Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    myvideogamecollection
    blog.seniorennet.be/myvideo
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    03-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anoniem solliciteren bij Gemeente 070

    Anoniem solliciteren bij Gemeente 070

    topicanonymocro.png Zentgraaff |
    Wordt dat even schrikken voor de mensen bij de gemeente Den Haag. Denken ze dat ze een leuke ambtenaar aannemen, blijken ze ineens een MARREKAAN voor hun snufferd te hebben. Ja, want de gemeente Den Haag gaat aan diversitypiñata's doen, qua HR-beleid. Voortaan mag je je CV zonder naam insturen. Natuurlijk heilloze symboolpolitiek, want als de werkvloer er toch al racisme en wantrouwen jegens Naffers en Bezems heerst (voor wie de maatregel primair bedoeld is), dan is het eerste hobbeltje wegnemen natuurlijk precies dat: een eerste hobbeltje, maar niet het structurele probleem aanpakken.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekladden standbeelden in Hoorn getuigt van historisch onbenul

    Bekladden standbeelden in Hoorn getuigt van historisch onbenul


    Simon Rozendaal Nov 2016

    Vorige week zijn in Hoorn standbeelden beklad door actiegroep De Grauwe Eeuw. Volgens de verder anonieme miezemuizers waren Jan Pieterszoon Coen en Willem IJsbrantszoon Bontekoe (met zijn scheepsjongens) massamoordenaars en wordt de rijkdom uit de Gouden Eeuw geschraagd door het leed van hen die nu Indonesiërs heten.
    Deze kul mag niet onweersproken blijven. Mocht er al een causaal verband zijn tussen de Gouden Eeuw en kolonialisme, dan is dat omgekeerd. In 1560 had alleen Holland al 1.800 zeeschepen, meer dan welk Europees land ook. De rijkdom uit de tweede helft van de zestiende eeuw had deels te maken met de komst van kapitaalkrachtige protestanten uit Antwerpen, maar bovenal met de Oostzee-handel.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    02-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatimam heeft hier vrij spel

    Haatimam heeft hier vrij spel

    De door België uitgewezen haatimam El Alami Amaouch blijkt al zeker een jaar actief te zijn in Nederland. Hij predikt in Veenendaal.


    Dat vertellen bronnen aan deze krant. De gevreesde haatimam, die in België zijn volgelingen aanzette naar Syrië af te reizen, blijkt al ruim een jaar rustig zijn gang te gaan in Nederland. De politie is getipt, maar er is niet ingegrepen. In België baarde Amaouch onder meer opzien door Allah te smeken een seculiere Marokkaanse dichter de tong af te snijden.

    Toezicht
    Opmerkelijk genoeg kondigde het ministerie van Veiligheid en Justitie afgelopen zaterdag nog aan dat de Nederlands-Marokkaanse imam 'scherp in de gaten zal worden gehouden als hij naar Nederland komt'. Maar daarbij is niet vermeld dat hij al maanden in Veenendaal wordt gesignaleerd.
    Meer lezen op:
    ad.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo worden we monddood gemaakt

    Zo worden we monddood gemaakt

    23-april-008
    Door Joost Niemöller

    We gebruiken woorden om ons uit te drukken. Iemand die uit het buitenland komt, noemden we een buitenlander. Maar dat mag allang niet meer. We moesten hem ‘allochtoon’ noemen. Dat mag nu ook niet meer. Er worden steeds weer nieuwe woorden opgelegd, zodat het steeds moeilijker wordt om ons uit te drukken. En daarmee worden we monddood gemaakt.

    Want denk eens na: Met het woord ‘buitenlander’ drukten we niet alleen formeel uit dat iemand uit het buitenland kwam. Een Duitser of een Belg die in Nederland ging wonen, noemden we alleen maar ‘buitenlander’ zolang die geen of slecht Nederlands sprak. Iemand uit Duitsland die met een Duits accent Nederlands spreekt, noemen we alleen nog gekscherend ‘Duitser’, maar geen ‘buitenlander.’
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitte Herremans’ desinformatiecampagne omtrent Israël steekt andermaal een tandje bij

    Brigitte Herremans’ desinformatiecampagne omtrent Israël steekt andermaal een tandje bij

    media-lies

    De gekende Belgische Israëlbasher Brigitte Herremans is sinds 2002 medewerker Midden-Oosten bij de christelijke organisaties Broederlijk Delen en Pax Christi Vlaanderen. Lees hier op NGO Monitor het bedenkelijke dossier omtrent Broederlijk Delen en de activiteiten van Herremans.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    01-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump schreef gebed voor Westelijke Muur

