Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Vuye
  • Affaires courantes *
  • De Nederlanden één
  • Naar een beter Vlaanderen
  • 2050 ?
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    14-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tien werven van Verhofstadt
    Na de "twaalf werken" van Vanden Audenhoven, krijgen we nu dus de "tien werven" van Verhofstadt. Dit pakket van goede intenties zou een antwoord moeten zijn op de kritiek die Verhofstadt II de laatste tijd krijg en waarmee gesteld werd dat men van deze regering niet veel meer verwachtte tot de federale verkiezingen van 2007.
    Rechtuit gezegd, wie het allemaal eens rustig doorleest zal zien dat het een erg vrijblijvend document is, zoals reeds gezegd: goede intenties. Anderzijds zal e.e.a. wel geld gaan kosten, maar ook dat is normaal in het vooruitzicht van de twee verkiezingen (voor gemeenten en Rijk). Die kosten gaan op rekening van de reklame voor de meerderheidspartijen. Morgen scheert men gratis. Het valt alleen nog te bezien, in hoever dat alles geen verdere nadelige invloed gaat hebben op de lopende en toekomende begroting, die nu al zo precair in elkaar zit. De moeder van Billie zal het allemaal goed moeten nakijken (of doet Vande La het?).
    Het interessantste aan de lijst van de "tien werven" is eigenlijk niet wat er in staat, maar wel wat er niét in staat. De zaken dus, waarvan we redelijkerwijs kunnen aannemen dat er helemaal niets mee zal gebeuren. Dat zijn:
    - De splitsing Brussel-Halle/Vilvoorde. Aan deze staat van onwettelijkheid wordt dus waarschijnlijk helemaal niet meer geraakt. De allochtonen mag men niet discrimineren, de Vlamingen blijkbaar wel.
    - Zaventem. Niemand weet op dit ogenblik hoe het daarmee nu juist staat, welke acties er al dan niet nog lopen en wat de vooruitzichten zijn. En dan praten we over onze nationale luchthaven, tevens landingsplaats van alles wat met de E.U. en de NATO te maken heeft.
    - De immigratie. Gaat men daar nog iets aan doen of niet? In hoever worden de laatste voorstellen van minister Dewael uitgevoerd of niet? Gaat men eindelijk al was het maar eens een initiatief nemen om iets te doen aan de snel-Belg wet, of moeten we wachten tot álle Nederlandse Marokkanen naar hier verhuisd zijn?
    - De NMBS. Wanneer krijgt Vlaanderen eindelijk eens het deel waarop het recht heeft. Zelfs ex-NMBS baas Vinck geeft nu (wel rijkelijk laat) toe dat de verhouding 60/40 economisch niet verantwoord is.
    Enfin, als Guy de Bouwer op tien werven tegelijk aan de slag gaat, zal hij voor die andere punten wel geen tijd meer hebben, zeker?

    14-01-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    13-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT, weg ermee (3)
    Tony Mary, de zgz grote baas van de VRT heeft nog eens duidelijk in zijn kaarten laten zien. Zij, die van de VRT, voelen zich gewoon boven de wet en zullen eens zeggen wat ze zullen zeggen. Na op het matje te zijn geroepen, zal hij voorlopig zijn bek wel houden, maar dat zal niet veel afdoen van de heersende, linkse tendens bij deze omroep.
    De VRT is officieel een openbare omroep en zou dan ook compleet neutraal moeten  zijn. Ze is dat nooit geweest en wil dat ook niet zijn. Toen de directie bepaalde dat zij het Vlaams Blok/Belang zou boycotten (dat werd niet met zoveel woorden gezegd, maar daar kwam het op neer), overtrad zij flagrant de regels van de onpartijdigheid die van een openbare omroep worden verwacht. Zo'n omroep mag geen kwart van de potentiële kijkers voor het hoofd stoten noch negeren. Toch is het dat wat constant gebeurt. De VRT geeft niet alleen nieuws, het duidt het ook en dat is er teveel aan voor een zender die met het geld van de belastingbetaler werkt.
