Inhoud blog
  • poes
  • gedicht.
  • informatie vlinders.
  • bewegende plaatjes.
  • geschiedenis egypte
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vanalles

    09-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paddestoelen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Waar leven paddestoelen van: Paddenstoelen leven van afbraak van dood of levend materiaal. Dat is bijvoorbeeld een dood of levende boomstam..De meeste soorten paddestoelen verteren dode resten van planten en dieren. Als er geen paddestoelen zouden zijn, zou het aval zich ophopen en zouden er uiteindelijk te weinig voedingsstoffen overblijven. Dit is ook de reden waarom zoveel soorten juist in de herfst te vinden zijn. Want in de herfst vind je veel dood materiaal zoals afgestorven bladeren en planten! Maar sommige paddestoelen groeien op een andere paddestoel, of op een rups of op een gezonde boom! Zo’n boom kan dan zelfs, doordat die paddestoel door de sporen zich uitbreidt, doodgaan!

    09-08-2009 om 11:38 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlinders.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het lichaam van de volwassen vlinder bestaat uit drie delen: kop, borststuk en achterlijk. Aan het achterlijf zitten er geen poten, maar aan het borststuk zitten twee paar vleugels en drie paar poten. Op de kop zitten twee samengestelde ogen, die uit ongeveer 6000 lenzen bestaan. Deze ogen kunnen bewegingen erg scherp waarnemen. Op de kop zitten ook twee voelsprieten die de reukorganen dragen. Bij nachtvlinders is dit orgaan erg scherp, bij dagvlinders is het minder sterk ontwikkeld. De roltong zit opgerold in de kop. Die tong zuigt de nectar uit de bloemen. Deze bloemen trekken de vlinders aan door hun geur en kleur. De mannetjes worden tot de vrouwtjes aangetrokken door de geur (feromoon) en bevruchten ze. Zo kan de kringloop herbeginnen. De ontwikkeling van ei, larve, rups, pop, imago noemen we een metamorfose ( gedaanteverandering). De vijand van de vlinder is de sluipwesp. Zij legt haar eitjes in de rupsen van de vlinder. Deze komen uit en de larven van de sluipwesp eten de rups langzaam op. De belangrijke organen eten ze laatst op, zodat de rups nog lang blijft leven om hen van dienst te zijn. Vreselijk toch!

    07-08-2009 om 09:41 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.katten.


    een goeiemorgen.


    06-08-2009 om 10:13 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeemeerminnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een zeemeermin of meermin is een mythisch wezen, met het bovenlichaam van een vrouw en in plaats van benen een vissenstaart. Haar mannelijke tegenpool is de zeemeerman. Verhalen over zeemeerminnen gaan tot heel ver terug in de oudheid. Het mythische wezen van de zeemeermin/zeemeerman vindt zijn oorsprong bij de Babyloniërs en Sumeriërs. Zij kenden de god Ea of Enki, de god van de zoete wateren, die volgens de mythologie de schepper en redder van de mens is. Hij werd afgebeeld met een vissenstaart of met een vis over zijn hoofd. De eerste meerminnen, zeedemonen, half-vrouw, half-vogel, hadden hun domicilie gekozen in de grotten en op de rotsen rond de Tyrreense Zee. Door hun zachte gezang lokten zij de schippers op de klippen. Zij worden voor het eerst genoemd in de Odyssee van Homerus, waar zij hun charmes aan Odysseus tentoonspreidden. Odysseus beval zijn matrozen was in de oren te stoppen en liet zich vervolgens door zijn bemanning aan de mast van zijn schip vastbinden om aan het liefelijke gezang van de sirenen te ontkomen. Dit verhaal werd in de middeleeuwen door de kerk gebruikt om mensen te waarschuwen voor het kwaad van de verleiding. In die tijd vond je dan ook in veel kerken, kloosters en kathedralen afbeeldingen van zeemeerminnen. Zeemeerminnen met een vissenstaart werden voor het eerst beschreven door de monnik Aldhem van Malmesbury omstreeks 680 na Christus. Columbus zag zeemeerminnen op zijn reis naar Amerika. Hij beschrijft ze in zijn dagboek. De middeleeuwse fantasie van meerminnen met een vissenstaart komt van de verhalen van zeelui, die dachten deze wezens in het schuim gezien te hebben. In werkelijkheid hebben zij waarschijnlijk zeekoeien of lamantijnen gezien: deze zoogdieren uit tropische wateren hebben een spitse vorm; de vrouwtjes hebben ook tepels, die het beeld van de vrouwelijke lichaamsvormen oproepen. Niet zo verbazend dat de lichtgelovige scheepsgangers een dergelijke vergissing konden maken.

