Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lyke
    blog.seniorennet.be/lyke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    14-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machteld Zee toont aan: de wegkijkcultuur bestaat écht

    Machteld Zee toont aan: de wegkijkcultuur bestaat écht

    En wat je eenmaal ziet, kun je niet ont-zien

     
    Wat je eenmaal ziet, kun je niet meer ontzien. En soms kijkt de waarheid je zo grommend aan, dat er ook iets moet gebeuren. Bijvoorbeeld nadat je het dagboek van je vrouw vindt die haar seksuele escapades in de cockpit beschrijft, of wanneer een ruzie tussen je collega’s in het ziekenhuis de zorg voor patiënten in gevaar brengt, en dat dat aan de kaak gesteld moet worden. Iets willen ontzien, is zoiets als een opblaasbadje na gebruik weer terug in de verpakking willen proppen, een pasgeboren kind de baarmoeder weer in willen duwen. Het kan niet want het is in your face. En zien zet aan tot actie, omdat het brein nou eenmaal voor een voldongen feit staat.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    13-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor ex-ISIS strijders is er maar één oplossing: de dood die ze zelf zochten.

    Voor ex-ISIS strijders is er maar één oplossing: de dood die ze zelf zochten.

    isis
    Door Joost Niemöller

    De BBC bracht een reportage over een zogeheten heropvoedkamp van de Syrische rebellen, waar zich voormalige ISIS strijders zouden bevinden. De informatie is vaag. De BBC mocht het bewuste kamp niet zelf in. Maar wel waren er filmpjes, o.a. met een mogelijke ISIS strijder uit Nederland die in het Engels met een inderdaad vermoedelijk Nederland accent vertelt over zijn spijt, want ISIS zou het ware geloof niet vertegenwoordigen, en ze hebben geen respect voor het menselijk leven enzovoort. De man zou er al jaren zijn. Zijn verhaal klonk als een ingestudeerd verhaaltje. Eenmaal in Nederland wilde hij de consequenties onder ogen zien. Logisch. Een paar jaar gevangenisstraf, meer hoeft hij niet te verwachten. Met dat soort consequenties zal hij graag willen leven.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse politie eist hulp na extreem geweld: ‘We zijn geen lokaas’

    Franse politie eist hulp na extreem geweld: ‘We zijn geen lokaas’


    Emile Kossen  13 Oct. 2016

    Franse politieagenten in La Grande Borne heeft veel losgemaakt in Frankrijk. Agenten willen beter worden beschermd, maar ook inwoners van de beruchte wijk zeggen dat ze hulp nodig hebben: ze verkeren constant in angst.

    Vier agenten waren zaterdag in de wijk La Grande Borne, een voorstad van Parijs berucht om zijn criminaliteit, drugshandel en armoede, om een beveiligingscamera te installeren. Tientallen jongeren kwamen kijken en gooiden brandbommen naar de agenten en hun auto’s. Drie agenten raakten zwaar gewond, een 27-jarige man verkeert nog in levensgevaar.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    12-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit echt Den Haag

    is dit echt Den Haag


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over ‘Kut Turken’, ‘Tyfus Marokkanen’ en ‘Kanker Israëliërs’

    Over ‘Kut Turken’, ‘Tyfus Marokkanen’ en ‘Kanker Israëliërs’

    Lekker begin van een kort stukje, ik weet het en het spijt mij maar het moet mij even van het hart en als zo vaak bent U die nog de moed heeft om mijn stukjes steeds maar weer te lezen hier de dupe van. Wanneer ik in het openbaar de eerste twee roep of schreeuw dan leveren deze mij in het slechtste geval een huisbezoek van de plaatselijke veldwachter op. Wanneer ik de laatste door de straat heen brul dan mag ik rekenen op een verkiesbare plaats op de ledenlijst van SP, PvdA of de ‘denk’ sekte. Welkom in Nederland.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    11-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zo spastisch over plan achter islamisering?

