Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    pachake
    blog.seniorennet.be/pachake
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    12-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cohen: 'Yasmina Haifi mag niet worden ontslagen na IS-tweet'

    Cohen: 'Yasmina Haifi mag niet worden ontslagen na IS-tweet'                 

     door Tom Reijner                                      

    Yasmina Haifi, de justitieambtenaar die vorig jaar zomer tweette dat de opmars van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) ‘een zionistisch complot’ is, mag niet worden ontslagen. Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) heeft zich voorbarig uitgelaten over Haifi.
    Daarmee heeft hij de arbeidsverhoudingen 'verstoord', is de conclusie van de Adviescommissie Grondrechten en Functie-uitoefening Ambtenaren, schrijft NRC Handelsblad donderdag.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    11-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westminster University van ‘Jihadi John’ voedingsbodem voor radicalisering; intimidatie van niet-moslim studenten

    Westminster University van ‘Jihadi John’ voedingsbodem voor radicalisering; intimidatie van niet-moslim studenten

    Afbeeldingsresultaat voor Westminster University Avinash Tharoor

    VS, februari 2015

    Master student internationaal beleid aan Westminster University Avinash Tharoor beschrijft in een artikel in de Washington Post het geradicaliseerde klimaat van de universiteit waar ook Mohammed Emwazi ofwel Jihadi John afstudeerde.  Op het eerste gezicht leek Westminster een multiculturele successtory, maar spoedig ontdekte Tharoor tekenen van islamitische radicalisering.
    - Tijdens een college-discussie over de ‘democratische vrede theorie‘ van Immanuel Kant zei een nikaab-dragende studente dat ze tegen het idee was, omdat ze als ‘Moslim niet in democratie geloofde’. De docent weersprak haar niet.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ZELFMOORD VAN EUROPA – Hoe Europa haar verstand verloor

    DE ZELFMOORD VAN EUROPA – Hoe Europa haar verstand verloor

    Screenshot_45

    (Door: Henk V.)

    Wie de huidige ontwikkelingen in het Westen volgt, zal niet kunnen ontkomen aan de gedachte dat de elites, die hier de lakens uitdelen, op de een of andere manier het zicht op de werkelijkheid totaal zijn kwijt geraakt en in een staat van geestelijke desoriëntatie het ene onzinnige besluit na het andere nemen, die doorgaans uitermate schadelijk uitpakken voor de burgers die hier geboren en getogen zijn.
    Meer lezen op:
    ejbron.nl


    10-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het grote Zweedse liegen en bedriegen

    Het grote Zweedse liegen en bedriegen

    nyfors_moske10_0

    Dawa moskee wordt door Anti-racisten met “liefde gebombardeerd” na verzonnen hate-crime 

    Op eerste kerstdag verleden jaar is de Dawa moskee in Eskilstuna in de fik gegaan. Al snel was de overtuiging op links dat de oorzaak van de brand een racistische aanval was. De brand werd als een directe aanval op moslims gezien, de linkse goedkerk mobiliseerde zich massaal op de sociale media met de oproep om de geschroeide moskee met liefdehartjes te beplakken. Diverse politici, journalisten, en blogschrijvers buitelden verontwaardigd over elkaar heen om de “islamofobe aanvallen” in Zweden te veroordelen.
    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koeweitse onderzoeker: “Islamitische doctrines zitten tjokvol ISIS-ideologie”

    Koeweitse onderzoeker: “Islamitische doctrines zitten tjokvol ISIS-ideologie”

    “We moeten eerlijk zijn.”

    Deze dappere Koeweitse man verdient een lintje. Hij heeft namelijk honderd procent gelijk dat ISIS haar ideologie wel degelijk heeft gebouwd op ‘officiële islamitische’ geschiedschrijving, islamitisch recht en de zogenaamde ‘officieel erkende’ uitspraken en handelingen van Mohammed.

    Westerse wensdenkers willen daar niet aan, maar de Koeweitse onderzoeker Abdulazziz Al-Qattan is bijzonder eerlijk en transparant over deze materie:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panem et circenses

    Panem et circenses

    maandag 30 juni 2014

    Vergeef mij deze aanhef, maar hij is te mooi en actueel om NIET te gebruiken,  "Panem et circenses" of "brood en spelen" is een uitdrukking die slaat op de praktijk om de gunst van het volk te winnen door oppervlakkige behoeften van het volk te lenigen, namelijk eten en vermaak.

