Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
  • Pour les Flamands ...
  • Black-out 2030
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    22-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de Waalse mallemolen blijft draaien
    Het zijn harde tijden voor de Marshall-plan ontwerper van Wallonië. Zopas had Di Rupo nog vruchteloos geprobeerd zijn vriend Anselme van Namen op de burgemeesterpost te houden (of toch minstens die post in handen van de partij te houden) en nu gaat zijn witte ridder uit Charleroi, burgemeester Van Gompel, de gevangenis in. Die man was nog zo een beetje de enige van de aan de macht zijnde PS-kliek die Di Rupo's vertrouwen had. Het noodlot wil nu dat men de Waalse wetgeving aangaande het aanstellen van de burgemeesters veranderd heeft (iets wat men in Vlaanderen niet heeft aangedurfd). Die wet zegt, dat de man/vrouw met de meeste voorkeurstemmen van de grootste partij van de meerheid automatisch burgemeester wordt. Gaat dat niet (zoals nu waarschijnlijk in het geval Van Gompel), dan wordt het de nummer twee. Dat blijkt in Charleroi (nota bene: de Waalse stad met de grootste bevolking) een fuifnummer te zijn, die zijn groot aantal voorkeurstemmen vooral te danken heeft door zijn constante aanwezigheid op allerlei bals, vooral van de derde leeftijd. Zuipschuit Daerden maakt dus school. Na de corrupte generatie krijgt men nu in Wallonië de plezante generatie aan het bewind!
    Er is trouwens nog meer. Voetbalclub La Louvière, vorig jaar laatste in de eerste afdeling, veroordeeld voor fraude in de zaak Ye en daardoor verwezen naar de derde afdeling, blijkt na dit toch weinig voorbeeldig seizoen een volledig vernieuwd stadion te hebben gekregen van de stad. Kostprijs 4 miljoen euro. Dat alles dus voor een ploeg uit derde, volgend seizoen misschien zelfs vierde afdeling (de club staat momenteel 13de op 16!). Vlaamse clubs, zelfs uit eerste afdeling, krijgen dergelijke bedragen niet en moeten dan maar de boeken neerleggen (zie Waregem, Aalst, Lommel e.d.).
    Tenslotte is er de nieuw gepromoveerde club uit Bergen, de stad van Di Rupo. Ook daar blijkt e.e.a. te zijn fout gegaan en loopt er een onderzoek van de Belgische- en Europese voetbalbond (UEFA). In dit geval gaat het niet om geld dat de stad Bergen zou hebben "geïnvesteerd", maar om onwettige transacties met spelers.
    "Tout va très bien, Madame la Marquise"! Het is nu alleen wachten op het volgende lijk dat uit de PS-kast zal vallen. En zeggen dat deze partij het in dit land nog altijd voor het zeggen heeft...
    ---
    In de marge van bovenstaande nog dit: Freya Van den Bossche, socialiste en de minister van Begroting die de wereld ons benijdt (vindt 6 miljard binnen de week), heeft voorgesteld volgend jaar (waarom niet meteen?) een crisismanager aan te stellen bij het ministerie van Financiën, dat beheerd wordt door een Waalse liberaal. Voor Reynders is dit zonder meer een blaam en hij verdient hem nog ook. Toch denk ik dat het lanceren van dat idee op dit ogenblik alleen maar bedoeld is om de druk van de PS-ketel wat af te nemen. De toekomst van Freya en haar collega SP.a-ers (die "a" zou nu "allochtoon" betekenen!) hangt nl af van het "incontournable" zijn van Di Rupo's schandaalpartij.

    22-10-2006, 10:48 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Energie, de nieuwe uitdaging
    De zaak BASF/Fluxys zou wel eens een keerpunt kunnen worden in het energiebeleid van dit land én Europa. Het chemiebedrijf, het grootste van de Antwerpse haven én België en één van de grootste van Europa, heeft nl van minister Verwilgen de toestemming gekregen om zich van aardgas te bevoorraden bij Wingas, een joint venture van het Duitse BASF moederbedrijf en het Russische Gazprom. BASF Antwerpen is een van de grootste gasafnemers van Fluxys (3,6% van het totale Belgische gasverbruik). Als reactie zegt Fluxys, dat haar monopolie ziet verdwijnen, dat haar andere klanten het verlies dat zij lijdt door het afhaken van BASF zullen moeten bijbetalen. In het kader van een steeds groter wordend Europa en een steeds vrijer wordende markt is dit natuurlijk een lachertje, maar toch geeft het al een indicatie waar we naartoe gaan als we heel onze energiemarkt zomaar in handen gaan geven van een paar Franse bedrijven zoals Verhofstadt dat wou doen (in ruil voor een eenmalige betaling van 100 miljoen euro).
