Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
  • Pour les Flamands ...
  • Black-out 2030
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    02-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met geld smijten in Antwerpen
    Enkele jaren geleden heeft men in Antwerpen de "Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel" opgericht, kortweg BAM genoemd. Dat was nodig om de organisatie van het verkeer rond de Scheldestad in goede banen te leiden. Met de uitbreiding van de haven met het Deurganckdok (later waarschijnlijk nog gevolgd door het Saeftinghedok) dreigt het verkeer rond de stad, dat nu reeds regelmatig in een knoop zit, volledig vast te lopen. Een eerste stap zou de Lange Wapperbrug worden. Daarover is echter al zoveel heisa geweest dat het project al een paar jaar vertraging heeft opgelopen. En er is meer.
    Ondertussen is immers gebleken, dat de Vlaamse regering, via BAM, reeds meer dan vijf miljoen euro heeft uitbetaald aan een studiebureau met de naam "Groep C". Daarvan blijkt geen enkel contract te bestaan en, erger nog, schijnt niemand te weten was die Groep C heeft geleverd voor al dat geld.
    De zaak wordt nog onrustwekkender, als men weet dat de man achter de Groep C niemand minder is dan Noël Slangen, de vroegere "spin"dokter van Verhofstadt en verre van onbesproken. Hij werd al eens veroordeeld wegen gesjoemel bij overheidsopdrachten. Dat hij daarna in beroep werd vrijgesproken, was niet omdat hij het niet zou gedaan hebben, maar wegens verjaring van de feiten.
    Diezelfde Slangen is momenteel ook "strategisch directeur" van de Open VLD, reden waarom deze partij er zedig over zwijgt. Na het debacle Moerman en de zaak De Wael rond de politietop, zijn de lichtblauwen als de dood voor een nieuw schandaal.
    De hele zaak is zo stilaan aan ramp aan het worden, niet alleen voor Antwerpen en zijn haven, maar voor het hele achterland en dat is in de eerste plaats Vlaanderen, maar ook België. Buiten de affaire met Groep C is er trouwens ook het feit dat er in de uitbesteding van de Lange Wapperbrug geen concurrentie meer is. Terwijl men nog slechts met één partij onderhandelt, heeft de Vlaamse regering een plafond gesteld aan de steeds oplopende kostenschatting van het project. Het resultaat daarvan zal zijn dat er ofwel helemaal geen brug meer komt (en men alles weer van vooraf aan zal moeten herbeginnen), of dat de brug een lachertje wordt, met alle veiligheidsproblemen vandien.
    Ondertussen hebben Slangen en zijn Groep C hun eerste vijf miljoen wel binnen. Met de ervaring die de man heeft op politiek vlak, zien ze die centen nooit meer terug.

    02-11-2008, 10:31 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    01-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land van cabinetards
    Toen Verhofstadt in 1999 aantrad, beloofde hij schoon schip te zullen maken met de overbevolking van kabinetsleden in de diverse ministeries, de zijne eerst. Zoals bijna al zijn beloftes van vóór die datum, heeft hij ook deze niet waargemaakt. Integendeel, ook op dit domein is de situatie alleen maar erger geworden. Er is geen enkel land in Europa, misschien niet in de hele wereld, waar ministeries, buiten hun normale administratie, nog een heel leger kabinetsmedewerkers hebben, die meestal veel geld kosten en alleen worden aangetrokken uit de naaste vriendenkring en de partij van de betrokken minister. We hebben bv nog meegemaakt, hoe de SP.a op zoek moest naar een nieuwe job voor honderden kabinetsmedewerkers, toen de partij bij de laatste regeringsvorming uit de boot viel.
    E.e.a. werd nog eens duidelijk gemaakt door een studie van de denktank Itinera, die uitrekende dat België, met zijn tien miljoen inwoners, het dubbele aantal kabinetsleden telt als Frankrijk, met zestig miljoen inwoners. Dus, per inwoner geteld, twaalf keer zoveel! In totaal zo'n 2.500!
    Het resultaat van dit alles is, dat dit land zowat de zwaarste openbare sector heeft van heel Europa (ook de Oeso is daarover al eens gevallen), de omvangrijkste én duurste politie en justitie. En, zoals bij het feit dat teveel koks het eten bederven, werken die diensten dan ook meestal slecht en inefficiënt.
    Als Leterme dan toch moet besparen, dat hij daar dan eens het mes in zet. Logischer kan moeilijk, maar of het er van zal komen, zal in grote mate afhangen van de Waalse coalitiegenoten, de PS op kop, die zowat leven van het cliëntelisme.
    Terloops even bij vertellen, dat dezelfde Itinera-studie ook aangaf dat de provincies best zouden verdwijnen, iets wat ik in deze rubriek al zo dikwijls geschreven heb. De provincies kosten in Vlaanderen 130 euro per inwoner, in Wallonië zelfs 347 euro. Als er geld moet worden opgemaakt, staat Wallonië steeds op de eerste rij.

