Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Affaires courantes *
  • De Nederlanden één
  • Naar een beter Vlaanderen
  • 2050 ?
  • Lentekriebels
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    06-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België en de dioxine
    België heeft niet alleen problemen met zijn begroting en zijn communautaire geschillen. Er is ook nog het spook van de dioxine dat regelmatig zijn kop opsteekt.
    De eerste regering Verhofstadt had zijn bestaan te danken aan een dioxinecrisis. Daardoor geraakte paarsgroen aan de macht en dat hebben ze  geweten, zeker in Vlaanderen.
    Vorige week was het weer zover. Nu zouden, volgens een geleerde studie, ook teveel dioxines zitten in de eieren van onze scharrelkippen. Het moet niet altijd de vogelgriep zijn die ons tweevoetig pluimvee schaadt. Nu is het dus de dioxine. Die zou in de grond zitten. De kippen pikken die mee op (kippen eten alles) en zo komt ze in de eieren en dus in onze voeding. Groot alarm!
    Men zou het beter een grote hypocrisie noemen. Dioxine is nl iets dat overal in de natuur zit. Ze is zeer giftig voor dieren maar, merkwaardig genoeg, niet voor de mens. Ergens lijkt onze soort er zich genetisch tegen gewapend te hebben. Een reden zou kunnen zijn dat de mens tienduizende jaren vuurtjes heeft gestookt en heel die tijd alles en nog wat heeft verorberd dat aan het spit en op de gril wordt klaargemaakt. Dat gebeurt nog steeds, in de zuiderse landen nog meer dan bij ons. Hoe komt het dan bv dat in die zuiderse landen er minder kanker voorkomt dan bij ons? Dat heeft dus niets, of toch niet veel met dioxine te maken.
    De Oekraïense presidentskandidaat Joesjtsjenko werd enkele jaren geleden vergiftigd met een dosis dioxine die zesduizend (6.000!) keer hoger lag dan normaal en hij heeft het overleefd. Om maar te zeggen, dat dioxine iets is dat regelmatig uit de kast wordt gehaald als het in een politieke kraam past. Denk bv ook maar eens aan al die zware fabriek- en loodsbranden die men af en toe te zien krijgt op de Tv en waarbij reusachtige zwarte rookwalmen de lucht ingaan. De buurt wordt dan gewaarschuwd deuren en vensters dicht te houden, waarna steevast verteld wordt dat er geen gevaar was voor de volksgezondheid. Als iemand echter een houtvuurtje stookt in zijn tuin, wordt hij als een crimineel geschandvlekt: dioxine, weet ge wel! Als men bedenkt, dat, mocht men diezelfde hoeveelheid hout niet opstoken, maar laten wegrotten (zoals dat in vele bossen gebeurt), er evenveel dioxine vrijkomt, zij het dan op langere termijn, dan vraag ik me af waar ze zich druk over maken..
    Dit gezegd zijnde, ga ik even een kijkje nemen in mijn kippenhok. Hopelijk liggen er weer een paar lekkere, verse eitjes, die we later zullen verorberen. En als ik er teveel heb, maak ik er advokaat van!

    06-04-2008, 11:15 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    05-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieke vluchtelingen
    Het scheelde niet veel, of er was weer een moord gepleegd op een lijnbus in Antwerpen, nog wel op bijna dezelfde plaats waar Guido De Moor twee jaar geleden vermoord werd. Die moord wordt nog altijd afgedaan als "het busincident". Bij de nieuwe misdaad viel er, gelukkig, geen dode, maar veel heeft het niet gescheeld. Het slachtoffer was dan nog een politieman van 62, stel je voor. Zouden de media het dan weer over een "incident" hebben gehad?
    Die politiek correcte media van ons hebben ook nu trouwens hun best gedaan om de zaak zo sereen mogelijk voor te stellen. De eerste berichten gingen al wel over allochtone jongeren, later werden het Joegoslaven en daarna ex-Joegoslaven. Tenslotte werden het "politieke vluchtelingen", alsof zo'n statuut toelaat hier misdaden te komen plegen.
