Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Affaires courantes *
  • De Nederlanden één
  • Naar een beter Vlaanderen
  • 2050 ?
  • Lentekriebels
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    27-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plan B, maar dan in de Tour
    Vandaag eindigt de zoveelste "Toer de zwans", met waarschijnlijk de Spanjaard Sastre van de CSC-ploeg als eindwinnaar. De gedoodverfde kandidaat-eindwinnaar, Cadel Evans van de Belgische Lotto-ploeg kon zijn achterstand in de laatste beslissende tijdrit niet waarmaken, ook niet met zijn fiets van één miljoen euro. De man heeft zich weinig te verwijten. Hij had geen goede ploeg rond zich en moest in het hooggebergte de hele tijd alleen opboksen tegen drie CSC-renners. Die hebben hem zo fysisch én psychisch afgemat, dat er geen extra inspanning meer af kon in de tijdrit.
    Wie gisteren ook was uitgenodigd bij Lotto, was premier Leterme, sinds zaterdag met vakantie. Die man heeft ook alle ongeluk van de wereld. Hij zou de koers mee kunnen volgen hebben in de Lotto-wagen en had zo (dat hoopte hij althans) rechtstreeks getuige kunnen zijn van het succes van een Belgische ploeg. Het heeft weer eens niet mogen zijn. Voor 's avonds was hij ook bij Lotto uitgenodigd, maar - raar maar waar - ook bij CSC. M.a.w. in de Tour had hij wél een plan B op zak, iets wat hij in de politiek blijkbaar niet kan/wil (schrappen wat niet past).
    De vraag is trouwens wat er nu in die politiek gaat gebeuren. Nog vier keer slapen en dan moeten de drie "Charels", zoals Deckerke ze noemt, met een plan afkomen bij de koning. Deze laatste is ondertussen met vakantie, maar zal dan weer wel eens overgevlogen worden (op onze kosten natuurlijk, zoals gebruikelijk). En dan gaan we zien wat we gaan zien. Niets, waarschijnlijk.

    27-07-2008, 09:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    26-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het land der faciliteiten
    Sinds de heisa om Brussel-Halle/Vilvoorde, zou men vergeten dat er buiten de Brusselse Rand ook nog andere plaatsen zijn met faciliteiten in dit land. Er zijn er zelfs aan de twee kanten van de taalgrens. Over die in het Waalse gedeelte hoort men zo goed als niets, met uitzondering van Komen, waar het Nederlandstalige schooltje al meer dan eens in het nieuws is geweest omdat het door het Waalse gewest niet financieel gesteund wordt, zoals de wet voorschrijft. De Belgische wet is er nu eenmaal - althans volgens de francofonen - voor de Vlamingen alleen.
    De Vlaamse stad Ronse, met zo'n 23.000 inwoners, is ook een faciliteitengemeente. De rooms-rode coalitie die er aan de macht is, wordt dat statuut zo stilaan spuugzat. Zo erg,  dat de burgemeester een brief heeft geschreven aan Leterme, om te vragen die faciliteiten in zijn gemeente af te schaffen. Hij heeft daarvoor goede redenen:
    - Door de faciliteiten kan de stad bv niet fusioneren met andere gemeenten of politiezones. Iedere stadsbediende moet in Ronse immers tweetalig zijn; in de andere Vlaamse gemeenten niet.
    - De stad kent een grote instroom van Franstalige Brusselaars van allochtone afkomst. Ze kunnen in Ronse het Franstalig lager onderwijs volgen, maar daarna moeten ze - als ze in Ronse willen blijven - overschakelen op Nederlands. Het gevolg daarvan is, dat velen geen diploma en ook geen (passend) werk vinden. Daardoor ligt het percentage werklozen in Ronse op 11%. Dat is het hoogste in Vlaanderen, als we Antwerpen erbuiten laten. Voor wat faciliteiten al niet goed zijn!
    - Door het nieuwe arrest van het Grondwettelijke Hof over de wooncode, dreigen nog meer Franstalige migranten naar Ronse te komen. Als faciliteitengemeente kan de stad nl die wooncode niet toepassen.
    - Jaarlijks vragen amper tien inwoners documenten aan in het Frans, maar dat belet het FDF niet om in Ronse campagne te voeren en de gemoederen nog meer op te hitsen.
    Het is nu de vraag, of de oproep aan Leterme enig succes zal hebben. Op korte termijn zeker niet, omdat het helemaal niet zeker is dat de regering Leterme deze vakantie overleeft. Het kernkabinet is gisteren voor de laatste keer bijeen geweest vóór het jaarlijkse reces en er is over de rest van het programma zo goed als niets beslist, laat staan over Ronse. Het enige wat duidelijk werd, is dat het er hard aan toe gegaan is. Niet over de staatshervorming, zelfs niet over de economie (die er slecht aan toe is), maar over de problemen van de sans-papiers! Zoals het er nu naar uitziet, kunnen die de bomen, sorry: de kranen, in...