    Trump schreef gebed voor Westelijke Muur   

    dinsdag 1 november 2016   Redactie Israel Today

                                                     
    De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump heeft een gebed geschreven, waarin hij ​​God vraagt om Amerika te zegenen. Medewerkers brachten het naar de Westelijke Muur van het Tempelplein in Jeruzalem.
    De medewerkers van Trump, die het gebed naar de Israëlische hoofdstad brachten, vertelden aan dagblad Yediot Achronot, dat de Republikeinse kandidaat het schreef na een recent gesprek met zijn dochter Ivanka, die zich tot het Jodendom heeft bekeerd.
    Meer lezen op:
    israeltoday.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assistent Hillary Clinton heeft familie met radicaal-islamitische sympathieën

    Assistent Hillary Clinton heeft familie met radicaal-islamitische sympathieën

    VS, oktober 2016

    Hillary Clinton & Huma Abedin
    De familie van Huma Abedin, assistent van Hillary Clinton heeft waarschijnlijk radicaal-islamitische sympathieën. Abedin is ook zelf moslim. Hoewel Abedin werd geboren in de VS groeide ze op in Saudi-Arabië. Bij de Clinton Foundation regelde Abedin een afspraak van Hillary Clinton met de Bahreinse kroonprins Salman, donateur van 32 miljoen dollar aan de Clinton Foundation. In een van haar mailtjes noemt Abedin Salman ‘een goede vriend van ons’. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek Hillary heropend na stapel ontslagbrieven woedende FBI agenten

    Onderzoek Hillary heropend na stapel ontslagbrieven woedende FBI agenten

    Gehackte emails: Bewijs dat Obama loog en wel degelijk wist van Hillary’s privéserver

     
    Huma Abedin, Anthony Weiner en Hillary Clinton.

    Enkele dagen geleden bespraken we de mogelijke redenen waarom FBI directeur James Comey plotseling terugkwam op zijn overduidelijk politiek gemotiveerde besluit om het onderzoek naar Hillary Clintons emailschandaal te stoppen. Eén van de scenario’s was dat hij in zijn organisatie op massale weerstand stuitte toen hij de mening van het 100 agenten tellende team, dat unaniem vond dat Hillary moest worden vervolgd en dat haar security clearance moest worden ingetrokken, naast zich neer legde. Inmiddels blijkt dat Comey een grote stapel ontslagbrieven van woedende medewerkers op zijn bureau heeft gekregen, en dat sommige van zijn beste vrienden hem zelfs niet meer groeten. De sfeer in de FBI was dermate verziekt, dat Comey het onderzoek naar Hillary alsnog heropende – met mogelijk grote gevolgen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    31-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama versterkt stilletjes Irans militaire macht

    Obama versterkt stilletjes Irans militaire macht

    door Majid Rafizadeh  •  26 Oktober 2016


    De sancties-verlichting geeft niet alleen wereldwijd legitimiteit aan de Revolutionaire Garde, maar bemoedigt en versterkt de Iraanse militaire elite-eenheden om legaal zaken te doen en geld over te maken.
    Veel Iraanse bedrijven zijn eigendom van hoge figuren in het IRGC en de Iraanse rechterlijke macht, die betrokken is geweest bij de misdaden tegen de menselijkheid, en de schending van de internationale wetten, de overtredingen van VN-resoluties, het witwassen van geld en de schendingen van de rechten van de mens op monsterlijke manier. Maar nu, door deze nieuwe sancties-verlichting kunnen buitenlandse bedrijven zaken met hen doen zonder gevolgen.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stille verovering van Europa door de islam

    De stille verovering van Europa door de islam

    screenshot_81
    (Door: “Balkanske priče”)

    Omdat religies overal ter wereld voorkomen, moet de islam behalve het Westen de hele wereld overheersen, wat volledige controle inhoudt over alle aspecten van de maatschappij door de sharia; zonder onderscheid tussen moskee en staat, tussen godsdienst en burgerlijke vrijheden. En als er delen van de aarde zijn waar men niet volgens de islamitische wet leeft, dan heeft de moslim de plicht te helpen deze gebieden onder islamitische controle te krijgen. De uitbreiding van de islam vond bijna uitsluitend door oorlogen, moord, terreur en migratie plaats. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd…
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    30-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het fascistische gevaar

    Het fascistische gevaar

    fascistisch gevaar 2

    Toon Kasdorp verdiepte zich in wat door een PvdA-senator als het fascistisch gevaar van de PVV wordt omschreven. Zijn conclusies zin niet mals.

