Inhoud blog
  • test
  • Breng Meer Flair In Je Huiskamer
  • Moet U Kiezen Voor Salontafels?
  • Nuttige Feiten Over Eettafels
  • Wat Je Nog Niet Weet Over Tuintafels
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Eettafels
    Nuttige tips over tafels
    10-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Je Nog Niet Weet Over Tuintafels

    Je kan de functionele ruimte in je tuin vergroten door tafels toe te voegen. Het type materiaal dat je uitkiest voor het inrichten van je huis is voornamelijk een persoonlijke keus. Als je gek bent van hout dan heb je geluk want er zijn heel veel diverse soorten tuintafels gemaakt van hout.

    Teakhouten tuintafels zijn razend populair, maar wellicht wil je ook kijken naar ceder, rotan of wellicht bamboe. Er zijn ook verschillende soorten tuintafels die gemaakt zijn van deze materialen zoals eettafels en salontafels. Vul de tuintafel aan met mooie tuinstoelen en wat leuke spulletjes om je tuinset compleet te maken.

    Ook graniet en natuursteen is een erg mooie materiaal voor een tuintafel en is een uitstekende keuze als je niet zo van hout houdt. Er zijn ook verschillende soorten kussens die bij je tuinstoelen en tuintafel passen. Het materiaal waaruit de tuintafel is gemaakt heeft natuurlijk ook betrekking op hoe weerbestendig de tafel is.

    Als er veel ruimte in je tuin is dan wil je wellicht overwegen om een brede tuintafel te nemen. Wanneer je gebruik maakt van een tuintafel dan veranderd je tuin als het ware in de plek om lekker 's avonds na een lange werk dag te ontspannen met vrienden of familie. Bovendien is het de ideale om in de zomer te genieten van een lekker maaltijd. Je kan een vierkante tuintafel vinden van klein tot groot en bovendien in verscheidene stijlen. Mocht je niet altijd een hele grote tafel in je tuin willen hebben overweeg dan om een uittrektafel te kopen. Deze tafel maak je dan groter wanneer je meer mensen in huis hebt. Mocht het nu zo zijn dat een grote tafel je helemaal niets lijkt, kijk dan naar kleinere tuintafels die je in je tuin kan plaatsen.

    Riet word overigens ook vaak gebruikt voor tuin meubilair. Rieten tuintafels zijn bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken als salontafel voor bij een rieten stoel. Een rieten salontafel kan ook functioneren als voetstuk voor je accessoires. Let er verder nog op dat de tuintafel de correcte hoogte heeft zodat iedereen comfortabel kan zitten.

    Een goede optie voor mensen met weinig ruimte in de tuin is om een klaptafel aan te schaffen. Deze kun je gemakkelijk vastmaken aan een muur of balkon. Als deze omhoog getild word dan heb je een volledige tuintafel. Met hetzelfde gemak klap je deze weer tegen de muur aan zodat er weer ruimte ontstaat.Er is haast geen beter optie dan een klaptafel voor mensen met een kleine tuin.

    10-08-2010 om 00:00 geschreven door meiske

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Tuintafels
    10-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bartafels Plus Nog Een Stuk Meer

    Klopt het dat veel bekenden en vrienden van mening zijn dat jouw huis perfect is om er feesten te geven? Bijvoorbeeld een pooltafel of zwembad kan natuurlijk een directe verklaring zijn, maar het kan ook zo zijn dat mensen graag feest vieren bij jouw omdat je huis er zich voor uitleent. Wanneer je jouw huis inricht op oog met dat er ook feesten gevierd zullen worden dan moet je er zeker van zijn dat je de juiste meubilair hebt.

    Een opkomende trend zijn bartafels. Een bartafel is ideaal om iedereen te laten weten dat het tijd is om te relaxen en om wat voor drankje dan ook uit te proberen dat wordt aangeboden door de bar.

    Nu is de vraag, wat is de criteria waar je op wilt letten wanneer je er voor kiest een bartafel te kopen?

    Je moet rekening houden met een aantal punten. Kijk naar de volgende drie punten

    Het eerste wat je wilt overwegen zijn de afmetingen. Wil je een bartafel of heb je liever een aantal tafels zodat je al je bezoekers een plek kan aanbieden om op te zitten? Het aantal bartafels dat je moet hebben kan ook betrekking hebben op welke stijl je moet kiezen. Het voordeel van slechts een bartafel kopen is dat je qua afmetingen meer kan doen dan wanneer je meerdere bartafels kwijt moet in je kamer. Vergeet ook niet dat je barstoelen of andere soort stoelen kwijt moet wat dus nog meer ruimte vereist.

    Waar je ook aan moet denken is uit welke materiaal de bartafels zijn gemaakt. Je hebt natuurlijk de optie om een bartafel te kopen van bijvoorbeeld glas. Het is alleen riskant wanneer iedereen dronken is en er iemand een glas neer knalt op de glazen bartafel. Om dat te voorkomen moet je een bartafel hebben die gemaakt is van een duurzamere materiaal

    Mocht je willen gaan voor en houten zorg er dan voor dat de bartafel is gemaakt van hardhout zodat je krassen voorkomt. Je kan ook er voor kiezen om een metalen bartafel te bestellen Deze metalen bartafels kunnen jaren lang gebruikt worden zonder dat ze schade oplopen.

    Wat natuurlijk ook erg belangrijk is, is de stijl van de bartafels die je wilt kopen. Je moet hierbij rekening houden met de stijl waar je jouw kamer al me hebt ingericht. Als je kamer bijvoorbeeld victoriaans is ingericht dan wil je kijken naar een meer klassieke bartafel.

    Wat ook essentieel is, is dat de kamer er uitnodigend uitziet en waar mensen zich snel comfortabel bij zullen voelen. Het is ook essentieel dat het gemakkelijk is voor iedereen om een praatje met elkaar te maken. Zoek dus naar bartafels die er uitnodigend uitzien en een plek zijn waar je kan genieten en wat lekkers kan drinken.

    10-06-2010 om 00:00 geschreven door meiske

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Archief per week
  • 16/05-22/05 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 07/06-13/06 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!