    Energie wordt voor Europa een echte uitdaging. Het gros van al onze energie, dat bestaat uit olie en gas, wordt nl ingevoerd en komt dan nog meestal uit landen of gebieden waar het alles behalve rustig is of waarmee we maar wankele betrekkingen hebben. Denk maar aan het Midden-Oosten of Rusland. Het is niet voor niets dat de Europese Unie president Putin heeft uitgenodigd naar de top in Finland. Een kwart van het Europese verbruik aan olie en gas komt nu reeds uit Rusland.
    Wat zijn de alternatieven? Zoals ik vroeger al eens stelde, zijn er de milieuvriendelijke, zoals wind- en zonne-energie, maar die zullen ons nooit meer dan 10% van het energieverbruik kunnen leveren. Verder is er de kernenergie, waar we enkele taboes zullen moeten doorbreken. Als we ooit de Kyoto-normen willen halen, zal het toch daarmee zijn. Tenslotte moet ook de aanmaak en verspreiding van waterstof worden aangemoedigd, vooral als milieuvriendelijk brandstof voor voertuigen. Men zou ook aardgas kunnen bewerken tot brandstof en hetzelfde geldt voor steenkool. Steenkool?
    Steenkool blijft nog steeds massaal aanwezig onder de grond en dat in gebieden waar de vraag naar energie het grootst is: Europa, Amerika, China. In Zuid-Afrika bestaat reeds, sinds de boycot van het apartheidsregime aldaar, een bedrijf, Sasol genaamd, dat steenkool omzet in dieselbrandstof. Het systeem was nooit erg rendabel omdat de olie te goedkoop was. Pas vanaf 40 dollar per vat begint het te renderen en dat is nu het geval. Er van uitgaand dat de olieprijs nooit veel meer onder de 60 dollar zal zakken, zit er toekomst in. De VS heeft genoeg steenkool voor twee eeuwen energievoorziening, China voor één eeuw. Milieuactivisten zullen het niet graag horen, maar steenkool heeft nog toekomst, al was het maar als brandstof voor wagens en verwarming...

    21-10-2006, 14:23 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    20-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar zijn de stalinisten weer!
    Met alle heisa i.v.m de gemeenteraadsverkiezingen is het bijna onopgemerkt voorbij gegaan, maar op dinsdag 17 oktober is de Raad van State weer eens bijeengekomen n.a.v. een zoveelste klacht van de combinatie van linkse en francofone partijen tegen het Vlaams Belang. Onder de beschuldiging van "Islamofobie" (ge moet er maar opkomen!) wil men de partij zijn jaarlijkse dotatie laten afnemen, zo'n 2 miljoen euro. Het is de zoveelste poging om via het Gerecht te bereiken waarin men via de stembus niet slaagt, nl het VB bestrijden "met alle middelen" (dixit Louis Tobback). Stalin had het niet beter kunnen bedenken.
    De eerste zitting heeft weinig uitgehaald, want het Belang wraakt een deel van de rechters van die Raad van State omdat ze alleen maar Franstalig zijn, geen Nederlands willen  of kunnen verstaan en daarom niet onpartijdig kunnen oordelen. Daar deze kans op wraking reeds bestond, had de voorzitter van de raad zelfs niet eens de namen van de rechters bekend gemaakt. Just is hier niet altijd just.
    Er is nog meer. Het Vlaams Belang wil ook dat er geen rechters aan deelnemen die lid zijn van het "Grootoosten",  een soort loge, waarvan de "opperbroeder" heeft opgeroepen het VB te bestrijden zowel in het privé als in het openbare leven. Erg kosher is dat allemaal niet, zoals trouwens dat hele Grootoosten dat evenmin is. Deze vereniging is geen verzameling van vrijmetselaars in de echte zin van het woord.  Echte vrijmetselaars zijn nl lieden die lid zijn van een loge die erkend is door de Grootloge van Londen, opgericht in 1717 en die handelen naar de "old charges", de oude plichten, zoals die in 1723 door een zekere Andersen werden opgesteld. Daarin staat o.m. dat een vrijmetselaar een gelovig man moet zijn (géén atheïst) én ook a-politiek, zich dus niet met politiek moet inlaten. Dat maakt dat het fameuze Belgische Grootoosten niet meer is dan een soort serviceclub, type Rotary zeg maar, die zich helemaal niet aan die basisprincipes houdt.
