Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    nutterts
    blog.seniorennet.be/nuttert
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    27-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen in Londen verkracht omdat ze 's nachts op straat liepen

    Vrouwen in Londen verkracht omdat ze 's nachts op straat liepen

    26/01/12, 14u53

    "Ik heb hen verkracht om hen een lesje te leren. Ze moeten 's nachts maar niet over straat lopen." Die ontstellende uitleg kreeg een Londense rechter te horen uit de mond van een 23-jarige moslim.

    Sunny Islam koos zijn slachtoffers willekeurig uit, bedreigde ze met een mes en bond ze vast. Twee maanden lang zorgde hij zo voor een golf van paniek in de Britse hoofdstad. Drie vrouwen viel hij aan vlakbij zijn woonst in Barking, een vierde werd aangepakt vlakbij de wijk Forest Gate. De politie vreest echter dat Sunny nog veel meer toegeslagen heeft.
    Meer lezen op:
    de morgen.be


    26-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Wilders tot Widukind, van Karel de Grote tot Euro de Grote

    Van Wilders tot Widukind, van Karel de Grote tot Euro de Grote

    Door Carel Brendel, 25 januari 2012

    Met aanvulling: ‘Rome ten onrechte bang voor de barbaren’

    Waar zijn onze universiteiten toch mee bezig? Die vraag kwam weer eens bij me op toen ik vanochtend in mijn favoriete ochtendblad las over een wetenschappelijk debat aan de Universiteit Utrecht. Daar discussiëren historici morgen onder het allitererende motto ‘From Widukind to Wilders’. Dat alles onder leiding van Mayke de Jong, hoogleraar Middeleeuwse geschiedenis in Utrecht, en betrokken bij het onderzoeksproject Transnational Memories.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron: Mensenrechtenhof brengt ons in gevaar

    Cameron: Mensenrechtenhof brengt ons in gevaar

    donderdag 26 januari 2012 10:59

    De Britse premier David Cameron vindt dat het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) de strijd tegen terrorisme bedreigt en het leven van Britse burgers op het spel zet. Het hof bepaalde onlangs dat Groot-Brittannië een radicale moslimprediker niet mag uitzetten.

    De Britse premier David Cameron is boos op het EHRM De Britse premier David Cameron is boos op het EHRM

    Lees ook Vrouw van de Wereld: Burqaverbod strijdig met mensenrechten? Onzin!

    Dat meldt de Britse krant Daily Mail.

    Volgens Cameron ondermijnen ‘bizarre’ beslissingen van het hof in zaken op het gebied van terrorisme en immigratie het concept van mensenrechten. De Britse premier zei woensdag dat het EHRM regeringen onder meer beperkt in hun omgang met terrorismeverdachten
    Meer lezen op:
    elsevier


    25-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is de vijand?

    Wie is de vijand?

    Geert Wilders is daar heel precies in: niet de moslims maar de islam. Als hij daar gelijk in heeft, is het wonderlijk dat het van islamitische kant zo stil is terwijl in Nederland het debat over Wilders en de PVV op orkaankracht voortbuldert. Wie eigenlijk zijn degenen die protesteren en reageren wanneer Geert Wilders met een twitter van 140 tekens dagenlang de landelijke discussie beheerst?
    Meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse Autoriteit en Hamas zijn één pot nat

    Palestijnse Autoriteit en Hamas zijn één pot nat

    Geplaatst door Raymond de Roon op 24 januari, 2012 - 20:30

    De Palestijnse Autoriteit is minstens zo extremistisch als de terroristische groepering Hamas. Ter illustratie: Twee weken geleden zei de belangrijkste Palestijnse religieuze leider, moefti Muhammed Hussein, dat de moslims de Joden moeten verslaan, en citeerde deze hadith: 'De Joden zullen zich achter rotsen of bomen verschuilen, maar die rotsen en bomen zullen roepen: o moslim er is een Jood achter mij, kom en dood hem.'  Tijdens de tweede intifada gebruikte de Palestijnse Autoriteit diezelfde hadith om via de staatszender de bevolking ervan te doordringen dat het een islamitische plicht is om Joden te vermoorden.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    24-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Republikeins comité: Westbank hoort bij Israël; Gingrich verwerpt Palestijnse 'vluchtelingen'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Republikeins comité: Westbank hoort bij Israël; Gingrich verwerpt Palestijnse 'vluchtelingen'


    Gingrich: Geen recht op terugkeer van Palestijnse 'vluchtelingen', en de islamitische Sharia moet worden verboden.
     
