Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Florida sunshine
    Alle informatie aangaande beleggen in Florida
    24-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Voor personen die zonder risico en zonder zorgen zouden willen profiteren van woning crisis in de VS , dit is toch wel een uitstekende gelegenheid denk .

    UNIEKE GELEGENHEID OP GEWAARBORGD RENDEMENT

     Een unieke gelegenheid voor de belegger/investeerder die interesse heeft om te profiteren van uitzonderlijke mogelijkheid om goed geld te verdienen aan Florida vastgoed. Wij bieden u de mogelijkheid om met ons samen in onze woningen, appartementen, winkels en bureelgebouwen van onze transacties mee te profiteren .

    De doelstelling van Belflo Florida Limited Partnership is het aankopen van bank eigendommen die kunnen verworven worden aan zeer gunstige voorwaarden ( kantoor gebouwen, woningen, appartementen). Belflo Florida Limited Partnership zal eveneens ook eigendommen aankopen en snel weer verkopen wanneer een goede meerwaarde word gecreëerd door verfrissing werken en Renovatie te voltooien ( flip). Verder zal Belflo Florida Limited Partnership AA vastgoed projecten ontwikkelen in regio’s waar er meer vraag dan aanbod is in voordelige prijs categorie.

    Belflo Florida Limited Partnership biedt u een gewaarborgd jaarlijks rendement aan van 5% plus een bonus van meerwaarde na 5 jaar (15% op jaarbasis–niet gewaarborgd). BELFLO is een Florida limited partnership waar het ingelegde kapitaal 100% gewaarborgd is.  Dit kan gerealiseerd worden met een $50,000 kapitaal instorting die verspreid word over verschillenden soorten vastgoed met een maximaal rendement. Dus zorgeloos beleggen met al voordelen van een eigenaar met een minimale investering. Plus een verspreiding van risico in uw portefeuille in dollars die u nu aan voordelige wisselkoers kan kopen.

    Belflo Florida Limited Partnership geloofd in het KISS systeem van zaken, Keep It Simple Stupid. Nu is de opportuniteit  hier om vastgoed aan heel voordelige prijzen aan te kopen, te verhuren en terug te verkopen op termijn aan grote meerwaarde en met een gezond rendement. Volgens de statistieken zal er nog heel wat opportuniteit op de markt komen in 2011, laat dit  niet aan u voorbij gaan.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/07-12/07 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!