    De klacht van alle Waalse partijen, gesteund door de Vlaamse nestvervuilers van SP.a en Spirit, is dan ook in de eerste plaats bedoeld om de Vlamingen blijvend verdeeld te houden. Op die manier blijven de Walen in het algemeen en de marxistische PS in het bijzonder het voor het zeggen hebben in dit land en blijft het kartel SP.a/Spirit de ministerpostjes en andere lucratieve jobs in Vlaanderen binnenhalen. De slachtoffers van deze praktijken zijn trouwens niet de VB-ers, maar de CD&V-ers en de VLD-ers. Die weten dat, maar doen er niets aan en riskeren dan ook in juni 2007 voor de zoveelste keer als domme schapen naar de electorale slachtbank te zullen worden geleid. Van masochisten gesproken!


    20-10-2006, 14:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    19-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een liberale beleidsverklaring
    Ik kom nog even terug op de (hopelijk laatste) beleidsverklaring van Guy Verhofstadt. Daarin speelt hij o.m. de would-be pacifist door te stellen dat we ermee moeten ophouden de maatschappij te polariseren, de mensen tegen elkaar op te zetten: Vlamingen tegen francofonen, autochtonen tegen allochtonen. Wel, daarvoor bestaat een vrij simpele oplossing, maar die moet van bovenuit komen, van Verhofstadt en zijn regering zelf. Als hij nu het kwart miljoen Vlamingen, dat  uitgesloten wordt van het politieke leven, eens de kans geeft mee te doen. Op het ogenblik, zeker na deze laatste gemeenteraadsverkiezingen, is de situatie zo dat mensen van vreemde afkomst, vaak met dubbele nationaliteit, wél mogen deelnemen aan het gemeentelijk bestuur, maar een kwart van de eigen inwoners niet. Van een polarisatie gesproken!
    Een tweede punt is die belasting op verpakkingsmateriaal. Die schijnt zo onschuldig, maar is het niet. Volgens de verpakkingsindustrie - en die zal het wel weten zeker? - gaat die grap elk Belgisch huisgezin per jaar zo'n 200 euro extra kosten. Die belasting komt dan van een regering met een liberale premier die al maanden van de daken staat te schreeuwen dat hij de belastingsdruk laat zakken (iets waarvoor hij trouwens door de OESO zopas in het ongelijk is gesteld). De dooddoener om die verpakkingsbelasting goed te praten is, dat we anders de Kyoto-normen niet halen. Welnu, die halen we ook niet mét deze belasting. Die halen we zeker niet als deze regering volhardt in de boosheid en haar zin doordrijft om onze kerncentrales op termijn te sluiten. De alternatieve energie-opwekkers (windmolens, zonnepanelen e.d.) kunnen hooguit zorgen voor een kleine 10% van onze behoeften. Alle klassieke alternatieven (kolen, gas e.d.) gaan zorgen voor méér uitstoot van schadelijke gassen.
    De belasting op de verpakkingen is dan ook niets anders dan een zoveelste verdoken belastingverhoging, die in de eerste plaats de gewone burger zal treffen. Ge weet wel: de hardwerkende Vlaming, waarmee de VLD zo graag uitpakt.

    19-10-2006, 10:41 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    18-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hocus pokus begroting
    Ik ben geen specialist ter zake, maar ik heb zo het idee dat heel wat begrotingsspecialisten er wat moeite mee zullen hebben om het laatste gewrocht van Verhofstadt II te ontwarren. Tenzij die mensen het al lang begrepen hebben en helemaal geen moeite meer zouden doen om er een punthoofd aan over te houden. Een privé-bedrijf dat zijn begrotingen zou opstellen zoals de Belgische Staat dat doet, was al lang failliet (de Belgische Staat trouwens ook, mocht dit kunnen).
    Eerst was er dus een overschot van 900 miljoen euro. Daarna was er een tekort van ongeveer dezelfde grootte. Dan was er de meevaller van de verkoop van onze ambassade in Tokio (+ 250 miljoen). Dan was er de tegenvaller van het niet (meer) kunnen verkopen van overheidsgebouwen (- 600 miljoen), dit laatste trouwens na klacht van twee privé-bedrijven, die daardoor een zoveelste politiek schandaal hebben kunnen vermijden (Reynders, weer hij, had het al onderling geregeld met een "bevriend" bedrijf). Tenslotte werd het begrotingswerk een week uitgesteld omdat de hoofdrolspelers ernstiger werk hadden (de gemeenteraadsverkiezingen). De laatste dagen moest dan nog even zes miljard (6.000.000.000 !) gevonden worden en na een zoveelste nachtbrakerij (vergaderd tot 08.30 uur 's morgens) was alles niet alleen in kannen en kruiken, maar had de regering opnieuw het schijnbaar magische bedrag 900 miljoen  over (0,3% van de totale begroting). Daarbij werd tussendoor triomfantelijk gezegd, dat dit overschot weer in het zgz Zilverfonds (onze nationale zwarte kous) zou gestoken worden en dat tegelijkertijd de staatsschuld ermee zou afgebouwd worden tot ± 85% van het Bruto Nationaal Product (BNP).