    Het Republikeinse Nationale Comité heeft vorige week een resolutie aangenomen waarin steun wordt uitgesproken voor 'een verenigd Israël onder één wet voor alle mensen.' Omdat tevens ontkend wordt dat Israël een bezettingsmacht is en bevestigd dat de joodse staat het recht op soevereiniteit over heel Israël heeft, wordt de resolutie door velen beschouwd als een afwijzing van een eventuele toekomstige Palestijnse staat in de Israëlische gebieden Judea en Samaria. Ook één van de meest uitgesproken pro-Israël Republikeinse presidentskandidaten, Newt Gingrich, liet zich opnieuw negatief uit over zowel de islam als de Palestijnen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicale prediker treedt op in Slotervaart

    Radicale prediker treedt op in Slotervaart

    23-01-12  
    Archieffoto van Khalid Yasin, een omstreden islampreker uit de Verenigde Staten. © anp

    Khalid Yasin, een omstreden Amerikaanse islampreker, houdt vanavond onverwachts een lezing in de Blauwe Moskee in Slotervaart.

    Dit is via organisator Ontdek Islam gisteravond bekendgemaakt. In 2009 leidde de aankondiging van zijn optreden in Rotterdam bij een islamitische privé-universiteit tot Kamervragen. In 2010 was het islamcongres waar hij zou spreken in Amsterdam aanleiding tot een spoeddebat in de Tweede Kamer.
    Meer lezen op:
    parool.nl

    23-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik heet niet Mohammed, maar Henk

    Een dag of tien geleden ontvingen wij een reactie van een “enthousiaste lezer” die het kennelijk niet eens was met de inhoud van een door een van onze redacteuren geschreven artikel. Dat kan en mag, dus tot zover niets aan de hand. Maar nadat wij in de afgelopen jaren als eens eerder te maken gehad hadden met lezers die onze mening niet delen, nogmaals moet kunnen, besloten wij toch eens de proef op de som te nemen en de ontvangen reactie door te sturen naar het fameuze Meldpunt Discriminatie Internet ( DMI ) een club die op haar beurt  wordt beheert door de stichting MAGENTA en die zoals wij reeds eerder constateerden volledig wordt gefinancierd door u, d.w.z. door uw belastingcenten in dit geval gedoneerd aan het ministerie van Justitie.

    Wat stond er in de reactie ?

    eh kk hollanders kk joden jullie gaan branden kk hoeren kk bijbel kk christenen kk jezus kk joden kk hoeren kkk hoeren kk tora kk dora ik wordt de baas in nederland ik ben de baaas kk jonden kk christenen kk sukkels kk hoeren kk branders kk sukkels kk kehbas wollah jullie zijn de kk klos kk homo’s ik ben terrorist ik blaas strijkijzer op!BR>
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    22-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joden verkleden zich in Frankrijk als moslims om het islamitische antisemitisme te ontlopen

    Joden verkleden zich in Frankrijk als moslims om het islamitische antisemitisme te ontlopen

    Door: E.J. Bron


    Gezien zulke koppen is het bespottelijk om te spreken van “Europees antisemitisme” en niet van islamitisch of linksautonoom antisemitisme. Maar vaak zijn de Joden zelf niet voor rede vatbaar.
     
    Is het “Europese antisemitisme”(sic!) van nu anders of hebben we het gevoel dat we dit al een keer gehad hebben?
     
    Gedurende de afgelopen 2 maanden heb ik joodse gemeenten in Nederland, Zweden, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, België en Groot-Brittannië bezocht en tientallen interviews gehouden met Joden en juristen – met Joden en niet-Joden.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    21-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole le Fever (NOS) snapt niks van hoofddoek

    Weblog Afshin Ellian

    Nicole le Fever (NOS) snapt niks van hoofddoek

    vrijdag 20 januari 2012 10:38


    Golshifteh Farahani maakte met haar naaktfoto's bezwaar tegen de onderdrukking van vrouwen Golshifteh Farahani maakte met haar naaktfoto's bezwaar tegen de onderdrukking van vrouwen

    Het was weer ouderwets gezellig en onderhoudend aan tafel bij Pauw en Witteman op 12 januari. Er werd heerlijk propaganda gemaakt ten behoeve van de hedendaagse islamitische traditie. Zelfs de verlichte Jeroen Pauw stelde Nicole le Fever - NOS-correspondent in de Arabische wereld - geen kritische vragen over de onwaarheden die zij proclameert over de hoofddoek in het Midden-Oosten.

