Inhoud blog
  • songteksten (sietelo)
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    sientelo speedy lumidee
    Startpagina !
    Zoeken met Google


    Startpagina !
    Startpagina !

    refrein (brace)2x:
    ik ben je zat geloof me nou ik heb het echt gehad.
    het leven is geen spel het leven is geen wedden dat!
    ik geef het toe vuile bitch je hebt me echt genakt.
    nu heb je spijt maar je hoeft niet meer te bellen schat!!

    couplet 1:
    sorry lieve schat maar ik moet je nu verlaten .
    ik vind het best wel jammer ik kon altijd met je praten
    we waren met z'n tweeen zo verenigd als de staten
    maar achterom me rug zat je te flirten met me maten
    ik had alles in de gaten maar ik maakte me niet druk mensen hadden me gewaarschuwd maar ik gaf geen ene fuck
    want ik wist het zeker nee ik dacht niet aan misschien
    ik heb me eigen ogen ik heb alles toch gezien
    want ik ben niet blind al ben ik verliefd
    nou alsjeblieft pak je spullen en vertrek je maakt jezelf depressief
    je kan me hart niet stelen want ik ben zelf een dief wanneer ik het uitmaak is het voor definitief.

    refrein 2x

    couplet 2:
    de eerste keer dat ik je zag was je een hele losse meid
    het maakte mij niet uit ik had een hele toffe tijd ik wou het daarbij laten maar je had me toch verlijd
    onze relatie werd een feit en achteraf nu heb ik spijt
    want ik ging met de verkeerde zoals jij je presenteerde
    leek het alsof je de ware was en niemand protesteerde
    over dat er wat mankeerde en ik het eigenlijk moest laten maar ja achteraf is altijd makkelijker praten dan gedaan 't is gedaan want ik kreeg het voor me kiezen je zag het als een spelletje en ik moest het verliezen
    ja ik kon ook niet weten dat ik ging met een actrice want je speelde schone meid maar je was gewoon een vieze.

    refrein 2x

    couplet 3:
    je begon meteen te zeiken als ik even naar je vroeg
    gaf je alles wat je wou maar vond het niet genoeg ik had me vrouwtje liever thuis maar je wou chillen in een kroeg was net een domme sletje zoals jij je dan gedroeg je zoop je zelf klem begon te strippen op de bar
    mensen vonden het bizar je bent een beetje in de war
    als je denkt dat dit kan terwijl ik op je zit te wachten
    een ding moet je weten ik ben erbij met me gedachten
    nu wijs ik je de deur heb genoeg van je gezeur
    denk maar niet dat ik nog treur over wat er is gebeurd
    check de fikkie is gestookt en nu zal je hem moeten blussen
    maar ik neem je niet terug al zou je me voeten kussen.

    songtekst: ik ben je zat
    artiest: ali b


    = ali b







    Gastenboek
  • paasgroetjes
  • even doorzetten nu
  • Lentekriebels...
  • mooi blog
  • effen komen piepen

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Rondvraag / Poll
    waar woon ik ?
    roeselare
    kortrijk
    izegem
    Bekijk resultaat

    Foto
    fabroeken
    fabroeken
    23-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.techno
    Klik op de afbeelding om de link te volgen techno e de max

    23-02-2006 om 14:46 geschreven door fabroeken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/fabroeken

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    23-02-2006 om 14:21 geschreven door

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.snoop dog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen snoop dog da is iemand da heell goe kan rappen

    ik hoor graag hip-hop /r&b -techno ....

    23-02-2006 om 00:00 geschreven door fabroeken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 20/02-26/02 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !




    [Intro]
    Yeah
    It's my life
    But all in words I guess

    [Verse 1]
    Have you ever loved someone so much you'd give an arm for?
    Not the expression, no, literally give an arm for?
    When they know they are your heart
    And you know you are their armour
    And you will destroy anyone who will try to harm her
    But what happens when karma turns right around and bites you
    And everything you stand for turns on you to spite you
    What happens when you become the main source of a pain
    "Daddy look what I made?"
    "Dad's gotta go catch a plane"
    "Daddy where's mummy? I can't find mummy, where is she?"
    I don't know, go play, Hailie baby your daddy's busy.
    Daddy's writin' this song, this song ain't gon' write itself
    I give you one underdog, then you gotta swing by yourself
    Then to write a rhyme in a song and tell her you love her
    And put hands on her mother who's a spittin' image of her
    That's slim shady, yeah baby slim shady's crazy
    Shady made me, but tonight, Shady's rock-a-by baby

    [Chorus x2]
    And when I'm gone, just carry on don't mourn,
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm lookin' down on you smiling
    And I didn't feel a thing so baby don't feel no pain, just smile back

