Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Vuye
  • Affaires courantes *
  • De Nederlanden één
  • Naar een beter Vlaanderen
  • 2050 ?
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    26-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mexicaanse varkensgriep
    In Mexico-stad is er een variant van de varkensgriep opgedoken. Dit type, tot nu toe onbekend, heeft de naam H1N1 gekregen en wordt ook doorgegeven aan mensen en door mensen. Daardoor is ze een stuk gevaarlijker dan de vogelgriep, waarmee we te maken hebben gehad en waarbij het in hoofdzaak ging om de overdracht van de ziekte van gevogelte op mensen.
    In Mexico zijn al een zestigtal mensen overleden aan de ziekte en er zijn zelfs al gevallen bekend in de States, alhoewel daar (nog) geen overlijdens gemeld worden. Als men weet, hoe paniekerig men destijds reageerde op de vogelgriep, dan is het meer dan verwonderlijk, dat men de zaak nu wel afdoet als ernstig, maar veel meer niet. Mensen worden afgeraden naar Mexico-city te reizen, maar verboden is het niet. Reisagentschappen, die voornamelijk op de Zuid-Mexicaanse bestemming Calcún vliegen, blazen niets af. Op het journaal kwam iemand van zo'n agentschap vertellen, dat de reizigers "maskertjes" meekregen. Gezellige vakantie!
    Hoe ernstig de hele zaak is, wordt pas duidelijk als men hoort dat in Mexico zelf de scholen en alle openbare gebouwen gesloten zijn en dat men de mensen aanraadt maskers te dragen en zoveel mogelijk contact te vermijden. Ook liet men gisteren op datzelfde journaal zien, dat reizigers, die in Tokio aankwamen vanuit Mexico, gescreend werden op lichaamswarmte. Daar wordt de zaak blijkbaar wél serieus genomen.
    Hier bij ons houdt men het bij een verbale waarschuwing. Nochtans hoeft er maar één besmette persoon op een vliegtuig te zitten, bv richting Europa, om de helft van het toestel de ziekte door te geven (het gaat via de luchtwegen en een vliegtuig is al bij al een gesloten ruimte) en is er hier geen sprake van een controle zoals bv in Tokio.
    Waarschijnlijk heeft men het hier te druk met de kiescampagne van 7 juni ...

    26-04-2009, 10:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (5)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    25-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wild west in Belgistan
    In het jaar 2007 heeft de armlastige Belgische staat, die alle geld hard nodig heeft, zo'n honderd miljoen euro misgelopen aan gerechtelijke boetes die niet betaald werden. In totaal gaat het om 70% van alle boetes van dat jaar. De twee jaren ervoor was het respectievelijk 75 en 90 miljoen en - als de trend zich doorzet - zal het voor 2008 méér dan honderd miljoen worden (4 miljard oude befkes!).
    Het ministerie van Financiën, (voorlopig nog) verantwoordelijk voor het innen van die boetes, wordt met de vinger gewezen. Er is echter meer aan de hand, want het niet betalen van die boetes is een rechtstreeks gevolg van het feit dat er in dit land een feitelijke straffeloosheid heerst. Dat komt door de wetten en aanbevelingen van de regering Verhofstadt II, meer bepaald van Laurette Onkelinx - toen minister van Justitie - die heeft uitgevaardigd dat zgz "lichte" straffen niet dienen te worden uitgezeten. Wie dus zijn boete niet betaalt, riskeert niet in de gevangenis te geraken, zelfs niet als het om een straf zou gaan tot 3 jaar! Van wetteloosheid gesproken.
    Het gerecht komt trouwens ook weer in de kijker in de zaak van de Koerdische terreurorganisatie DHKP-C. Die groep werd al drie keer voor het gerecht gedaagd, tweemaal veroordeeld en eenmaal vrijgesproken. Eind dezer maand begint in Brussel een vierde proces, na de vrijspraak in cassatie door het gerecht van Brugge. De belangrijkste verdachte in deze zaak, Fehriye Erdal, is ondertussen gevlucht, ondanks een bewaking door 18 (!) federale agenten. Die Erdal wordt in Turkije verdacht van medeplichtigheid van moord op een zakenman en zijn secretaresse in 1996. De bewijzen tegen haar zijn verpletterend. Ze is nl gefilmd door veiligheidscamera's toen ze de echte moordenaars het kantoor van de zakenman, waarvoor zij werkte, binnenliet.