    01-11-2008, 10:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    31-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De cel Jumet
    Nooit gehoord van de "Cel Jumet"? Ik ook niet, tot gisteren, toen er daarover een artikel in de kranten verscheen. Die cel Jumet blijkt niets anders te zijn dan de cel die nog steeds de bende van Nijvel opspoort. Na 23 jaar is er nog steeds geen enkel spoor gevonden dat zou kunnen leiden naar de daders van liefst 28 moorden.
    De cel Jumet krijgt nu een nieuwe chef, een zekere Danièle Goffinet en het aantal speurders wordt opgetrokken van 5 naar 12. Daarenboven krijgt de cel een griffier én nieuwe computers. Zeg nu nog dat er in Charleroi niet gewerkt wordt. Misschien kan ik die ijverige mensen enkele tips geven:
    - Toen de daders van de CCC-aanslagen werden ingerekend, was het plots ook gedaan met de overvallen van de bende van Nijvel. Men zou gezocht hebben naar enige link, maar heeft die nooit gevonden. Het blijft in elk geval zeer merkwaardig, want ook die CCC-ers hadden ook geld nodig om te leven en hun criminele activiteiten uit te voeren.
    - Toen voormalig onderzoeksrechter Troch van Dendermonde ontdekte, dat er bij de slachtoffers van de bende van Nijvel enkele mensen bij waren die voorheen verdacht werden in de zaak van de "roze ballletten", nog zo'n zaak die nooit werd opgelost, werd hem het hele dossier uit handen genomen en verhuisde het naar Charleroi. Bij die roze balletten waren, naar 't schijnt, ook enkele hoogwaardigheidsbekleders betrokken, vandaar.
    - Eens in Charleroi, belandde het dossier van de bende van Nijvel in een kast, waar het zo'n vijftien jaar bleef liggen. Een perfect doofpotscenario. De Waalse onderzoeksrechter is later vervroegd "op pensioen" gesteld, naar aanleiding van een ander schandaal. Normaal had men de man moeten ontslaan, maar dat leek een te riskante onderneming.
    Als die nieuwe impuls van het onderzoek tegen die bende iets zal uithalen, dan is het waarschijnlijk dat men zal moeten trachten ervoor te zorgen dat er helemaal niets uitlekt. Dat moet men zo nog zien trachten vol te houden tot 2015 wanneer alle overvallen verjaard zullen zijn.
    Ondertussen hebben Goffinet, haar twaalf speurders en haar griffier een vaste job en dat is niet niks in deze barre tijden...

    31-10-2008, 10:22 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    30-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Waalse overheersing

    Met een francofone meerderheid in de regering én het parlement, zat het er al langer aan te komen dat wij, Vlamingen, van deze regering weinig goeds te verwachten hadden. En dat blijkt inderdaad het geval te zijn. Nu is immers uitgelekt, dat de Waalse partijen in eerste instantie KBC niét wilden helpen. Ze beschouwen KBC nl als een Vlaamse bank. Het argument, dat Ethias feitelijk een Waalse onderneming is, die ook werd geholpen, werd niet in overweging genomen (die centen waren ondertussen al binnen). Pas nadat de Vlaamse meerderheidspartijen gedreigd hadden KBC dan te zullen helpen via de Vlaamse regering, gingen de francofonen akkoord. Maar niet zonder tegenprestatie. Die zou erin bestaan, dat de regering het noodlijdende Waalse Sonaca zou helpen. Sonaca is een fabriek van vliegtuigonderdelen, die in de problemen is geraakt door voornamelijk wisselkoersverliezen waartegen het zich niet had ingedekt, iets wat dergelijke bedrijven normaal doen via het zogeheten "hedging". Volgende week komt er een zgz "interkabinettenwerkgroep" die gaat zien hoe men Sonaca zal kunnen helpen. Van Vlaamse kant is al gesuggereerd, dat men dan ook Vlaamse luchtvaartbedrijven zou helpen. M.a.w. de verfoeide wafelijzerpolitiek van de oude politieke cultuur is terug van weggeweest.
    In tegenstelling tot wat men wil doen geloven, is het met de Waalse nijverheid al even slecht gesteld als met de Vlaamse. Sonaca is niet het enige grote Waals bedrijf dat in de problemen is gekomen. Denk maar aan Duferco en Arcelormittal, die beiden met technische werkloosheid kampen, waarbij laatstgenoemde misschien zijn pas opgestarte oven van Seraing definitief zal sluiten.
    Leterme, die bij zijn aanstelling tot premier op slechts 10% steun vanuit Wallonië kon rekenen, blijkt daar nu - volgens een recente peiling in Le Soir - op 49% te kunnen rekenen. 63% van de francofonen denkt nu zelfs dat hij efficiënt werkt. Die ommekeer in Wallonië heeft misschien wel voor een deel te maken met de aanpak van de financiële crisis (alhoewel we daarvan het eindresultaat nog niet kennen), maar vooral met het feit dat Leterme's partij de N-VA heeft gedumpt. Zonder de Vlaamse rechtervleugel en mét een meerderheid in regering en parlement, voelen de francofonen zich nu de baas in dit landje.
    En ze hebben nog gelijk ook!