    Waarom zo spastisch over plan achter islamisering?

    admoslimastenigtzee.jpg

    Ja, daar kon je de klok op gelijk zetten natuurlijk. En hoe doen ze het toch altijd, die moslima's? Net als in die onhebbelijke videocolumn van een NPO-moslima, heeft ook AD-moslima Hanina de gave om haar sarcastische insteek op een of andere manier van werkelijk elke humor te ontdoen. Waarschijnlijk omdat hetgeen ze sarcastisch als probleem neerzet, namelijk het plan achter islamisering, zich helemaal niet leent voor sarcasme, omdat er daadwerkelijk een plan achter islamisering zit.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rekenfout in Opper-Oostenrijk: Asielkosten dit jaar meer dan verdubbeld!

    Rekenfout in Opper-Oostenrijk: Asielkosten dit jaar meer dan verdubbeld!

    screenshot_71
    (Vertaling: E.J. Bron)

    De deelstaat Opper-Oostenrijk heeft zich bij de berekening van de basiskosten voor “asielzoekers” voor dit jaar behoorlijk verrekend. Oorspronkelijk werd hiervoor in de begroting van de deelstaat € 55 miljoen gereserveerd. Volgens de financiële directie van de deelstaat is er in 2016 echter € 117 miljoen nodig – dus € 62 miljoen meer! Dat betekent dat de kosten voor “asielzoekers” dit jaar meer dan verdubbeld zijn!
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    10-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Streng verboden: “Etnisch profileren”

    Streng verboden: “Etnisch profileren”

    Afbeeldingsresultaat voor wegmisbruikers koos spee
    De van het SBS 6-programma Wegmisbruikers bekende oud-verkeersofficier van justitie mr. Koos Spee (70) twitterde dinsdag snoeiharde kritiek op het recent uitgekomen rapport over ‘etnisch profileren‘ door de politie.

    Ik ben gepensioneerd en heb niks meer te maken met de minister of Procureur Generaal of wie dan ook die mij kan vertellen wat ik wel of niet mag zeggen. Ik zeg gewoon wat ik wil zeggen en dat doe ik op een nette manier. Dan moeten mensen daar maar uit oppikken wat ze daarvan willen oppikken.”
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse moskee deelt vrolijk haatfolders uit, roept op alle ongelovigen af te slachten

    Britse moskee deelt vrolijk haatfolders uit, roept op alle ongelovigen af te slachten

    qadir_1
    Door   

    Aanhangers van het geloof van de vrede hebben zich weer van hun beste kant laten zien in Londen.

    Walthamstow: voeg het maar toe aan je lijstje van buurten in Europa waar je maar beter niet meer kunt komen. De wijk in het noordoosten van de Britse hoofdstad is namelijk de trotste huisvester van de Dar ul-Uloom Qadria Jilania-moskee, waar het tegenwoordig allesbehalve pluis is.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilfe! We worden vervangen. Hoewel..?

    Hilfe! We worden vervangen. Hoewel..?

    migratieduitsers.png
    Je kan liegen met cijfers, maar cijfers zelf liegen niet. Het grafiekje hierboven bevat zorgelijke cijfers, en gezien de bron lijkt van liegen geen sprake: het staatje is afkomstig uit de slideshow (pdf) van een Duitse politicoloog met de minder Duitse naam Aladin El-Mafaalani. Is dat alvast duidelijk geadresseerd. Nu de inhoud.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieoperatie Chemnitz: gezochte terreurverdachte wel degelijk als vluchteling naar Duitsland gekomen

    Politieoperatie Chemnitz: gezochte terreurverdachte wel degelijk als vluchteling naar Duitsland gekomen

    Door: redactie 9/10/16 - 15u11  Bron: Belga, ANP
      

    Politie miste verdachte op een haar na

    © epa.

    De in Duitsland voortvluchtige terreurverdachte Djaber al-Bakr is wel degelijk als Syrisch vluchteling naar Duitsland gegaan, zo heeft een politiewoordvoerster zondag berichten in Duitse media bevestigd. De politie miste de verdachte op een haar na. De klopjacht gaat verder.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn ambivalentie in het asieldebat

    Mijn ambivalentie in het asieldebat

    img_1073

    Er is een permanente asieldiscussie gaande in mijn hoofd. Aan de ene kant houd ik op voorhand van alle mensen die ik tegenkom in mijn leven. Ik woon in het immigratieland bij uitstek (Amerika), ik werk in een internationale omgeving, mijn taekwondoleraar is een moslim-migrant uit Jordanië en ik geef kinderclub in de kerk.
    Meer lezen op:
    opinez.com


