Inhoud blog
  • Een programma om gezond en vitaal 100 jaar te worden
  • Het is nooit te laat om te veranderen
  • OKINAWA LEEFSTIJL
  • Verlaag uw glucosewaarde in uw voedsel
  • Perfecte voeding
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gezond, vitaal, energiek 100 jaar worden
    Het villa Liberty gezondheidsprogramma
    07-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een programma om gezond en vitaal 100 jaar te worden
    Een leefwijze waarmee men probleemloos 100 jaar kan wordenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Wie wil er nu niets liever dan heel gezond heel oud te worden.

    Op de Japanse eilandengroep Okinawa leven mensen die het verouderingsproces te slim af lijken te zijn. Nergens anders ter wereld is er binnen één land zo’n grote groep ‘honderdplussers’ te vinden. Deze mensen blaken bovendien van een goede gezondheid, onderhouden op hoge leeftijd nog vol energie hun tuin en voeren zelfstandig hun huishouden. Zij sterven gewoon van ouderdom. Hart en vaatziekten, kanker en andere welvaartsziekten zijn een uitzondering .

    Het resultaat van een 25 jaar lang wetenschappelijk onderzoek en bewijs voor deze ‘onsterfelijkheid’ vind je in het boek van Bradley en Graig Willcox / Makoto Suzuki. 

    (Spectrum.nl ISBN 90-274-7322-6 )

    Villa Liberty heeft vanuit de Okinawa leef- en eetprinciepes een integraal Gezondheidsprogramma opgebouwd. Voor meer informatie kan je terecht op www.villa-liberty.com

    Persoonlijke beleving Joël Vanhoorne

    Na een leven van pure ‘bon vivant’ werd ik
    op 28 jarige leeftijd op het gezonde levenspad gezet door twee markante gebeurtenissen : een ziekteproces van mijn vrouw en plotse vroege overlijden van mijn vader ( 52 jaar).

    Een kennismaking met de oosterse genees– en leefwijze was toen een ware openbaring.

    Ons leven kwam in een ganse nieuwe optiek te staan en wij besloten toen om een duidelijke levenswendig te nemen. Wij openden een natuurvoedingszaak (winkel en restaurant) in Oudenaarde    ( België).

    Deze totale ommekeer in ons leven bracht gezondheid en welzijn. Ik zelf verloor toen meer dan 25 kilo aan lichaamsgewicht. Na drie jaar in Oudenaarde vertrokken wij naar Frankrijk en starten een vakantieoord met als achtergrond ’ bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid’

    2007 : Dertig jaar later

    De laatste vijf hebben wij een ’ chambre d’hôtes in de Provence’. De zaak draait fantastisch en ons huis is een ware thuishaven geworden voor Nederlandstaligen.

    Mijn ’bon vivant’ neigingen staken echter weer de kop op. Lekker eten, gezellig een wijntje drinken … en vele kilo’s kwamen ( ongemerkt ?) bij.

    Dit jaar gebeurde er weer zo’n merkwaardig fenomeen. Wij kwamen net terug van een verblijf in België en de volgende ochtend stapte ik fors naar buiten… de benen van onder mijn lijf, de lucht in en met een smak tegen de trappen van het terras aan. Het had geijzeld in de Provence !

    Opname in de spoeddienst, gelukkig niks gebroken, wel veel pijn en voor het eerst in mijn leven een confrontatie met het wereldje van het hospitaal en doktersonderzoek. Met als gevolg een onverwachte harde confrontatie met een vrij slechte gezondheidsbalans.

    Binnen een proces van bewustwording dat ik wel degelijks iets moeten veranderen aan mijn levenstijl kom ik ‘Amanprana’ tegen en ook het ‘Okinawa programma’… en net als 30 jaar geleden werd de negatieve levenservaring een nieuwe start van een proces waarin gezondheid opnieuw centraal staat. 

    Spectaculaire resultaten : gewichtsverlies, betere bloedcirculatie, cholestrolverlaging, bloedsuikerspiegel genormaliseerd, meer energie en vitaliteit. ( Medisch vastgesteld )

    U wilt uw levensduur verlengen, k
    anker voorkomen, alle vormen van chronische ziekten vermijden, half zo snel te verouderen ...

    Dan hebben wij een levensstijl voor U. Een consequente en reproduceerbare methode die toepasbaar is in uw dagelijks leven. 

    voor info :
    www.villa-liberty.com




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    07-03-2007
    Een hemelse groet...
    beertjekelseykejc3.gif
    Hallo lieve Joël, Ik ben Kelsey*, ik ben nu een engeltje en woon in de wolkjes. Mijn mama heeft daarom een mooie site voor mij gemaakt.....kom je eens een kijkje nemen? Dit zou mijn mama heel, heel blij maken hoor! Klik maar op m'n beertje, dan kom je d'r wel! O ja, en ons mams, dit is mijn oma, heeft voor mij ook een blogje gemaakt, daar kun je natuurlijk ook eens komen piepen, klik hier maar op dit guitig baby'tje bebe69kg0.gif Joël, nog veel succes met je "gezond"blogje hoor! Daaaaag, dikke knuffels en tot later.....dan zien we elkaar allemaal weer terug.....zegt mijn mama....

    07-03-2007 om 16:21 geschreven door Yvette



    Archief per week
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!