    06-08-2009 om 10:08 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mopje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er was eens een notaris en hij zocht een helper. 3 mensen reageerden er op. De eerste man komt binnen en de notaris vraagt : Kan jij tot tien tellen ? Ja,10 9 8 7 6 5 4 3 2 1. Het is goed dat je achteruit kan tellen maar kan je ook vooruit tellen ? Nee, zegt de man, want ik ben altijd ruimtevaarder geweest... Pech dus ! De tweede komt binnen en de notaris vraagt opnieuw : Kunt u tot tien tellen ? Ja, 2 4 6 8 10 1 3 5 7 9. Dat is goed, maar kunt u dat ook gewoon ? Nee, antwoordt hij, want ik ben altijd postbode geweest... Ook pech ! Tenslotte komt de 3de man binnen... Kunt u tot tien tellen ? Ja hoor, 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ! Prima ! Mag ik eens weten wat u doet ? Ik ben ambtenaar en die kunnen goed tellen. Heel goed, zegt de notaris opgelucht, en kunt u nog verder ? Ja hoor ! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 , zot, dame, heer !

    06-08-2009 om 09:50 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne dag.


    fijne dag.


    05-08-2009 om 21:31 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gedicht.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niets is moeilijker terug te vinden dan verloren vertrouwen Groeien is niet het groter worden.... Maar het bewust worden van de wijsheid in jezelf... Doe wat goed is Vermijd wat kwaad is Maak het in orde, voordat het te laat is

    05-08-2009 om 14:58 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reptielen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De ontwikkeling van de reptielen: de vogels werden lange tijd niet tot de groep gerekend maar stammen van de reptielen af. Reptielen moeten ontstaan zijn rond 300 miljoen jaar geleden; de oudst bekende soort is Hylonomus uit het Carboon. In de loop van die tijd zijn er duizenden soorten gekomen en gegaan, waaronder de alom bekende dinosauriërs. Tegenwoordig leven er ongeveer 8863 soorten reptielen, waarvan ongeveer 5000 hagedissen, 3100 slangen en 300 schildpadden. De overige groepen zijn beduidend kleiner wat betreft soortenaantal; de wormhagedissen worden door 168 soorten vertegenwoordigd, de krokodilachtigen door 23 soorten en er zijn slechts 2 soorten brughagedissen[1]. Een eerste onderverdeling in de uitgestorven reptielen wordt gemaakt naar de openingen in de schedel achter de oogkas. De oorspronkelijke reptielen hadden geen opening daar. Deze groep staat bekend als de Anapsida. Hieruit ontstonden twee groepen. De synapsiden hadden één gat bovenaan achter de oogkas, de Diapsida twee. Uit de Synapsida zijn de zoogdieren ontstaan. De meeste huidige reptielen zijn Diapsida. Een uitzondering zijn de schildpadden, die als Anapsida gelden, hoewel er ook biologen zijn die denken dat het Diapsida zijn die hun openingen later weer verloren hebben. Een vierde groep, Euryapsida, met één opening onderaan achter de oogkas wordt tegenwoordig ook beschouwd als afgeleid van het diapside bouwplan. Volgens veel huidige opvattingen over classificatie is de traditionele klasse der reptielen niet geldig, omdat ze parafyletisch is. De vogels stammen namelijk van een groep dinosauriërs af, en krokodillen zijn hierdoor nauwer verwant aan vogels en dinosauriërs dan de andere reptielen. Binnen de cladistiek is het daarom gebruikelijk een definitie toe te passen waardoor ook vogels tot de reptielen worden gerekend, maar niet de Synapsida, waaronder zowel zoogdieren als de voorouderlijke zoogdierachtige reptielen onder vallen.

    05-08-2009 om 14:46 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bewegende plaatje.

    liefde.



    05-08-2009 om 14:40 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.informatie lanbouw.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Landbouwactiviteiten kunnen worden onderverdeeld in een aantal verschillende deelsectoren. Het houden van gedomesticeerde dieren heet veeteelt. Daarnaast is er visteelt. In de bosbouw worden natuurlijke en kunstmatig aangelegde bossen gebruikt voor de houtproductie. De tuinbouw kan onderscheiden worden in groenteteelt, sierteelt, fruitteelt, boomteelt en paddenstoelenteelt voor respectievelijk de teelt van groenten, siergewassen, vruchten, bomen en paddenstoelen. De landbouw onderscheidt zich van de groenteteelt doordat daar de gewassen op een grotere schaal geteeld worden en minder arbeid vragen. Er worden ook akkerbouwmatig groenten geteeld zoals peen.

