Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    loeske
    blog.seniorennet.be/loeske
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    27-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen Syrië bijten terug

    Christenen Syrië bijten terug

    Geplaatst door Herman Meijer op 27 maart, 2014
           

    De oorlog in Syrië duurt al drie jaar. Vele slachtoffers vielen. De christenen in Syrië zijn tot nu toe flink de sigaar. Deze minderheid is dat zat. Steeds meer christenen pakken ook de wapens.

    Enkele jaren geleden woonden er nog ruim twee miljoen christenen in Syrië. Daarmee waren zij toch een substantiële minderheid in dit overwegend islamitische land. Toen de burgeroorlog uitbrak, holde de situatie echter achteruit. De terroristen, die in sommige delen van Syrië de macht grepen, zien het doden van zoveel mogelijk christenen als een opdracht van Allah.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Politie in Frankrijk verijdelt aanslag ex-Syriëganger'

    'Politie in Frankrijk verijdelt aanslag ex-Syriëganger'

    door Shari Deira 27 mrt 2014

     
    Ook de NCTV vreest voor aanslagen van ex-Syriëgangers
    Ook de NCTV vreest voor aanslagen van ex-Syriëgangers - Foto: AFP

    De Franse politie heeft naar eigen zeggen een terroristische aanslag verijdeld van een Syriëganger die naar Frankrijk terugkeerde. Hij wilde de aanslag plegen aan de Côte d'Azur.

    De politie vond 900 gram aan explosieven in het appartement van de verdachte, in de buurt van Cannes. De man is opgepakt, meldt Le Figaro.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    26-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrorist plande nieuwe aanslag uit geldnood
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terrorist plande nieuwe aanslag uit geldnood

    Artikel in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, 25 maart 2014.

    Zoals bekend betaalt de Palestijnse Autoriteit riante salarissen aan terroristen.
    Hoe meer Israëli’s worden gedood, hoe hoger het salaris.

    Dat bracht een Palestijnse terrorist met geldnood ertoe om na zijn vrijlating een nieuwe aanslag te plannen, om zo een hoger salaris te kunnen krijgen.

    Husni Najjar werd echter door Israël tijdig gearresteerd, dit is zijn officiële bekentenis tegen de Israëlische politie:

    Meer lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sharia wetgeving zal in het Britse rechtssysteem worden vastgelegd

    De sharia wetgeving zal in het Britse rechtssysteem worden vastgelegd

    Screenshot_25

    John Bingham meldt in de ‘Telegraph dat de sharia wetgeving voor het eerst in het rechtssysteem van Engeland en Wales zal worden vastgelegd met richtlijnen voor advocaten die testamenten moeten opstellen die ‘overeenstemmen met de sharia’.Dit komt niet van de kant van moslims die lopen te ageren of van sharia-vriendelijke wetgevers, maar van de 200 jaar oude ‘Law Society’ – de beroepsvereniging die het beroep van de advocaten vertegenwoordigt en bestuurt, die diensten verricht en ondersteuning geeft aan advocaten en die ook als klankbord voor de hervorming van de wet dient.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    25-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even om ons geheugen op te frissen (3)

    Even om ons geheugen op te frissen (3)

    Screenshot_9

    Door:
    José K.
    (voor www.ejbron.wordpress.com)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen in Marokko? Minder, minder, minder!

    Christenen in Marokko? Minder, minder, minder!

    Geplaatst door Herman Meijer op 25 maart, 2014
           

    In Marokko is de overheid bezig met een grootscheepse deportatie van Westerse christenen. Bij Marokkaanse christenen groeit ondertussen de angst dat hun toekomst inktzwart is.

    Mijn wijk zit op dit moment potdicht. Ik woon namelijk precies tussen drie wegen die Obama en andere hoge piefen de afgelopen uren hebben genomen. Gisteravond heb ik een tijdje staan kijken. Wat een gedoe! Soms heb je het gevoel in oorlogsgebied terecht te zijn gekomen. Soldaten met pantservoertuigen op de kruispunten, helikopters in de lucht, The Beast langs je huis en heel veel blauw op straat.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdredactie VRT neemt afstand van journalist die islam in Saoedi-Arabië achterlijk noemt

    Hoofdredactie VRT neemt afstand van journalist die islam in Saoedi-Arabië achterlijk noemt

    Een nieuwslezer van de VRT heeft tijdens een nieuwsuitzending op Radio 1 de islam in Saoedi-Arabië achterlijk genoemd. Daarvan neemt de hoofdredactie nadrukkelijk afstand.

