Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gerardkeijser
    blog.seniorennet.be/gerardk
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    03-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stem voor de ‘populisten’ is een stem voor vrede, welvaart en directe democratie

    Een stem voor de ‘populisten’ is een stem voor vrede, welvaart en directe democratie

    Marine Le Pen
    Door Joost Niemöller

    We staan in Nederland aan de vooravond van zeer belangrijke verkiezingen die eigenlijk een referendum vormen over waar het heen moet gaan, zoals Rob Kern vandaag schreef. Maar het is breder dan Nederland. Overal in het Westen lijkt het nieuwe realisme ingang te gaan vinden.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn, het nieuwe Europese Bangkok voor pedofielen?

    Berlijn, het nieuwe Europese Bangkok voor pedofielen?

    september 3, 2016

    1

    Berlijn telt op dit moment ruim 100 geregistreerde kindbruidjes ingevoerd door islamitische pedofielen die onder het mom van vluchteling Europa binnen gedenderd zijn om de Europeanen te onderwerpen aan de islamitische ideologie der achterlijkheid. Het wegvallen van de muur bracht Berlijn de weelde terug die men vooral in het oosten lang had moeten missen. De eenwording van Duitsland bracht het land terug aan de macht in Europa echter nu op een totaal andere manier als bij de vorige jammerlijk
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet gaat ¤ 105 miljard uitgeven voor 3% energie uit wind en 0% CO2 reductie

    Kabinet gaat € 105 miljard uitgeven voor 3% energie uit wind en 0% CO2 reductie

    31.000 wetenschappers bevestigen dat Global Warming een hoax en een leugen is


    Laat vooral de laatste alinea goed tot u doordringen. Ook hieruit blijkt onomstotelijk dat windmolens enkel kunnen worden gebouwd en draaiende gehouden dankzij gigantische subsidies, waar de betrokkenen zich –op kosten van de samenleving- enorm mee verrijken. (bron: Climategate)

    De propagandamachine van de media en politiek draait weer op volle toeren, want die willen u doen geloven dat we zo ongeveer de warmste zomer ooit achter de rug hebben. De leugens die ons worden verteld moeten wel almaar groter worden, want het kabinet Rutte weet inmiddels dat de in het Energie Akkoord afgesproken bouw van windmolenparken ons volk maar liefst € 105 miljard gaat kosten, en dat voor slechts 3% van onze benodigde energie. Als milieufanaten hun zin krijgen, dan hebben we in 2050 een volledig ‘duurzame’ economie. Uit berekeningen blijkt echter, dat dit een onvoorstelbaar DURE aangelegenheid wordt, per huishouden jaarlijks € 27.000,-. En zo gaan we met z’n allen op weg naar een vals groen, maar werkelijk totaal failliet Nederland.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    01-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwbouw voor migranten kost miljoenen; gemeente negeert burgers

    Nieuwbouw voor migranten kost miljoenen; gemeente negeert burgers

    Duitsland, augustus 2016

    Nieuwbouw voor asielzoekers
    In de Keulse voorstad Wesseling worden speciaal 28 huizen gebouwd voor asielzoekers. Bij een burgerinitiatief dat net niet de kiesdrempel haalde, sprak echter ruim de helft - 51,47% - van de inwoners zich uit voor huisvesting in containers voor asielzoekers. De gemeenteraad besloot echter toch tot de bouw.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Turkse kinderen van acht worden terrorist en verrader genoemd’

    Turkse kinderen van acht worden terrorist en verrader genoemd’


    e zuivering in Turkije zorgt voor angst op Turkse scholen in Nederland. Ouders worden bedreigd, jonge kinderen worden uitgemaakt voor terrorist en er gaan zelfs lijsten rond met de namen van leerlingen wiens ouders Gülen zouden steunen.
    Door de bedreigingen en de gespannen sfeer, lopen scholen massaal leeg. In totaal zijn al zeven docenten van Islamitische Basisschool De Roos opgestapt sinds de staatsgreep van 15 juli.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    30-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Almere raadt kerk af om boek over islam te verspreiden

    Politie Almere raadt kerk af om boek over islam te verspreiden

    Screenshot_20
    (Door: Max Joling)

    De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over de Almeerse politie die een kerk in Parkwijk zou hebben afgeraden om een boek dat waarschuwt over de gevaren van de islam, te verspreiden.

