Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    snapscan
    blog.seniorennet.be/snapsca
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    24-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste sharia-bank van Duitsland opent in juni

    Eerste sharia-bank van Duitsland opent in juni

    23 maart 2015 om 21:19 door D. van Unen
    Eerste sharia-bank van Duitsland opent in juni
    Een vestiging van Kuveyt in Istanbul

    In Duitsland opent als alles goed gaat over drie maanden de eerste volledig Islamitische bank van het land. De toezichthouder voor de financiële markten Bafin heeft de Turkse bank Kuveyt Turk Bank AG een volwaardige bankiers-licentie toegekend, meldt Handelsblatt. Met die licentie hoopt Kuveyt in juni vestigingen te openenen in Frankfurt, Keulen en Berlijn.
    Meer lezen op:
    spitsnieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle appels in de mand van de islam zijn rot”: er bestaan geen gematigde moslims volgens Ayaan Hirsi Ali

    Alle appels in de mand van de islam zijn rot”: er bestaan geen gematigde moslims volgens Ayaan Hirsi Ali

    Screenshot_31

    (Door: Mick van Loon)

    “De veronderstelling is dat in de mand met moslims een aantal rotte appels zitten, ik zeg dat de hele mand rot is.” Het is één van de uitspraken waardoor Ayaan Hirsi Ali (opnieuw) de woede van de islamitische gemeenschap op zich heeft gehaald. In haar nieuw boek, dat deze week verschijnt, pleit de voormalige moslima voor een verregaande reformatie van de islam, en stelt ze dat er eigenlijk geen gematigde moslims bestaan. 
    Meer lezen op:
    newsmonkey.be


    23-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vuile spel van de VVD over immigratie en EU

    Het vuile spel van de VVD over immigratie en EU

    asielzoekers rome 2013Door Joost Niemöller

     

    Nederland is, zoals u weet, een badkuip. Die stroomt alleen niet meer vol met water. Maar wel met buitenlanders die hier een woning krijgen toegewezen, een uitkering, gratis zorg en onderwijs. Wanneer ze daarnaast wat bij willen verdienen in de criminaliteit, gewelddadige godsdiensten willen belijden, of hier en daar iets op willen blazen, wordt hen praktisch niets in de weg gelegd.

    Dat alles is mogelijk omdat Nederland zich verbonden heeft aan allerlei internationale verdragen die gunstig zijn voor de buitenlanders die hierheen willen komen en ongunstig  voor de oorspronkelijke Nederlandse bevolking.
    Meer lezen op:
    joostmiemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische gemeenschap in Teheran van vóór de Revolutie van 1979 in de kijker

    Israëlische gemeenschap in Teheran van vóór de Revolutie van 1979 in de kijker

    iran-vrouwen

    Israëlische vrouwen relaxeren in de tuin van een villa in Teheran, Iran, tijdens de jaren 1970. Screenshot uit de documentaire “Before the Revolution” (… van 1979)

    We zijn het misschien allemaal wel vergeten, behalve de oudere generatie dan, maar Iran is niet altijd de sharia-achtige repressieve staat geweest zoals we die sinds 1979 na de val van de Sjah kennen. Voordien leek het een gewone welvaartstaat te zijn waar mannen en vrouwen nagenoeg dezelfde rechten en vrijheden kenden, zoals ook goed is vast te stellen op de bijgevoegde kleurenfoto’s die dateren uit de jaren 1970 van vorige eeuw.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotterdamse moskee: ‘Radicale ISIS-verheerlijkers zijn gewoon alleen een beetje orthodox’

    Rotterdamse moskee: ‘Radicale ISIS-verheerlijkers zijn gewoon alleen een beetje orthodox’


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Koran kan van gewone mensen moordende zombies maken

    De Koran kan van gewone mensen moordende zombies maken                 

                
    door Afshin Ellian             

    Een Afghaanse vrouw werd gelyncht door een menigte die dacht dat ze een koran had verbrand. Alsof deze gruwelijke moord dan gerechtvaardigd zou zijn. Een eerbetoon aan de moedige vrouwen van Afghanistan.
    Kabul was in rep en roer. Wereldwijd vierden verschillende volkeren het Perzische nieuwjaar, de Norooz, dit jaar op 20 maart in onder meer Iran, Afghanistan, Azerbeidzjan, Tadzjikistan en de Koerdische gebieden.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

    22-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waanzin en leugens van de EU
    Waanzin en leugens van de EU
    leugenaar

    Het wordt eentonig, maar net als bij paniek voetbal in de laatste fase, worden leugens en waanzinnige reacties van EU aanhangers steeds groter en hebben niets meer met enige realiteitszin te maken. Wereldvreemde suggesties van een stel machtswellustelingen die nauwelijks nog iets te maken hebben met de werkelijkheid  en moeten verbloemen dat de EU bonzen , maar ook de verschillende nationale leiders van EU landen zoals de Duitse Bondskanselier Angela Merkel het spoor inmiddels volkomen kwijt zijn.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.http://nieuwreligieuspeil.net/node/5919