    26-07-2008, 09:44 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    25-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Duitse voorbeeld
    Terwijl bij ons de discussie verder gaat over het al dan niet regulariseren van immigranten, hebben de Duitsers, met hun spreekwoordelijke Gründlichkeit, daar een oplossing voor gevonden. Wie Duitser wil worden moet aan de volgende criteria voldoen:
    - Minstens acht jaar gedomicilieerd zijn in het land.
    - Zichzelf en zijn gezin kunnen onderhouden zonder werklozensteun (met enkele uitzonderingen).
    - Voldoende kennis hebben van de Duitse taal.
    - Enig benul hebben van de Duitse grondwet en bereid zijn de oude nationaliteit op te geven.
    - Niet veroordeeld zijn voor zwaardere zaken. Geldboetes of vrijheidsstraffen tot 90 dagen voorwaardelijk worden getolereerd).
    - Een inburgeringtest ondergaan. Die test bestaat uit 310 meerkeuzevragen, waarvan de kandidaat er 33 moet beantwoorden. Wie er minstens 17 juist heeft, is geslaagd.
    ---
    Dat is wat anders dan de door de regering Verhofstadt uitgevonden snel-Belg-wet van bij ons. Onnodig te vertellen dat er ook in Duitsland heel wat kritiek is gekomen uit de hoek van de wereldverbeteraars en de diverse organisaties die ook daar teren op de miserie van anderen. Minister van Binnenlandse Zaken Schäuble laat dat echter niet aan zijn hart komen. Zijn tegenargument is, dat er in zijn land ontelbare vreemdelingen een rijbewijs halen en dat die daarvoor ook een test moeten ondergaan waarvoor inspanningen worden gevraagd, ook voor wat betreft de taal.
    Dat wat in Duitsland nu gebeurt is wat anders dan de brave opmerkingen van onze Vlaams-Brabantse gemeenten i.v.m. de samenleving op hun grondgebied. En zeggen, dat zij daarvoor met de vinger worden gewezen, zelfs door de eigen politici...

    25-07-2008, 10:46 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    24-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leugens over de begroting
    Leterme is gisteren in de Kamer komen vertellen, dat hij goed bezig is en dat de begroting zelfs een overschot zal hebben. Dit is gewoon gelogen.
    Als er tegen 1 augustus geen definitief nieuws is (en daarmee bedoel ik niet: enige vooruitgang) over de staatshervorming, dan gaat er van de huidige begroting al 400 miljoen af. Het bedrag dat de Vlaamse regering opzij heeft gezet onder voorwaarden. Kris Peeters is verplicht daarover woord te houden, anders snijdt hij in zijn eigen vlees en is de schade bij de volgende verkiezing voor CD&V niet te overzien.
    Die doorbraak op 1 augustus zal er nooit komen. De Vlamingen vragen een overheveling van de arbeidsmarkt, onderdelen van justitie, eventueel van het gezondheidsbeleid en een regeling voor de fiscale responsabilisering van de deelstaten alsmede voor hun fiscale autonomie. De Walen willen géén responsabilisering van de gewesten, géén fiscale autonomie, géén nieuwe bevoegdheden, tenzij zij daarvoor extra geld krijgen (en dat geld is er niet). Ze willen de uitbreiding van Brussel en de omvorming ervan tot een volwaardig gewest, om nog niet over hun "corridor" te spreken. Daar komt dus helemaal niets van en zeker niet tegen 1 augustus. Voor de begroting betekent dat dan 400 miljoen minder of al een tekort van 300 miljoen euro.
    Maar er is nog meer.
    - De huidige inflatie bedraagt in België bijna 6%, ± 2% boven het Europees gemiddelde (en alles laat zien dat het zeker niet minder gaat worden). Dat zou op het einde van het jaar een extra nettoverlies voor de staat van ± 200 miljoen euro betekenen.
    - De 250 miljoen euro, die deze regering denkt te zullen krijgen van Suez, worden nergens gegarandeerd. Meer nog, nu er betwistingen zijn over de gasterminal in Zeebrugge, zou er wel eens helemaal niets van in huis gaan komen.
    - Niemand weet wat de notionele intrestaftrek (een uitvinding van de tandem Verhofstadt/Reynders) de staat gaat kosten. Er lopen cijfers die gaan van 140 tot 430 miljoen euro. Als we daarvan nog maar het gemiddelde zouden nemen, kost dat de staat nog eens 200 miljoen euro extra.
    - Hetzelfde verhaal voor de dienstencheques, waarvan men vreest, dat ze de staat 100 miljoen meer zullen kosten dan geraamd.
    Kortom, als we dat allemaal bij elkaar tellen, zal deze begroting op het einde van dit jaar een tekort hebben van minstens 850 miljoen euro en dan is er nog geen cent uitgegeven aan de beloften van de diverse meerderheidspartijen: de belastingvermindering van de liberalen, de verhoging van de sociale uitkeringen van CD&V en het binnenhalen van zoveel mogelijk poen door de PS.
    Leterme zegt, tegen iedere normale redenering in, dat hij goed bezig is. Dat zal wel, ja, maar dan in de verkeerde richting.