    Ik weet niet of U Frans Leijnse kent. Hij is voorzitter van een HBO bestuur geweest en geeft nu les aan de ‘Open Universiteit’, een instelling voor volwassenenonderwijs. Hij is daarnaast parttime lector aan de Hogeschool van Utrecht. Hij is van opleiding socioloog en legde als lid van het eerste Innovatieplatform de basis voor het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie of NCSI[1]. Leijnse zat voor de PvdA in de Eerste Kamer. Hij heeft het werk van de Amerikaanse historicus Paxton[2] gelezen en haalt daar de volgende eigenschappen uit van fascisten die hij allemaal op Geert Wilders van toepassing verklaart. Ik vat het voor U samen
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeente betaalt salaris aan criminelen om ze te stoppen misdaden te plegen

    Gemeente betaalt salaris aan criminelen om ze te stoppen misdaden te plegen

    oktober 29, 2016

    swedish-idiots

    Zweden – De gemeente Norrköping betaalt SEK 100.000 (€ 10.500) salaris aan criminelen in de beruchte autochtone buitenwijk Navestad in Norrköping om hen te stoppen met het plegen van misdaden, schrijft het plaatselijke dagblad Norrköping Tidning Het geld wordt uitgekeerd in het kader van het project ‘Stepping Stone’, die in het bijzonder de doelstelling heeft om aanvallen tegen de politie en ambulancepersoneel te verminderen. Een totaal van acht criminelen krijgen [...]
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    29-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verraders bekennen kleur

    De verraders bekennen kleur

    halal-slachten
    Onlangs werd een wetsvoorstel om het (dagelijkse!) onverdoofde slachten van dieren te verbieden, weggestemd. Een historische kans gemist om die al jarenlang bewust in stand gehouden lijdensweg van miljoenen koeien, geiten en schapen te beëindigen. Het voorstel werd ingediend door de moedige Hermes Sanctorum, die een tijdje geleden Groen verliet wegens – onder meer – onvrede over de hoogst dubbelzinnige houding van die partij inzake halal-slachtingen. Zelf heb ik Groen, dat in tempore non suspecto ooit ook mijn partij was, jaren geleden de rug toegekeerd, toen bleek dat ze de zorg voor de natuur hadden ingeruild voor het verdedigen en verspreiden van de islam. Wat de voorbije dagen in de pers alweer zoveel mogelijk werd weggemoffeld, is dat ook Vlaams Belang een gelijkaardig wetsvoorstel had ingediend. Maar dat werd ‘om technische redenen’ niet aanvaard…
    Meer lezen op:
    kvermeiren.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederzetting in Europa uitsluitend bestemd voor moslims

    Nederzetting in Europa uitsluitend bestemd voor moslims

    screenshot_25
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Midden in het hart van Europa bevindt zich nu de eerste nederzetting, waarin alleen Arabieren – spreek moslims – mogen wonen. De derde en vierde vrouwen van rijke sjeiks laten zich daar door autochtonen bedienen, die alleen met een speciaal pasje de puur Arabische Gated Community mogen betreden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RTL geen Zwarte Piet: follow the money

    RTL geen Zwarte Piet: follow the money

    Nederland, oktober 2016

    RTL
    RTL Nederland is onderdeel van RTL Group, het grootste mediaconcern van Europa en gevestigd in Luxemburg. RTL Group op zijn beurt is weer een belangrijke cash cow van Bertelsmann AG, een groot Duits mediaconglomeraat, ook bijvoorbeeld bekend van Bertelsmann On Line (oftewel: Bol.com).
    In 2014 zei Judith Hartmann, de toenmalig CEO van Bertelsmann: ‘Bertelsmann haalt 80% van zijn omzet uit Europa. Het is cruciaal dat we kunnen vertrouwen op een sterk Europa’. Lees: een sterke, steeds verder geïntegreerde EU. Ondanks het imago van een objectief en onafhankelijk RTL Nieuws zijn er grote belangen bij pro-EU berichtgeving.
    RTL was op 3 oktober als neutrale organisatie aanwezig bij een ronde tafelgesprek met minister Lodewijk Asscher over Zwarte Piet.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al honderden christenen met onthoofding bedreigd door moslimmigranten

    Al honderden christenen met onthoofding bedreigd door moslimmigranten

    Duitse autoriteiten laten onofficiële Sharia rechtbanken hun gang gaan

     
    Openlijk een kruisje dragen betekent dat je je leven niet zeker bent – nu nog alleen in AZC’s, maar naarmate het aantal moslimmigranten in de miljoenen gaat lopen, straks ook daarbuiten.