    In Brazilië is het WK aan de gang, dat zal u niet zijn ontgaan, maar dat deze spelen een hoger doel bedekken is niet voor een ieder duidelijk, een elitaire club bobo’s bepalen net als de Olympische Spelen, wie wat en waar de spelen worden gehouden, wie er meedoen en wie de beslissingen over overtredingen, strafschoppen en gele of rode kaarten mag nemen.
    Meer lezen op:
    corstoker.be


    09-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alkmaar zwaait radicale jongerencoach vaarwel

    Alkmaar zwaait radicale jongerencoach vaarwel

    BrahimdeJongerenwerker.jpg

    Feest op het stadhuis in Alkmaar. De gemeente heeft met succes een extremistische jongerencoach geliquideerd. De 28-jarige man moet - helaas pindakaas - op zoek naar een echte baan, vanwege een nogal belastende politierapportage. Iets met radicalisering enzo. Brahim Aoulad-Lfadil staat op ontploffen, maar burgemeester Bruinooge kent geen enkele twijfel. Hij beschikt naar eigen zeggen over informatie dat de man 'met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid' aan het radicaliseren is.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof. Phyllis Chesler: Goede raad uit Israël – Wat het Westen zou moeten doen om te overleven

    Prof. Phyllis Chesler: Goede raad uit Israël – Wat het Westen zou moeten doen om te overleven

    Screenshot_3

    Prof. Phyllis Chesler

    (Door: Prof. Phyllis Chesler – Vertaling: E.J. Bron)

    Als Europa niet bliksemsnel de volgende stappen onderneemt, dan zal de geboorteplaats van de westerse beschaving spoedig overgenomen worden door het barbarendom. Ten eerste moet de Europese Unie zichzelf opheffen. Grenzen en paspoorten moeten weer geldig worden. Het mag aan niemand meer worden toegestaan om ongehinderd van het ene naar het andere Europese land te reizen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    08-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emmet Scott: Mohammedanisme is het oergif in Europa’s aderen

    Emmet Scott: Mohammedanisme is het oergif in Europa’s aderen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweeds parlement verwijdert barok blote tietjes schilderij

    Zweeds parlement verwijdert barok blote tietjes schilderij

    32858Sweden_Baroque_large

    Zweeds parlement verwijdert barok blote tietjes schilderij omdat het beledigend is voor moslims en feministen.

    Een naaktschilderij met de naam Juno, een kunstwerk van de Zweedse barokschilder G.E. Schröder (1684–1750), wat al 30 jaar lang een muur in de eetzaal van het Zweedse parlement sierde, is verwijderd uit angst voor het beledigen van de gevoeligheden van feministen en islamitische bezoekers, schrijft de Zweedse krant The Local.
    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 miljoen vluchtelingen staan in Libië klaar om naar Italië te gaan’

    1 miljoen vluchtelingen staan in Libië klaar om naar Italië te gaan’

    ITALY BLUE SKY CARGO SHIP DOCKS         
    Ook ISIS-strijders onder vluchtelingen
    : 07-03-2015 18:01 uur       

    Tussen de 500.000 en 1 miljoen vluchtelingen staan in Libië klaar om de komende maanden de oversteek naar Italië te maken. Dit zegt de directeur van het Eurpese grensagentschap Frontex in een interview met het Italiaanse persbureau Ansa, aldus de NOS.
    Meer lezen op:
    thepostonline.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het voordeel van de twijfel

    Het voordeel van de twijfel

    In de lijst met aantallen doden bij geweldsconflicten sinds 1950, opgesteld in 2007 door Gunnar Heinsohn en Daniel Pipes, staat het Israëlisch-Arabische conflict op plaats 49 – sindsdien zijn er meer grote gewelddadige conflicten geweest en vermoedelijk staat dit conflict nu nog lager op de lijst. De Algerijnse burgeroorlog – wie herinnert zich die nog? Die telde 150.000 doden. De Syrische burgeroorlog telt inmiddels meer dan 200.000 doden. De lijst is lang.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    07-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadisten en bloemen in Denemarken

    Jihadisten en bloemen in Denemarken

    Screenshot_4

    (Door: Peter Rissing)

    “Moge Allah je genadig zijn, rust in vrede”, stond er op het pamflet bij de bloemenpracht die was neergelegd na de islamitische moordpartij in Denemarken op zondag 15 februari 2015. Die zelfde Allah was recent ook verantwoordelijk voor de volgende feiten:
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Islamiseren zonder meerderheid

    Hans Jansen - Islamiseren zonder meerderheid

    hj.png

    Een kleine, vastberaden groep gewelddadige moslims die de sharia in alle details serieus neemt, en toegepast wil zien, pleegt zo nu en dan terreurdaden, want de koran en de sharia roepen daartoe op; misschien niet in alle interpretaties maar wel in die van de beroepsmoslims. De rest van de bevolking wordt hier angstig door, en zal geneigd zijn de overlast van die terreur af te kopen door de vechtbooslims 'een beetje' hun zin te geven. Dan maar geen tekeningen en cartoons over Mohammed in de krant, en weg met de islamkritische boeken die in de universiteitsbibliotheken bewaard worden. Is het echt zo erg als boekhandels geen islamkritische drukwerkjes in hun etalages achter het glas leggen?
    Meer lezen op:
    gennstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimleerlingen op basisschool: ‘Christenen moeten dood’ en ‘Joden net zo erg als zwijnen’

    Moslimleerlingen op basisschool: ‘Christenen moeten dood’ en  ‘Joden net zo erg als zwijnen’

    Afbeeldingsresultaat voor Moslimleerlingen op basisschool

    Tijdens lessen over de Hebdo-aanslagen op een basisschool in Neu-Ulm, zeggen 9- en 10 jarige kinderen o.a. ‘Christenen moet je doden’ en Joden zijn net zo erg als zwijnen’. Ze vinden ook dat de slachtoffers van de aanslagen hun dood hebben verdiend. Een van de ergste scheldwoorden is ‘Jij christen!’
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    06-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Marion Van San heeft gelijk: radicalisme wordt niet beïnvloed door sociaal-economische achterstelling'

    'Marion Van San heeft gelijk: radicalisme wordt niet beïnvloed door sociaal-economische achterstelling'

    'Marion Van San heeft gelijk: radicalisme wordt niet beïnvloed door sociaal-economische achterstelling'
    Mark Elchardus © Saskia Vanderstichelen

    In Knack spreekt socioloog Mark Elchardus harde taal over het mislukte integratiebeleid. 'Moslims zijn nooit aangesproken als volwaardige burgers.'