    Geert Bourgeois, de minister van o.m. het omroepbeleid, probeert daar wel iets aan te doen, maar hij doet dat veel te braaf. E.e.a. heeft misschien te maken met het feit dat hij het Belang ook liever niet laat uitzenden, al zal hij dat zelf nooit zeggen. Tot nu toe heeft hij dan ook weinig bereikt en de meeste VRT medewerkers leggen zijn besluiten gewoon naast zich neer. Ze zien in hem het zachte eitje dat hij inderdaad tot nu toe geweest is. Het lijkt er tegenwoordig trouwens aardig op dat het Geert in de eerste plaats te doen is om zelf op het scherm te komen. Hij is van het scherm niet weg te slaan. Hij, die in een vroeger leven zei dat hij het belachelijk vond dat politiekers zich met TV-spelletjes inhielden, was deze week o.m. te zien in De Laatste Show. Het kan verkeren, zei Bredero.
    De nationale omroep heeft ook geen vier radiozenders nodig. Commerciële zenders à la radio Donna horen thuis in de privésfeer en extra TV-kanalen moet de Staat ook niet onderhouden. Het zou een grote besparing zijn de VRT eens flink af te slanken, terwijl we dan gelijktijdig van heel wat politieke vervuiling vanaf zouden zijn.
    ---
    Ondertussen hebben we een nieuw communautair schandaal. Na een Waalse klacht (van de RTBF) heeft de Raad van State de radiofrequenties van alle 146 Vlaamse radiofrequenties opgezegd. De rechtsgeldigheid van een aantal radio's dreigt hiermee te vervallen. Dat alles nadat de Waalse zenders al vele jaren met te sterke frequenties uitzenden en vooral de Vlaamse zenders in het Brusselse storen!
    Eens zien hoe Bourgeois dit gaat oplossen.

    13-01-2006, 10:44 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    12-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De blauwe deemstering (2)
    Toen ik eergisteren schreef dat ook Rik Daems naar een nieuwe job aan het uitkijken was, kon ik niet vermoeden dat nog dezelfde avond er meer klaarheid over zijn zaak zou geweest zijn. Die nieuwe job blijkt inderdaad erin te bestaan dat hij papa mag spelen van een baby verwekt bij een lid van de tegenpool van de eigen partij, nl de PS!
    Dat Daems ontslag diende te nemen als fractievoorzitter lijkt me niet meer dan normaal, al gaat het er hem binnen zijn partij alleen om omdat hij wat te letterlijk heeft "aangepapt" met iemand van een partij die er heel andere doeleinden op na houdt dan de zijne. Dewael kon nog zeggen dat zijn nieuwe vlam niet in de politiek zat (maar er wel verslag over uitbracht), Daems kan dit niet en heeft daarmee zijn zoveelste flater begaan (Het Laatste Nieuws, toch een blad van overwegend liberale strekking, noemde hem "Guus Flater" naar het bekende tekenverhaal).
    Als men ervan uitgaat dat het gezin in feite altijd de hoeksteen van onze samenleving is geweest en dit voor vele mensen, ongeacht hun gezindheid, nog steeds is, dan zit men bij de VLD toch wel erg fout de laatste tijd. Men kan wel schermen met de 21ste eeuw e.d., dat liefde zo mooi is (dixit Di Rupo) en dat tegenwoordig alles mag en niets moet, feit is dat niet iedereen er zo over denkt en dat er in dergelijke love stories ook altijd minstens één verliezende partij is. Zeker als we er van uit gaan dat de VLD voor de centen en de commercie is, dan zal men bij die partij ook weten dat scheiden steeds véél geld kost.
    ---
    Daems wordt als fractieleider opgevolgd door Fons Borginon, net zoals Bart Somers ex-Volksunie. Beider vaders hebben vroeger nog in het parlement gezeten voor die Volksunie. Dat was toen echter nog de oude, echte Volksunie, van vóór Schiltz' "staatsgreep" en de ruk naar België. Fons zal zich nu, net zoals Bartje, dikwijls in veel bochten moeten draaien om de geplogenheden en uitspattingen van de blauwe garde (of wat daar van overblijft) goed te kunnen praten. Het zal beide heren waarschijnlijk koud laten, maar ik heb zo de indruk dat hun vaders zich al enkele keren in hun graf hebben rondgedraaid. En dat zal niet de laatste keer zijn.

    12-01-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    11-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaste quota voor allochtonen?