     

    Landbouw als gemengd bedrijf was oorspronkelijk gericht op het voeden van de boer en zijn gezin, maar niet meer dan dat. Deze manier van landbouw is nog steeds de meest voorkomende vorm in ontwikkelingslanden. Landbouw als financiële inkomstenbron is de gebruikelijke vorm in de meer ontwikkelde landen en neemt steeds verder toe in de rest van de wereld met als gevolg dat er steeds minder mensen werkzaam zijn in de landbouw. Landbouw is de praktijk, landbouwkunde is de studie die de landbouw als onderwerp heeft.

    Landbouw produceert niet alleen voedsel, maar in toenemende mate ook andere goederen als bloemen, bont, leer, biobrandstoffen (biodiesel, ethanol, gas, snelgroeiend hout), enzymen, drugs, enz. Genetisch gemanipuleerde planten produceren ook speciale medicijnen.

    In de ontwikkelde landen heeft men door de combinatie van kennis van de bodem, meststoffen, gewaskennis, plantenveredeling, genetische manipulatie, onkruidbestrijding, bestrijding van schimmels, insecten en aaltjes en waterbeheersing kunnen komen tot een hoge opbrengst per hectare. Tegelijkertijd heeft de toegenomen mechanisatie de benodigde arbeidskracht per eenheid product belangrijk verminderd. De ontwikkelingslanden hebben door gebrek aan kennis, kapitaal, opleiding en technologie deze productiviteitsverhoging nog niet weten te bereiken, waarbij naast de stabiliteit en geschiktheid van klimaat en bodem ook de politieke stabiliteit een rol speelt.

    04-08-2009 om 16:38 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jasmine.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zangeres en presentatrice Yasmine (37) stapt uit het leven 26/06 Zangeres en presentatrice Yasmine is op 37-jarige leeftijd overleden. Ze maakte zelf een einde aan haar leven. Yasmine, wiens echte naam Hilde Rens is, werd op 3 maart 1972 geboren in Kontich. Ze raakte in Vlaanderen bekend als zangeres en presentatrice. In 1991 debuteerde Yasmine als zangeres met de cd 'Mooi zo'. Onlangs trok ze nog langs theaters en festivals met vertaalde liedjes van Leonard Cohen. Omroepster Haar tv-carrière startte ze bij vtm. Ze presenteerde er onder meer 'Tien om te zien'. In 1998 stond ze als VJ mee aan de wieg van TMF Vlaanderen. Nadien ging Yasmine aan de slag bij de VRT, waar ze op één het showbizzprogramma 'De Rode Loper' presenteerde. Ze was ook omroepster. Gestrande relatie Yasmine had een lesbische relatie met presentatrice Alexandra Potvin. In 2003 trouwde ze met Marianne Dupon, de winnares van tv-programma 'De Mol'. Op 9 maart 2007 werd hun dochter Ella-Louise geboren. Dit jaar ging het Yasmine niet voor de wind. Eind april 2009 raakte bekend dat aan haar huwelijk met Marianne Dupon op de klippen was gelopen. Story schreef deze week nog dat Yasmine mogelijk na haar huwelijk ook haar job zou verliezen. "De presentatrice is erg vermagerd, en was de laatste weken steeds minder present op het scherm", schreef het weekblad.

    04-08-2009 om 16:29 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mop.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een agent houdt in Brussel een toerist aan die dronken achter het stuur zit. Het blijkt een Rus te zijn. Hij wil de dronkaard een boete geven en vraagt zijn naam . Igorevitsj Krsjnovitskjaja, antwoordt de man. Heu… hoe schrijf je dat ?, vraagt de agent. De Rus antwoordt : D...A...T ! (Eline M.)

    04-08-2009 om 09:36 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne dinsdag.

    fijne dinsdag.



    04-08-2009 om 09:15 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paarden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De meeste mensen trainen hun paard regelmatig onder het zadel, in de koets of aan de longe. Natuurlijk hoort daar ook af en toe een lekkere, ontspannen buitenrit bij. Toch is er nog veel meer mogelijk met je paard! Voor jezelf en voor je paard is het leuk om zoveel mogelijk afwisseling in de training te brengen. Waarom dan niet eens wat werk aan de hand? Je kunt je paard zo allerlei 'kunstjes' leren zoals de Spaanse stap, een buiging, gaan liggen enz. Je kunt je dressuurtraining ondersteunen met schouder binnenwaarts, appuyeren en de wending om de voor- en achterhand en bovendien kun je ook met oude paarden, jonge paarden die nog niet zadelmak zijn en paarden die (tijdelijk) niet bereden mogen worden aan de hand werken. Misschien vraag je je af waar die 'kunstjes' nou allemaal goed voor zijn. Nou, er zitten een hoop voordelen aan:

    04-08-2009 om 09:03 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gedicht.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als ik in druppels zou mogen vertellen hoeveel ik van je hou,
    zou het de hele dag regenen speciaal voor jou.