    Wij zijn benaderd door pastoor Stan Kamps van de Lighthouse Baptist Church in Almere met de mededeling dat hij naar aanleiding van de verspreiding van het boekje ‘Allah had geen zoon’ door twee agenten is bezocht en dat hem op intimiderende wijze te verstaan werd gegeven dat dit boekje niet meer verspreid mocht worden“, aldus Toon van Dijk namens de PVV.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    29-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dure hulpvaardigheid: “Vluchtelingen” en hun kosten – een bodemloze put

    Dure hulpvaardigheid: “Vluchtelingen” en hun kosten – een bodemloze put

    Screenshot_116
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Dat de massa-immigratie een winstgevende zaak voor de Europese opnamesamenlevingen zou zijn, beweert  nauwelijks iemand meer. Het tegendeel is het geval – immigranten kosten veel meer dan zij de gastsamenlevingen opleveren. Maar hoe hoog de kosten in werkelijkheid zijn, is steeds opnieuw verrassend.
    Meer lezen op:
    ejbron.com

     


    28-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse politiebond: Immigratie zal tot massale onrust, geweld en gevechten leiden

    Duitse politiebond: Immigratie zal tot massale onrust, geweld en gevechten leiden

    Voorzitter Rainer Wendt: ‘Politici zullen het in hun broek doen van angst vanwege het onvoorstelbare geweld dat overal zal losbarsten’ – ‘Iedereen die hier onrust, geweld, criminaliteit en mensenverachting komt brengen, moeten we er consequent uitgooien’


    'Duitsland heeft geen toekomst meer' als het open-grenzen welkomsbeleid van de regering Merkel niet radicaal wordt omgegooid.

    De voorzitter van de Duitse politievakbond DpolG, Rainer Wendt, waarschuwt in zijn nieuwe boek ‘Duitsland in gevaar’ dat de zwakke staat de enorme problemen die grote aantallen migranten veroorzaken, niet meer aankan. Volgens Wendt zal dit onherroepelijk tot grote sociale onrust en gevechten leiden, ‘die nauwelijks beheersbaar zullen zijn’. Zullen Duitse en Europese burgers nu wel massaal opstaan tegen hun leiders, en eisen dat er een onmiddellijk einde komt aan de totaal onverantwoordelijke, ondermijnende en gevaarlijke import van miljoenen moslims? Het zijn immers al lang niet meer enkele bloggers en politieke ‘populisten’ die schrijven dat onze samenleving in complete chaos en bruut geweld dreigt te ontaarden.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vervreemde Europese elite moet worden vervangen

    De vervreemde Europese elite moet worden vervangen


    Afshin Ellian    


    27-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bam! Demonstrante in Nederland voor rechter wegens islamkritiek

    Bam! Demonstrante in Nederland voor rechter wegens islamkritiek

    Door Joost Niemöller

    EnBTzYAJ
    Raffie Chohan. foto Twitter.
    Bij Raffie Chohan werd vandaag een dagvaarding van het OM door de bus geduwd. Of ze maar even op 28 september om 13.45 uur voor de rechter in Utrecht wil verschijnen wegens art. 137d lid 1 & art.137c lid 1. Dat wil zeggen wegens aanzetten tot haat en discriminatie.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamisering is in volle gang . . .

    De islamisering is in volle gang . . .