    De internationale hulporganisatie Open Doors heeft dit jaar al vele honderden doodsbedreigingen geregistreerd van moslimmigranten aan het adres van christelijke vluchtelingen – vermoedelijk slechts het topje van de ijsberg. Christelijke vluchtelingen krijgen boodschappen dat ze zullen worden verkracht of onthoofd omdat ze ‘ongelovigen’ zijn. Een Iraanse christin zei ‘dat wij hier kwamen om vrij te zijn, maar nu worden we zwaar onderdrukt. Het is net als Daesh (ISIS). We voelen ons zwaar vervolgd. We leven onder constante spanning, wat ik niet meer aankan.’ Kortom: de islamitische christenvervolgingen hebben nu ook Europa bereikt, en zullen met het openhouden van de grenzen in de loop der jaren steeds erger worden.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    28-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor Erdogan zal het nooit genoeg zijn

    Voor Erdogan zal het nooit genoeg zijn

    Afbeeldingsresultaat voor ottomaanse rijk

    De afgelopen weken hield Erdogan zich niet in om steeds nadrukkelijker te verklaren dat de huidige landsgrenzen hem niet zinnen.

    Staatszenders pakken steevast uit met kaarten waarop een Groot-Turkije is te zien. Het land strekt zich dan uit tot voorbij Aleppo en Kobani in Syrië, omvat ook Noord-Irak met de steden Mosoel, Kirkuk en Erbil, een stuk van Bulgarije – en last but not least: een gebied van Griekenland tot Thessaloniki en enkele Griekse eilanden.
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De reden waarom UNESCO tegen ons is, is er een waar wij trots op moeten zijn [Alyse Lichtenfeld]

    De reden waarom UNESCO tegen ons is, is er een waar wij trots op moeten zijn [Alyse Lichtenfeld]

    un-israel

    Joden in Israël en over de hele wereld staan in rep en roer nadat de UNESCO een resolutie heeft goedgekeurd waarin de historische Joodse band met de Tempelberg en de Westelijke Muur (aka Kotel of Klaagmuur) wordt afgewezen. Natuurlijk veroorzaakt deze resolutie onrust. In feite kwam deze actie van de Verenigde Naties amper een paar dagen nadat een Arabische terrorist het vuur opende in Jeruzalem waarbij twee Joden werden gedood. Dus de vraag blijft, hoe kon de VN hebben het lef hebben om een dergelijke bewering goed te keuren?
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    27-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim zevenduizend remigranten ontvangen uitkering

    Ruim zevenduizend remigranten ontvangen uitkering


    Gepubliceerd: 07 mei 2016

    Ruim 7.300 personen hebben vorig jaar een uitkering in het buitenland ontvangen, nadat ze waren teruggekeerd naar hun land van herkomst.        

    Deze remigranten hebben in totaal 33,9 miljoen euro aan uitkeringen ontvangen. Dat bedrag was in 2010 nog 22,2 miljoen euro, blijkt uit cijfers die NU.nl bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB) heeft opgevraagd.

    De SVB keert een maandelijks bedrag uit aan personen die vanuit Nederland definitief naar hun land van herkomst zijn teruggekeerd.
    Meer lezen op:
    nu.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen maar hoofddoekjes, niemand sprak een woord Duits’; veel migranten geen enkele belangstelling voor integratieIngediend

    'Alleen maar hoofddoekjes, niemand sprak een woord Duits’; veel migranten geen enkele belangstelling voor integratie

    Duitsland, oktober 2016

     Hoofddoeken
    ‘Anna’ een 35-jarige Duitse schrijft in een ingezonden stuk in de Tageszeitung dat ze uit München gaat verhuizen, omdat veel moslimmigranten weigeren te integreren en het dagelijkse leven voor steeds meer Duitsers onmogelijk maken.

    Mannen en vrouwen gescheiden bij gemeentelijke ‘integratiebrunch’
    Bij een door de gemeente georganiseerd buurtontbijt droegen alle vrouwen een hoofddoekje en niemand sprak een woord Duits. De sociaal-pedagogische leiding zei tegen Anna ‘dat het haar waarschijnlijk zwaar zou vallen om met deze groep moslima’s te integreren’.
    Bij een volgende ‘familiebrunch’ om de integratie te bevorderen, bleken de mannen en vrouwen in gescheiden ruimtes te moeten eten. Toen Anna haar zoontje naar een gemengde speelgroep stuurde, kreeg ze te horen dat ze hem voortaan geen boterhammen met ham meer mocht meegeven.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!