    09-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na groepsverkrachting van invalide vrouw meer politie naar Gotland – “Het recht in eigen handen nemen is onaanvaardbaar”

    Na groepsverkrachting van invalide vrouw meer politie naar Gotland –  “Het recht in eigen handen nemen is onaanvaardbaar”

    De politie op Gotland heeft versterking gekregen van collega’s uit Stockholm als gevolg van de onrustige situatie die is ontstaan na een groepsverkrachting van een rolstoelgebonden vrouw door asielzoekers.
    – In dit geval is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de veiligheid toeneemt en het rustig wordt op de straten, zegt Carina Skagerlind van de Stockholm politie.

    De politie heeft “speciale en extra resources” naar Visby gestuurd om te helpen bij de opsporing van onruststokers en handhaving van de openbare orde. De autoriteit wil niet zeggen hoeveel extra agenten naar het eiland zijn gestuurd.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot-Brittannië schort tijdelijk de financiële vergoedingen op van gevangen Palestijnse terroristen

    Groot-Brittannië schort tijdelijk de financiële vergoedingen op van gevangen Palestijnse terroristen

    prisoner
    Gaza, 14 augustus 2013. Een eerste groep van 26 Palestijnse terroristen en massamoordenaars passeert de grenspost van Erez tussen Israël en Gaza waar ze feestelijk verwelkomd worden door een massa jubelende Palestijnen. De vrijlating door Israël was een pre-conditie om de PA weer aan de onderhandelingstafel te krijgen. Die onderhandelingen bleken andermaal een maat voor niks. Echter deze Palestijnen waren toch maar mooi teruggekeerd naar hun natuurlijke habitat van haat, geweld en terreur jegens Joden en Israël, “dankzij” de VS en het Westen [beeldbron: Ali Jadallah/APA]
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    08-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe rijker en hoe hoger opgeleid, hoe erger de terrorist

    Hoe rijker en hoe hoger opgeleid, hoe erger de terrorist


    © Aangeboden door Newsmonkey

    De “strijders” die Islamitische Staat de jongste jaren in het buitenland rekruteerde, komen bijna nooit uit kansarme middens. Ze zijn over het algemeen beter af dan andere moslims, zijn langer naar school geweest en komen uit rijkere families. En dan is er dit: hoe beter ze het hebben, hoe groter de kans dat ze zich opgeven om zelfmoordaanslagen uit te voeren.

    Het staat allemaal in een studie van de Wereldbank. De conclusie daarvan is: “Recruits to Islamic militant groups are likely to be well educated and relatively wealthy, with those aspiring to be suicide bombers among the best off.”
    Meer lezen op:
    msn.com.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 hoge Duitse rechters: Merkel breekt grondwet met massa immigratie

    16 hoge Duitse rechters: Merkel breekt grondwet met massa immigratie

    In ‘De Staat in de Vluchtelingencrisis’ wordt gesteld dat de bondskanselier een ‘staatsgreep’ heeft gepleegd en zichzelf tot ‘alleenheerser’ heeft gemaakt – ‘De regering mag niet de identiteit van het volk, waar zij haar identiteit aan te danken heeft, structureel veranderen’ – SPD wil na verkiezingen volgend jaar ultralinkse rood-rood-groene coalitie vormen

     
    Bondskanselier Merkel kan met haar eenzijdige besluiten met recht een nieuwe Reichskanzler worden genoemd, net als haar illustere voorganger Adolf Hitler, die op vergelijkbare wijze stap voor stap de macht van het volk buiten werking stelde.

    De almaar aanzwellende kritiek op haar ‘Wir Schaffen Das’ welkomsbeleid wimpelt Angela Merkel tot nu toe af als onbetekenend. Analisten vragen zich af of ze dat blijft doen nu 16 van Duitslands hoogste gerenommeerde rechters in het boek ‘De Staat in de Vluchtelingencrisis’ stellen dat de bondskanselier met haar immigratiebeleid op werkelijk alle punten de Duitse grondwet breekt. ‘Angela Merkel heeft het geldende recht feitelijk buiten werking gesteld,’ staat reeds in het voorwoord. ‘Het volk is de stille getuige van de afbraak van zijn collectieve identiteit,’ en de ‘door de staat gefinancierde media praten enkel de officiële koers na.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strop van honderd miljoen voor kabinet door export uitkeringen Marokko