    Het Belgische gerecht had er zich indertijd gemakkelijk vanaf kunnen maken door Erdal uit te leveren aan Turkije. Daar kon ze dan berecht worden door haar eigen landgenoten volgens de eigen wetten. Dat is niet gebeurd en nu zou er een proces over die moordzaak plaats gaan vinden in België. Om dat te verwezenlijken, is een groep magistraten (onderzoeksrechter, federale procureur en drie speurders) al tweemaal naar Turkije gereisd. Mocht dat proces er ooit komen en Erdal blijft onvindbaar, dan zal ze bij verstek worden veroordeeld. Mocht men ze later toch te pakken krijgen, dan zal er opnieuw een proces moeten plaatsvinden. Als we zo de totale rekensom maken, zal men in dit land 6 (zes!) processen gevoerd hebben over een buitenlandse criminele organisatie die haar misdaden in het buitenland pleegde. Mijn vraag: wie moet al die kosten betalen? Antwoord: de Belgische belastingbetaler, die ook opdraait voor alle gerechtskosten en boetes die in dit wetteloze land niet betaald worden.
    België wordt zo stilletjesaan het Pakistan van West-Europa.

    25-04-2009, 10:49 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    24-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorzittersgeleuter
    In de Vooruit in Gent werden deze week de voorzitters van de zeven grootste partijen in Vlaanderen uitgenodigd voor een debat. Dit gebeurde op initiatief van politoloog Carl Devos, een vaste waarde bij de VRT en dus van eerder linkse strekking. Een echt debat kon het moeilijk genoemd worden, want iedereen hield het bij het aanprijzen van het eigen recept voor de verkiezingen van 7 juni.
    De hoofd"vogel" werd afgeschoten door Mie Vogels van Groen! Die verklaarde zonder enige schaamte, dat haar partij feitelijk het best geschikt is voor een communautair dialoog! Als reden daarvoor gaf ze op, dat haar partij de enige was die nog nauw samenwerkte met de Waalse tegenhanger, in casu Ecolo. Ergens klopt dat wel, alleen vergat Mie erbij te vertellen dat het steeds de Vlaamse groenen zijn die water in de wijn moeten doen. We hebben dat al meegemaakt bij de goedkeuring van de vreemdelingenstemwet en de stemming over Brussel-Halle/Vilvoorde. Vlaanderen heeft van Groen! helemaal niets te verwachten.
    Ook van SP.a valt tegenwoordig weinig meer te horen dan het verkopen van warme lucht. Het verhaaltje over de samenvallende verkiezingen, waarnaar deze partij zo zou snakken, is al lang geschiedenis. Niemand trapt daar nog in. Daarbij wist Caroline Gennez te vertellen dat de Vlaamse partijen zouden moeten eisen dat Didier Reynders in een volgende regering nooit meer minister van Financiën zou mogen worden. Dit is inderdaad zo, alleen gaat het dan over de federale verkiezingen (misschien in 2011), terwijl we nu praten over die van over zes weken. Van gelul gesproken!
    Marianne Thyssen van CD&V wil dan weer dat er nu, tegen de regionale verkiezingen, niet meer over communautaire thema's zou gesproken worden. Dat alles terwijl Kris Peeters, haar boegbeeld voor 07.06, overal aan het vertellen is dat het communautair debat op regionaal vlak zal moeten gespeeld worden. Van goede coördinatie gesproken.
    Dat voor wat de dames betreft, voorwaar weinig doordacht, zou ik zeggen. Misschien zijn ze nog niet goed ingereden. Bij de heren was het trouwens ook niet dat.
    Bartje Somers en zijn Open VLD zetten alles op de kaart Verhofstadt. Maar die gaat naar Europa. Wie interesseert zich echt daaraan? Iedereen, de eigen partij inbegrepen, ziet de Messias uit Gent trouwens graag naar Europa vertrekken. Daar kan hij het minste schade aanbrengen.
