Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Florida sunshine
    Alle informatie aangaande beleggen in Florida
    05-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    5 redenen om NU te investeren in Florida Real Estate

    Mag ik een paar minuten van uw tijd om u iets te vertellen over huidige realiteit aangaande het investeren in de onroerend goed markt in Florida. Hoe verhoudt die zich tot andere methoden van investeren. En waarom is investeren in onroerend goed in Florida een lucratieve vorm van beleggen. Veel potentiële investeerders zeggen: "Ik moet een goed rendement krijgen uit van mijn investering. Kan ik dat krijgen in Florida?” Wij beheren nu meer dan 50 woningen voor onze investeerders. Alle woningen hebben een huur die een netto rendement geeft van minimaal 5 % van het geïnvesteerde vermogen.
    Wanneer heeft uw bank of uw financiële adviseur geprobeerd u te overtuigen om een gedeelte van uw vermogen te investeren in ‘ Florida Investment Propertie’  in Florida? Het is nu een goed moment om het te overwegen om mee te doen. In het volgende deel van deze brief kunt u lezen waarom u nu moet investeren in Florida via ‘Florida Sunshine Properties’.

    Reden 1: ” Florida Investment Properties” versus Aandelen

    De banken en Stockbrokers gebruiken vaak als argument dat er met weinig inspanning 10% rendement kan worden behaald op aandelen. Dus, waarom dan investeren via ‘Florida Sunshine Properties’? Deze onroerend goed belegging geeft ‘slechts’ een rendement van 5% a 6% per jaar’?
    In deze redenering is geen rekening gehouden met meerwaarden door waarde stijging van het onroerend goed.
    Laten we de bovengenoemde uitgangspunten verduidelijken met een voorbeeld.

    a. Investering in aandelen. Stel $ 100.000
    Rendement 10% $ 10.000
    Af: inflatie 3% van kapitaal - 3.000
    Netto rendement $ 7.000 dit is 7% (nog afgezien van de mogelijkheid van waardedaling op aandelen)

    b. Investering via Florida Sunshine Properties $ 100.000
    Rendement via verhuur $ 6.000
    Waardestijging onroerend goed gemiddeld + 6.000
    Netto rendement $ 12.000
    Dit is een rendement van 12% per jaar.

    Het is duidelijk welke investering een groter onmiddellijk rendement geeft. Daarnaast komt stellige verwachting dat de waarde van ‘ Florida Investment Propertie’ de komende jaren zal blijven stijgen in waarde. Onder invloed van de inflatie staat de waarde van de aandelen heel sterk onder druk.

    Reden 2: De zeer aantrekkelijke prijzen van woningen

    Het hoeft geen betoog dat elke belegger U kan vertellen dat er uitstekende deals kunnen worden gedaan in Orlando met ‘ Florida Investment Properties’. Het is de kunst om ze te vinden. En daar zijn wij specialist in.
    Het is niet denkbeeldig dat u voor $100.000 een huis kan kopen terwijl de werkelijke waarde $110.000 tot $140000 is of meer . U vraagt zich af, waarom zou iemand een huis van $110,000 of meer verkopen voor $ 100.000?
    De volgende redenen zijn te noemen. Het is vooral de haast die men heeft om te verkopen. Als voorbeeld is te noemen: verhuizing door overplaatsing vanwege of verlies van werk, echtscheiding, banken die gedwongen verkopen (zogenaamde foreclosures) verkopen. Hierdoor worden de huizen ver onder de prijs verkocht. Het is onze specialiteit en onze deskundigheid om deze aanbiedingen te vinden. Met ‘het vinden van deze deals’ bereikt U twee dingen.

    1. Deze aankoop onder de marktwaarde is de eerste winst die u maakt.

    2. Daarnaast komt nog eens het rendement van 12% per jaar.

    Heel belangrijk! Reeds bij de aankoop hebt u al verdient door onder de marktprijs in te kopen. “Florida Sunshine Properties” is specialist op dit marktgebied.

    Reden 3: Controle

    Hoe kunt u de waardestijging beïnvloeden?
    Bij aandelen bent u afhankelijk van de markt, zonder dat u invloed kunt uitoefenen.
    Bij onze onroerend goed projecten is dat heel anders. De aanleg van de tuin, een nieuw tapijt, een schildersbeurt en een grote schoonmaak doen wonderen. Bekijk eens de zgn FLIP woningen op onze website. Voor een paar duizend dollar kunt u de waarde van de woning in het ‘ Florida Investment Propertie’ project een veelvoud van de kosten laten stijgen. Uit eigen ervaring weten we dat een woning van $110.000 met eerder genoemde inspanning gemakkelijk voor een prijs van $ 125000 kan worden verkocht.

    Reden 4: Beperk uw blootstelling aan risico

    Onroerend goed is nog altijd een van de meest solide beleggingen. Onroerend goed is schaars. En er is een solide groei van de vastgoedmarkt. Het huis en de ondergrond hebben een blijvende waarde. Dit in scherpe tegenstelling met de financiële waarden in aandelen. De dagelijkse grote schommelingen geven heel grote onzekerheid. Ook de belegging in banken geven geen enkele garantie. Er zijn voorbeelden te over om de onzekerheid en risico’s aan te geven. Via ‘ Florida Sunshine Properties’ willen we zoveel mogelijk zekerheid geven in de belegging in onroerend goed in een stijgende markt in Florida. Waarbij we de zekerheid hebben dat er altijd vraag is naar woonhuizen en onroerend goed altijd zijn waarde houdt.

    Reden 5: Uw gemoedsrust

    Tot slot. Met een solide belegging via "Wie zijn wij’ neemt u deel in een solide beleggingsplan. Het geheel wordt uitgevoerd door een team van deskundigen in Florida die de markt kennen en die weten hoe de beste deals te vinden zijn. Met deskundigen die een jarenlange ervaring hebben in deze markt. Met zeer betrouwbare partners die bewezen hebben dat ze uw belangen goed behartigen. Door deze werkwijze willen wij uw gemoedsrust bevorderen en uw vermogen doen groeien.

    En denk erom:

    VRAAG ONZE RAAD VOOR U NAAR FLORIDA GAAT



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 19/09-25/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/07-12/07 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!