Inhoud blog
  • test
  • Breng Meer Flair In Je Huiskamer
  • Moet U Kiezen Voor Salontafels?
  • Nuttige Feiten Over Eettafels
  • Wat Je Nog Niet Weet Over Tuintafels
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Eettafels
    Nuttige tips over tafels
    10-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Je Nog Niet Weet Over Tuintafels

    Je kan de functionele ruimte in je tuin vergroten door tafels toe te voegen. Het type materiaal dat je uitkiest voor het inrichten van je huis is voornamelijk een persoonlijke keus. Als je gek bent van hout dan heb je geluk want er zijn heel veel diverse soorten tuintafels gemaakt van hout.

    Teakhouten tuintafels zijn razend populair, maar wellicht wil je ook kijken naar ceder, rotan of wellicht bamboe. Er zijn ook verschillende soorten tuintafels die gemaakt zijn van deze materialen zoals eettafels en salontafels. Vul de tuintafel aan met mooie tuinstoelen en wat leuke spulletjes om je tuinset compleet te maken.

    Ook graniet en natuursteen is een erg mooie materiaal voor een tuintafel en is een uitstekende keuze als je niet zo van hout houdt. Er zijn ook verschillende soorten kussens die bij je tuinstoelen en tuintafel passen. Het materiaal waaruit de tuintafel is gemaakt heeft natuurlijk ook betrekking op hoe weerbestendig de tafel is.

    Als er veel ruimte in je tuin is dan wil je wellicht overwegen om een brede tuintafel te nemen. Wanneer je gebruik maakt van een tuintafel dan veranderd je tuin als het ware in de plek om lekker 's avonds na een lange werk dag te ontspannen met vrienden of familie. Bovendien is het de ideale om in de zomer te genieten van een lekker maaltijd. Je kan een vierkante tuintafel vinden van klein tot groot en bovendien in verscheidene stijlen. Mocht je niet altijd een hele grote tafel in je tuin willen hebben overweeg dan om een uittrektafel te kopen. Deze tafel maak je dan groter wanneer je meer mensen in huis hebt. Mocht het nu zo zijn dat een grote tafel je helemaal niets lijkt, kijk dan naar kleinere tuintafels die je in je tuin kan plaatsen.

    Riet word overigens ook vaak gebruikt voor tuin meubilair. Rieten tuintafels zijn bijvoorbeeld ideaal om te gebruiken als salontafel voor bij een rieten stoel. Een rieten salontafel kan ook functioneren als voetstuk voor je accessoires. Let er verder nog op dat de tuintafel de correcte hoogte heeft zodat iedereen comfortabel kan zitten.

    Een goede optie voor mensen met weinig ruimte in de tuin is om een klaptafel aan te schaffen. Deze kun je gemakkelijk vastmaken aan een muur of balkon. Als deze omhoog getild word dan heb je een volledige tuintafel. Met hetzelfde gemak klap je deze weer tegen de muur aan zodat er weer ruimte ontstaat.Er is haast geen beter optie dan een klaptafel voor mensen met een kleine tuin.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 16/05-22/05 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 07/06-13/06 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!