    Screenshot_73
    (Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

    Terwijl anderen zich nog afvragen of Duitsland door een islamisering bedreigd wordt, stel ik hierbij vast dat de islamisering ons vast in de wurggreep houdt. De burger merkt het op alle terreinen van het openbare leven, op school, in het zwembad, op de universiteit, in het beroepsleven. Overal procederen hoofddoek dragende gestaltes zich door de instanties, eisen langs gerechtelijke weg gebedsruimtes op universiteiten op, willen met de hoofddoek op rechtspreken in Duitse rechtbanken en denken goed in Duitsland geïntegreerd te zijn.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO – Extreemlinkse actiegroep bekladt huis van hoge justitieambtenaar met verf

    Extreemlinkse actiegroep bekladt huis van hoge justitieambtenaar met verf
    De rode verf moet de ambtenaar eraan herinneren dat zij 'bloed aan haar handen' heeft


    In Den Haag is in de nacht van donderdag op vrijdag de woning van een topvrouw van het ministerie van Veiligheid en Justitie beklad. Het gaat om het huis van de directeur Dienst Terugkeer & Vertrek. Rechercheurs waren vrijdagochtend bij de woning in de Columbusstraat in het Regentessekwartier voor onderzoek.

    Een ‘actiegroep’ die zich ‘Sloop de deportatiemachine’ noemt, zegt in een verklaring op de extreemlinkse website Indymedia de rode verf te hebben aangebracht “om de directrice eraan te herinneren dat ze bloed aan haar handen heeft”.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    26-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het deskundologencircus dat fout op fout stapelde over de ‘Arabische lente’

    Het deskundologencircus dat fout op fout stapelde over de ‘Arabische lente’
    'Er is een verschil tussen duiding en de toekomst voorspellen'


    Waar de naïviteit over de Egyptische Moslimbroederschap vandaan kwam die veel Nederlandse Midden-Oostendeskundigen en Arabisten in de aanloop naar en de nasleep van de val van Hosni Mubaraks dictatuur tentoonspreidden, is niet helemaal duidelijk. Misschien lieten ze zich meeslepen door de infantiele euforie die dit soort omwentelingen altijd met zich meebrengt. Misschien waren ze er huiverig voor om in de rijen der islamofoben te worden ingedeeld als ze een harde toon zouden aanslaan over de mogelijke gevaren die een machtsovername van de Moslimbroederschap zou herbergen. Wellicht praatten ze elkaar ook maar een beetje na omdat ze aanvoelden dat een gematigde visie op de Moslimbroederschap op dat moment bon ton was.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl
                                      

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Integratie. De monsterlijke mythe.

    Integratie. De monsterlijke mythe.

    Keulen
    Door Joost Niemöller

    Over niets is in de Nederlandse politiek met zoveel zelfingenomen zekerheid gekletst als over ‘integratie.’ Tegelijkertijd is dat nu precies het begrip waarover totale vaagheid bestaat. Het is kortom niets dan politiek. In zekere zin, bijvoorbeeld, zijn latere generaties Marokkanen beter geïntegreerd dan eerdere. In andere opzichten juist niet. Assimilatie zou een veel beter begrip zijn: de mate waarin immigranten op autochtonen zijn gaan lijken. De tweede generatie Chinezen is daar een perfect voorbeeld van. De tweede generatie Indo’s. Behalve door huidskleur niet meer van Nederlanders te onderscheiden en in sommige opzichten zelfs meer Nederlands dan de Nederlanders. Maar het multiculturele ideaal, maakt het onmogelijk om zo te denken. Assimilatie is het taboe, integratie is de norm.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholen weren vrouw in nikab

    Scholen weren vrouw in nikab

    Foto ter illustratie.
    Yelle Tieleman

    In Utrecht zijn in korte tijd twee incidenten geweest waarbij vrouwen in een nikab botsten met de leiding van basisscholen. Daarbij werd een vrouw van het schoolplein gestuurd.