    24-07-2008, 10:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
    23-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwaliteitsgelul
    De uitspraak van de week komt deze keer van Walter Zinzen, ex-VRT-journalist, Kongo kenner en Vlaamse nestbevuiler. De man mocht nog maar eens zijn gedacht neerpennen in de Standaard, de zelfverklaarde kwaliteitskrant ("eigen lof stinkt", zegt het Vlaams spreekwoord).
    Mijnheer Zinzen is tegen de splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde omdat hij dan, in de toekomst, zijn stem niet meer zou kunnen geven aan het CDH van Milquet of het PS van Di Rupo. Die partijen liggen hem schijnbaar nauw aan het hart, omdat ze - volgens hem - klaar staan voor een humane aanpak van het asiel- en immigratiebeleid. Verder denkt de heer Zinzen, dat er over enkele decennia meer Walen dan Vlamingen gaan zijn in België. Tenslotte is de allesweter gewonnen voor een federale kieskring. Dit laatste toont duidelijk, dat de man de trappers kwijt is, want áls België zal blijven bestaan, dan zal het een confederaal België zijn, waarin een federale kieskring onmogelijk wordt.
    Nu, laat Zinzen uitkramen wat hij wil. Alleen op het gebied van zijn kennis van onze ex-kolonie is de man geloofwaardig. Voor de rest is hij het prototype van een verzuurde nestbevuiler, een "azijnpisser", zoals wij dat in ons eigen lokale dialect noemen. Wat in deze zaak erg is, is dat een dagblad dat (zichzelf) kwaliteitskrant noemt, zo'n mensen regelmatig, compleet gratuit, zijn kolommen ter beschikking stelt. Dat geldt trouwens niet alleen voor Zinzen, maar ook voor bv Bettina Geysen. Dat mens, waartegen een onderzoek loopt i.v.m. malversaties bij haar vroegere werkgever, toevallig eveneens de VRT, denkt ook al van zichzelf dat ze het hét van het hét is geworden. Dat alles omdat men haar tot voorzitster heeft gemaakt van de Vlaamsprogressieven, het vroegere Spirit, het partijtje met één man in het parlement en tijdelijk nog één minister in de Vlaamse regering. Die laatste komt trouwens ook regelmatig aan bod, voor zolang het nog duurt.
    't Is maar te zien, wat ge met kwaliteit bedoelt natuurlijk. Maar als bovenvernoemden voor Standaard-kwaliteit staan, dan is het toch erg gesteld met het vroegere AVV-VVK-blad.