    [Verse 2]
    I keep havin' this dream - I'm pushin' hailie on the swings she keeps screamin'
    She don't want me to sing, "You're makin mummy cry, why, why's mummy crying?"
    Baby, Daddy ain't leavin' no more,
    "Daddy you're lying,
    You always say that, you always say this is the last time,
    but you ain't leavin' no more, Daddy you're mine!"
    She's piling boxes infront of the door tryin' to block it,
    "Daddy please daddy don't leave daddy no, stop it!"
    Goes in her pocket, pulls out a tiny necklace locket, it's got a picture,
    "This'll keep you safe daddy, take it wit' ya"
    I look up, it's just me standin' in the mirror, these fucking walls must be talkin' 'cause man I can hear 'em
    They sayin you got one more chance to do right, and it's tonight,
    Now go out there and show 'em that you love 'em 'fore its too late
    And just as I go to walk out of my bedroom door it turns to a stage, they're gone
    And the spotlight is on and I'm singin':

    [Chorus x2]
    And when I'm gone, just carry on don't mourn,
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm lookin' down on you smiling
    And I didn't feel a thing so baby don't feel no pain, just smile back

    [Verse 3]
    Sixty thousand people, all jumpin' out their seat
    The curtain closes, they're throwing roses at my feet
    I take a bow, "and thank you all for comin' out"
    They're screamin so loud, I take one last look at the crowd
    I glance down, I don't believe what I'm seein',
    "Daddy it's me! Help mummy her wrists are bleedin'"
    But baby we're in Sweden, how did you get to Sweden?!
    "I followed you daddy, you told me that you wern't leavin
    You lied to me dad, and now you make mummy sad
    And I bought you this coin
    It says 'number 1 dad', that's all I wanted
    I just wanna give you this coin
    I get the point, fine, me and mummy are goin"
    But baby wait-
    "its too late dad, you made your choice. Now go out there and show 'em you love 'em more than us
    That's what they want
    They want you Marshall, they keep
    screamin your name, it's no wonder you can't go to sleep
    Just take another pill, yeah bet ya you will
    You rap about it. Yeah word, keep it real"
    I hear aplause, all this time I couldn't see
    How could it be that the curtain is closing on me
    I turn around, find a gun on the ground,click it, put it to my brain, scream 'Die Shady!' and pop it.
    The sky darkens, my life flashes,
    The plane that I was supposed to be on crashes and burns to ashes
    That's when I wake up, alarm clock's ringing,
    There's birds singin', it's spring 'n
    Hailie's out side swingin'
    I walk right up to Kim and kiss her, tell her I miss her
    Hailie just smiles and winks at her little sister, almost as if to say-

    [Chorus x2]
    And when I'm gone, just carry on don't mourn,
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm lookin' down on you smiling
    And I didn't feel a thing so baby don't feel no pain, just smile back.


    songtekst: whem I'm gone
    artiest: eminem

    Foto

    I will not make the same mistakes that you did
    I will not let myself cause my heart so much misery
    I will not break the way you did
    You fell so hard
    I've learned the hard way, to never let it get that far

    Because of you
    I never stray too far from the sidewalk
    Because of you
    I learned to play on the safe side
    So I don't get hurt
    Because of you
    I find it hard to trust
    Not only me, but everyone around me
    Because of you
    I am afraid

    I lose my way
    And it's not too long before you point it out
    I can not cry
    Because I know that's weakness in your eyes
    I'm forced to fake a smile, a laugh
    Every day of my life
    My heart can't possibly break
    When it wasn't even whole to start with

    Because of you
    I never stray too far from the sidewalk
    Because of you
    I learned to play on the safe side
    So I don't get hurt
    Because of you
    I find it hard to trust
    Not only me, but everyone around me
    Because of you
    I am afraid

    I watched you die
    I heard you cry
    Every night in your sleep
    I was so young
    You should have known better than to lean on me
    You never thought of anyone else
    You just saw your pain
    And now I cry
    In the middle of the night
    For the same damn thing

    Because of you
    I never stray too far from the sidewalk
    Because of you
    I learned to play on the safe side
    So I don't get hurt
    Because of you
    I find it hard to trust
    Not only me, but everyone around me
    Because of you
    I am afraid

    Because of you, Because of you


    songtekst: Because of you
    artiest: kelly clarkson


    = kelly clarkson







    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    arnouts
    blog.seniorennet.be/arnouts
    een mooie vogel
    = dat is mijn lievelings dier
    bijna mijn lievelings dier
    een husky     een woven jong
    awoeeeee!!!

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om met my te chatten of te mailen


    Over mijzelf
    Ik ben farrukh mangat, en gebruik soms ook wel de schuilnaam fabroeken.
    Ik ben een man en woon in kortrijk (Belgie) en mijn beroep is slager.
    Ik ben geboren op 01/11/1990 en ben nu dus 33 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: voetbal ,sport..............
    ik ben dus froek en ben 15 jaar

    t'hof van commerce
    één van mijn lievelings groepen ( int westvmoams e)



     

    We hadden al Eminem's biopic '8 Mile' en nu is er ook 50 Cent en 'Get Rich or Die Tryin' oftewel 'Het levensverhaal van Fiddy'... TMF trakteert op 20 en 21 februari op een exclusieve avant-première in Antwerpen en Leuven.

    Surf meteen naar www.tmf.be



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!