    Op dit ogenblik weten we dat de kereltjes uit de regio Servië/Montenegro kwamen, maar daar moeten we het mee stellen. Als ze inderdaad uit die ex-Joegoslavische deelstaat komen, dan vraag ik me af, waarom ze hier als politieke vluchtelingen geboekt staan. In Servië/Montenegro is toch niet gevochten? Misschien waren het dus moslims, die daar zijn moeten gaan lopen? We hebben er het raden naar.
    Feit is echter, dat die familie van politieke vluchtelingen in Oostmalle woont, waar ze bij het gemeentebestuur niet bekend staat, dat ze eerst in Borgerhout gehuisvest waren en dat ze ergens onder een OCMW-statuut zouden vallen. Dat laatste betekent, dat ze hier is op kosten van de belastingbetaler en niemand weet wat ze hier feitelijk uitspookt. Dat kan hier allemaal zo maar.
    Als Jommeke Vandeurzen echt werk wil maken van de hervorming van onze justitie, dan wordt het stilaan tijd dat hij ermee aanvangt. Het is niet omdat er in juni een begrotingscontrole is en er in juli een communautair akkoord uit de bus moet komen - twee zaken waarover deze Leterme-regering al zou kunnen vallen - dat er ondertussen geen werk moet gemaakt worden van het opruimen van de paarse puinhopen.
    Wat die "ex-Joegoslaven" betreft: stuur die maar meteen terug naar waar ze vandaan komen. De lieverdjes stonden hier trouwens al gemeld bij de politie. Politieke vluchtelingen, laat me niet lachen, he!

    05-04-2008, 14:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    04-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie met vakantie
    In Brussel loopt momenteel een proces tegen enkele ex-bestuursleden van de socialistische vakbond. Ze worden ervan beschuldigd wat "te royaal" te hebben omgesprongen  met de plaatselijke partijkas en dit, toevallig natuurlijk, in eigen voordeel. De feiten dateren van zes jaar geleden en de hoofdbeschuldigde is ondertussen overleden. Dat maakt, dat de anderen hem waarschijnlijk alle schuld gaan geven en de kans klein is dat er in deze zaak ernstige straffen zullen vallen.
    Het probleem bij dat Brussels proces is, dat het zes jaar heeft geduurd alvorens het kon plaats vinden. Was dat meteen gebeurd, dan was de hoofdbeschuldigde misschien nog in leven geweest en had men duidelijker de juiste schuldigen straffen. Dit uitstellen van processen is zo stilaan een (zeer slechte) traditie aan het worden in dit land. Denk maar aan dat van Beaulieu, dat dateert van begin jaren negentig en zo goed als verjaard is. Of dat van Lernout & Hauspie, dat dezelfde weg op gaat.
    De belangrijkste reden waarom het hier allemaal zo ellendig lang duurt is, omdat de gerechtshoven in België niet genoeg zetelen. Jaren geleden was er al kritiek op het feit dat er tijdens de zomermaanden juli en augustus helemaal niets gebeurde. Nu blijkt dat nóg erger te zijn. De gerechthoven vallen stil bij elke schoolvakantie, niet alleen met Kerstmis en Pasen, maar ook met de herfst- en de krokusvakantie. Het mopje dat men steeds vertelt over de 4 redenen waarom iemand in het onderwijs stapt (Kerstmis, Pasen, juli en augustus), geldt nu blijkbaar ook voor de justitie. Erger nog, over een heel jaar berekend, betekent dat, dat justitie hier zo'n drie en een halve maand per jaar met vakantie gaat. Van werken gesproken...
    ---
    Het lijkt er trouwens steeds meer op dat vakantie in dit land belangrijker wordt dan werken. Dat maken we nu ook mee met de heisa rond het al dan niet openhouden van winkels op 2 mei. Als men weet dat zelfs een ex-ACV voorzitter (Piëtte) een einde maakte aan het stomme besluit van Peter Vanvelthoven (ook al een "zoon van"), dan zegt dit al genoeg.
    De werknemers bevinden zich de dag van vandaag in een luxe positie: er zijn meer jobs dan kandidaten. De vraag is alleen, of dat zal blijven duren. De economische vooruitzichten worden bijna wekelijks bijgesteld en niet in de gunstige zin.