    30-10-2008, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    29-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kongo te groot
    Volgens gegevens van een Amerikaanse organisatie zijn er sinds 1996 in "onze" Kongo zo'n 5,5 miljoen mensen het slachtoffer geworden van interne twisten en oorlogen. Het gros ervan, meer dan 5 miljoen, stierf niet rechtstreeks door de gevechten, maar als gevolg van ondervoeding en verwaarlozing op alle gebied. Ondanks een zgz vredesakkoord en democratische verkiezingen, die hopen geld hebben gekost, gaat het oorlogvoeren in de oostprovincie nog steeds door en is er helemaal geen einde van de gevechten in het zicht.
    Sinds enkele jaren is er in het gebied rond Goma een UNO-vredesmacht, die voornamelijk bestaat uit Indiërs en Pakistani. Die troepen lopen daar zowat verloren en kunnen het probleem niet oplossen. Het Kongolese leger nog veel minder. Dat laatste is niet meer dan een zootje ongeregeld dat niet of nauwelijks betaald wordt en dat de plaatselijke bevolking al even erg terroriseert als de rebellen. Kabila heeft helemaal geen greep op de situatie en ook een eventuele opvolger zal dat nooit opgelost krijgen. De reden voor dit alles is, dat Kongo, met zijn meer dan twee miljoen vierkante kilometer een veel te groot land is om geregeerd te worden door mensen die er geen kaas van gegeten hebben. Onder Mobutu ging het nog een beetje, omdat die kon gebruik maken van de infrastructuur die België er had achtergelaten. Die infrastructuur is er nu niet meer. De afstand tussen Kinshasa en Goma is zo'n beetje zoals die tussen Oslo en Rome, om maar een idee te geven, maar dan zonder wegen, spoor of iets dergelijks. De enige fatsoenlijke wegen die er heden ten dage zijn, zijn aangelegd door de Chinezen en lopen van de mijnen naar het buitenland Zambia, niet naar het binnenland. Het geld dat China Kabila betaalt, heeft die waarschijnlijk al op e.p.a. buitenlandse rekening staan.
    Nu het duidelijk is dat de UNO het probleem in Kongo niet opgelost krijgt, stelt Karel De Gucht voor een Europese politiemacht naar Kivu te sturen. Wat kan die daar gaan doen? Gaan vechten tegen Nkunda? En morgen tegen Bongo Bongo of Pinco Palino* of nog een andere opstandige beweging? Er is voor Kongo feitelijk maar één oplossing: dat onmetelijke land verdelen in minstens tien kleinere staten, volgens stammen en/of etnieën en dan maar hopen dat er althans enkele van die staatjes een zekere welvaart zullen kennen. Daar de politiek correcte wereld zoiets waarschijnlijk niet zal toelaten, zal het aanmodderen blijven en zullen de verschrikkelijke beelden van een geterroriseerde bevolking ons nog tientallen jaren blijven achtervolgen.