    Hoofdredactie VRT neemt afstand van journalist die islam in Saoedi-Arabië achterlijk noemt    

    Prinses Astrid in Saoedi-Arabië © BELGA

    De hoofdredactie van VRT Nieuws heeft nadrukkelijk  afstand genomen van de woordkeuze die radiojournalist Johan De Ryck  hanteerde in het nieuwsbulletin tijdens de nacht van zaterdag op zondag,  om 2 uur. Dat meldt VRT Nieuws maandagavond.

    Meer lezen op:
    knack.be


    24-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussen de regels: minstens een geplande terreuraanval op de sociale zekerheid mislukt.

    Tussen de regels: minstens een geplande terreuraanval op de sociale zekerheid mislukt.

    door 

    De 19-jarige Iraniër Pouria Nour Mohammad Mehrdad reisde met een Oostenrijks paspoort dat eerder in Thailand gestolen werd. Hij wou naar Duitsland reizen om daar asiel aan te vragen. De man wilde vanuit Iran, via Kuala Lumpur, via Peking en Amsterdam, naar Frankfurt vliegen ! Maar dat is niet verdacht.

    19-jarige Iraniër op vermiste vliegtuig

    Dat criminele circuit dat gestolen paspoorten van de ene kant van de  wereld naar de andere brengt en verhandelt, die ganse trafiek die de  ‘ocharme’ asielzoekers(?) ‘ondergaan’ om hier te komen profiteren van de sociale voorzieningen, daar blijkt geen politie, geen journalist, geen  politicus over te zijn gevallen. Ook niet waar een 19-jarige Iraniër het geld vandaan haalt om die trafikanten te betalen, om de  vliegtuigtickets te betalen naar bestemmingen waar de gewone werkende  Jan en Mie Modaal in hun ganse leven nooit zullen komen omdat ze via hun belastingen al die asielzoekers hier een beter leven, een leefloon,  onderwijs en een sociale woning moeten geven, een woning die beter en  moderner is ingericht dan de oude werkmanshuisjes waar ze 25 jaar zelf  voor moesten afdokken, nog te zwijgen van de levenslange belasting op  kadastraal inkomen enz….

    Meer lezen op:
    agriffon.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het land waar de Arabische revolutie begon wordt steeds conservatiever én progressiever

    Het land waar de Arabische revolutie begon wordt steeds conservatiever én progressiever

    Monique Samuel Correspondent Arabische Revoluties en Midden-Oosten

     

    Tunesië, waar de eerste Arabische revolutie uitbrak, is het meest seculiere land in de regio. Maar sinds de val van president Ben Ali strijden progressieve én religieuze krachten om voorrang. Voor het eerst zijn er nikaabs op straat te zien en trekken jongeren als jihadisten naar Syrië. Tegelijkertijd wordt in gay-friendly bars de nieuwe vrijheid gevierd.

    Groepjes jongeren zitten dicht tegen elkaar aangeschoven om de rode olievaten die als tafels worden gebruikt. Anderen hangen op de trappen. Het geraas van de Middellandse Zee buldert door de openstaande ramen. Het alternatieve café waar ik ben, is gevestigd in een oud fort aan de kust van Marsa Ville, een koloniaal ogend voorstadje van de uitgestrekte hoofdstad Tunis in Tunesië

    Meer lezen op:
    moniquesamuel.nl


    23-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-discriminatie demonstatie druk bezocht door moslimextremisten

    Anti-discriminatie demonstatie druk bezocht door moslimextremisten

    Geplaatst door Michael van der Galien op 23 maart, 2014
           

    Het was me het dagje wel, gisteren.

    Er is gisteren nogal wat gebeurt in politiek land. Meerdere PVV'ers stapten op en Geert Wilders gaf een knettergekke persconferentie waarin hij zijn idiote woorden van woensdagavond nog maar eens benadrukte.

    Zelden had ik zo'n vreemde dag meegemaakt. En dat wil wat zeggen: ik schrijf nu al 12 jaar voor diverse websites, volg de Turkse politiek nauwgezet, én ben geobsedeerd met Amerika.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GS Repo: WIJ ZIJN ALLEMAAL MAROKKANEN!