    Strop van honderd miljoen voor kabinet door export uitkeringen Marokko

    Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken arriveert op het Binnenhof voor de wekelijkse ministerraad
    Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken arriveert op het Binnenhof voor de wekelijkse ministerraad © ANP
    De pogingen van het kabinet om de export van uitkeringen naar Marokko te beperken, lopen vast in een juridisch moeras. Nadat rechters eerder de verlaging van lopende uitkeringen hadden verboden, heeft de rechtbank in Amsterdam nu bepaald dat ook nieuwe uitkeringen op niveau moeten blijven. Dat brengt minister Asscher van Sociale Zaken in een lastig parket. Het levert hem een tegenvaller van een slordige honderd miljoen euro op.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    07-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overwegingen n.a.v. “Een specialist van de inlichtingendienst waarschuwt dat duizenden ‘islamitische soldaten’ klaar staan om Europa ‘aan te vallen’

    Overwegingen n.a.v. “Een specialist van de inlichtingendienst waarschuwt dat duizenden ‘islamitische soldaten’ klaar staan om Europa ‘aan te vallen’

    screenshot_10
    (Door: “Henk V.”)

    De inhoud van dit artikel zou overal in het Westen centraal moeten staan in de politiek, omdat het voortbestaan van onze samenleving – en alles wat daarbij hoort – ernstig wordt bedreigd!  Nog nooit was dit gevaar zo acuut en nog nooit was de bedreiging zo groot. Op de een of andere manier lijkt de politieke elite te denken: wij hebben de dreiging van het nazisme overleefd en aan het communisme hebben wij succesvol het hoofd geboden. Wij kunnen de hele wereld aan en daarom kunnen wij ons tegenover elk gevaar met een positieve levensvisie te weer stellen. Weerbaar zijn we, want onze westerse manier van leven is sterk. Onze cultuur is het ideaal van iedereen op aarde. Iedereen wil onze vrijheid, onze cultuur bezitten, dus iedereen die zich bij ons voegt, zal uiteindelijk worden zoals wij. Daarom kunnen wij ons veroorloven relaxed te leven, ook als er af en toe gevaar dreigt. (Het  ongefundeerde ‘’WIR SCHAFFEN DAS!’’ gevoel….)
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’

    Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’

    Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd

     
    Moslims mogen niet langer ‘gediscrimineerd’ worden door hun aanslagen en misdaden met de islam in verband te brengen – ook al doen ze dit zelf in 99 van de 100 gevallen altijd wèl.

    De Britse pers bericht dat de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI) de kersverse regering van premier May heeft opgedragen om terroristen niet langer moslims en ‘islamitisch’ te noemen, ondanks het feit dat die moslimterroristen zelf wel altijd verwijzen naar de bevelen van Allah, zijn profeet en de Koran, en 99% van de plegers van aanslagen moslims zijn die dit juist vanwege hun geloof doen. Ongetwijfeld zullen alle andere EU-lidstaten dezelfde richtlijnen uit Brussel hebben ontvangen, waardoor eens te meer wordt aangetoond dat de islam de enige speciaal beschermde religie in Europa is, en de zo vaak geroemde persvrijheid niet meer bestaat.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers groepsverkrachten invalide Zweedse vrouw – zijn vrijgelaten omdat ze zich niet durfde te verzette

    Asielzoekers groepsverkrachten invalide Zweedse vrouw – zijn vrijgelaten omdat ze zich niet durfde te verzette

    De groepsverkrachting van een rolstoelgebonden vrouw op Gotland heeft grote woede gewekt. (rommel: Gotland is een Zweeds eiland in de Oostzee met ongeveer 57.000 inwoners). Toen de zes gearresteerde asielzoekers gisteren werden vrijgelaten was de woede nog groter en de reacties heftig.

    – Het is verschrikkelijk dat ze zijn vrijgelaten omdat de invalide vrouw zich niet durfde te verzetten. We konden niet geloven dat het waar was, ongelooflijk dat dit in Zweden kan gebeuren. Velen huilen, ik huil de hele tijd.
    Meer lezen op:
    fenixx.org




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!