    Nederlandse schrijfster mishandeld vanwege boek over eerwraak

    Astrid Korten 
    Astrid Korten leest voor uit haar nieuwe thriller 
    De Nederlandse schrijfster Astrid Korten werd op weg naar hotel aangevallen en mishandeld door twee moslimmannen. Dat gebeurde nadat ze op de Leipziger Buchmesse een passage over eerwraak uit haar nieuwste thriller had voorgelezen. De schrijfster werd op de grond geslagen en in haar buik getrapt. Een van de mannen riep daarbij dat ze "een vijand van Allah" was
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomas Kok: Alleen in Raadsdebat beveiliging bewoners rond bouw moskee

    Tomas Kok: Alleen in Raadsdebat  beveiliging bewoners rond bouw moskee

    tomas kok

    Door Tomas Kok

    De wijk bij het, in aanbouw zijnde, islamitisch centrum in Leiden wordt vanaf het begin van de bouw gedomineerd door straatterreur. Bewoners worden uitgescholden en bedreigd, muren en auto’s worden beklad, en de ene na de andere ruit wordt ingegooid. Vorige week bij een oud vrouwtje, wat voor mij aanleiding was om een spoeddebat in de Leidse Raad aan te vragen.

    De insteek van het debat was de veiligheid van de bewoners en hun bezittingen. Zelfs als er een ruit wordt ingegooid, komt de politie niet eens langs. Ze zeggen dat de bewoners online aangifte kunnen doen, en verder gebeurt er niets.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    21-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer ben je geïntegreerd en geen allochtoon meer?

    Wanneer ben je geïntegreerd en geen allochtoon meer?  

     
     ‘Allochtoon’ is een zelfstandig naamwoord geworden, dat ook los van zijn statische achtergrond wordt gebruikt. Je kunt hier geboren zijn, van de derde generatie zijn die hier woont en een Nederlands paspoort hebben, maar toch allochtoon zijn gebleven. Ik gebruik de aanduiding ‘allochtoon’ nagenoeg automatisch en als vanzelfsprekend om iedereen aan te duiden die niet geïntegreerd is. Wanneer ben je geïntegreerd? Daar schijnt onduidelijkheid over te zijn las ik laatst. Onder moslims schijnt er ook behoefte te zijn aan duidelijkheid. Ze willen erbij horen en hebben behoefte aan helderheid. Dat is te begrijpen. ‘Integratie’ is een onderwerp waarover onduidelijkheid blijft bestaan omdat het omstreden is.
    Meeer lezen op:
    louterspunt.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie van de vier criminelen zijn buitenlanders en/of allochtonen

    Drie van de vier criminelen zijn buitenlanders en/of allochtonen

    topelement

     In 2013 zijn 2.148 allochtonen (75,2% van het totaal criminelen) strafrechtelijk veroordeeld

    Tolken maken overuren in de rechtbank van Kopenhagen, drie van de vier criminelen zijn buitenlanders en/of allochtonen. In 2013 steeg het aantal voor het eerst boven de 2000 personen – alleen al in Kopenhagen. “Het wemelt van criminele vreemdelingen in Kopenhagen”, schrijft het Deense dagblad mx.dk.

    In 2013 waren het 2.148 buitenlanders die door de rechtbank in Kopenhagen werden veroordeeld. In 2008 waren het “slechts” 1.201 allochtonen
    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese Unie is diplomatiek offensief begonnen tegen Israël en roept op tot boycot

    Europese Unie is diplomatiek offensief begonnen tegen Israël en roept op tot boycot

    eu-boycot

    Europese Unie roept op tot een economische boycot van Joodse handelszaken, die zich bevinden voorbij de Groene Lijn (pre-1967 lijn) en die in de visie van de EU reeds een grens is. Slechts één vervelend probleem: de Joden moeten oprotten en die willen niet weg uit hun 3000-jaar oude heilige stad. “Juden sind scheiße,” echoet het in Brussel waar onmiskenbaar nog steeds de stank rondhangt van de jaren dertig van vorige eeuw.
    Meer lezen op:
    brabosh.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat koninkrijk van u – komt daar nog wat van?

    Dat koninkrijk van u – komt daar nog wat van?

    hj.png

    In de dagen dat Nasser, Sadat en Moebarak farao van Egypte waren (1952-2011), werd het getolereerd wanneer beroepsmoslims, media-types en stukjesschrijvers hardop droomden van een islamitische staat. Ook op de staatstelevisie stonden bevlogen verhalen over de zegeningen van zo’n staat dagelijks op het menu. Af en toe werd de opwinding te groot, dan greep de regering in, en verdween een populaire opwekkingsprediker van de ene op de andere dag van het scherm.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemiet Appa op een manifestatie tegen antisemitisme, hoe verzin je het?