    Dat laatste is de zoveelste paarse leugen. Ofwel zet men dat bedrag opzij (en dan kan men dat niet gebruiken om de staatsschuld af te bouwen), ofwel betaalt men er de staatsschuld mee af (en dan kan men dat niet nog eens opzij zetten). In concreto betekent dit, dat het Zilverfonds inderdaad wel een leugen zal blijven, goed voor de galerij.
    Er is nog meer: een deel van de kosten voor de nieuwe begroting worden gedragen door de gewesten. In totaal 243 miljoen. De verdeling ervan is weer typisch Belgisch: De 60% Vlamingen betalen 187 miljoen (dat is meer dan 75%), de Walen 56 miljoen (dat is minder dan 25%) en Brussel, die veredelde gemeenteraad die men ook het "hoofdstedelijk gewest" noemt, betaalt niets, because geen geld op overschot. M.a.w. Brussel heeft wel geld voor feesten en immams, maar geen om zijn steentje bij te dragen aan 's lands begroting.
    In Het Laatste Nieuws noemt Luc Van der Kelen Verhofstadt's uitleg bij de begroting een "bevlogen toespraak" en gaat hij hem al vergelijken met Blair en Martin Luther King. Hij zou zich beter Verhofstadts "Burgermanifesten" herinneren. Die stonden bol van bevlogen uitspraken. Jammer genoeg is er daarvan ook niets in huis gekomen.

    18-10-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Christelijk (?) vakverbond
    In "Visie", het weekblad van ACV/ACW en de Christelijke Mutualiteiten verscheen er vorige week een interview met Jan Renders, voorzitter van het ACW, waarin die o.m. zegt te moeten vaststellen (blz 3), dat het Vlaams Belang tegenover 2004 in heel Vlaanderen een pak kiezers verliest. Dit is pertinent onwaar. In 2004 waren het regionale verkiezingen. Gemeenteverkiezingen moet men vergelijken met gemeenteverkiezingen en als men dat doet, blijkt dat het VB een pak kiezers heeft bijgewonnen en niet verloren. De partij ziet haar aantal gemeenteraadsleden zelfs stijgen van 450 tot 800! Als men dan toch persé wil vergelijken met 2004 of een andere datum, dan moet men er bij de stemmen voor het VB 15% bijtellen, zijnde het percentage gemeenten waarin het VB niet eens is opgekomen. Renders liegt dus. Voor een topman van een Christelijke organisatie is dat zondigen tegen het achtste gebod en dat is absoluut niet voorbeeldig.
    Renders is trouwens de enige niet in die organisatie, die het niet zo nauw neemt met de Christelijke leer. Collega Luc Cortebeeck, van het ACV (let op het letterverschil) is de kiezerslijsten gaan uitpluizen en gaat alle ACV-leden die op een VB-lijst stonden uit zijn vakbond smijten. Is dat de zo geroemde verdraagzaamheid? Verdraagzaamheid à la Barman misschien, niet à la Will Tura, Helmut Lotti en collega's, die uitdrukkelijk stelden dat ze opkwamen tegen álle onverdraagzaamheid.
    Luc Cortebeeck gaat nog verder. Hij wil geen verdere staatshervorming en vindt dat wij, Vlamingen, al genoeg gekregen hebben. Dat heeft hij enkele weken geleden nog verklaard in "Le Soir", een Waalse krant nota bene. Daarmee gaat Cortebeeck loodrecht tegen de stelling van Yves Leterme, die zopas een nieuw boek heeft uitgegeven, waarin hij o.m. zegt dat zijn partij, het CD&V, waaronder ook het Christelijk vakverbond zou moeten ressorteren, niet in een mogelijke nieuwe federale regering zal treden als er niet vooraf wordt afgesproken dat er een verdere staatshervorming komt.