    03-08-2009 om 10:30 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie.

    vakantie.



    03-08-2009 om 10:25 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.katten.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Katten zijn zindelijke dieren die zichzelf weten schoon te houden, maar soms moet je, zeker bij ras katten, een handje toesteken. Zo moeten langharige katten dagelijks geborsteld worden: eerste de klitten verwijderen, dan tegen de richting van het haar in borstelen en ten slotte met in de richting van het haar borstelen. Bij kortharige katten is het iets eenvoudiger, het volstaat om de kat af en toe eens een borstel/kam beurt te geven om zo de dode haren te verwijderen. De meeste katten vinden dit zeer prettig. Je kan van de gelegenheid gebruik maken om even de tanden te bekijken en eventueel de oren schoon te maken. Ook hebben sommige katten een dagelijkse of wekelijkse schoonmaakbeurt van de ogen nodig. Ga hiervoor naar je dierenspeciaalzaak om het juiste product. Tot de normale verzorging behoort een regelmatige controle op vlooien en teken. Zodra de kitten 9 weken oud is, kan je haar een inenting tegen kattenziekten laten geven. Wanneer je een poes koopt (ouder dan 8 weken) is het aan te raden om dit meteen te laten doen en de inenting 4 à 6 weken later herhalen. Vraag raad aan uw dierenarts. Als je bij een fokker gaat heeft je kitten meestal de nodige entingen gekregen. Het is verder aan te raden om, in de loop van het eerste levensjaar enkele keren een ontwormingskuur te laten ondergaan. Oudere katten worden meestal 2 maal per jaar ontwormd.

    02-08-2009 om 19:28 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag.
    fijne zondag.





    02-08-2009 om 10:01 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bloemen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 1. Zorg ervoor dat de bloemen tijdens het transport niet te lijden hebben van beschadiging, koude of warmte. 2. Snij direct na thuiskomst of ontvangst ca. 1 á 2 cm van de steel af (hyacinten niet afsnijden). Doe dit met een scherp mes en onder een schuine hoek van 45 graden. Snij bij een ingedroogde houtige steel 5 á 10 cm. van de steel af. Een extra lange insnede of aansnijding maken is zinloos en geeft meer bacteriewerking. Snijd bij bolgewassen het witte ondereind van de steel af (behalve bij de hyacint). Bij Hyacinthus moet het onderste bolbodemdeel aan de steel blijven. Snijd het ingedroogde einde van de steel af. Snijd nooit een bloem af op de plaats van een stengellid. Stelen met een scherpe snoeischaar afknippen is ook goed. 3. Doe in een schone vaas schoon koud (kraanwatertemperatuur of kouder) water met een geëigend verzorgingsmiddel. Zet Bouvardia en Dendranthema de eerste keer op koud water van enkele graden Celsius. 4. Zet houtige gewassen, Euphorbia, Mimosa, Helianthus eventueel op gewoon koud water en snijd bij Euphorbia het eventueel verbrande deel er af. Warm water wordt door houtige soorten soms schijnbaar gemakkelijker opgenomen, maar koud water is meestal het beste. Heet water is fout. Houdt bij Mimosa nog enkele uren de zak over de bloemen zodat ze beter open komen. 5. Plaats direct na het afsnijden de bloemen in de vaas. 6. Indien de bloemen bij ontvangst slap zijn of het te koud hebben, snijd dan 5 cm van de steel af en laat ze in papier (liefst watervast) ca. 3 uur in een koele ruimte water opnemen en herstellen. 7. Verwijder altijd overtollig blad en onvolgroeide of overbodige zijscheuten. 8. Zet de bloemen niet op de tocht, niet in de zon en niet boven de verwarming. 9. Snijd bij sterk watervervuilende bloemen, om de 2 á 3 dagen opnieuw een stukje van de steel af en plaats de bloemen opnieuw in schoon water met Chrysal. Maak de vaas weer goed schoon. Dit is vooral van belang als bloemen warm staan of als er sterk watervervuilende bloemen worden gebruikt. Als in het hele traject Chrysal is gebruikt kan het opnieuw afsnijden meestal achterwege blijven. 10. Snijd bloemen met een zachte steel altijd met een scherp mes schuin af. Knippen met een botte tang beschadigd de steel en daardoor kan deze nauwelijks meer water opnemen. Knippen met een scherpe tang is niet echt bezwaarlijk. 11. Schrap nooit de stelen kaal, breek ze niet af en sla ze ook niet plat, snij ze niet in de lengte in. 12. Geef uw vaas bloemen of het bloemstuk elke dag water; vul een bloemstuk altijd direct na ontvangst bij met water met daarin een verzorgingsmiddel. 13. Plaats bloemen niet in een blank metalen vaas of emmer. Als ijzer met een snijbloemenvoedsel in aanraking komt dan ontstaan door de hoge zuurgraad schadelijke stoffen; metalen gaan oxideren. Plaats een plastic binnenvaas of verf de vaas aan de binnenzijde met een zuurbestendige verf of coating. 14. Glazen vazen zijn ideaal voor bloemen omdat de waterstand en de kwaliteit van het water gemakkelijk kan worden gecontroleerd. Ook het schoonmaken is door de gladde structuur gemakkelijk. Wel kan door leidingwater kalkaanslag ontstaan, dit kunt u verwijderen met azijn. 15. Combineer trekheesters zoals seringen (in de wintertijd) alleen samen met andere houtige gewassen indien u seringenchrysal gebruikt. Dit middel verdunt het water en bevat een aangepaste voedingstof. Indien u andere bloemen in dit middel plaatst dan nemen deze te veel water en voeding op en vergiftigen zichzelf waardoor ze snel vergelen en verdrogen. Indien u een universele Chrysal gebruikt kunt u alle bloemen combineren. 16. Wees voorzichtig met het gebruik van bladglansmiddelen. Indien deze dik worden aangebracht zal het blad sneller vergelen en korter houdbaar zijn. Het geeft ook een lelijk effect. 17. Maak emmers, vazen, schalen direct na gebruik altijd goed schoon met Chrysal Cleaner of een biologisch middel, heet water en een borstel doen al wonderen. Zet ze ondersteboven te drogen.

