Hier komen lekkere recepten van C-1000 op te staan die je op hun site niet meer ziet. Hier heb ik toestemming voor gekregen, zodat jij lekker van die recepten kunt genieten. Ik heb namelijk al die oude recepten van hun bewaard.
6 el olijfolie extra vierge rasp en sap van 1/2 citroen 1 teentje knoflook, gepeld peper en zout 100 gr. gesneden belegen kaas, ontkorst 1 krop lollo bionda sla, in stukjes 1 rode ui, in ringen 1 bakje cherrytomaatjes, gehalveerd 3 stengels bleekselderij, in plakjes 1 blikje mais, uitgelekt 3 el cocktail augurkjes 250 gr. Zwanenburg Gekookte Gelderse worst, in reepjes
Fruit de ui met de knoflook in de hete olie in 5 minuten goudgeel en glazig. Roer de bloem erdoor en fruit kort mee.
Voeg de wijn toe en breng alles al roerende aan de kook. Voeg beetje bij beetje al roerende 7 dl water, de Tomato Frito, de Room Culinair en de bouillontablet toe en kook de soep 5 minuten op een laag vuur. Houd 4 toefjes basilicum apart en snijd de rest met de steeltjes fijn en voeg het aan de soep toe.
Pureer de soep met een staafmixer, voeg de garnalen toe en warm de soep kort door. Verdeel de soep over de borden en garneer met de toefjes basilicum.
Klop de poffertjesmix met het kaneelpoeder, de melk, het ei, de Culinesse en de rozijnen tot een egaal beslag.
Verhit een poffertjespan en vul de holletjes met het beslag. Bak de poffertjes totdat de onderzijde lichtbruin is. Keer ze met een vork en bak ook de andere kant lichtbruin. Ga door tot alle beslag is opgebruikt.
Bestrooi de poffertjes naar wens met poedersuiker of serveer ze met schenkstroop.
8 zwarte olijven, ontpit 4 el fijngehakte peterselie St. Moret, bakje a 135 gr. versgemalen peper, zout 3 el Blue Band Culinesse 4 vegetarische hamburgers
-------------------------------------------------
Hak de olijven fijn en meng ze met de peterselie door de St.Moret. Breng het mengsel pittig op smaak met peper en zout en schep de kaas op een stukje huishoudfolie. Vorm er een rolletje van en laat de kaas in de koelkast opstijven.
Bak de hamburgers in de hete Culinesse volgens de gebruiksaanwijzing bruin.
Snijd het olijvenkaasrolletje in plakjes en verdeel de plakjes over de hamburgers.
3 el olijfolie 2 uien, in ringen 1 rode, 1 groene en 1 gele paprika in ringen 1 courgette in plakjes 1 dl droge witte wijn peper en zout 400 gr. kabeljauwfilet paprikapoeder 100 gr. chorizo, vleeswaar, in dunne reepjes
50 gr. magere spekreepjes 2 el zonnebloemolie 8-12 kipdrumsticks paprikapoeder, peper, zout 2 uien, in partjes 2 teentjes knoflook, in plakjes 375 gr. tomaten, ontveld en fijngehakt 1 1/2 dl kippenbouillon 1 el witte wijnazijn 25 gr. pure chocolade, geraspt 3 el fijngehakte peterselie
1 pak Honig Mix voor macaroni en spaghetti 50 gr. spekreepjes 300 gr. kipfilet, in stukjes 2 1/2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, gesnipperd 1 struik bleekselderij, schoongemaakt en in dunne plakjes 400 gr. spaghetti zout
500 gr. sperziebonen, schoongemaakt zout en peper 2 rode uien, in ringen 4 el olijfolie extra vierge 2 tl honing 2 tl mosterd 1 el balsamicoazijn peper 4 el fijngehakte peterselie 50 gr. roze garnalen