Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Affaires courantes *
  • De Nederlanden één
  • Naar een beter Vlaanderen
  • 2050 ?
  • Lentekriebels
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    31-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zaak Belliraj

    Als alles normaal verloopt, krijgt Abdelkader Belliraj deze week het verdict te horen op zijn proces in Marokko. Hij wordt daar, samen met enkele kompanen, beschuldigd van gewapende samenzwering tegen de staat en zal er meer dan waarschijnlijk nooit meer uit de gevangenis komen.
    Belliraj werd hier plots berucht, toen hij tijdens zijn eerste overhoringen in Marokko zes (6!) moorden bekende die hij, samen met anderen, in België begaan had einde van de jaren tachtig. Daarna trok hij zijn bekentenissen in, omdat hij daarvoor gemarteld zou zijn, maar niemand gelooft dat hij er niet mee tussenzat. Daarvoor had hij té veel details van de hier onopgeloste moorden opgebiecht.
    Al even opzienbarend als de bekentenis van de moorden in België, was zijn verklaring, dat hij in ons land als informant gewerkt had voor de Belgische staatsveiligheid! Normaal zou je dan denken dat België op e.o.a. wijze op dat proces in Marokko aanwezig zou zijn. Niets daarvan. De enige Belgische die er wél was, was de advocate van een der slachtoffers,  de dokter Joseph Wybran, voorzitter van het coördinatiecomité van joodse organisaties. Deze advocate kreeg vanuit België niet de minste medewerking en mocht zelfs de andere vijf moorddossiers niet eens inzien (ze kreeg daarna een kopie via een Marokkaanse advocaat!). Men krijgt dan ook het wrange gevoel, dat hier meer aan de hand is. Hoe is bv die Belliraj Belg kunnen worden? Was dat misschien als tegenprestatie voor zijn functie als informant? Was het misschien omdat de moslim terroristengroep, waartoe Beliraj behoorde, België beloofd had in ons land verder niets te ondernemen? Als men weet, dat er nog steeds een politiecel aan het werk (nou,  ja) is i.v.m. de Bende van Nijvel,  waarover men nog steeds geen enkele aanwijzing heeft, maar dat niets ondernomen wordt in een zaak waarbij ze iemand te pakken hebben, roept dat natuurlijk heel wat vragen op. En er is nog meer.
    Belliraj pleegde die moorden hier niet alleen. Meer zelfs, in enkele ervan was hij niet eens de killer, alleen maar de man die het allemaal organiseerde. Zijn mededaders zijn door de Belgische politie opgepakt, ondervraagd en daarna weer vrij gelaten, zgz wegens gebrek aan bewijzen (waar hebben we dat nog gehoord?). De man die Dr Wybran doodschoot, zou nu nog in Limburg wonen en wordt helemaal niet meer lastig gevallen. Nota bene: we praten hier niet meer over handtasdiefjes of auto-inbrekers, maar over moordenaars!
    Tenslotte nog dit: de medeplichtigen luisteren naar de namen Hasan E., Labis A. en Ahmad M. De auto-inbreker, met de elf veroordelingen, die zopas in Antwerpen geen straf kreeg, heet Saïd L. en de handtasdieven zullen ook wel van die exotische namen dragen. Ze worden immers alleen vermeld als "jongeren". Om maar te zeggen wat voor geluk we hebben met zo'n multiculturele verrijking. Een onderzoek van de K.U.Leuven kwam recentelijk nog tot het besluit dat de aanwezigheid van allochtonen in dit land niét zorgt voor een stijging van de problemen en voor een daling van het vertrouwen vanwege de autochtone bevolking. Misschien leven ze daar in Leuven op een andere planeet. Of hebben ze daar ook een relatie met de Belgische Staatsveiligheid...