    Bij LDD is het eenvoudig: Dedecker, Dedecker en nog eens Dedecker. Vraag is alleen of het zal blijven pakken na de laatste botsing met de Open VLD en de gevolgen ervan. Eigenlijk lijkt de campagne van N-VA veel op die van LDD. Vervang Dedecker door De Wever en we zijn er. Laatstgenoemde heeft gezien dat zijn Tv-optredens stemmen aanbrengen en gaat op die weg verder. Infotainment heet dat tegenwoordig. In hoever Vlaanderen daar voordeel uit zal halen, is maar zeer de vraag.
    Het Vlaams Belang tenslotte blijkt de enige partij te zijn die gewoon zijn programma verder zet. Alles in het teken van Veiligheid, Vreemdelingen en Vlaanderen. Tenslotte zijn dat de zaken die de meeste mensen bezig houden in deze toch steeds harder worden crisistijd.

    24-04-2009, 10:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    23-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ocharme, dat Deckerke
    De overstap van Vlaams-Brabants parlementslid Dirk Vijnck van LDD naar Open VLD heeft voor enkele verrassingen gezorgd. De LDD fractie in de Kamer bestaat nu nog maar uit vier i.pl.v. vijf vertegenwoordigers. Dat brengt met zich mee dat de partij van Deckerke officieel geen fractie meer heeft en daardoor aardig wat geld aan zijn neus voorbij ziet gaan. Ergst van al is nog, dat de toelage vervalt voor negen van de dertien voltijdse medewerkers. Daarmee treft men Deckerke op zijn meest weke plaats: zijn portemonnee. Want daar is het hem in deze partij in de eerste plaats om te doen.
    Die Vijnck blijkt trouwens een gewone arbeider te zijn, iets wat in ons parlement nog zelden voorkomt. Op zich is dat helemaal geen schande, integendeel zelfs. Het wordt wel iets ransiger, als men weet, dat de man in 2007 5.000 euro had betaald om als lijsttrekker in Vlaams-Brabant te mogen opkomen. Ook toen ging het bij LDD al om de centen en niets anders dan de centen. Nu blijkt die simpele ziel zelf geschrokken te zijn van zijn daad, vooral i.v.m. de negen medewerkers die straks ontslagen zullen worden. Soms kan voordenken nuttig zijn...
    Wie trouwens ook geschrokken zijn van de gang van zaken, blijken nu de traditionele partijen te zijn. Die willen Deckerke en de zijnen wel in toom houden, maar hebben liefst van al dat LDD stemmen afsnoept van het Vlaams Belang. CD&V, maar ook Open VLD zouden nu aan het uitzoeken zijn om voor LDD een uitzondering te vinden, zodat het partijtje toch van de staatscenten zou kunnen blijven profiteren. Terloops gezegd: als een partij van vijf man al zoveel geld krijgt, hoeveel pakken de grote partijen dan? Allemaal op kosten van de belastingbetaler.
    De aanloop naar de volgende verkiezingen zorgt in elk geval voor wat extra spectakel. Wat zal de volgende zet zijn?

    23-04-2009, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    22-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het land van misschien
    Het "Land van Ooit" is hier failliet gegaan. Het "Land van Misschien" blijft bestaan.
    Misschien zal er toch iets in huis komen i.v.m. het plaatsen van gedetineerden. Nadat een eerder gesprek einde 2007 was misgelopen, is er nu opnieuw met Nederland gepraat. Daar heeft men liefst 4.000 cellen leeg staan en hier heeft men bijna 2.000 gedetineerden te veel. Eigenlijk zijn het er veel meer. Wie in dit land immers een celstraf krijg van minder dan zes maanden, wordt niet opgesloten. Wie een straf krijgt van minder dan drie jaar, krijgt automatische een strafvermindering van 2 jaar en moet één jaar met een enkelband rondlopen. Allemaal nog realisaties van tante Laurette. Daar er echter niet genoeg enkelbanden zijn, kan het jaren duren vooraleer men daar aan toe is en lopen veroordeelde misdadigers ondertussen vrij rond. Vraag is daarna, of die mensen met enkelband wel degelijk gecontroleerd worden. Ook daarover is nogal wat controverse. Het kan dus zijn dat daar misschien nu toch enige verandering in komt. Veel zal dat niet zijn, want men spreekt over een paar honderd, geen tweeduizend, terwijl er in Nederland plaats is voor vierduizend. De heren/dames gedetineerden moeten er nl mee instemmen en het mag alleen gaan om mensen die nog lange straffen moeten uitzitten. Typerend voor onze justitie is ook, dat men spreekt over een periode tot 2016, terwijl anderzijds gezegd wordt, dat de nieuwe goedgekeurde gevangenissen al in 2012 zouden moeten klaar zijn. Dat geeft aan, dat men daar helemaal niet zo zeker van is. Misschien...