    02-08-2009 om 09:44 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mop.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een man is al een tijdje werkloos en loopt over straat te struinen als hij bij een winkel een bordje ziet met "verkooppersoneel gevraagd". Die man loopt bij die winkel naar binnen en spreekt daar de baas aan en zegt tegen die baas: "Ik kom voor die baan als verkoper". De baas zegt tegen de man: "Ik zoek een verkoper die werkelijk alles kan verkopen want ik verkoop ook praktisch alles". Dat moet geen probleem zijn is het antwoord van de man. Komt er een klant binnen waarop de baas zegt "Let op hoe ik deze klant help" "Goedemorgen meneer kan ik u ergens mee helpen?" vraagt de baas aan de klant. De klant antwoord dat hij op zoek is naar graszaad want hij wil een gazon gaan zaaien. De baas zegt: "Geen probleem, hoeveel graszaad wilt u hebben, 1 kilo, 1.5 kilo?". "Nee 1 kilo is genoeg" zegt de klant. Zegt de baas "U treft het wij hebben deze maand een grasmaaier in de aanbieding van 5600 voor 4000, ik denk dat u die wel kunt gebruiken als het gras straks gaat groeien". "Ja" zegt die klant "u heeft gelijk, doe er maar 1", daarna wordt er afgerekend. Zie je wel zegt de baas tegen de man, zo verkoop je nu. Komt er weer een man binnen waarop de baas zegt "Probeer jij het nu maar eens bij deze klant". De man vraagt aan de klant "Kan ik u ergens mee helpen ?" Waarop de klant zegt dat hij tampons wil hebben. "Hoeveel wilt u er hebben; 1 doosje, 2 doosjes?" De man antwoordt 1 is genoeg. Zegt de toekomstige verkoper: "U treft het, wij hebben deze maand een grasmaaier in de aanbieding van 5600 voor 4000". Zegt de klant: "een grasmaaier, wat moet ik nu toch met een grasmaaier?" Zegt de verkoper in spee: "Tja, ik dacht u heeft toch niets anders te doen dit weekend".

    01-08-2009 om 18:15 geschreven door eveline

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Zomaar een bezoekje en een hartelijke groet.
  • lieve groetjes
  • Lieve groetjes van uit De Klinge
  • een fijne nieuwe week
  • Lieve groetjes van uit De Klinge

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben eveline
    Ik ben een vrouw en woon in roeselare (belgie) en mijn beroep is ardbeider.
    Ik ben geboren op 14/11/1984 en ben nu dus 39 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: fietsen,zwemmen, videogames,computer.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!