Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    31-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exir Kaaiman

     

       Opmerkelijk nieuws in de media. Koen Meulenaere, alias ‘Kaaiman’, stopt met zijn dagelijkse sarcastische humor in De Tijd. Het zal even wennen worden zijn column te moeten missen.

       Koen was zijn carrière als columnschrijver begonnen bij Knack, waar hij bevriend werd met Rik Van Cauwelaert. Toen in oktober 2012 de directie van dat toen nog Vlaamsgezind blad een nieuwe hoofdredacteur benoemde in de persoon van Jörgen Oosterwaal, stapten beide heren op bij Knack en werden ze dezelfde dag nog binnengehaald bij De Tijd, De reden van het vertrek was dat die Oosterwaal de campagneleider was van Patrick Janssens en Knack dus een bocht naar links maakte- Janssens had hetzelfde ook al klaargespeeld met de Gazet Van Antwerpen. Die overslag naar links hebben zowel Knack als het ‘Frutje’ veel abonnees gekost.

       Sindsdien schrijft Van Cauwelaert elk weekeind een relaas over politiek en economie in De Tijd en Meulenaere dagelijks zijn column. Dat zijn er tenslotte 1.815 geworden, waarin hij heel wat politiekers in hun hemd zette en regelmatig boze reacties kreeg. Ik weet wat het betekent, elke dag. Ik doe dat zelf ook al 15 jaar, zeven dagen per week Ik zit, dit nummer inbegrepen, dan ook al aan nr. 4.309.

       Ik zal wel niet de enige zijn die Koens schrijfsels zal missen. Vraag is maar of hij het zal uithouden niét meer te schrijven.

    31-05-2020, 00:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
    30-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Splitsen dit land !

       Tijdens de pogingen tot vorming van een nieuwe federale regering klonk er vanuit linkse en belgicistische hoek regelmatig de vraag om bepaalde sectoren te herfederaliseren. In dat kader paste feitelijk ook de ersatzregering van Wilmès die, voor wat Gezondheid en Sociale Zekerheid betreft, daarvoor volmachten gekregen heeft. Gelukkig zijn die maar tijdelijk, want ze laten meteen zien wat herfederaliseren in België betekent: Vlaanderen nog meer in het verdomhoekje zetten. Bij de zeven leden van de Nationale Veiligheidsraad is er maar één Vlaming (die zes miljoen mensen vertegenwoordigt), één Duitstalige (voor amper70.000) en liefst vijf Franstaligen voor hoogstens 40% van de totale bevolking. Er zijn negen ministers die zich op e.o.a. wijze met de Gezondheidszorg bezig houden. Daarbij ook maar één (1!) Vlaming. Dat alles terwijl de Vlamingen 60% van de bevolking, 70% van de economie en meer dan 80% van de export uitmaken. Als de vier gewestelijke minister-presidenten samenkomen, is Vlaanderen steeds in de minderheid: één tegen twee francofonen en één Franssprekende Duitstalige. Het geeft al een voorsmaakje wat Vlaanderen te wachten staat mocht er een Vivaldi coalitie aan de macht komen, zonder meerderheid in Vlaanderen en met de PS als grootste en leidende partij.

       Het zou nog goed te praten geweest zijn, mocht de regering Wilmès gewerkt hebben en geen knoeiboel van jewelste geworden zijn zoals we zopas hebben meegemaakt. De coronacrisis werd eerst compleet onderschat (‘een griepje’) en daarna mismeesterd, met de miskoop van de mondmaskers, daarna het ontbreken van de testkits, het afwezige beschermmateriaal voor de zorgverleners, de verwarrende communicatie over de ophokplicht, het sluiten en weer openen van scholen, instellingen en zaken van vooral kleine zelfstandigen. Een voorsmaakje van DDR-politiek als we straks een nieuwe federale regering zouden krijgen zonder meerderheid in Vlaanderen.