    Antisemiet Appa op een manifestatie tegen antisemitisme, hoe verzin je het?

    Door Carel Brendel, 21 maart 2015

    Image447

    Met aanvulling: PvdA-Kamerlid Yücel blijft weg, collega Marcouch is de weg kwijt

    “Wij verdedigen de democratische verworvenheden in Nederland en willen een rechtvaardige, solidaire en open maatschappij opbouwen. Dat is in ieders belang. Nee tegen racisme, islamofobie, afrofobie en antisemitisme! Ja voor diversiteit!”
    Deze passage uit de verklaring van het Comité 21 Maart was voor mij een aangename verrassing. Vandaag, op de Internationale Dag tegen Racisme protesteert actievoerend Nederland niet alleen tegen racisme en “islamofobie”.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hamas! Hamas! Zwarte Pieten aan het gas!"

    "Hamas! Hamas! Zwarte Pieten aan het gas!"

    afrofobie.jpg

    Goedemorgen. Iedereen van harte gefeliciteerd met Wereld Down Syndroom Dag! En het is vandaag -21 maart- ook nog eens Dag tegen Racisme. Nu niet meteen roepen "dus deze dag hebben Marokkanen gestolen van gehandicapten" - het is echt puur toeval. Anyways. Mocht u vandaag niks te doen hebben en van plan zijn om met uw schitterende regenboog-uiterlijk Amsterdam te bezoeken, bedenk dan dit. De manifestatie vandaag in Amsterdam wordt georganiseerd door Euromediterraan Centrum voor Migratie en Ontwikkeling (EMCEMO).
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS eist aanvallen in Jemen op: meer dan 140 doden

    IS eist aanvallen in Jemen op: meer dan 140 doden

    IS eist aanvallen in Jemen op: meer dan 140 doden

    Zelfmoordaanvallen met explosieven tegen twee sjiitische moskeeën in de Jemenitische hoofdstad Sanaa hebben vrijdag minstens 140 doden geëist. Sanaa is momenteel in handen van de sjiitische Houthi-milities. De aanslagen vonden plaats tijdens het traditionele vrijdaggebed.        


    20-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO´S: Parijs. . .

    FOTO´S: Parijs. . .

    Screenshot_3

    Geplaatst door:
    E.J. Bron
    (h/t “peterselie1″)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Landen van de Europese Unie zijn volledig onvoorbereid op een islamitische tsunami [Guy Bechor]

    Landen van de Europese Unie zijn volledig onvoorbereid op een islamitische tsunami [Guy Bechor]

    moslim-dt

    De democratische landen van de Europese Unie meenden lang dat het Midden-Oosten in Verweggistan ligt en waanden zich beschermd. Maar het Midden-Oosten begint stilaan Europa te navigeren; dàt hadden ze niet verwacht. Stilaan verandert ook het straatbeeld zoals in deze Duitse stad. Het was leuk, boeiend en verrijkend toen ze nog met weinigen waren, maar nu het wegdrummen is begonnen lacht niemand meer. (beeldbron: AP)
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets om over na te denken. . .

    Iets om over na te denken. . .

    Screenshot_55

    (Door: Joceline)

    Een man, wiens familie behoorde tot de Duitse aristocratie, was voor de Tweede Wereldoorlog eigenaar van verschillende grote landgoederen en fabrieken. Hem werd gevraagd hoeveel Duitsers echte nazi´s waren. “Heel weinig mensen waren echte nazi´s”, zei hij, “maar heel veel Duitsers waren blij met de terugkeer van de Duitse fierheid. En nog veel meer hadden het veel te druk om hier serieus over na te denken. Ik was een van diegenen die dachten dat de nazi’s niet meer dan een bende gekken waren. En voor dat wij er erg in hadden waren zij de baas over ons en was het einde van mijn wereld gekomen. Mijn familie verloor alles, ik belandde in een concentratiekamp en de geallieerden vernietigden mijn fabrieken.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medialogica: Israëlische economie stagneert met 7% groei

    Medialogica: Israëlische economie stagneert met 7% groei

    israel_now_news_thumbImageURL_tablet

    De Nederlandse berichtgeving over de Israëlische verkiezingen, die op 17 maart plaatsvonden, werden vaak weer gekenmerkt door het traditionele politiek-correcte denken. Waardoor de Nederlander niet voor het eerst weer allerlei halve waarheden en hele leugens over Israël te horen kreeg.

    Kenmerkend was het vaak gehoorde “Israël is Bibi-moe. Heel erg Bibi-moe” wensdenken, zoals uitgesproken door bijvoorbeeld NOS-correspondente Monique van Hoogstraaten.

    Verder gold dit vooral het vredesproces, de buitenlandse inmenging in deze Israelische verkiezingen, de kwestie Iran en de economische situatie van Israel.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!