    04-04-2008, 11:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    03-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het jaloezie federalisme
    Ze zijn eerst gaan winkelen bij de Raad van Europa, tweemaal zelfs. Dan zijn ze naar de Verenigde Naties gestapt. De laatste stoot hebben ze bij het Europese Hof van Justitie uitgehaald.
    "Ze", dat zijn de francofone politieke parttijen. Bij de Raad van Europa zijn ze gaan uithuilen over de slechte behandeling (volgens hen) van de francofonen in de Rand rond Brussel. Bij de Verenigde Naties zijn ze gaan klagen omdat ze denken taalkundig gediscrimineerd te worden om in Vlaanderen sociaal te kunnen wonen. Nadat ze eerst tweemaal waren afgewezen bij ons eigen Grondwettelijk Hof, zijn ze bij het Europese Hof gaan klagen omdat zij geen zorgverzekering hebben en Vlaanderen wél. Klaagmuurspecialisten zijn het.
    Die Zorgverzekering is geen voorbeeld van goed gemaakte wet, maar welke was dat wél tijdens de regeringen Verhofstadt. Naar allerslechte gewoonte werd ze al verscheidene keren aangepast en zal dat waarschijnlijk nu nog een keer moeten gebeuren.
    De zorgverzekering bestaat nu tien jaar. Eigenlijk had dit een federale wet moeten worden, maar de Belgische regering had er tien jaar geleden geen geld voor. De francofonen wilden dat ook zo, omdat zij gewend zijn alles via België te krijgen, met de wetenschap dat Vlaanderen het dan wel mag betalen en zij dus lekker niet. In dit geval is het anders uitgelopen. Vlaanderen heeft voor een eigen zorgverzekering gezorgd en heeft tenslotte de Brusselaars, die wilden meedoen, laten participeren. Met het arrest van dat Europees Hof staan de meeste Walen trouwens even ver. Wie in Wallonië woont en niét in Vlaanderen of Brussel werkt (of in het buitenland gewerkt heeft) zal er ook in de toekomst niet van kunnen genieten.
    In Vlaanderen gaan nu stemmen op om de Zorgverzekering toch maar federaal te maken. Met als gevolg dat de Vlamingen er al tien jaar voor betaald hebben en de francofonen niet. Een zoveelste scheeftrekking van de situatie.
    Dat gaan uithalen bij supranationale instanties duidt nog maar eens aan dat we in dit land met twee heel verschillende volkeren te doen hebben. Het wordt hoog tijd dat er een einde komt aan dit jaloezie federalisme.

    03-04-2008, 10:33 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    02-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders en het laffe Europa
    Volgens een peiling van de Libre Belgique, die doorgaans als een van de meer betrouwbare kan genoemd worden, gaat het aantal moslims binnen de Franse Gemeenschap in zo'n stijgende lijn, dat er kan gevreesd worden dat ze binnen één enkele generatie de meerderheid gaat vormen. Dit is misschien een beetje overdreven, maar voor Brussel bv is dat helemaal geen utopie meer. Er zijn nu reeds Brusselse gemeenten waar de moslims de effectieve meerderheid uitmaken. De linkse partijen hebben dat altijd goed gevonden omdat ze er op rekenen dat heel wat van die mohammedanen voor hen zullen stemmen. Puur electoraal eigenbelang. Het zou wel eens anders kunnen uitdraaien de dag dat de moslims er met een eigen islampartij zouden beginnen.
    Men moet trouwens niet altijd naar Brussel kijken. In Antwerpen blijken er al 36 (zesendertig!) moskeeën te zijn. Dit nieuws komt niet van het Vlaams Belang, maar van Monica de Coninck, schepen van de stad en hoofd van het OCMW, lid van de rode SP.a.
    Dergelijke nieuwtjes bevestigen nog maar eens hoe dringend het wordt een dam op te werpen tegen de steeds groeiende islamisering van Europa. Het Vlaams Belang draagt daartoe zijn steentje bij, maar de hoofdvogel wordt nog steeds afgeschoten door Geert Wilders. Die heeft het trouwens in Nederland heel wat makkelijker dan de Vlaams Belangers hier. Als Filip Dewinter de uitspraken van Wilders hier zou gebruiken ligt hij in de kortste keren onder vuur van heel het politiek correcte (of moet het zijn corrupte?) Belgische establishment, daarin voorafgegaan door het centrum De Witte, de "gedapo", zeg maar.