    31-05-2009, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    30-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De minister werkt eraan
    Voor de verandering is onze onovertroffen justitie weer eens in de kijker gekomen. Deze keer door een vonnis van een rechter in Antwerpen, die aan een dief, een veelpleger met reeds elf overtredingen op zijn kerfstok, geen straf gaf omdat hij dezelfde man twee maanden daarvoor al eens veroordeeld had tot 18 maanden cel, waarvan de kerel niet eens één dag had gezeten. Heel het justitieapparaat nu in rep en roer, met op kop minister De Clerck, die zegt dat dit niet meer kan. "Iedereen weet het, zegt de brave man, ik werk eraan".
    Wat Declerck met dat laatste bedoelt is mij onduidelijk. Misschien doelt hij op het soort pre-akkoord met Nederland, waardoor er, vanaf 2010, een vijfhonderdtal Belgische gedetineerden in de Nederlandse gevangenis van Tilburg zullen kunnen worden ondergebracht. Dit laatste is echter helemaal niet zeker:
    - Dat akkoord moet eerst nog bekrachtigd worden door onze zeven (7!) parlementen, waarbij het helemaal niet zeker is dat de partij van Onkelinx het gaat goedkeuren.
    - Ook als het wordt goedgekeurd, dan zal het er slechts voor zorgen dat circa de helft van het huidige teveel aan gedetineerden er plaats zal krijgen.
    Dit plan heeft dus helemaal geen invloed op de verdere gang van zaken bij justitie.
    ---
    Van de laatste vier justitieministers is er maar één die wat wezenlijk vernieuwd heeft en dat is Onkelinx. Jammer genoeg zijn haar verwezenlijkingen allemaal negatief en in het voordeel van de misdadigers (niet voor niets noemde het Vlaams Belang haar de "patrones van de Belgische criminelen"). Een overzicht: van wat onder Onkelinx veranderde:
    - De wet Lejeune, die veroordeelde criminelen al na één derde van hun straf vrijlaat, werd nog versoepeld. Het is nu zelfs een  "recht" geworden.
    - Wie een straf krijgt van minder dan zes maanden, hoeft die niet uit te zitten.
    - Wie een straf krijgt van minder dan drie jaar hoeft die evenmin uit te zitten, maar zou wel een enkelband krijgen. "Zou", want er zijn niet genoeg enkelbanden, zodat men op een wachtlijst komt te staan, waardoor de kans bestaat dat het nog minstens een jaar duurt alvorens men die enkelband krijgt. Daarna is het nog zeer de vraag, of men die mensen wel degelijk controleert. Dat zou 24 uur per dag moeten gebeuren en er is nog altijd een tekort aan surveillanten.
    -  Het recht op gratis rechtshulp (pro deo) werd uitgebreid naar asielaanvragers en vreemdelingen voor hun verblijfssituatie. Als gevolg daarvan gaat circa een kwart van het budget naar die twee groepen. Dat totale budget bedraagt 52 miljoen euro (om nog maar eens te vergelijken met Nederland: dat bedraagt daar liefst 400 miljoen!) en is de laatste tien jaar niet meer aangepast. Het gevolg daarvan is dat de advocaten, die pro deo moéten werken, dat nog doen voor een habbekrats, waar ze er feitelijk aan toegeven (het weinig geld dat ze krijgen, ontvangen ze pas twee jaar later!).
    Kortom, de Belgische justitie blijft een krabbenmand, een continue reden tot ergernis. Het zere punt blijft, dat wie uitkijkt, zo goed als ongestraft misdaden kan blijven plegen. Of er dan geen oplossingen zijn? Natuurlijk zijn er die, maar niemand durft eraan beginnen. Wat dacht ge bv van wat men in de States doet: wie er driemaal voor eenzelfde delict gestraft wordt, krijgt daar levenslang en komt daar niet meer vrij (de Amerikanen kennen geen wet Lejeune of iets dergelijks). Zie je ze dat hier al doen?

