Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    musapalm
    blog.seniorennet.be/musapal
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    29-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitisch geweld op Jeruzalem Dag

    Islamitisch geweld op Jeruzalem Dag

    Screenshot_1

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Islamitische Arabieren hebben gisteren op Jeruzalem Dag inde Oude Stad van Jeruzalem Joden aangevallen. De gewelddadigheden begonnen op de Tempelberg, waar een meute Arabische jongeren joodse bezoekers aanviel en de politie met stenen bekogelde. Daarbij raakte een politieagent gewond.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Mijn eigen anti-Saoedische stickeractie

    Geplaatst door Bart Schut op 28 mei, 2014
           

    Ik was nog niet klaar met u, Minister Timmermans, maar werkgeversvoorzitter Wientjes blijkt een zo mogelijk nog grotere flapdrol.

    Nee, schrik maar niet, het is niet de sticker van Geert Wilders die zo prominent boven dit stuk prijkt. Het is een nieuwe, zelfvervaardigde, uitsluitend bedoeld om de salafistische kamelenneukers uit Saoedi-Arabië (groepsbelediging, Art. 137 WvSr), hun permanent semidemente koningen (belediging van een bevriend staatshoofd, Art. 119 WvSr) en hun jaknikkende lakeien binnen het Nederlandse establishment (belediging van het openbaar gezag, Art. 267 WvSr) overdrachtelijk aan het kruis te nagelen (dus niet letterlijk, zoals zij dat zelf zo graag doen).

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VNO-NCW veroordeelt actie van Wilders in advertentie

    VNO-NCW veroordeelt actie van Wilders in advertentie

    Publieke afranseling van een dertienjarig meisje

    VNO-NCW heeft een advertentie geplaatst in een aantal dagbladen in Saoedi-Arabië omdat het meer dan genoeg heeft van de provocatieve acties van Wilders. ‘Dat laten we al jaren weten en dat mogen de Saoedi ook horen. Wij komen op voor de handelsbelangen van Nederlandse ondernemers, leden van VNO-NCW, die door dit soort acties van Wilders in gevaar komen. Wilders moet zich er van bewust zijn dat het ook om banen en belastinggeld gaat dat naar de schatkist vloeit’, aldus de ondernemingsorganisatie.
    Meer lezen op:
    filantropius


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus noemt Jodenhatende moslimleider Jeruzalem zijn broeder
    Paus noemt Jodenhatende moslimleider Jeruzalem zijn broeder


    Gods hoogste vertegenwoordiger op Aarde (?) schudt de hand van de hoogste moslimleider van Jeruzalem, die openlijk de Joden wil uitroeien.

    Als christenen nog illusies koesterden over een eventuele positieve koerswijziging van het Vaticaan onder de nieuwe, onorthodox acterende paus Franciscus, dan kunnen deze nu definitief de prullenbak in. De leider van de grootste christelijke kerk op Aarde, die als dé vertegenwoordiger van God wordt gezien, schudde tijdens zijn bezoek aan Jeruzalem niet alleen de hand van één van de meest kwaadaardige, haat zaaiende moslimleiders die er op de wereld rondlopen, maar noemde hem bovendien ook nog  eens zijn ‘broeder’.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    28-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geketende moeder met baby moet onmiddellijk vrij"

    "Geketende moeder met baby moet onmiddellijk vrij"

    Door: redactie 27/05/14 -  21u34  Bron: Daily Mail
      

    Amnesty: "Geboorte baby maakt situatie nog schrijnender"

    De rechtbank in Soedan © epa.

    Amnesty International vindt dat de 27-jarige vrouw, Meriam Ibrahim, onmiddellijk vrij moet komen. De Soedanese is vandaag in een dodencel bevallen van haar baby, Maya. De vrouw is ter dood veroordeeld omdat ze met een christelijke Amerikaan trouwde en ze weigert te leven als moslim.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen gemarteld in cel Iran

    Christenen gemarteld in cel Iran

    Iran2Minstens drie evangelische christenen, onder wie de bekende Iraans-Amerikaanse voorganger Saeed Abedini, zijn mishandeld in de gevangenis waar zij wegens hun geloof verblijven. Volgens diverse bronnen zijn zij nu herstellend van hun door marteling ontstane verwondingen.

    Pastor Saeed Abedini (34), die Amerikaans staatsburger is, is ernstig geslagen op de terugweg van het ziekenhuis, waar hij twee maanden verbleef, naar de Rajai Shahr gevangenis, meldt het American Center for Law and Justice (ACLJ).

    Meer lezen op:
    uitdagingonline.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omdat CBS het zegt ???