    En ze blijven maar doordrammen, de superdemokraten van links. Nu is het de beurt aan Peter Vanvelthoven, van de gelijknamige dynastie uit Lommel, die als minister van tewerkstelling het probleem van de werkloosheid bij allochtonen denkt te gaan oplossen. Hij wil een soort quota invoeren die bedrijven en openbare diensten zouden moeten invoeren, waarbij op het totaal aantal werknemers het bedrijf verplicht wordt een zeker percentage allochtonen aan te nemen. In het slechtste geval zou het gaan om een soort positieve discriminatie, waarbij allochtonen de voorkeur zouden krijgen op de mensen van hier. M.a.w. hij gaat een discriminatie oplossen door er een andere te scheppen.
    Het is te gek om los te lopen, vooral omdat iedereen weet dat de meeste allochtonen om te beginnen geen werk zoeken (ze krijgen het geld zo) en als ze werk zoeken geen garantie geven dat ernstig te gaan doen. Ofwel spreken ze de taal niet of onvoldoende, omdat ze nog de moeite gedaan hebben ze serieus te leren, ofwel hebben ze geen diploma omdat ze niet graag naar school gingen.
    Zegt Vanvelthoven: "Ik wil geen paniek zaaien door te verwijzen naar de rellen in Frankrijk met allochtone jongeren, maar ook hier tikt een tijdbom". Larie en apekool, natuurlijk, want ondertussen probeert hij wél paniek te zaaien door dit te zeggen. Hij gaat het probleem in kaart brengen, samen met het centrum voor racisme bestrijding. Daarmee weten we het weer, WIJ zijn weer de racisten, ZIJ zijn dat niet.
    Enfin, na de oprisping van spiritist Lambert om het Vlaams Belang zijn geld af te pakken, is dit weer een zoveelste gratis reklame voor dat Belang, waardoor het percentage kiezers voor die partij nog maar eens serieus zal stijgen. Men vraagt zich af waarom een SP.a-er zoiets doet, wetende dat zijn partijtje al eens klop gekregen heeft na het goedkeuren van het stemrecht voor migranten (samen met alle Waalse partijen). Het is niet omdat het land met de instroom van al die immigranten er een nieuw proletariaat heeft bij gekregen, dat de socialisten weer groot zullen worden. Voor elke Marokkaan die zij winnen, verliezen zij twee Vlamingen. De enige reden waarom zij het toch doen, is waarschijnlijk omdat zij erop speculeren dat ze via de Waalse SP er toch meestal zullen bij zijn als de postjes verdeeld worden. Ondanks het feit, dat ze in Vlaanderen geen 20% van de stemmen halen, hebben ze steeds een serie ministers in beide regeringen én een hele rist top jobs in handen: BIAC, De Lijn, de NMBS en ga zo maar verder. Zolang de SP.a dit spelletje kan blijven spelen, zal het hun een zorg zijn hoe het hier in Vlaanderen verder moet. "Na ons de zondvloed".

    11-01-2006, 11:24 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    10-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De blauwe deemstering
    Het gaat niet goed met de VLD. De "rek" is er blijkbaar uit. Na de wanhopige pogingen om "witte ridder" Verwilgen ergens in een lucratieve job neer te poten, iets wat tot tweemaal toe mislukt is, wil nu ook Rik Daems het politiek toneel verlaten. Het wordt met niet zoveel woorden gezegd, maar Daems had gehoopt de plaats van Verwilgen als minister te kunnen innemen en ziet nu dat er weer niets van in huis zal komen. Al bij al sleept hij de zware erfenis van het faillissement van Sabena met zich mee en vreest hij waarschijnlijk nog eens een afstraffing in eigen streek als hij bij de gemeenteverkiezingen het zou wagen mee op te komen. Voor Verwilgen ziet het er bij die verkiezingen al niet veel beter uit. De man was ondertussen verhuisd naar Knokke waar hij het op moet nemen tegen Baron Lippens, die daar een eigen plaatselijke partij heeft die zo'n 65% van de stemmen haalt. Het met Lippens op een stembusakkoord gooien is er niet bij, dat heeft de baron zelf al laten weten.