    - Misschien
    rijdt er deze zomer een hogesnelheidstrein tussen Antwerpen en Amsterdam. De spoorlijn ligt er al meer dan vier jaar en zelfs het gloednieuwe spoorwegstation van Brecht is niet meer zo gloednieuw. Het ligt er ook al drie jaar en het onkruid groeit er welig tussen de plaveien. Er is nog steeds geen trein te zien. Reden van dit oponthoud is, dat men vergeten is tijdig nieuwe locomotieven te bestellen. De oude, die men heeft, blijken niet te werken op deze gloednieuwe gesofistikeerde spoorlijn. Nu is men aan het testen, of men dubbeldekstreinen, die versterkt worden met een extra locomotief halfweg de wagons, het traject kan laten afleggen. Het nieuwe treinstel heeft al de naam "dromedaris" gekregen. Maar misschien gaat het deze zomer lukken...
    - Misschien komt er eindelijk ook een regeling voor technische werkloosheid bij bedienden. Deze regeling komt er niet omdat men een akkoord zou hebben over het negentien-eeuwse statuut terzake, maar eenvoudig omdat steeds meer bedienden riskeren gewoon ontslagen te zullen worden bij gebrek aan een eigentijdse wetgeving die voor een alternatief zou kunnen zorgen..
    Leuk land waarin wij wonen. Misschien komt er ooit wel eens verandering in...

    22-04-2009, 10:21 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    21-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De conferentie van de schande
    Gisteren begon in Genève de VN-conferentie tegen racisme, ook wel eens Durban II genoemd. Dat laatste, omdat de eerste conferentie van dat type plaats vond in het Zuid-Afrikaanse Durban en daar helemaal uit de hand was gelopen. Een groep van overwegend moslim landen had toen immers de conferentie aangegrepen om enkel en alleen Israël en het Westen te veroordelen, alsof er in de rest van de wereld niets aan de hand was.
    In Genève beloofde het weer van hetzelfde te zijn. Dat liet het vooraf opgestelde programma zien. Als gevolg daarvan hadden al heel wat westerse landen besloten niet naar Genève te komen: o.a. de USA (van Obama!), Australië, Canada, Duitsland, Italië en Polen. Ze bleken gisteren meteen gelijk te krijgen toen Ahmadinejad, de president van Iran, het spreekgestoelte besteeg en daar meteen Israël én het Westen beschuldigde van racisme en van het destabiliseren van de wereldorde. Tijdens de speech verlieten de westerse delegaties wel de vergadering, om daarna echter weer terug te komen. Dit met uitzondering van Tsjechië, huidige voorzitter van de E.U., die de zaak ook voor bekeken hield. Vermelden we tenslotte nog dat landen als Frankrijk en Groot-Brittannië wél aanwezig waren, maar alleen hun ambassadeur gezonden hadden, geen ministers of andere parlementsleden.
    ---
    Wat deze triestige zaak nóg triestiger maakt, is dat ons land, tot nader order België, wél op ministerieel niveau aanwezig is op deze anti-westerse bedoening. Het heeft zelfs meegewerkt aan het opstellen van de agenda voor deze conferentie. Wij zijn immers multicultureel en politiek correct. Erger nog, meer dan waarschijnlijk zal een van de slottoespraken geleverd worden door onze Karel De Gucht, die blijkbaar vindt dat hij de laatste tijd nog niet genoeg in het nieuws komt. Onze politiek-correcte meute roept wel moord en brand tegen de condoom-uitspraken van Paus Benedictus XVI, maar vindt zo'n antiwesterse conferentie heel normaal. Om het even bij Iran te houden: daar is geen vrijheid van meningsuiting, geen vrijheid van godsdienst, geen gelijkheid tussen man en vrouw. Daar worden bv homo's ter dood veroordeeld én terechtgesteld, enkel en alleen om hun geaardheid. Iran steunt terreurbewegingen zoals Hamas en Hesbollah, die niet alleen Israëli, maar ook eigen Palestijnen liquideren als die niet de harde lijn van o.m. Ahmadinejad en zijn discipelen volgen.