       Dit land moet niet geherfederaliseerd worden maar integendeel verder gesplitst. Men moet ophouden met het verbrokkelen tussen allerlei beslissingsniveaus en instellingen. Men moet verder gaan met het afschaffen van speciale meerderheden, grendelwetten en alarmbellen. Het wordt stilaan tijd dat men gaat beseffen dat zij er mede de oorzaak van zijn dat België in zijn huidige vorm niet meer kán werken. Daaraan zal pas een einde komen als Vlaanderen én Wallonië onafhankelijke staten kunnen worden en Vlaanderen jaarlijks niet langer een derde van zijn welvaart ongecontroleerd en zonder voorwaarden moet afstaan.

     

                                                                                      

      

    30-05-2020, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
    29-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch Vivaldi ?

       In mijn blog van gisteren had ik het er nog over, dat de E.U. steeds meer begint te lijken op een België in het groot. Een transferunie, zeg maar. Ondanks het feit dat er bij de zesde staatshervorming een akkoord werd bereikt over het afbouwen van de transfers, is de kans groot dat het straks weer van ‘dattem’ zal zijn, zeker als we een zgz ‘volwaardige regering’ krijgen zonder meerderheid in Vlaanderen. Die nieuwe regering, die zgz iedereen wil, heeft echter niet eens een programma, wat maakt dat we er nu al zeker van kunnen zijn dat – met de PS als grootste partij - Vlaanderen weer gepluimd zal worden.

       Alhoewel er officieel niets aan de hand lijkt, is de socialistische familie immers druk bezig om toch een soort Vivaldi regering in de steigers te zetten, dus zonder meerderheid in Vlaanderen. Dat zal alleen kunnen als de traditionele Vlaamse partijen daaraan zouden meewerken. Van de SP.a verwacht men niets anders, met de liberalen wordt het even afwachten wat voor verandering de verkiezing van Egbert Lachaert teweeg kan gebracht hebben. Van CD&V werd tot nu toe verwacht dat ze haar wagentje aan dat van de N-VA zou gekoppeld houden. Zeker is dat bij die partij nooit en de uitspraken van de nieuwe voorzitter in De Zevende Dag van vorige zondag laten het ergste vermoeden. Zeker met een Pieter De Crem die zijn geuzennaam van Crembo alle eer aan doet en er weer zin lijkt in gekregen te hebben. En van supertsjeef Geens kan men alles verwachten, zelfs na het affront dat Magnette hem aandeed toen hij tot koninklijk informateur was gebombardeerd. Mochten de drie traditionele Vlaamse partijen, die nu volgens de peilingen alle drie rond de 11% van de stemmen zouden halen, toch aan een Vivaldi avontuur beginnen, dan halen ze bij de volgende verkiezingen zelfs geen 10% meer.

       Als het niet lukt, zou het ook wel eens kunnen dat we straks weer een regering in lopende zaken kennen, die dan wel het corona puin zal moeten ruimen en moet zien te overleven tot de volgende verkiezingen.

    ---

       En dan nog dit: van Sophie Wilmès wordt gezegd dat ze als accountant van beroep wel op de winkel kan letten, iets dat ze ook in haar thuisgemeente St Genesius-Rode deed als schepen van Begroting. Men vergeet er meestal wel bij te zeggen dat het daar ging over een budget van 40 miljoen euro, en nu, bij de staat, om ± 170 miljard!

     

    29-05-2020, 00:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    28-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De herstelmiljarden

     

       ‘Ja, misschien wordt het morgen beter, maar ’t wordt nooit meer goed’. Die zin uit een liedje van Urbanus van Anus heb ik hier al meer gebruikt, maar hij is nooit actueler geweest dan nu.

       Bijna overal lijkt de corona-pandemie over zijn hoogtepunt en op vele plaatsen worden verboden en verstrengingen al afgezwakt of ongedaan gemaakt. Toch staat het als een paal boven water, dat de wereld straks niet meer dezelfde zal zijn. Wij gaan op alle gebied nog e.e.a. meemaken.