    Dat alles neemt niet weg, dat we ons petje mogen afdoen voor Wilders die eenzaam en alleen zijn ding blijft doen. Hij noemt Balkenende een lafaard, maar in feite vertegenwoordigt de Nederlandse premier een hele Europese politieke kaste die zwijgt omdat er economische belangen op het spel staan. Ze is bereid zich op voorhand over te geven bij de eerste dreiging die er uit de moslimwereld komt. Ze onderwerpt zich ("islam" betekent "onderwerping") aan een ideologie vermomd als godsdienst.
    ---
    Het is trouwens niet alleen voor de islam dat Europa op zijn buik gaat. Ook in de affaire rond de twist over Tibet, durft men tegen China niets doen omdat ook hier de moraal moet wijken voor de centen. Het stoer doen van enkele politici (van Bertje den bleiter tot Sarkozy) om de openingsceremonie niet te zullen gaan bijwonen (maar de rest wél), is het klassieke schaamlapje.
    Arm Europa!

    02-04-2008, 14:49 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    01-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme's rariteitenkabinet
    De regering Leterme is één groot lappendeken, waarbij weinig mensen op hun plaats zitten, weinig partijen ministeries hebben die ze ook wilden en tenslotte bestaat uit een deel nieuwkomers waarvan men echt niet weet wat ze er komen doen.
    - Melchior Wathelet Jr, nieuwkomer, krijgt meteen Begroting, in de huidige situatie zowat de zwaarste post in deze regering. Of dat nog niet genoeg is, wordt hij slechts staatssecretaris. Het is de allereerste keer dat het gebeurt dat Begroting naar een staatssecretaris gaat. Niemand die ook maar iets met financiën te maken heeft, begrijpt deze keuze. Het zou kunnen zijn, dat Wathelet maar een stroman is en dat Leterme in werkelijkheid zelf de begroting onder controle zou willen houden. Het betekent echter wél, dat die staatssecretaris/stroman bijna bij elke vergadering van het kernkabinet aanwezig zal zijn, waardoor het partijtje CDH daar oververtegenwoordigd is.
    - Vervotje was samen met Leterme uit de Vlaamse deelregering gestapt om in de federale regering het departement Werk te gaan beheren, haar specialiteit. Noch bij Verhofstadt III, noch in  dit kabinet van Leterme krijgt zij dat departement. Erger nog, ze moet het laten aan niemand minder dan Joëlle Milquet, waardoor een serieuze hervorming van de arbeidswetgeving nu al zo goed als uitgesloten lijkt.
    - Annemie Turtelboom, nog een nieuwkomer, krijgt een nieuw opgericht departement: dat van Migratie en Asielbeleid. Feitelijk hoort dat bij Binnenlandse Zaken, maar Patrick Brillantine was die miserie beu en wou dat iemand anders er de pispaal van werd. Turtelboom zat vroeger bij de CVP. Toen ze daar destijds naast een gecoöpteerde senaatszetel viel (wegens gebreke aan voorkeurstemmen), stapte ze over naar de VLD, samen met Johan Vanhecke (tegenwoordig Europees volksvertegenwoordiger en eigenaar van een door de Oegandese regering gesubsidieerd hotel in Entebbe). Ook op 10 juni ll geraakte het "ooievaarsnest", zoals Turtelboom ook genoemd wordt (vanwege haar excentrieke haardos) weer niet aan genoeg voorkeurstemmen, deze keer dus bij de VLD. Als troostprijs mag zij nu de puinhoop opruimen die de regeringen Verhofstadt van het hele migratiebeleid gemaakt hebben.
    - FDF-er Bernard Clerfayt krijgt een staatssecretariaat zonder echte naam of bevoegdheid. Hij wordt "toegevoegd" bij Financiën, waar hij, samen met Reynders, de Vlamingen verder kan koeioneren.
    - Julie Fernandez-Fernandez (slechts twee keer) krijgt een staatssecretariaat voor gehandicapte personen. Voorwaar, een nobele taak, ware het niet dat, áls er een echte staatshervorming zou komen, ze in de kortste tijd terug naar het Waals gewest zal worden overgeplaatst, samen met het Franstalige deel van haar secretariaat.