    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recensie: ‘Het gespleten geweten’ van auteur André Gantman

    Recensie: ‘Het gespleten geweten’ van auteur André Gantman

    Donderdag 19 Januari 2012 
     

    Na zijn boek uit 2008, Jood zijn is een avontuur, waarin André Gantman onder andere de vinger op de zere plek van het ‘neo-antisemitisme’ legt, schreef hij een ‘anti-antisemitisch pamflet’ met als titel Het gespleten geweten.

    Sam van Rooy

    Aanleiding was onder meer een jonge moslim, die in 2009 met droge ogen aan André Gantman vroeg of er wel menselijk bloed in zijn aderen vloeit (en neen, het was géén ‘geflipte’ Sharia4Belgium-aanhanger). Het heeft de auteur terecht doen besluiten dat “het antisemitisme in de multiculturele samenleving een nieuwe voedingsbodem heeft gevonden, waarbij het Midden-Oostenconflict als voorwendsel wordt ingeroepen”.
    Meer lezen op:
    joodsactueel.be


    20-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israel wil vrede, al zestig jaar lang!

    Israel wil vrede, al zestig jaar lang!

    Opinie artikel van Likoed Nederland op HuisvanAfgevaardigden.nl, 20 januari 2012.

    Ayoob Kara, islamitisch parlementslid voor Likoed.

     Deze week brengt Likoed-leider en premier van Israel Benjamin Netanjahoe een bezoek aan Nederland.

     Woensdagavond hield hij een indrukwekkende toespraak in de monumentale, net gerestaureerde Portugese Synagoge in Amsterdam. Daarin benadrukte hij nogmaals dat hij zonder enige voorwaarden met de Palestijnen om de tafel wil om te praten over vrede.

    Want, zo zei hij: “als je nooit begint met praten over vrede, dan zal er ook nooit een positief einde zijn van een vredesgesprek”.
    Meer lezen op:
    likud.nl


    19-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netanyahu: The New York Times grootste vijand Israël

    Netanyahu: The New York Times grootste vijand Israël

    donderdag 19 januari 2012

    De Israëlische regering ziet niet Hamas of Iran als zijn grootste vijanden, maar de progressieve kranten The New York Times en Ha'aretz.
    Het kantoor van The New York Times op Manhattan
    Dat zou premier Benjamin Netanyahu onlangs hebben gezegd tijdens een privé-ontmoeting met Steve Linde, hoofdredacteur van The Jerusalem Post. Linde zei dit in een toespraak op een zionistische conferentie in Tel Aviv.

    Journalisten
    'Netanyahu zei: "Weet je, Steve, we hebben twee grote vijanden..." Ik dacht dat hij het ging hebben over Iran, of Hamas. Maar hij zei: "Het zijn The New York Times en Ha'aretz."
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nurten Albayrak – Gerd Leers : Nul – Nul

    OR: de inzet is zorgvuldigheid

    Het wil niet erg opschieten in de “wedstrijd” tussen onze zelfverrijkster Nurten Albayrak en de toch al zo geplaagde Gerd Leers. Dacht Gerd het voor elkaar te hebben door  de  dame uit de Turkse hooglanden eindelijk uit de COA te weren, haalt een Haagse softie rechter daar weer een streep door en moet de ondernemingsraad van het COA haastig een bulletin uit doen gaan :

    Naar aanleiding van de ontwikkelingen van vorige week benadrukt de ondernemingsraad dat de inzet vooral moet zijn een onbelemmerde voortgang en zorgvuldige afwikkeling van de lopende onderzoeken. De ondernemingsraad vindt het daarom raadzaam dat Nurten Albayrak de resultaten van het onderzoek door de commissie Scheltema afwacht, alvorens weer aan het werk te gaan. De ondernemingsraad zal er bij de raad van toezicht op aan dringen om zich hiervoor in te zetten.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het volksverraad van het CDA