       In de E.U. schat men dat het bruto binnenlands product voor dit jaar met gemiddeld 10% zal zakken. Wat dat op langere termijn zal betekenen is nog koffiedik kijken. Een groot deel van de werkende bevolking voelt dat nu nog niet, omdat het zijn job nog heeft, technisch werkloos is, ambtenaar is of een pensioen krijgt. Als de kloof tussen het inkomen en de productiviteit serieus zou vergroten, wat men links en rechts vreest, zal het de vraag zijn wie de rekening gaat betalen. Er zal nog een aardig woordje gepraat worden over die 500 miljard* euro die Macron en Merkel willen gaan verdelen als een soort subsidie, niet als lening. De E.U. kennende is de kans groot dat de politieke vriendjespolitiek nooit veraf zal zijn en dat het tenslotte de verbruiker zal zijn die de eindrekening zal mogen betalen via diverse vormen van belastingen. Zolang er in de E.U. geen eenvormige vennootschapsbelasting tot stand komt, zal er van een eerlijke verdeling van de lasten niet veel in huis komen. Zoals ik al eens meer geschreven heb, gelijkt de E.U. steeds meer een België in het groot.

     

    *Volgens de verklaringen gisteren in het Europees Parlement van Ursula von der Leyen worden het 750 miljard. De bijkomende 250 miljard zullen bestemd zijn voor leningen die dienen terugbetaald te worden. Dat alles moet echter nog goedgekeurd worden door alle 27 EU-staten. De vraag is maar of de landen die al tegen de subsidiëring met 500 miljard euro waren (Nederland, Oostenrijk, Zweden en Denemarken) daarmee nu akkoord zullen gaan, want in feite is er aan het eerste bedrag niets veranderd. Dat zou moeten betaald worden aan de landen met grote schulden door landen die hun begroting min of meer sluitend hielden.

       Wie wel meteen zijn volle steun aan het project gaf, was onze minister zonder Financiën en vicepremier De Croo, wat dus zou kunnen betekenen dat het land dat hij vertegenwoordigt – België, dus - geen geld nodig heeft, dat terwijl België verhoudingsgewijs veel coronabesmettingen heeft gehad en de Belgische staatsschuld vóór de corona-uitbraak groter was dan de Spaanse. Zou Crootje ook al Europese plannen hebben?

     

    28-05-2020, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    27-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal is oorlog *

      

       Het blijft rommelen in het Belgisch profvoetbal, dit n.a.v. de genomen beslissingen inzake wie kampioen wordt, wie zakt en wie kan overgaan van B1 naar A1. Dat Waasland-Beveren, die zou moeten degraderen van A1 naar B1, daartegen in beroep zou gaan – desnoods tot naar het Belgische gerecht – was al bekend. De ploeg vindt dat de competitie onafgewerkt was en de club bij een normale afwerking nog een kans had zich te redden. Als erkend wordt dat de competitie niet af was, kan FC Brugge ook nog geen kampioen zijn. Doordat ook OH Leuven en Beerschot nog moeten uitmaken wie zal stijgen van B 1 naar A1, was er het voorstel om volgend seizoen zowel Waasland-Beveren, OH Leuven én Beerschot in A1 te laten spelen en dan een competitie met 18 ploegen, te spelen, zonder play-offs.

       Zoals ik al eerder geschreven heb is topsport in het algemeen en voetbal in het bijzonder de dag van vandaag geen sport meer, maar een business en play-offs betekent meer geld. Bij deze zaak van Waasland-Beveren komt er nu echter ook een klacht van Antwerp dat vindt dat het benadeeld is t.o.v. Charleroi, dat in de pouleliga van de Europese Beker komt als Antwerp de Belgische beker niet zou winnen en dat dit grotendeels komt doordat de voorzitter van Charleroi ook de voorzitter is van de Belgische Voetbalbond (BVB), wat kan beschouwd worden als belangenvermenging en machtsmisbruik. Deze voorzitter, Mehdi Bayat, is een Fransman van Iraanse afkomst die samen met zijn broer Mogi al enkele decennia het Belgische voetbal mee beheerst. Die broer is meer dan waarschijnlijk ook als makelaar betrokken bij de affaire van de ‘Schone Handen’.