    -De PS-er Frédéric Laloux is de stuntman van Leterme's nieuwe club. Hij slaagde erin de mensen te doen geloven dat uitgerekend hij, staatssecretaris voor armoedebestrijding, nog geen kantoor had en vanuit zijn wagen moest werken. het hele verhaal bleek een verzinsel te zijn. Niemand had ook van Laloux gehoord. Ze zullen hem nu wel kennen.
    De laatste twee, Laloux en Fernandez bis, spreken geen woord over de grens. Di Pippo gaat ze nu een Nederlands taalbad laten nemen. Dat heeft als voordeel dat ze enkele weken uit het beeld zullen verdwijnen en dat ze gedurende die tijd alvast geen verdere stommiteiten kunnen doen.
    Maar voor de rest loopt alles bij de regering Leterme prima en hoopt hij dat zo te houden. Hopelijk gaat men niet te moeilijk doen bij de eerste begrotingscontrole in juni en bij de besprekingen over een staatshervorming in juli. Hij zou toch zo graag de zomervakantie in gaan als eerste minister van het koninkrijk België!

    01-04-2008, 13:27 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    31-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zwarte gat van de staatskas

    Er gaat bijna geen dag voorbij, of er is wel e.o.a. groep, vereniging of partij die extra geld vraagt voor alles en nog wat. Niet dat het extra geld niet gerechtvaardigd zou zijn. Het probleem is dat er niet alleen geen extra geld is, maar dat de regering Leterme (laten we er maar geen cijfer meer achter zetten) zelfs veel geld tekort zal komen.
    Dat tekort op de begroting werd nog eens duidelijk, nadat vorige week het Internationaal Muntfonds (IMF), de groei van de Belgische economie voor 2008 maar liefst een half procent lager schat dan wat in de federale begroting is voorzien. Dat betekent, dat deze regering nog maar eens enkele miljarden euro extra moet vinden en dat in een economie die samentrekt en waarvan niet eens zeker is dat de daling ervan heeft opgehouden.
    Er was vorige week trouwens nog meer slecht nieuws op dat gebied. Luc Everaert, een Vlaming die momenteel hoofd staat van de "Regionale Studies Europa", is een praatje komen houden bij de denktank Itinera én bij de Nationale Bank, waarbij hij, met cijfers in de hand, bewees dat België zowat het enige land is in West-Europa dat nog niets gedaan heeft om de kosten van de vergrijzing op te vangen. De schuld daarvan - dat weten we - ligt niet bij Leterme, maar bij "monument" Verhofstadt, die geen gebruik heeft gemaakt van de economische bloeiperiode 2001-2007, waar zijn regeringen extra inkomsten kregen en minder uitgaven hadden, dat alles terwijl de rente gevoelig gezakt was. Het generatiepact was een lachertje. Wie vervroegd met pensioen gaat - en dat zijn er zeer velen in België - verliest nauwelijks iets van zijn pensioenbedrag, alhoewel hij daar niet meer aan bijdraagt. Dat kost de staat enorm veel geld. Daarenboven gaat België failliet alleen al aan zijn overheidspensioenen. De meeste ons omringende landen hebben hun pensioenstelsels opnieuw aangepast aan de nieuwe situatie. België heeft dat niet gedaan.
    Dat alles zal met zich meebrengen, dat de Belgische begroting, die eigenlijk dit jaar al een overschot had moeten hebben, meer dan waarschijnlijk een serieus tekort zal kennen en dat het overschot van 1,1%, dat voorzien is tegen 2011 zo stilaan een fata morgana wordt. De kosten voor de vergrijzing dreigen hier dan ook voor een sneeuwbaleffect te gaan zorgen, waarbij de pensioenen - nu al bij de laagste in Europa - nog enkele klappen zullen krijgen.
    In juni, over twee maanden, komt er een eerste controle op de begroting en dan zal blijken hoe slecht we ervoor staan. Alle instanties die nu om meer geld vragen, zullen dan te horen krijgen dat het iets zal worden voor na Sint-Juttemis...

    31-03-2008, 10:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!