    Als de toplui van ACV/ACW bij hun standpunt blijven, dan rest er hen twee mogelijkheden: ofwel vragen ze hun leden straks voor de SP.a te stemmen, ofwel komen ze op met een eigen partij. Het eerste zal niet gebeuren, daar dan de kans groot is dat die leden ook van vakbond zouden kunnen veranderen (en dat kost geld). Het tweede is weinig waarschijnlijk, daar ze dan in hun blootje zouden kunnen komen te staan. Niet weinig ACV/ACW leden zijn het immers niet eens met de anti-Vlaamse houding van hun voorzitters (volg maar eens de lezersbrieven in diverse kranten) en het zou wel eens kunnen dat zo'n arbeiderspartij niet eens de kiesdrempel van 5% zou halen. Als ze geen van beiden doen, zouden ze er best aan doen fair te blijven tegenover de politieke partij die het dichtst bij hun gedachtengoed staat. Nestvervuilers heeft Vlaanderen al meer dan genoeg.

    17-10-2006, 17:32 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    16-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet te vroeg victorie kraaien
    Na de iets minder goede resultaten (althans i.v.t. de prognoses) van het Vlaams Belang in enkele steden, gingen er hier en daar al juichkreten op in het zgz "democratische" kamp. Ik blijf het trouwens ook moeilijk hebben met lui die zichzelf het etiket van democraat opspellen. Dat deed Honecker ook met zijn DDR en Kabila met zijn "democratische republiek Kongo". Het doet me zo een beetje denken aan iemand die van zichzelf zegt dat hij eerlijk is; opletten met zo'n opmerkingen!
    Volgens een laatste enquête van de Stemmenkampioen is er voor de tegenstanders van het VB weinig reden tot juichen. Meer dan twee derde gelooft niet dat het VB is afgeschreven en bij de kiezers van die partij zelf ligt de score zelfs op 94%. De reden voor die vroegtijdige euforie van de politiek-correcten is, omdat er nog altijd mensen zijn, vooral in de media, die denken dat al wie voor het VB stemt tegen verdraagzaamheid is, tegen solidariteit, tegen alle vreemdelingen en ga zo maar verder. Een grote groep kiezers die voor de VB stemt en blijft stemmen, is maar tegen één zaak, nl tegen het cordon sanitair en alles wat daarmee samen hangt. Men neemt het niet dat een rechtse partij niet mag deelnemen aan wat er ná de verkiezingen gebeurt, terwijl een deel linkse partijtjes, bijna de naam niet waardig, dat wel zouden mogen en men zo tot de meest absurde bestuurscombinaties komt. Zie maar wat er momenteel in Lier en Hoboken aan het gebeuren is
    Toevallig vandaag nog schrijft Luc Van der Kelen, notoir belgicist, in zijn opiniestukje van Het Laatste Nieuws dat de PvdA, het vroegere Amada, de zuivere communisten die o.m. nog dwepen met Cuba en Noord-Korea, volgens hem een normale linkse partij aan het worden is. De tientallen miljoenen doden die de communistische regimes op hun kerfstok hebben - een veelvoud van dat van de nazi's - blijkt maar een fait divers te zijn voor de politiek-correcte pers. Maar het VB, mensen, dát is pas een slechte partij, althans volgens Van der Kelen en confraters.
    Een heel ander geluid kreeg men te lezen in een artikel in Knack, van de vroegere rector van de KULeuven, Van Oosterwijk, zeker niet te vatten onder de term flamingant. Van Oosterwijk gaf o.m. het erg betwiste eredoctoraat aan "taaie" prins Philippe. Welnu, diezelfde rector zegt in dat artikel, dat hij het schandalig vindt hoe de VB-mensen in interviews op de TV worden aangevallen, belachelijk gemaakt en gedemoniseerd. Hij heeft het in het artikel in de eerste plaats over Siegfried Bracke, maar men kan diens naam even goed vervangen door Goedele Devroye of een andere linkselaar van de PRT. Van Oosterwijk noemt Bracke vooringenomen, arrogant, onbeleefd, oneerlijk en met een tekort aan fair play. Nota van mij: die Bracke is de neef van Freya van Begroting, kwestie van hem even goed te situeren.
    Zoals Van Oosterwijk zullen er weer een hele schare normaal reagerende mensen zijn die de volgende keer het kiezersaantal van het VB zullen vervoegen. Het is trouwens kenmerkend, dat de meeste vooraanstaande personen die tot zulke conclusies komen, dat pas doen als ze met pensioen gaan. Zoiets doen tijdens hun carrière kan in dit land immers lijden tot broodroof. Vraag het maar eens aan Herman de Bode, de ondertekenaar van het Manifest, die in zijn bedrijf een stapje terug moest zetten...
    Van fair play gesproken!

    16-10-2006, 14:35 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!