    Omdat CBS het zegt ???

    h avatar-MMAP

    CBS, het Centraal Bureau der Statistiek, ofwel het rekenapparaat dat roverheidsgetallen door middel van statistiek (en velen weten dat je statistieken kunt manipuleren zoveel je wilt) aan ons, de domme burgers, presenteert. Een voorbeeldje van de integriteit van het CBS, eentje maar, om het af te leren:
    Meer lezen op:
    vrijspreker.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timmermans is een slappe lul

    Timmermans is een slappe lul

    timmerfransbuktvoorolie100x100.gif

    Karel van het Reve zag het in 1980 al scherp, Hafid Bouazza doet het anno 2014 nog eens aangescherpt over: knipmessen voor islamitische koningen is op zijn minst koddig, maar eigenlijk gewoon kwaadaardig. Onderstaand een ingezonden schrijven van Hafid dat wij vannacht in de stijlloze mailbox vonden. Woede en een rechte rug zijn een genoegzame combinatie. Kom er maar in, Hafid Bouazza:
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NPD stemmen? Als straf schoolreis geschrapt

    NPD stemmen? Als straf schoolreis geschrapt

    wodan phantasialand

    U dacht dat de hetze tegen ‘extreem rechts’ in ons land soms overdreven was?  In Duitsland kan het nog héél wat gekker.   Net als in zovele andere scholen in Europa werden in de aanloop naar de Europese verkiezingen ‘schoolverkiezingen’ gehouden, waarbij  de laatstejaars-studenten, kersverse kiezers van 18 jaar, vrij en democratisch de partij van hun keuze mochten opgeven.  Tenminste, dat dachten de leerlingen van de Fridthof-Nansenschool in  Gronau, een stadje in Noordrijn-Westfalen.  Tot bleek dat 25% van hen voor de NPD gestemd had, de rechts-nationalistische partij.
    Meer lezen op:
    rechtsactueel


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze Blanke Man is het ZAT: aangifte tegen JOOP.nl

    Boze Blanke Man is het ZAT: aangifte tegen JOOP.nl

    boosmeneerisboos.jpgKonden we op wachten. Mannen zijn het ZAT. De Blanke Man, boksbal van tout verongelijkt, slachtofferdenkend Nederland, leek murw gebeukt. Gelaten liet hij zich aanleunen dat alles, van vrouwenhaat tot slavernij, van onbegrepen kansenjeugd tot het uitzuigen van de Derde Wereld, ZIJN affreuze schuld is. Er werden zelfs niet-bestaande hate crimes verzonnen om hem af te schilderen als de gepriviligeerde supremacist die hij is: islamofobie is een diepgewortelde karaktertrek van blanke mannen, allemaal. Huisfeministe-van-kleur van VARA ledengeldblog JOOP.nl (een typische Blanke Mannennaam trouwens!)
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistaanse gestenigd nadat ze weigert met neef te trouwen

    Pakistaanse gestenigd nadat ze weigert met neef te trouwen

    27/05/14, 12:46  − bron: ANP
    © thinkstock.

    Trouwen met de man van wie ze hield, is een 25-jarige Pakistaanse vrouw fataal geworden. Farzana Iqbal werd door familieleden gestenigd pal naast een van de hoogste rechtbanken in Pakistan. 'Eerwraak', luidt het oordeel van de politie.

    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    27-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims boos om varkens-dna in chocolade

    Moslims boos om varkens-dna in chocolade

                                     

    Een werknemer van een supermarkt controleert de barcodes van de desbetreffende chocoladeproducten van Cadbury waar sporen van varkensvlees in ontdekt zijn. Kuala Lumpur, 27 mei 2014

    KUALA LUMPUR - 

    Varkens-dna in chocolade heeft voor grote ophef gezorgd onder moslims in Maleisië. Snoepgoedfabrikant Cadbury Maleisië heeft twee van haar chocoladeproducten teruggeroepen, nadat er sporen van varkens-dna in de zoetwaar werd ontdekt. Vele moslims in het land zijn boos op het bedrijf, omdat het volgens de islam verboden is om varkensvlees te eten. In Maleisië is meer dan zestig procent van de bevolking islamitisch.

    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was de Holocaust een oorspronkelijk islamitisch idee van de Moefti?

    Was de Holocaust een oorspronkelijk islamitisch idee van de Moefti?

