|
|
16-08-2010 |
Bananenbrood |
- Ingrediënten
- 225 gr zelfrijzend bakmeel
- 1/4 tl dubbelkoolzure soda
- 1/4 tl zout
- 85 gr boter
- 175 gr gele basterdsuiker
- 500 gr rijpe bananen, geprakt
- 2 eieren, losgeroerd
- 100 gr walnoten, grofgehakt
- Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Bekleed een broodvorm van 1 liter inhoud met ingevet bakpapier
- Zeef het meel met de soda en het zout
- Roer de boter zacht met de suiker
- Klop er beurtelings was losgeroerd ei en wat meel door
- Vouw er de overige ingredienten door tot u een glad mengsel hebt
- Schep het in de vorm
- Bak het brood 1 uur 25 min tot het goudbruin en ook van binnen stevig is
|
|
Reacties op bericht (0)
|