    30-05-2009, 10:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    29-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tering naar de nering
    We kunnen wel eens medelijdend doen over Herman Van Rompuy en zijn regering, feit is dat de man er zelf weinig aan kan doen. Hij heeft niet eens voor deze job gesolliciteerd. Integendeel: men heeft hem gesmeekt eerste-minister te worden van dit hoe langer hoe meer onbestuurbare land. Zijn regering brengt er helemaal niets van terecht, iets wat hij toegeeft, en na 7 juni zal dat er waarschijnlijk niet op verbeteren. De belangrijkste reden, waarom deze regering in stand moest gehouden worden, was de heilige schrik bij CD&V om als partij een serieuze nederlaag te zullen lijden in eventuele federale verkiezingen..
    Van Rompuy zelf blijft er stoïcijns kalm bij en raakt hier en daar zelfs nog zijn mening kwijt. Zo vertelde hij vorige week in een interview, dat de Vlaamse partijen  mogen beloven wat ze willen, of er veel van in huis zal komen zal andere koek zijn. Evenals de federale regering, zal de volgende Vlaamse regering immers niet meer zoveel fiscale inkomsten hebben. Heel wat van de beloftes die de partijen nu doen, zullen dan ook niet kunnen worden waargemaakt. Men zal de tering naar de nering moeten zetten. En daarin heeft Van Rompuy gelijk.
    Geen enkele partij heeft zelf laten uitrekenen, of de beloofde veranderingen financieel haalbaar zijn. Dit in tegenstelling tot bv (weer) Nederland, waar zoiets wél gebeurt. Dit zal als gevolg hebben, dat heel wat beloftes (weer) niet zullen worden nageleefd met het gratuite excuus, dat er geen geld zal zijn, iets wat we nu al weten. Volksbedrog, dus.
    Misschien kan de nieuwe Vlaamse regering wel al iets besparen, nl op haar kabinetten. Een zoveelste commissie heeft uitgerekend, dat acht adviseurs en tien medewerkers per minister meer dan voldoende zijn. Zelfs als de minister-president en zijn vices er enkele meer zouden krijgen, zou dat een besparing geven van zo'n 280 duurbetaalde jobs. Als men ook weet, dat er op dit ogenblik elke week zo'n zestig werkgroepvergaderingen zijn binnen de Vlaamse regering, dan kan ook daar serieus het mes worden in gezet. Dat kan eenvoudig door de ministers zelf meer te doen werken, m.a.w. ook meer verantwoordelijkheid te nemen.
    Erg, he?

    29-05-2009, 10:41 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    28-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op strooptocht in Vlaanderen
    Er is een nieuwe "kick" voor de handtassendieven. Ze spelen voortaan op verplaatsing. Daar is men bij uitgekomen, toen bleek dat een vrouw van 60 in Geraardsbergen na het roven van haar handtas, zo erg ten val was gekomen, dat ze dagen later nog steeds in een diepe coma ligt en  men voor haar leven mag vrezen.
    De vijf "jongeren" (als dat tussen haakjes staat - uitvinding van de multicultuur - weet elke Vlaming wat hij daarbij moet denken), die ervan verdacht werden, werden aangehouden én weer vrijgelaten. Grote heisa alom, ook in de politiek-correcte media. Tot men, de dag daarop, twee andere "jongeren" kon aanhouden die de echte daders bleken te zijn. Zowel de eerste vijf als de laatste twee kwamen allemaal uit het Waalse Lessine en waren met het openbaar vervoer naar Geraardsbergen gereisd met als enige doel daar mensen van hun (hand)tassen te beroven. De vraag is trouwens, of ze hun reisticket wel betaald hadden. De kans is groot dat men dergelijk uitschot niet eens durft vragen of ze een kaartje hebben.
    Het gerecht bleek gisteren heel verontwaardigd, omdat men haar valselijk zou beschuldigd hebben. Eigen schuld, dikke bult, echter. Had justitie vanaf de eerste dag goed gecommuniceerd, dan was de hele mediaheisa waarschijnlijk heel wat minder geweest. Zonder de zware gevolgen voor het slachtoffer, zou men er buiten Geraardsbergen zelfs niet van gehoord hebben. Handtassen roven is in onze steden immers een alledaags feit geworden. 
    Uit de zaak Wijffels weten we trouwens al, dat de jeugdrechters zich hier alleen nog bekommeren om de dader, niet om het slachtoffer (ook niet als dat laatste zelf minderjarig is, zoals Simon Wijffels het zelf verwoordde).
    Het is dan ook hoge tijd, dat die justitie van ons inderdaad grondig hervormd wordt. Uit de verklaringen van Stefan De Clerck, die hoopt er in het najaar werk van te kunnen maken (er zal hier in het najaar nogal wat te doen zijn!), blijkt o.a. dat België 320 gebouwen heeft, waarin recht wordt gesproken. In Nederland zijn dat er 50. Het aantal gerechtelijke arrondissementen in België is 27, in Nederland 16 en dat vindt men daar nog teveel. Het is het klassieke verhaal van het teveel aan koks dat het eten bederft. In het handtassenverhaal van Geraardsbergen waren drie gerechtelijke diensten aan het werk: die van Dendermonde, van Brussel en van Doornik.
    Vorig jaar werd er bij het Belgisch gerecht 15 miljoen euro meer uitgegeven dan er gebudgetteerd was. Raar, he?

