Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    hopeloos
    blog.seniorennet.be/hopeloo
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    03-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA maakt nu al politiek rare sprongen – niets lijkt nog te werken

    PvdA maakt nu al politiek rare sprongen – niets lijkt nog te werken

    politiek 

    De ondergang van de PvdA is vaker en met intens genoegen voorspeld, en niet alleen hier. Maar het begint er nu op te lijken dat de incrowd van de partij zelf niet meer gelooft in een goede afloop.

    Interne democratie
    Nu de belangstelling voor de leiderschapsverkiezing van de PvdA minimaal blijkt, slaat de paniek toe bij de partij. Het zal toch niet zo zijn, dat de kiezers eindelijk onze inhoudsloosheid en hypocrisie volledig begrepen hebben en daarnaar handelen? Daarop lijkt het nu juist wel. En de signalen die deze politieke Titanic uitzendt liegen er dan ook niet om. Basisgedachte: SOJ (Save our Jobs). Wat is er de afgelopen dagen allemaal langsgekomen?
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    02-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na uitspraak Marcouch krijg ik echt medelijden met PvdA

    Na uitspraak Marcouch krijg ik echt medelijden met PvdA


    Afshin Ellian 2-12-2016

    De uitspraken van PvdA-kamerlid Ahmed Marcouch over agenten met een PVV-voorkeur brengen zijn partij in verlegenheid. Net als DENK bevordert hij het wantrouwen van autochtone Nederlanders in landgenoten met Turkse en Marokkaanse afkomst, schrijft Afshin Ellian.

    Het denken is vrij. Er waren regimes die daarmee moeite hadden. De totalitaire staten streefden ernaar om zelfs gedachten te controleren: ook het hoofd van mensen was niet gevrijwaard van controle.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan Lodewijk Asscher

    Aan Lodewijk Asscher

    Beste meneer Asscher,

    Gisteren ging het bij @z op RTL Z over het feit dat al uw plannen altijd mislukken, maar dat dat niet op u afstraalt, omdat u doorgaans vertrokken bent voor dat blijkt. Ik zei toen, ongeveer: “Nou, er is één plannetje van Asscher dat wel geslaagd is: het verdrijven van Zwarte Piet”. Daar schijnt u nogal druk mee te zijn, achter de schermen.
    Meer lezen op:
    briefje van jan.nl


    01-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer aanslagen op komst?

    Nog meer aanslagen op komst?

    In 't verzet Kerstmis STOP7
    Politiebaas Catherine De Bolle vreest een nieuwe aanslagengolf in Brussel (Newsweek)

    Zij verwacht problemen doordat ISIS ‘militanten‘ (noteer Newsweeks poco  woordkeuze) naar het land b zullen terugkeren wegens de verslechterende situatie rond Mosoel, Irak, en Raqqa, Syrië.

    “Tijdens de eerste 6 maanden van dit jaar hebben we al 163 mensen gearresteerd, die nu in de gevangenis zitten.  We hebben dus nog altijd een probleem.  Velen komen terug of zullen nog terugkomen, hun vrouwen zullen terugkomen, hun kinderen zullen terugkomen.  Hoe zullen we ermee omgaan?  Wat gaan ze doen na hun terugkomst?
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef rond Marcouch: ‘PVV’ers niets te zoeken bij politie’

    Ophef rond Marcouch: ‘PVV’ers niets te zoeken bij politie’

    PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch baart opzien door uitspraken over de achtergrond van politieagenten. Nederlanders die de PVV van Geert Wilders aanhangen, zouden ‘niets te zoeken’ hebben bij de politie.

    Marcouch, zelf een oud-agent, zat aan tafel bij Pauw om te praten over nieuwe maatregelen die politieagenten moeten beschermen tegen treitervloggers, door het te verbieden om agenten herkenbaar in beeld te brengen. Maar even later ging het gesprek over de handelswijze en achtergrond van politieagenten.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    29-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen: Kindermishandeling in Jihadi-stijl

    Palestijnen: Kindermishandeling in Jihadi-stijl
    Waar zijn nu de "Mensenrechten" groepen?

    door Khaled Abu Toameh  •  26 November 2016

    • Kinderen in deze wereld dromen niet over hoe ze artsen, piloten of technici kunnen worden. Een hele generatie van Palestijnen, met name die in de Gazastrook, is ingesteld op de verheerlijking van zelfmoordaanslagen, en van iemand die een Jood doodt.

    De Islamitische Jihad-beweging in Gaza heeft onlangs een rally gehouden waarin kinderen in militaire camouflage outfits verschenen, sommigen met echte en met valse automatische geweren. Men trots werd aangekondigd dat een meisje, de één maand oude baby genaamd Sham Al-Zaq, de jongste Palestijnse was die de rally bijwoonde.