    23-07-2008, 14:12 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (32 Stemmen)
    22-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de show
    De 21 juli parade leek wel die van een wereldgrootmacht. Wat een klucht, als men  bedenkt dat het hier gaat om een land dat uiteen aan het vallen is. Het feest is nu voorbij, die kosten zijn weeral gemaakt, Brussel heeft weer kunnen feesten (iets anders gebeurt daar niet) en iedereen kan met vakantie. De drie musketiers, die van de koning de opdracht gekregen hebben het allemaal eens rap-rap tegen het einde van deze maand te gaan regelen, kunnen aan de slag. Ze hebben nog uitgerekend negen dagen en dan, ja, wat dan? Niemand weet het.
    Leterme had, toen hij het ontslag van zijn regering aan de koning gaf, al verteld, dat de limieten van de federale staat bereikt waren. Dit werd zopas ook bevestigd door professor staatsrecht Hendrik Vuije van de universiteit van Hasselt, die voordien ook al staats- en publiekrecht gedoceerd had aan de universiteit van Namen. Niet de eerste de beste, dus.
    Volgens professor Vuye is er nog weinig dat werkt op federaal niveau. Defensie is een puinhoop (met dank aan Flahaut), justitie een ramp (met tweemaal dank aan Onkelinx), de belastingen een catastrofe (met dank voor negen jaar Reynders). De sociale zekerheid, tenslotte, heeft er, steeds volgens de professor, voor gezorgd dat onze pensioenen en andere sociale uitkeringen tot de laagste in Europa behoren (met dank aan de heer Verhofstadt van de actieve welvaartstaat). Voor alle duidelijkheid: wat hierboven tussen haakjes staat is van mij, niet van die professor.
    De professor, die zijn conclusies recentelijk publiceerde in het tijdschrift "Publiekrechtelijke Kronieken", heeft nog een rake opmerking. Hij zegt moeilijk te begrijpen, dat de Franstaligen in dit land zo hard focussen op Brussel en de randgemeenten, in plaats van op de precaire sociaaleconomische toestand van Wallonië. Zijn enige verklaring hiervoor, die ikzelf vroeger ook al eens opperde, is dat de reden daarvoor de aanwezigheid is van een rijke Franstalige elite, die grotendeels in en rond Brussel woont. Dat zootje, dat ik het zelfverklaarde Herrenvolk genoemd heb. Met de doorsnee Waal, zeker de Ardennois, valt nog te praten, met de taalracisten van het FDF niet. Daarom moet Vlaanderen ook het been stijf houden, zeker in de Rand, waar we dat hautaine volkje stuk op lik moeten geven.
    ---
    Zowat het enige programma dat ik op VTM zie, is het weerbericht, waardoor ik meestal ook even de laatste beelden ervoor kan bekijken. Gisterenavond zag ik zo, net na het nieuws, maar vóór het weerbericht, de "boodschap" van Geert Hoste, die Bébert's toespraak imiteerde en o.m. ook zei, wat ik hier in mijn blog van 18 juli (Governo balneare) al stelde: "Jammer dat Philippe nu geen koning is". Geerts "boodschap" was er een van de bovenste plank. Zelden werd die van de koning zo belachelijk gemaakt. Nog van dat, zou ik zeggen!

    22-07-2008, 10:45 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    21-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulp vanuit de hemel?
    Normaal kijk ik niet naar de boodschappen van onze koning op Tv. Daar de VRT zijn toespraak geeft aan het begin van het nieuws en VTM op het einde, zie ik dan eerst VTM en schakel ik later over op VRT. Deze keer heb ik, gezien de gebeurtenissen van de laatste week, wel de moeite gedaan om, althans een vijftal minuten, te volgen.
    Albert II en zijn tekstschrijvers zijn volledig de trappers kwijt. Normaal zou men zeggen, dat hij op zijn moeder roept, maar deze keer is dat lichtjes anders. Hij roept op zijn broer, die vanuit de hemel moet komen helpen! Daarmee wordt nog maar eens aangetoond dat Bébert het helemaal niet meer ziet zitten. De heilige Boudewijn zal het moeten doen. Het heeft vijftien jaar geleden trouwens niet veel gescheeld, of men had de aanvraag tot zaligverklaring van Boudewijn in gang gezet. Het zou een grote hypocrisie geweest zijn. Als Boudewijn echt zo heilig was, had hij bij de abortuskwestie moeten aftreden. Niet voor twee dagen, zoals nu is gebeurd, maar voor altijd. Dán had men kunnen zeggen, dat de man echt gelovig was.
    Een van de redenen, waarom Boudewijn destijds niet definitief wou aftreden was, omdat toen nog voorzien was, dat hij zou worden opgevolgd door Philippe de Taaie, iets waarover hij zijn rechtmatige twijfels had. De taak overlaten aan zijn losbandige broer Albert, was voor Boudewijn geen optie. Ondertussen zit die Albert dan wel al vijftien op de troon en heeft hij ijverig meegewerkt om dit land om zeep te helpen. Zijn speeches over solidariteit (lees: geef uw geld maar af) en verdraagzaamheid (lees: geef uw bevoegdheden maar af), zijn enkel en alleen bedoeld voor het Vlaamse volk. Nu steeds minder Vlamingen daar nog in trappen, probeert hij op hun gemoed in te spelen via de heilige Boudewijn...
    Het dient trouwens gezegd, dat Albert II niet de enige is, die de hulp van de hemel verwacht. Zaterdagavond was er in de Miniemenkerk in Brussel een gebedswake voor de eenheid van België. Zoals het in een "miniemen"kerk past, was het aantal deelnemers ook miniem: 40 man!
    Het ziet er niet goed uit voor België...

    21-07-2008, 10:15 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (5)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!