    * fictieve namen

    29-10-2008, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    28-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De KBC-transfer
    KBC was de enige Belgische grootbank die, ondanks de grote internationale financiële moeilijkheden, stand hield. Een Vlaamse bank dan nog en dat laatste was er blijkbaar teveel aan. Gouverneur Quaden (Luikse PS) van de nationale bank had al een paar keer een schot voor de boeg gegeven, waardoor de aandelen van de bank telkens zakten. Toen zaterdag een woordvoerster van de bank kwam vertellen dat de bank toch tot een afspraak met de regering zou kunnen komen, omdat ze zich anders benadeeld voelde t.o.v. de concurrentie, was dat voor de RTBf een reden om haar uitleg te ridiculiseren. Ondanks het feit dat de dame er de nadruk op legde, dat KBC géén liquiditeitsproblemen had, kwam staatssecretaris Clerfayt (MR/FDF) even later vertellen dat dit wél het geval was. Hij moest zijn bewering snel intrekken, maar ondertussen werd het imago van de bank toch nog maar eens beschadigd. Tijdens het weekeinde kwam er dan toch het akkoord met de overheid waardoor er een kapitaalinjectie kwam van 3,5 miljard euro.
    De staatshulp, die KBC waarschijnlijk niet nodig had gehad mocht de bank niet zijn tegengewerkt door de francofonen, maakt dat er dit jaar bij KBC geen dividenden worden uitgekeerd en dat de bank op die som liefst 8,5% intrest mag betalen. M.a.w. een zoveelste transfer, deze keer van Vlaanderen naar België.
    Ik blijf me trouwens afvragen, waarom een Waalse marxist, zoals Quaden, gouverneur kan worden van een staatsbank in een democratisch land. De man bakt er niet alleen niets van, hij speelt daar gewoon het anti-Vlaamse spel verder van de partij waarvan hij een lidkaart heeft. Quaden is trouwens niet de eerste die verkeerdelijk op die plaats zit. Vóór hem zat er al Fons Verplaetse, een ACV-er, ge weet wel: van die groep die het zo goed heeft gedaan bij Dexia.
    Bernard Clerfayt tenslotte mag dan wel officieel tot de francofone liberalen behoren, in wezen is hij een rabiate anti-Vlaamse FDF-er. Voor de liberale familie is het gewoon een schande, dat men zo iemand met de welvaart van het land laat spelen. Van de Open-VLD wordt gezegd dat het een SP.a is met een (licht)blauw vestje aan. De MR is niet veel beter als ze zich door zo'n figuur laat vertegenwoordigen.

    28-10-2008, 10:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    27-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haider en Vlaanderen
    Jörg Haider is heel zijn leven een buitenbeentje geweest en dat blijft nog nazinderen na zijn dood. Zelfs buiten de politiek blijkt de man er de kantjes te hebben afgelopen en vooral zijn homofiele trekjes worden door de politiek correcte pers wat graag in de vitrine gezet. Van de gelegenheid wordt dan gebruik gemaakt om in één trek het Vlaams Belang bij deze zaak te betrekken. Dit laatste dan door de holebi beweging, die - zeker bij ons - denkt de waarheid in pacht te hebben. Nochtans was het standpunt van de Vlaams nationalisten t.o.v. Haider altijd zeer duidelijk geweest: ze hebben hem gesteund tot hij mee in de Oostenrijkse regering stapte en daar een deel van zijn principes verloochende. In feite is met Haiders eerste partij, die trouwens nog bestaat en bij de laatste verkiezingen 18% van de stemmen haalde (t.o.v. slechts de helft voor Haiders nieuwe partij, de BZÖ), hetzelfde gebeurd als met onze Volksunie. Eens in de nationale regering werd ook Haiders partij gerecupereerd door het systeem en daaraan is ze  ten onder gegaan. Het Vlaams Belang doet er dan ook goed aan bij zijn principes te blijven: ja om mee te doen in een Vlaamse regering, nee voor de federale regering, tenzij het de laatste in zijn soort zou zijn. Men beweert wel eens dat het VB aan de zijlijn blijft staan. Dat heeft alleen te maken met het federale niveau. Op Vlaams gewestelijk niveau gebeurt dat alleen, omdat de andere partijen consequent het cordon sanitaire blijven in stand houden, ongeacht wat ze daarover ook vertellen.
    ---
    Om nog even terug te komen op Haider: de man kreeg in Oostenrijk een staatsbegrafenis. Heel de Oostenrijkse staatstop was er, alle politieke partijen. Kanselier Gusenbauer sprak zijn waardering uit voor Haider, ook al was hij het met de man meestal niet eens. De zaak doet me denken aan de begrafenis van Giorgio Almirante in Italië in 1987. Almirante was de voorzitter van het Movimento Sociale Italiano (MSI), de erfgenaam van de fascisten van Mussolini. Ook hij kreeg een waardige begrafenis, waaraan alle Italiaanse politieke partijen deelnamen, zelfs die van de communisten.
    Het verschil met Vlaanderen kon niet groter zijn. Toen Karel Dillen, stichter en jarenlang voorzitter van het Vlaams Blok vorig jaar overleed, was er slechts één niet-Vlaams Belanger op zijn begrafenis (in een trouwens overvolle Antwerpse kathedraal) en dat was Bart De Wever. Deze laatste heeft toen heel wat kritiek gekregen van de politiek correcten, niet alleen van de Franstalige media, maar ook o.m. van De Morgen en het zich o zo humanitaire voelende Knack.
    Klein volkje dat, als enig land in Europa, na 63 jaar nog altijd geen amnestie heeft verleend aan mensen die politiek fout waren en dat daarenboven blijft spuwen op mensen die, zoals bv Dillen, helemaal niet fout zijn geweest maar wel zo moedig voor die amnestie op te komen.

    27-10-2008, 10:30 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!