    ---
    Enkele dagen geleden was er op canvas een uitzending te zien van een Britse journalist die enkele maanden undercover was gegaan in enkele Britse moskees. Wat daar gepredikt werd kwam allemaal van Saoedi Arabië en was één haatproza tegen het Westen. Het is bijna niet te geloven dat er hier bij ons nog politiekers rondlopen, die vinden dat het allemaal niet zo'n vaart loopt en dat de Islam een toch zo verdraagzame godsdienst is. Onze deelname aan die conferentie in Genève is dan ook een zoveelste bewijs, dat de nuttige idioten het hier nog steeds voor het zeggen hebben.

    21-04-2009, 14:35 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    20-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet Deckerke hangen?
    Wat een heisa over de affaire Dedecker-De Gucht! Tussen die twee zal het wel nooit meer goed komen. Nu ineens is Deckerke niet meer salonfähig genoeg om straks mee te regeren, iets wat hij toch zo graag zou doen. Van de reactie van de zgz traditionele partijen druipt de hypocrisie er af. Ze willen geen cordon rond LDD, omdat ze vrezen dat "recht voor de raap samenraapsel" misschien straks toch nodig te hebben. Hilarisch wordt het helemaal, als men leest dat zelfs aan de groentjes gevraagd wordt of zij samen met LDD in een regering willen zitten. Is dit bladvulsel of hopen journalisten
    die daarmee bezig zijn misschien op een tweede dioxinekwestie of een tweede doortrapper à la Verhofstadt die in 1999 álle partijen in zijn regering wou hebben, als hij daarmee de toenmalige CVP maar in de oppositie kon krijgen. Als er in die tijd een partij voor de dieren was geweest, zoals nu in Nederland, dan had " da joenk" er die waarschijnlijk ook bij genomen. Om maar te zeggen, hoe belangrijk Agalev toen was.
    Al dat gezeur over Dedecker en De Gucht zou ons doen vergeten, dat het sale en lease back akkoord i.v.m. het gerechtshof in Veurne inderdaad niet erg kosjer was. Het gebouw werd - in het kader van het vullen van begrotingsgaten van de Verhofstadt regeringen - verkocht voor zo'n 10,5 miljoen euro en daarna terug gehuurd voor anderhalf miljoen per jaar. Als het inderdaad gaat om een contract met een looptijd van dertig jaar en meer, dan kan iedereen uitrekenen wat voor woekerwinsten daar gemaakt werden (en nog worden). Hallucinant wordt het helemaal als blijkt dat de koper cq verhuurder enkele offshore bedrijfjes zijn die werken onder een buitenlandse wetgeving. Nog erger wordt het als blijkt, dat de architectenfamilie Jaspers er achter zit, dezelfde Jaspers die het gebouw getekend heeft. Eind 2008 werden de bedrijfjes door de vennoten van de familie Jaspers trouwens opgedoekt en sindsdien is elk spoor zoek...
    Het kan goed zijn dat er geen cent gefraudeerd werd. Transparant kan men het echter niet noemen. Als men daarbij bedenkt dat het bij de gerechtshoven van Antwerpen en Gent over veelvouden van het bedrag van Veurne ging, dan is het niet moeilijk te veronderstellen, dat men al een ijzersterk moraal moet hebben om daaruit geen collateraal profijt te willen halen. Als dat allemaal niét het geval zou zijn, waarom komen dan de juiste cijfers met de juiste namen niet even in beeld? Ik persoonlijk heb er in elk geval het raden na.
    ---
    In de marge van het onderzoek van die privé-detective naar een eventuele link naar De Gucht, schreef de dame in kwestie o.m. over troonopvolger Jean-Jacques: "Heeft in zijn leven maar drie dagen gewerkt, behalve in de senaat,dan".
    Het broekie in kwestie, 25 jaar jong dacht ik, zit in die senaat al wel wijzigingen aan de euthanasiewet in elkaar te knutselen. Straks krijg ik nog heimwee naar De Croo...

    20-04-2009, 17:18 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!