    GS Repo: WIJ ZIJN ALLEMAAL MAROKKANEN!

    gotspevlaggetje.jpg.jpg

    Haastig was het racisme-thema van de demonstratie op de Dag tegen Racisme omgekat: van Zwarte Piet Niet naar Wij zijn allemaal Marokkanen. Ook activisme is niet ongevoelig voor een stukje bandwagon-opportunisme naar de achterban toe, kennelijk. Dit culmineerde in het bovenstaande naargeestige beeld van de zwarte vlag, fier wapperend naast de Dokwerker en tussen de Portugese- en de Grote Synagoge, in het hart van wat ooit de Jodenbuurt was. De Dokwerker, symbool voor vreedzaam verzet tegen onderdrukking en rassenhaat, kon bijna niet smeriger besmeurd worden dan door dit vlagvertoon van islamofascistische aard.

    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    22-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland op z'n smalst. De grote afleidingsmanoeuvre van het hypocriete clubje achter de heg!

    Nederland op z'n smalst. De grote afleidingsmanoeuvre van het hypocriete clubje achter de heg!

    Het politieke clubje achter de heg staat op de achterste benen!

    PvdA als de grootste verliezer heeft een stok gevonden om te slaan! Vanaf nu is het woord “MINDER” strafbaar, want dit is discriminatie en moet volgens de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) tijdens de show van de 2 grootste linkse oproerkraaiers P&W, flink worden bestraft! Hij wil als ex-advocaat (en dus volgens hem super-deskundige) Wilders aanklagen en aan de schandpaal nagelen!
    En of dit nog niet erg genoeg is wil de evenzo hypocriete Sybrand van Haersma Buma (CDA) nog een stapje verder gaan en de PVV uitsluiten!

    Meer lezen op:
    eumask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders is een fatsoenlijk mens, de meeste Marokkanen zijn nazi’s en Lodewijk Asscher is een gedegenereerde Jood

    Wilders is een fatsoenlijk mens, de meeste Marokkanen zijn nazi’s en Lodewijk Asscher is een gedegenereerde Jood

    In de provocerende kop boven dit artikel is vooral die combinatie “gedegenereerd” en “Jood” natuurlijk erg. Ja, ik weet er alles van. Ik ben historicus van mijn oude ambacht. Wie wil weten hoe ik echt over Joden en Israël denk, moet even naar mijn website gaan. Dus waarom toch die erge kop? Het antwoord luidt: om de aandacht te trekken van een collectief ontsporende Nederlandse cultuur. Ik probeer de zwerm agressieve, gesubsidieerde linkse apen die mijn cultuur in media, politia atque academia hebben gekaapt, tot rede te brengen. Jaja! Ik heb ook nog het gymnasium gedaan!  En ik heb gisteren weer eens met het hart in mijn schoenen naar de Nederlandse tv gekeken. Een paar van de derderangs hufters waarmee Wilders zich bij voorkeur omringt, had koudwatervrees gekregen van de reacties van de kudde linkse bavianen op Wilders doodnormale opvatting dat hij graag minder Marokkanen in Nederland zou zien. De hele linkse monopoliekerk ontplofte bijna!
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is zo ver. Cordon sanitaire voor Wilders. En nu?

    Het is zo ver. Cordon sanitaire voor Wilders. En nu?

    21 maart 2014
    Gepubliceerd door Joost Niemöller
    P1040777
    Nederland verkeert al een jaar of zes in een steeds krampachtiger wordende Wilders obsessie. Die daarvoor een Pim Fortuyn obsessie was. En daarvoor een Hans Janmaat obsessie. Personen die op hun manier de problemen wilden benoemen die een immigratiesamenleving met zich meebrengt. De krampachtigheid en de spanningen rondom die personen namen steeds meer toe.

    Hans Janmaat werd kapot gemaakt door aanhoudend geweld, driehonderd rechtszaken, isolement in de Kamer.

    Pim Fortuyn werd gedemoniseerd en vervolgens vermoord.

    Geert Wilders leeft nog. Maar verkeert in een toestand van aanhoudende spanning.

