat was in 2011... Toen ging het van: ‘Hey.’ - ‘Hey.’ Ik ken hem amper!”

Sheeran wijt dat misverstand aan de Amerikaanse perceptie. “Ik heb het gevoel dat Amerikanen altijd van alle Engelsmannen verwachten dat ze de koningin kennen. Dan kan ik zeggen: wel, ik heb haar al een keertje ontmoet tijdens een feest voor haar jubileum. Dát klopt wel. Maar dat betekent niet automatisch dat ik haar kleinzoon goed ken.” Hij grapte nog dat hij best op het huwelijk wilde optreden “als hij vrij was”, maar uiteindelijk ging die eer naar Elton John. 

Mental Health Day

In de recente video van Ed en Harry - die gedeeld werd via Sheerans Instagram, maar ook via Sussex Royal, het officiële account van prins Harry en zijn vrouw, Meghan Markle - grappen de twee met elkaar alsof het dikke vrienden zijn. Maar helaas, dat is dus nog niet het geval. In het béste geval kan het misschien het begin zijn van een mooie vriendschap.  (br.hln)

11-10-2019 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Daeseleire en Jess Donckers uit elkaar

Axel Daeseleire en Jess Donckers uit elkaar

https://images1.persgroep.net/rcs/9_PBbU7BvuFr8yG7EGbC5oey0r0/diocontent/113847378/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Axel Daeseleire (50) en model Jess Donckers (37) vormen niet langer een koppel. Dat liet de acteur zich ontvallen in een interview met HUMO. Wanneer de twee precies uit elkaar gingen, is niet duidelijk.

Axel en Jess kondigden in 2016 aan een koppel te zijn en waren op dat moment al bijna een jaar samen. Die relatie lijkt intussen echter voorbij. In een interview met HUMO, waar hij samen met Sergio Herman vertelt over culinaire reisprogramma dat de twee samen gemaakt hebben (‘Sergio & Axel: Van De Kaart’), laat Daeseleire zich ontvallen dat het over en uit is tussen hen. Hij verwijst immers naar Laura, de dochter van Jess, als zijn ‘ex-plusdochter’. 

Hij vindt het jammer dat hij zelf nooit vader is geworden, maar ziet het meisje nog altijd graag. “Ik heb het gezien bij vrienden en bij mijn broers, wat het met je doet om vader te worden, en ik heb Laura, mijn ex-plusdochter die ik doodgraag zie. En ik besef nu wel dat het iets onvergelijkbaars is, een kind hebben. Dat ik dat misschien wel mis in mijn leven. Het is geen schrijnende wonde, hoor, ik barst van contentement. Maar de mooiste creatie die je kunt maken, heb ik niet gemaakt, en dat is jammer.”

Hij laat weten dat eventuele kinderen van hem zich altijd mogen melden. “Een vriend van me die aan de andere kant van de wereld woont, kreeg plots een 18-jarige aan zijn deur: ‘Hello, I’m your son.’ Hij was efkes van zijne chocolat, maar intussen hebben ze een heel goeie band. Wel, ik zou het echt gewéldig vinden als mij dat zou overkomen. Dus ja, een kleine oproep: wie vermoedt dat ik zijn of haar natuurlijke vader ben, mag zich melden. Ik reserveer alvast een restaurantje, en daarna gaan we pinten drinken.” (br.hln)

07-10-2019 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het succesverhaal van Simon Cowell: de man die One Direction en Kelly Clarkson ontdekte, blaast 60 kaarsjes uit

Het succesverhaal van Simon Cowell: de man die One Direction en Kelly Clarkson ontdekte, blaast 60 kaarsjes uit

https://images2.persgroep.net/rcs/rJRRXOIOUjqhQ25lfYgWJ2GJJcQ/diocontent/156486181/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Iedereen kent hem, maar bijna niemand weet hoe Simon Cowell zijn plaatsje tussen de wereldsterren wist te verzilveren. Het meest gevreesde jurylid uit de ‘Got Talent’-franchise blaast vandaag 60 kaarsjes uit. Het ideale moment om terug te blikken op een roemrijke carrière.

Zijn tv-carrière begon als jurylid in ‘Pop Idol’, een populaire talentenjacht uit 2001. Sindsdien maakte hij furore als het strengste onderdeel van vele jury’s in onder andere ‘X Factor’, ‘America’s Got Talent’ en ‘Britain’s Got Talent’. Hij lag er mee aan de basis van de carrières van onder andere Susan Boyle, Kelly Clarkson, Harry Styles en Camila Cabello. Die laatste twee werden door Simon gekoppeld aan de andere leden van de muzikale succesgroepen One Direction en Fifth Harmony. 

Voor Simon begon zijn succesvolle carrière - in tegenstelling tot de reeds genoemde artiesten - niet in een tv-studio. Voor hij furore maakte op het kleine scherm, werkte hij in de jaren ’80 in een klein postkamertje van EMI Music Publishing. Die start kreeg hij dankzij z’n vader, Eric, die er een behoorlijke rang had en zo z’n zoon aan de bak kon helpen. Na de nodige ervaring opgedaan te hebben, stampte Simon z’n eigen platenlabel uit de grond, zij het zonder succes. Met Fanfare Records, het label dat hij wat later oprichtte, lukte het wel. Een van de eerste grote hits waar het label mee uitpakte was ‘So Macho’ van z’n goede vriendin Sinitta. Helaas voor Simon ging het bedrijf uiteindelijk ten onder, hij werd net niet bankroet verklaard. De Brit gaf zich echter niet gewonnen en lanceerde S Records. In 1995 scoorde hij met ‘Unchained Melody’ van het duo Robson & Jerome. Het werd dat jaar de bestverkopende single in het Verenigd Koninkrijk. Het album dat daarop volgde ging datzelfde jaar ook zo vaak over de toonbank dat het op kop stond. Simon Cowell verklaarde zelf dat hij miljonair werd door het hippe muzikale duo.

Nadat hij meerdere successen op z’n naam had staan, voelde hij zich sterk genoeg om het tv-format Pop Idol te pitchen bij naamgenoot Simon Fuller, de man achter de populaire Britse meidengroep Spice Girls. Samen probeerden ze een tv-zender voor hun kar te spannen en zo geschiedde het begin van een glansrijke tv-carrière. Simon pakte het tv-avontuur slim aan: de beste talenten uit de wedstrijd kregen een contract bij z’n platenlabel. Zo kon hij twee keer langs de kassa passeren. Ook bij z’n latere tv-formats paste hij die truc toe. Onder meer Camila Cabello, Susan Boyle, Louis Tomlinson, Grace VanderWaal, Lauren Jauregui en Courtney Hadwin zitten daardoor nog altijd bij Syco, het huidige label van de steenrijke Europeaan. Door die wereldsterren te ontdekken en aan zich te binden, blijft hij ook zelf relevant. Zelf beschikt hij niet over hun talenten, maar zonder hem krijgen ze de kans niet om uit te blinken in waar ze goed in zijn. En Simon zorgt er ook op een andere manier voor dat hij relevant blijft: door zelf tv-formats te bedenken. Zo draaft hij telkens weer als jurylid op en verzekert hij ook in de toekomst z’n plaats tussen de sterren. (br.hln)

07-10-2019 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!