    Het volksverraad van het CDA

    Geplaatst door Joost Niemoller op 18 januari, 2012 - 11:29

    Het CDA is eruit: Meer immigratie is goed voor ons.Nederland staat aan de vooravond van een enorme ramp die de economie onderuit zal halen. Met de open grenzen naar Oost-Europa, de miserabele werkomstandigheden daar, de crisis die de situatie verergert, de niet aflatende demografische groei in Afrika, plus de aanhoudende armoede en de corruptie in de Afrikaanse landen, zal een ongekende paupergolf Nederland gaan overspoelen.
    Meer lezen van:
    joost-niemoller


    17-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Landgenoten,

    Landgenoten,

    Hierbij wat nieuwsberichten van de afgelopen week. Sommige berichten lees je met stijgende verbazing.

    Politie-Utrecht.

    Het aantal meldingen van geweld tegen agenten is in de provincie Utrecht het afgelopen jaar met een kwart toegenomen. 1.100 agenten maakten in 2011 melding van geweld, van hen raakten 150 gewond.

    Het is de omgedraaide wereld. Nog even en de Agent anno 2012 moet onder begeleiding van een particuliere kleerkast de straat op, want zonder een beveiliger is het domweg te gevaarlijk voor deze veredelde sociaal werker.
    Maar er is ook ‘goed’ nieuws: het aantal jeugdbendes daalde van 133 (!) naar 92 (!). En dan hebben we het alleen nog maar over de verpauperde stad Utrecht…
    Ik hoef u natuurlijk niet te vertellen welke bevolkingsgroep een prominente rol speelt in deze misdaadcijfers, want als u goed luistert naar waarnemend korpschef Miriam Barendse:
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Moslim Broederschap lonkt naar Europa

    De Moslim Broederschap lonkt naar Europa [video]


    16-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Belgische mosliminstanties onder controle van buitenlandse staten"

    "Belgische mosliminstanties onder controle van buitenlandse staten"

    De Fatih-moskee in Beringen.

    "De Belgische mosliminstanties staan definitief onder controle van buitenlandse staten. De Moslimexecutieve wordt voortaan geleid slechts door personen die de belangen van hun land van herkomst zullen laten primeren op die van de Belgische moslims". Dat stelt het 'Alternative Démocratique des Musulmans de Belgique (ADMB), een platform dat "alle componenten uit de moslimgemeenschap in ons land" verenigt.

    Tijdens de algemene vergadering van de Moslimexecutieve werd eergisteren het mandaat van Semsettin Ugurlu als voorzitter verlengd, net als een reeks andere mandaten.
    Meer lezen op:
    HLN.be

    15-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filosoof: Verbod op godslastering in strijd met uitspraak VN

    Filosoof: Verbod op godslastering in strijd met uitspraak VN

    Van onze redactie Letter & Geest − 14/01/12, 11:07
    Minister Donner wordt in 2004 aan de tand werden gevoeld over het kabinetsvoorstel om onderzoek te doen naar de juridische instrumenten om godslastering aan te pakken. ©ANP

    Het Nederlandse verbod op godslastering moet worden afgeschaft, omdat het in strijd is met een uitspraak van de Verenigde Naties. Dat stelt de Amerikaanse filosoof Austin Dacey vandaag in Letter&Geest.

    Dacey wijst op 'General Comment no. 34', een commentaar van de Mensenrechtenraad. Dat is een commissie die vanuit de VN toeziet op naleving van het International Covenant on Civil and Political Rights (ICCPR), een door Nederland in 1978 geratificeerd verdrag. De Mensenrechtenraad oordeelde dat 'het verbod op uitingen van gebrek aan respect voor een godsdienst of een ander geloofsysteem
    Meer lezen op:
    trouw.nl

    14-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland probeert kritiek op de islam tot zwijgen te brengen

    Duitsland probeert kritiek op de islam tot zwijgen te brengen

    Duitse autoriteiten hebben officieel bevestigd, dat zij Duitstalige internetsites zullen observeren, die zich kritisch bezighouden met islamitische immigratie en de islamisering van Europa.

    Volgens informatie van Manfred Murck, de directeur van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst in Hamburg (BfV), zal zijn instantie controleren of Duitse burgers, die via het internet moslims en de islam bekritiseren, haar aanwakkeren en zodoende in criminele zin schuldig zijn de Duitse grondwet te hebben “overtreden”.
    Meer lezen op:
    ej bron.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!