    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    21-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders stelt een gewetensvraag aan het leger der huichelaars dat wordt aangevoerd door Kustaw Bessems en Femke Halsema

    Wilders stelt een gewetensvraag aan het leger der huichelaars dat wordt aangevoerd door Kustaw Bessems en Femke Halsema

    (Door: Martien Pennings)

    Ik citeer het ANP:

    Wilders wilde woensdagavond van zijn toehoorders een antwoord op drie vragen die de PVV volgens hem definiëren. Hij vroeg eerst of ze meer of minder Europese Unie willen. Minder, riepen de sympathisanten. Daarop vroeg Wilders of ze meer of minder PvdA willen. Ook daarop klonk herhaaldelijk ‘minder’. “En de derde vraag is, en ik mag het eigenlijk niet zeggen, want er wordt aangifte tegen je gedaan. En misschien zijn er zelfs D66-officieren die ons een proces aandoen. Maar de vrijheid van meningsuiting is een groot goed. We hebben niets gezegd wat niet mag, niets gezegd wat niet klopt. Dus ik vraag aan jullie: willen jullie in deze stad en in Nederland meer of minder Marokkanen? “, zei Wilders letterlijk.

    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse ayatollah: Mahdi zal Westerse leiders onthoofden

    Iraanse ayatollah: Mahdi zal Westerse leiders onthoofden

    Regime in Teheran hing de eerste 2 ½ maand van 2014 al 176 mensen op


    Ondanks de onderhandelingen met het Westen worden de VS en president Obama verketterd in Iran.

    Volgens een belangrijke, invloedrijke ayatollah van het Iraanse islamitische regime, Mohammad Emami Kashani, zal de Mahdi, de islamitische messias, na zijn komst de leiders van het Westen onthoofden. Kashani noemde de Westerse leiders ‘lapzwansen’, en had met name kritiek op EU-buitenlandchef Catherine Ashton, omdat ze tijdens haar recente bezoek aan Teheran een ontmoeting had met vrouwelijke dissidenten.

    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    20-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fraudeur met sluier ontmaskerd bij stembureau

    Fraudeur met sluier ontmaskerd bij stembureau

    19-03-14   13:53 uur

    © anp

    Bij het stembureau in de basisschool De Boomgaard in Bos en Lommer heeft een man in een nikab geprobeerd te stemmen. Hij gebruikte daarvoor het paspoort en de stempas van een jonge vrouw. Michiel van Dijk, medewerker van het stembureau, vertrouwde het niet en ontdekte de fraude. 'Ik dacht: dit is geen vrouw. Toen ontstond een heel vreemde sfeer.'
    Meer lezen op:
    parool.nl
    zie ook
    elsevier.nl

    19-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik altijd PVV stem

    Waarom ik altijd PVV stem

    Screenshot_32

    (Door: Ton van Kesteren)

    De PVV is er veel aan gelegen dat onze voorzieningenstaat overeind blijft. Dat is heel goed mogelijk zonder alle voorzieningen te ontmantelen en onze welvaart die we met zuinigheid en vlijt hebben opgebouwd te delen met het corrupte Zuid- en Oost-Europa, Afrika en uit te geven aan achterhaalde megalomane verlieslijdende prestigeprojecten zoals de energietransitie en het spekken van subsidieondernemers en/of de bedrijfstak ‘Onzinnige Subsidies’. En wat te denken van de decadente EU waar Nederland één van de grootste nettobetalers is en het wagenwijd openzetten van de grenzen voor kansloze immigranten.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    18-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De moeite van het lezen waard: De ondergang van Nederland

    De moeite van het lezen waard: De ondergang van Nederland

    overgenomen van Uitkijk

    geschreven door Mohammed Rasoelr


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders ‘dood-rappen’, mag dat?

    Wilders ‘dood-rappen’, mag dat?

    Gepubliceerd door
    18 maart, 2014 om 13:56
    1800258_10200796465112302_923925390_n
    En nu is er dan die videoclip. Van een rapper, zich Hozny El Asadi noemende. Blijkens de foto’s op zijn Facebook pagina een sportschooltype, zich presenterend middels afschrikking. Het is een dunne lijn van de sportschool/rap scene naar de machowereld van de Jihadi’s. Uit de vandaag verschenen videoclip van Hozny, die hij kennelijk zelf, om extra effect te krijgen, toestuurde naar Geenstijl, blijkt dat het stoerig zwaaien met guns en aapachtige handgebaren maken naadloos overgaat in een remake van het soort Jihad filmpjes die we kennen uit Pakistan en Syrië.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!