       De gebroeders Bayat kwamen reeds in 2006 in het nieuws in een reportage van de BBC, waarin Bayat letterlijk zegt, dat ge in België een vliegtuig met 150 Afrikanen kunt laten komen. Die stopt men dan in een hotel en laat ze vijf oefenwedstrijden per dag spelen. De vijf beste haal je eruit om later verder te verkopen en de rest mag terug naar Afrika. Pure mensenhandel, zoals ik ook al meermaals heb geschreven.

       Kortom, de Bayats hebben het momenteel niet alleen voor het zeggen bij Charleroi, maar zelfs in de hoogste regionen van de BVB. Niet verdoken, zoals dat in Moeskroen gebeurt, maar open en bloot. We kunnen alleen maar hopen dat Waasland-Beveren en Antwerp gelijk krijgen. De sport, de échte sport, kan er alleen maar beter van worden.

     

    *’Voetbal is oorlog’ is een uitspraak van Rinus Michels, toen hij trainer was bij PSV Eindhoven.

    27-05-2020, 00:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
    26-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links- of rechtsblauw?

       “Er zou eindelijk in dit land eens de regel moeten worden toegepast dat hij, die als minister een fout maakt of het parlement of de publieke opinie voorliegt, aan de kant wordt gezet”.

    (Verhofstadt / Burgermanifest 1992).

       Diezelfde Verhofstadt verloochende al zijn principes* toen hij in 1999 de kans kreeg premier te worden van het land waartegen hij zijn eerste drie burgermanifesten geschreven had en voerde het programma uit van de PS i.pl.v. dat wat hij zwart op wit geschreven had. Dat was dan zgz ‘links liberalisme’, iets dat volgens mij evenmin bestaat als rechts communisme.

       Aan bovenstaande moest ik denken na de uitspraak van een ontgoochelde Bart Tommelein, die bij de voorzittersverkiezing van Open VLD door de blauwe basis was weggestemd met amper 30% van de stemmen. “Ik vrees dat Open VLD een rechtse partij wordt”, was zijn uitleg. Wat is daar erg aan? We kunnen alleen maar hopen dat Egbert Lachaert de partij terug centrumrechts maakt en niet achter sujetten zoals Tommelein, Dewael, Somers, Rutten en die Mathias Declerq blijft aanschurken. Het was voor mij een verrassing dat Crootje hem steunde, ook al deed die dat waarschijnlijk louter uit eigenbelang. Decroo Jr aast op het federale premierschap en maakt daarvoor in de eigen partij alleen kans op rechts in een regering met een Vlaamse meerderheid.

     

    *In zijn eerste drie burgermanifesten dweepte Verhofstadt o.m. met Friedrich von Hayek, een Oostenrijkse staathuishoudkundige, aanhanger van het neoliberalisme, die in 1974 de Nobelprijs voor Economie kreeg (samen met de Zweed G. Myrdal) n.a.v. zijn studie over : ‘Samenhang van economische, institutionele en sociale factoren’. Een van von Hayek’s bekendste uitspraken was: “ Wie zijn principes niet naleeft, gaat naar de hel”!

     

    26-05-2020, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
    25-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corona weetjes

          Heel dat coronagebeuren lijkt wel één grote klucht te worden. Het is al lang een traditie in dit land dat men er bijna nooit in slaagt een nieuwe wet te maken of maatregel te nemen zonder dat men die daarna een of meerdere keren moet veranderen. Met de coronaregels is het niet anders. Meer zelfs, het is nooit zo erg geweest.

       Zo goed al geen enkele genomen maatregel klopt meteen. Ofwel wordt hij weer afgevoerd, ofwel dient men er uitzonderingen aan toe te voegen en/of verdere uitleg over te geven. Men zou ermee kunnen lachen, ware het niet dat het voor veel mensen bittere ernst is. De slogan van ’t Pallieterke indachtig ‘Wat niet vrolijk kan gezegd worden, is de waarheid niet’, geef ik hieronder toch een ludieke bloemlezing die ikzelf via mail ontving en waaraan weinig moet worden toegevoegd.

     

    -          U mag het huis in principe niet verlaten, maar als u iets nodig hebt mag het toch.

    -          Maskers zijn nutteloos, maar het is misschien beter dat we ze dragen , het kan u en anderen redden.