    28-05-2009, 10:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    27-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Waalse lichtbak

    Sinds de campagne voor de regionale verkiezingen begonnen is, ligt de activiteit van de federale regering zo goed als stil. Er worden nog wel plannen gemaakt (denk maar aan dat Van justitieminister De Clerck), maar het is maar zeer de vraag of er ooit (en wanneer) iets van terecht zal komen. Nadat notaris Van Rompuy op 1 april (echt een geschikte dag!) verklaarde dat hij voorlopig alleen nog zou noteren, is er inderdaad zo goed als niets meer gebeurd, tenzij wat gerommel in de marge en het definitief afgeven van 's lands grootste bank aan de Fransen (wat het land miljarden zal kosten).
    Het zal er niet op beteren, zeker nu niet en waarschijnlijk ook niet na 7 juni. De reden daarvoor heeft alles te maken met de harde verkiezingsstrijd in Wallonië, waar de PS niet alleen riskeert de gewestverkiezingen te verliezen, maar bovendien ook uit de federale regering te zullen stappen (of eruit gesmeten te worden). Zoals ik hier al eens meer vermeld heb, heeft men de PS niet nodig voor een gewone meerderheid en zou men dus met een oranjeblauwe regering kunnen verder gaan. Er zou dan wel helemaal geen sprake meer kunnen zijn van een staatshervorming, maar dat gebeurt sowieso nu ook niet. Als we trouwens de Maddens theorie volgen,  hoeft ook Vlaanderen niets meer te vragen, maar alleen af te wachten tot Wallonië zelf over de brug zal moeten komen. Eens zal dat moeten gebeuren, want een Belgisch faillissement (waar we sowieso op af stevenen) zal in de eerste plaats de Walen treffen.
    Wat nu echter ondertussen gebeurt, is dat ook de Vlaamse partijen van de huidige federale meerderheid (en zelfs een paar van de oppositie, zoals de groenen en de socio's) naar de aan de gang zijnde esbattementen in Wallonië staan te kijken zoals konijnen naar een lichtbak. Het is net alsof onze toekomst alleen  maar afhangt van wat er in Wallonië zal gebeuren, en dat is toch een beetje met zijn haar getrokken. Of straks in het Walenland de MR of de PS wint, of zelfs Ecolo, maakt voor Vlaanderen weinig uit. De PS-gezinde regering, met of zonder Ecolo, zal blijven dwars liggen op het gebied van de kernuitstap en de immigrantenproblemen. Een MR-gezind kabinet zal stokken in de wielen blijven steken over Brussel, de Rand en Brussel-Halle/Vilvoorde. Het blijft kiezen tussen pest en cholera.
    Het wordt hoog tijd dat de Vlaamse partijen eindelijk eens gaan leren hun eigen verantwoordelijkheid te nemen, zonder zich de hele tijd blind te staan staren op de landgenoten van beneden de taalgrens die - nota bene - nog altijd een minderheid vormen in dit (officieel althans) democratische land. Als blijkt dat er tenslotte geen oplossing kan gevonden worden, dan moet de nieuwe Vlaamse regering en het Vlaams parlement overgaan tot de reeds besproken EVO, de Eenzijdige Verklaring van Onafhankelijkheid. Bye, bye Belgium, dus, maar dan in het echt!