    Beide incidenten vonden plaats in de wijk Overvecht. In april werd een moeder dringend verzocht het schoolplein van de Marcusschool te verlaten. Ze haalde haar kind op terwijl ze was gekleed in een nikab, een sluier die het gezicht bedekt en alleen de ogen vrijlaat. Dat is tegen de schoolregels, stelt Jan van der Klis, voorzitter van het College van Bestuur van de Katholieke Scholenstichting Utrecht. De Marcusschool maakt onderdeel uit van deze stichting.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    25-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Asielzoekerskinderen kosten Duitsland 67 miljard euro

    Duitsland, augustus 2016

     Asielzoekerskinderen
    Het onderwijs aan asielzoekerskinderen met een status kosten Duitsland 67 miljard euro. Dit blijkt uit onderzoek van het Research Institute for the Economics of Education and Social Affairs. Van de asielzoekers die vorig jaar kwamen was 40% jonger dan 20 jaar. Dat betekent 25.000 extra onderwijskrachten. Sommige scholen hebben geen plaats meer voor deze kinderen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Europese elites spelen met vuur

    De Europese elites spelen met vuur

    Leon de Winter (DDS)

    Foto: Leon de Winter (DDS)



    De leiders van de drie grootste EU-landen (zonder Groot-Brittannië) kwamen maandag bijeen op een symbolisch Italiaans eiland. Daar is een van de grondleggers van de EU, de Italiaanse stalinistische communist Spinelli, jarenlang door het fascistische regiem van Mussolini gevangen gehouden. Terwijl fascisten en nazi’s hun best deden Europa te verenigen onder de vlag met het hakenkruis, had Spinelli Europa willen verenigen onder een ander vaandel, dat van Marx en Lenin.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels Airlines boycot Israëlische producten

    Brussels Airlines boycot Israëlische producten

    brussels-airlines
    De Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines is gestopt met het aanbieden van Achva Vanilla Halva bars als een snack optie op haar vluchten vanuit Tel Aviv omdat deze geproduceerd worden in een fabriek die gelocaliseerd is op de Westelijke Jordaanoever.

    Brussels Airlines nam dit besluit na een klacht van een activist van de Palestine Solidarity Movement (PSM). De activist ontdekte tijdens op zijn vlucht vanuit Ben-Goerion Airport naar Brussel dat de snack werd aangeboden  als dessert en realiseerde zich dat het geproduceerd werd in Israël voorbij de Groene Lijn.
    Meer lezen op:
    brabosh.com
     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-president Juncker eist dat lidstaten grenscontroles volledig opheffen
    EU-president Juncker eist dat lidstaten grenscontroles volledig opheffen

    Brussel wil soevereiniteit onafhankelijke EU-landen zo snel mogelijk volledig uitwissen met massale moslimimmigratie


    Samen met de Duitse bondskanslier Angela Merkel is Juncker de verpersoonlijking van het nieuwe kwaad dat onze samenleving en toekomst bedreigt, de vijand van alle gewone Europeanen die nog enige waarde hechten aan een vreedzame, democratische en welvarende toekomst voor zichzelf en hun (klein)kinderen.

    Terwijl de doorsnee Europeaan vanwege de komst van miljoenen migranten met een hem hatende ideologie massaal schreeuwt om de herinvoering van grenscontroles, riep EU-president Jean-Claude ‘lieg zodra het belangrijk wordt’ Juncker op een Europees Forum in Oostenrijk doodleuk de lidstaten op om hun grenscontroles volledig op te heffen
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    24-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontslag op staande voet?

    Ontslag op staande voet?

    ontslag 1

    Tot de meest walgelijke onderkruipsels behoren wat mij betreft de mensen die hun machtspositie misbruiken teneinde revanche te nemen. De poging van een COA-apparatsjik in Enschede een medewerker van een verhuisbedrijf ontslag op staande voet te laten geven valt wat mij betreft in die categorie.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!