    Ondertussen leurt Verhofstadt met zijn nieuw boek: "De Verenigde Staten van Europa" op de eerste vergadering van het nieuwe EU voorzitterschap van Oostenrijk. Zijn boek is daar geen succes, omdat hij, de man die van de daken stond te schreeuwen dat Europa niet snel genoeg nóg groter kon worden, nu afkomt met het idee om in eerste instantie op volle snelheid verder te gaan met alleen de landen van de Eurozone. Dus: geen U.K., geen Zweden, geen Denemarken en geen enkel van de pas toegelaten landen. Voor de Europese collega's zal het wel even slikken geweest zijn, voor de Vlaamse ingewijden niet. Wie ooit Verhofstadt's "Burgermanifesten" las, weet dat een bocht van 180° graden voor Guyke kinderspel is. De kopers van zijn Burgermanifesten zullen trouwens niet staan aanschuiven om zijn nieuw boek te lezen. Eén keer bedrogen worden is genoeg.
    Het is duidelijk dat Verhofstadt België voor bekeken houdt en hoopt ergens op Europees vlak nog een postje te kunnen vinden waarop hij kan uitbollen. Het gevolg van die houding is wel, dat er in België het volgende anderhalf jaar niet veel meer zal gebeuren. Dit jaar wordt alles op de gemeenteverkiezingen gezet waarin, naar slechte gewoonte, ook de meeste nationale stemmenkanonnen zich weer zullen inzetten. Eens die verkiezingen voorbij, met God weet wat voor verrassingen, zal alles in het teken staan van de regionale verkiezingen van 2007. Als er inderdaad een stilstand komt, betekent dit o.m. een dreigend begrotingstekort, alle communautaire problemen die het land verder zullen verzieken, het opgeven van onze concurrentiepositie t.o.v. de buurlanden en ga zo maar verder.
    Ik ben geen fan van Louis Tobback, maar één van zijn uitspraken wordt waarheid: "Het begint met paars en het zal eindigen op bont en blauw"!

    10-01-2006, 09:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    09-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De outlaws van Groen!
    Nu minister Dewael eindelijk eens serieuze maatregelen blijft afkondigen om een einde te maken aan allerlei vormen van illegaal verblijf in ons land, krijgt hij de wind van voor van de dames van Groen! Die hebben altijd nog niet begrepen dat "illegaal" niets minder betekent dan "onwettelijk", dus tegen de wet. Het is de plicht van een minister daartegen op te treden. Als immers de wetten niet meer hoeven te worden nageleefd, dan houdt onze rechtstaat op te bestaan. Wat er in Antwerpen gebeurd is, nl dat men heeft opgeroepen om illegalen in huis te nemen, kan niet meer door de beugel. Wie dit land binnenkomt moet weten waaraan zich te houden. Hij/zij kan een aanvraag tot verblijf indienen en tijdelijk in regel zijn met de wetten. Als zijn/haar aanvraag niet wordt gehonoreerd, dan weet de vreemdeling(e) dat hij/zij hier moet vertrekken. Wie hier toch blijft heeft niet de minste rechten, want is illegaal/onwettelijk.
    Dat de groenen zo gebeten zijn op Dewael komt voornamelijk omdat deze nu, met véél vertraging, een deel punten van het Vlaams Blok/Belang programma aan het invoeren is. De groentjes zouden nog liever hebben dat we hier in een staat van wetteloosheid leven dan toe te geven aan voorstellen die van de rechterzijde komen. Zij zijn immers de echte linkerzijde, de echte roden. De SP.a-ers zijn daartegen maar salonsocialisten. Wat dat verschil uitmaakt hebben we kunnen zien in de vergelijking tussen Verhofstadt I en Verhofstadt II.
    Het Vlaams Belang scoort trouwens nog op een ander gebied. De Marokkaanse minister, bevoegd voor zijn gemeenschap in het buitenland, heeft verklaard dat zijn regering in de komende jaren zoveel mogelijk Marokkanen uit Europa wil zien terugkeren naar Marokko. Zijn land heeft geen gas of olie en moet het dan ook hebben van zijn arbeidskrachten. De minister vraagt de samenwerking met de Europese Unie om mee te investeren in eigen sociale voorzieningen en onderwijs.
    Dit is nu net wat het Vlaams Blok vroeger en het Vlaams Belang nu altijd hebben gezegd: stop er hier geen geld in, investeer dat geld in de thuislanden van de immigranten, zodat ze in hun eigen land kunnen blijven cq terugkeren.
    Misschien is de reis van de Vlaams Belang kopstukken naar Marokko toch niet tevergeefs geweest en heeft ze daar enkelen hun ogen geopend. De vraag is maar wat de groene jongens en meisjes daarop te zeggen zullen hebben. Ik vrees voor een oorverdovende stilte.

    09-01-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!