    -          De winkels zijn gesloten, behalve deze die open zijn.

    -          Je moet niet naar ziekenhuizen gaan, tenzij je moet gaan, maar niet voor een afspraak bij de cardioloog want ze nemen nu geen afspraken aan. Hetzelfde voor de artsen, je mag er alleen heengaan in geval van nood, maar op voorwaarde dat je niet ziek bent.

    -          Dit virus is wel dodelijk, maar toch niet zo erg, behalve dat het een wereldwijde ramp wordt.

    -          Handschoenen zullen niet helpen, maar ze kunnen nuttig zijn.

    -          Iedereen moet thuis blijven, maar het is belangrijk om te bewegen en te gaan wandelen.

    -          Het eten in de supermarkt zal niet ontbreken, maar er ontbreekt veel als je op het einde van de dag gaat, maar je moet ‘s morgens niet gaan, er is genoeg.

    -          Het virus heeft geen effect op kinderen, behalve diegene die er ziek van worden.

    -          Dieren zijn niet besmetbaar, maar er is wel een kat positief getest in België op een moment dat we nog niemand testten, behalve die kat.

    -          U kunt veel symptomen hebben als u ziek bent, maar u kunt ook ziek zijn zonder symptomen, maar u kunt ook symptomen hebben zonder ziek of besmettelijk te zijn, of iets in die aard.

    -          Om niet ziek te worden moet je goed eten en sporten, maar eet eerst je voorraad op en het is beter om niet naar buiten te gaan, eigenlijk wel , maar nee…

    -          Het is beter om frisse lucht in te ademen, maar je wordt er op aangekeken als je om een frisse neus gaat. Vooral niet naar de parken gaan of toch wel maar dan zonder te zitten, behalve als je oud bent (hoe oud) kan het nu wel,… als je maar niet te lang blijft zitten, of je moet zwanger zijn(maar niet oud). Je krijgt geen boete tenzij je er een had gekregen.

    -          U kunt niet naar ouderen gaan, maar u moet wel voor hen zorgen.

    -          U kunt niet naar buiten als u ziek bent maar u kunt wel naar de apotheek gaan. Met verhoogde temperatuur kan je gaan werken, maar niet meer dan 38°.

    -          U kunt bereide gerechten bestellen en laten leveren, misschien gemaakt door mensen zonder handschoen of maskers, je moet je boodschappen 3 uur buiten laten staan en ontsmetten.                

    -          U kunt uw moeder niet zien, maar wel de taxi nemen met een oudere chauffeur.

    -          U kunt wandelen met een vriend maar niet met je familie als ze niet onder hetzelfde dak wonen.

    -          Maar wandelen met de juiste “sociale distantie” is niet gevaarlijk, waarom dan niet wandelen met anderen vrienden of familie (één tegelijk) als je op de juiste afstand blijft?

    -          Het virus blijft twee uur actief op verschillende oppervlakken, toch vier, nee nee, zes dagen ? het heeft wel een natte omgeving nodig, of misschien toch niet noodzakelijk.

    -          Het virus blijft niet in de lucht, of ja, misschien wel in een gesloten kamer. Binnen één uur kan één zieke tien personen besmetten, dus als het onze kinderen al besmet heeft op school voor de sluiting ?

    -          We tellen het aantal doden, maar we weten niet hoeveel mensen er besmet zijn, want tot nu toe werden alleen diegene getest die bijna dood waren, om te weten of ze aan covid19 zouden sterven.

    -          We hebben geen behandeling behalve dat er misschien een is, die blijkbaar niet gevaarlijk is, tenzij je er te veel van neemt (wat het geval is met de meeste medicamenten, toch ?).

    -          We moeten opgesloten blijven tot het virus verdwijnt, maar het zal alleen verdwijnen als we collectieve immuniteit bereiken, dus op voorwaarde dat het circuleert… en daarom moeten we niet meer opgesloten blijven maar tot die tijd moeten we beter thuis blijven !

     

    En dan staat er nog niets bij over de tweede verblijvers!

     

    25-05-2020, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!