    27-05-2009, 10:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    26-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Belgische loonnorm
    Zolang het in 2008 nog overal goed draaide, dreigden de vakbonden met een hete herfst. Daarvan is later niets in huis gekomen, omdat iedereen zag wat er overal gebeurde: sluitingen en afdankingen. Tenslotte kwam er zelfs vrij vlot een CAO voor het hele land, maar dit was grotendeels het gevolg van het feit, dat het de staat zal zijn, de belastingbetaler dus (u en ik), die het allemaal zullen mogen ophoesten.
    Die CAO bepaalde o.m. dat er per sector verder moest worden afgesproken hoe ver men kon gaan. In principe zou elke werknemer dit jaar tot 125 euro extra kunnen krijgen en volgend jaar zelfs 250. In heel wat sectoren kwamen er akkoorden, denk maar aan de voedingsnijverheid, De Lijn, de Bouw en zelfs in de sector van de pretparken. Hier en daar ging het ABVV dwars liggen, maar werd er uiteindelijk vrede gesloten. Dat is echter nog niet het geval met de distributiesector, waar de vakbonden nu dreigen met een staking tijdens het komende Pinksterweekeinde. De hele discussie daar draait om de vraag of die 125 euro alleen gelden voor wie voltijds werkt, iets wat in die sector bijna de uitzondering is.
    Zelfs met het inzakken van de inflatie en het goedkoper worden van allerlei producten en diensten, beseffen heel wat mensen blijkbaar niet, dat het beter is iets minder te krijgen dan straks geen werk te hebben. België in zijn geheel staat er nl veel slechter voor dan zijn concurrerende buurlanden. Dat heeft niet alleen te maken met de torenhoge Belgische staatsschuld en het steeds groter wordende gat in de begroting. De loonkloof tussen de Belgische werknemers en die van onze buurlanden wordt nl met het jaar groter. Hoofdoorzaak hiervan is onze automatische indexering. Wij zijn het enige land ter wereld die er nog zo een heeft. In onze buurlanden bv moet er telkens onderhandeld worden opdat de lonen de inflatie zouden volgen. Bij ons gebeurt dat automatisch.  Zo moesten de lonen op nationaal vlak in België begin dit jaar met 4,8% omhoog, louter als gevolg van de indexering. Dat op zich zelf zou niet erg zijn, ware het niet, dat pas daarna nog eens onderhandeld wordt in afspraken per sector en daarna nog eens op bedrijfsniveau. Het resultaat daarvan is, dat de lonen in België maar blijven stijgen, zeker t.o.v. die van onze buurlanden en dat daardoor de loonkloof met onze concurrenten steeds groter wordt en dit in ons nadeel. Zo komt er bv in de voedingssector, bovenop de verworven indexering van 4,8%, nog eens 87 euro netto per jaar per werknemer bij. Te betalen door de werkgever.
    En dan zijn er mensen, die zich afvragen waarom bepaalde bedrijfstakken hier wegtrekken...

    26-05-2009, 10:30 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    25-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De multiculturele processenweek
    Deze week maken we weer een zoveelste proces in  beroep mee tegen de Koerdische DHKP/C terroristen. Het proces zelf is beter bekend onder de naam van de voortvluchtige Fehriye Erdal, beschuldigd van medeplichtigheid aan een drievoudige moord in Turkije. Ze heeft jaren in België kunnen wonen, beschermd door onze justitie en is er tussenuit geknepen, toen de grond onder haar voeten te heet werd. Achttien (18!) politie-inspecteurs, die haar zgz "volgden", konden deze ontsnapping niet vermijden. De zaak van de DHKP/C is al tien jaar oud en is aan haar derde beroep bezig. Er bestaat een kans, dat er later nog een vierde proces volgt, mocht men Erdal te pakken krijgen. Wie hier immers bij verstek veroordeeld wordt en later gepakt, krijg nóg eens een extra proces; We zijn nu eenmaal een rijk land, niet?
    Vorige week was er trouwens nog zo'n zaak, een echte moordzaak in België zelf, waarbij een Marokkaan een drinkebroer en cocaïneleverancier van kant gemaakt had. De man was gevlucht, hier dan bij verstek veroordeeld en daarna weer gepakt in Madrid en naar hier uitgeleverd. Daarna weer veroordeeld, maar ook dat proces moet nog eens worden overgedaan, omdat de jury de motivatie niet vermeld had in haar eindverslag (dat moet tegenwoordig van Europa: de rechten van  de mens, weet je wel).
    Tenslotte begint deze week nog een ander proces, waarbij de daders gevlucht zijn. Het gaat om de steekpartij in Gent, waarbij student Simon Wijffels ei zo na de keel werd overgesneden door twee Oekrainse broertjes van een hier illegaal verblijvende familie. Heel die familie zit ondertussen in Israel en de messenhelden hebben al laten weten niét naar hier te zullen komen. Nog eens een proces dat later misschien weer dient overgedaan te worden.
    Heerlijk land waar we zoveel werk creëren dank zij onze multiculturele medeburgers. Dat komt allemaal maar naar hier, vecht hier zijn vetes uit en wij moeten maar zorgen dat ze netjes veroordeeld worden, volgens alle mogelijke internationale regels en wetten. Ondertussen puilen onze gevangenissen uit van dat soort volk. De meerderheid van de gedetineerden in de Belgische gevangenissen zijn vreemdelingen  of genaturaliseerde Belgen van vreemde origine. Maar geen nood: als het aan De Gucht ligt, krijgen we er straks nog een groepje bij vanuit Guantanamo...

    25-05-2009, 16:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!