    De foto toont Joden, enige momenten voor hun executie, in de omgeving van Kiev in de Oekraïne in oktober 1941. De foto is hier om technische redenen aan de linkerkant afgesneden. Daar is op het origineel een weglopende nazi officier zichtbaar, ongetwijfeld op weg om het vuurpeloton te gaan commanderen. Ik wil deze foto interpreteren: de jonge vrouw op de voorgrond is in ontzetting en verbijstering neergestuikt omdat ze beseft dat ze waarachtig vermoord gaat worden. Achter haar roepen andere Joden haar op om staande te sterven.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Portugal Post bonuseditie: antisemitische aanslag in Brussel

    Portugal Post bonuseditie: antisemitische aanslag in Brussel

    ANP-1000_27357804         
    'We zijn het stadium van de dialoog voorbij, vrees ik'
    : 26-05-2014        

    Tijdens het schrijven van Brussel: Eurabia in 2006 woonde ik om de hoek van het Joods Museum in Brussel. Ik ben er een paar keer binnen geweest. Het is een wat tam en saai museum, zeker in vergelijking met het Joods Historisch Museum in Amsterdam. Ik liep er dagelijk langs maar zag er zelden mensen naar binnen gaan. Voor het museum staan betonblokken tegen aanslagen en de hele Miniemenstraat hangt vol met camera’s.
    Meer lezen op:
    thepostonline


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paniek Engelse en Franse regeringen na overwinning anti-EU partijen
    Paniek Engelse en Franse regeringen na overwinning anti-EU partijen

    Britten zijn massa-immigratie helemaal zat - Le Figaro: Regering Hollande ‘bedrukt en radeloos’ – Nederland uitzondering in EU met winst eurofielen


    Sombere gezichten bij premier David Cameron (R) en Nick Klegg, wiens Liberaal-democratische partij (de Britse D66) compleet werd weggevaagd.

    In Groot Brittannië en Frankrijk lijkt er paniek uitgebroken in de zittende regeringen na de enorme overwinningen van de anti-EU partijen. De Britse UKIP van Nigel Farage en het Franse Front National van Marine Le Pen werden in hun thuislanden de grootste partij, terwijl de zittende regeringspartijen een verpletterende nederlaag leden. De boodschap van de kiezers is overduidelijk: wij willen niet meer, maar minder Brussel – véél minder, en wij willen onafhankelijk en democratisch blijven.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    26-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROFICIAT HANS JANSEN!

    PROFICIAT HANS JANSEN!

    Screenshot_19

    (Door: E.J. Bron)

    Uit de definitieve uitslag van de Europese verkiezingen blijkt dat de PVV toch 4 zetels heeft behaald. Persoonlijk ben ik daar heel blij mee. Op de kieslijst van de PVV stond namelijk arabist Hans Jansen op deze 4e plaats.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke Halsema en haar moslima’s (3)

    Femke Halsema en haar moslima’s (3)

    Wie geïnteresseerd is in de pogingen tot vernietigingsbombardement die ik gedaan heb op de eerste twee afleveringen van Femke Halsema’s serie “Seks en de Zonde” mag zich hier en daar vervoegen.

    Voorafgaande aan het ondergaan en bespreken van de derde aflevering heb ik nog eens goed gekeken wat de NTR-website over deze serie te berde brengt.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Europese media faciliteren politieke aanvallen op Israël

    De Europese media faciliteren politieke aanvallen op Israël

    door Afshin Ellian 26 mei 2014

     
    Ook Joodse instellingen in Nederland worden extra beveiligd
    Ook Joodse instellingen in Nederland worden extra beveiligd - Foto: ANP

    Of ze nu concreet worden bedreigd of niet: Joden in Europa zijn altijd een doelwit. De aanslag in het Joods Centrum in Brussel zorgde voor een uiterst krampachtige houding bij de Belgische autoriteiten.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    25-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leugenindustrie floreert: van ‘vreugdevuur’ via ‘boomgaard platgebrand’ tot ‘pogrom op Palestijnen’

    Leugenindustrie floreert: van ‘vreugdevuur’ via ‘boomgaard platgebrand’ tot ‘pogrom op Palestijnen’

    bonfire-hebron4

    Het Israëlische extreemlinkse dagblad Haaretz blokletterde op 18 mei 2014: “Lag Ba’omer in Hebron: Kolonisten branden Palestijnse boomgaard plat.” Na een golf van protest zal Haaretz twee dagen later de titel vervangen door “Lag Ba’omer in Hebron: Kolonisten ontsteken vreugdevuur in Palestijnse boomgaard,” maar dan was de leugen twee dagen later tegen lichtsnelheid 5 triljard keer rond de aarde geraasd. De waarheid zal helaas diezelfde afstand per fiets moeten afleggen
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ali Enait voorspelt de toekomst van Nederland in de afscheidsuitzending van P&W

    Ali Enait voorspelt de toekomst van Nederland in de afscheidsuitzending van P&W

    Ik heb vaker over het chronisch lijpenisme van Pauw & Witteman geschreven en ze hadden inderdaad ook nu weer een intens fout stukje linkse tolerantie ingebouwd en die krankzinnige Mohammed Faizel Ali Enait nog maar eens uitgenodigd voor de afscheidsuitzending. Lachûûh!

    Meer lezen op:
    martienpennings.com

     




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!