    'De geschiedenis van de immigratie in ons land is een opeenstapeling van verschrikkelijke vergissingen', zegt de Brusselse socioloog Mark Elchardus in Knack. 'Om te beginnen dacht men dat cultuur en religie geen rol speelden bij de integratie van nieuwkomers. De tweede stommiteit was dat men dacht dat die mensen zouden terugkeren.'
    Meer lezen op:
    knack.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westen loopt veiligheidsrisico door ISIS af te doen als stoffige variant op Spielberg-film

    Westen loopt veiligheidsrisico door ISIS af te doen als stoffige variant op Spielberg-film

    isis Flag_of_the_Islamic_State.svg         
    Over westerse naïviteit en arrogantie versus ISIS
    & : 05-03-2015 
                 

    Het Westen loopt een ongekend veiligheidsrisico door de Islamitische Staat (ISIS) af te doen als een stoffige variant op een Spielberg film. De media besteden veel aandacht aan ISIS, maar falen desondanks om ons te laten zien en voelen waar het echt om gaat. De barbaarse filmpjes van onthoofdingen, mensen die levend verbrand worden en andere martelingen appelleren aan sensatiezucht en zijn goed voor de kijkcijfers. Als het te dichtbij komt, klikken we ze weg en gaan over tot de orde van de dag.
    Meer lezen op:
    thepostonline.nl


    05-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holocaust-les? Bullshit, zeggen de leerlingen

    Holocaust-les? Bullshit, zeggen de leerlingen

    Politiek overlegt over bespreekbaar maken jodenvervolging

    © ANP.

    Steeds meer leraren hebben moeite de Holocaust te bespreken in de klas. Moslimkinderen haten dit onderwerp. De ChristenUnie houdt vandaag een rondetafelgesprek met leraren, joodse organisaties en vertegenwoordigers van de moslimsgemeenschap in de Tweede Kamer over dit probleem.
    Zegt de leraar 'Joden', zeggen leerlingen 'Gaza'. Zegt de leraar 'Holocaust', zeggen leerlingen 'allemaal bullshit'. Wissam Feriani, leraar burgerschap op het roc van Amsterdam, heeft het allemaal gehoord. ,,De joden krijgen altijd de schuld. 'Ze horen er niet,' zegt een aantal leerlingen dan. Dat is moeilijk."
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80% moslims Europa heeft uitkering’; Oostenrijk verbiedt preken en Koran in het Arabisch
    ‘80% moslims Europa heeft uitkering’; Oostenrijk verbiedt preken en Koran in het Arabisch

    Al 50 miljoen moslims in Europa – Abu Zakariya: ‘Moslims moeten eerst ophouden elkaar af te slachten, pas dan kunnen we Amerika aanvallen’


    Enkele moslims in Oostenrijk protesteerden tegen de nieuwe maatregelen omdat ze vinden dat de staat geen enkel recht heeft de islamitische religie te controleren.(3)

    Met dank aan alle hardwerkende Europeanen kunnen 80% van alle moslims in Europa geheel op kosten van de overheid leven. Een populaire truc die de volgelingen van Mohammed vaak uithalen is te scheiden van hun vrouw of vrouwen, zodat deze een eigen woning krijgen, waarna de vrouw doodleuk weer bij haar man intrekt en de ‘vrij’gekomen woning illegaal wordt onderverhuurd. Instanties doen hier nauwelijks iets tegen omdat ze bang zijn te worden beschuldigd van ‘discriminatie’.
    Meer lezen op:
    Xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA in hoge mate betrokken bij megamoskee’

    PvdA in hoge mate betrokken bij megamoskee’

    PWA_Kazerne         
    PvdA-raadslid Khalid Tatou op de foto met salafist
    : 05-03-2015    

    De Goudse PvdA is in hoge mate betrokken bij de plannen voor de megamoskee op het terrein van de voormalige Prins Willem-Alexanderkazerne, aldus De Telegraaf.

    PvdA-raadslid Khalid Tatou, die met voorkeursstemmen werd gekozen, staat zelfs in djellaba op de foto met de radicale prediker Tarik ibn Ali. Eerder stelde het CDA al Kamervragen over deze salafist. Hij zou betrokken zijn bij verboden organisaties als Sharia4Belgium en Sharia4Holland. De bewuste foto is gemaakt tijdens een inzamelingsactie voor een islamitisch centrum.
    Meer lezen op:
    thepostonline.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!