    Kinderen zijn een integraal onderdeel van de "militaire" optochten die worden gehouden in de Gazastrook door de verschillende Palestijnse groepen. Maar deze vorm van misbruik van kinderen lijkt mensenrechtenorganisaties of het Verenigde Naties Children's Fund (UNICEF) niet te storen, hoewel hun aangegeven doel is om te "werken voor een wereld waarin ieder kind een eerlijke kans krijgt in het leven en het recht heeft om te overleven, om te bloeien en zijn potentieel te vervullen - ten gunste van een betere wereld." Het lijkt erop dat UNICEF niet van mening is dat haar mandaat zich ook uitstrekt tot de Palestijnse kinderen, die worden uitgebuit voor de belangen van islamistische groeperingen.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichamelijk gehandicapten verdreven uit gebouwen om plaats te maken voor asielzoekers

    Lichamelijk gehandicapten verdreven uit gebouwen om plaats te maken voor asielzoekers

    november 28, 2016 // 3 Comments

    Zweden – Zestien verschillende gehandicaptenverenigingen in Piteå worden gedwongen uit hun gebouwen te verhuizen. De panden worden in plaats daar van gebruikt als woningen voor asielzoekers.

    Elisabeth Eliasson toont ons één van de twee panden waar verschillende gehandicaptenverenigingen zijn verzameld onder de naam Samarbetsorgan HSO. In totaal heeft HSO bijna 3000 leden in Piteå. HSO heeft deze panden op Strömgården al 22 jaar gehuurd. Maar nu deze worden omgezet in huisvesting voor asielzoekers moeten ze verhuizen naar een leegstaande school in Djupviken, een paar kilometer van de huidige omgeving.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    27-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We raken de controle over de straat kwijt” – Merkel-Duitsland glijdt af naar wetteloosheid

    We raken de controle over de straat kwijt” – Merkel-Duitsland glijdt af naar wetteloosheid

    screenshot_27
    (Door: Siobhan McFadyen – Vertaling: E.J. Bron)

    Gedurende de eerste maanden van 2016 pleegden migranten in Duitsland 142.500 delicten, zoals werd vastgesteld door de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst. Het land werd overspoeld door een golf van vreselijke geweldmisdaden met verkrachtingen, seksuele en lichamelijke overvallen, steekpartijen, inbraken, overvallen, diefstal en drugshandel. Daarbij komt dat duizenden mensen zijn ondergedoken, nadat ze op uitnodiging van de staatscheffin het land binnenkwamen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na verijdelde aanslag op synagoge: ‘Nederland inmiddels zeer onveilig voor Joden’

    Na verijdelde aanslag op synagoge: ‘Nederland inmiddels zeer onveilig voor Joden’

    AIVD: Al duizenden Nederlandse moslimjongeren zijn jihad sympathisanten - Volkskrant plaatst opiniestukje: ‘Willen jullie meer of minder Joden?’  - Wordt de islam dankzij D66, GL en de PvdA in de toekomst de staatsgodsdienst van Nederland?

     
    Antisemitisme kan vrijwel ongehinderd oprukken omdat de politiek nog altijd weigert de islam als bron te erkennen. Dit doet sterk denken aan dezelfde soort naïviteit van de politiek in de jaren ’30, toen het gevaar van de opkomst van de Nazi’s jarenlang werd gebagatelliseerd – totdat het te laat was.

    De Telegraaf berichtte deze week dat de criminele inlichtingendienst een ‘James Bond-achtig’ plan voor aanslagen op een Amsterdamse synagoge en een geldinstelling heeft ontdekt (1). De daders zijn voornamelijk Marokkanen, waarvan zeker een is verbonden aan de extremistische Arrayan moskee. Gisteren hield de Tweede Kamer een debat over het Nederlandse antiterreurbeleid, dat volgens een meerderheid van de partijen schromelijk tekort schiet (4). Awi Cohen, lid van de Nederlandse tak van de Israëlische Likud partij, weet wel waarom: ‘(Islamistische terreur) wordt vanwege de grote invloed van links en extreemlinks in Nederland niet series genomen. Ze willen de problemen die immigratie en multiculturalisme veroorzaken, niet erkennen.’ Degenen die hier wel op wijzen worden als ‘islamofoben’ weggezet.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    26-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuk! Bij DWDD worden ze steeds banger!

    Leuk! Bij DWDD worden ze steeds banger!

    266px-vara_logoDoor Joost Niemoller

    Er is iets heel raars aan de hand. Matthijs van Nieuwkerk blijft zich uitzending na uitzending maar afvragen; doen wij het wel goed? Bereiken wij de gewone man wel? Wij, als publieke omroep bedoelt hij dan.

    En om die vraag te beantwoorden nodigt hij telkens iemand uit de eigen kring uit. En die zegt dan; “Er is niks aan de hand hoor, Matthijs, je hoeft je nergens druk over te maken.” En telkens weer zie je dat Matthijs er toch niet gerust op is.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    25-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons vir jou

    Ons vir jou

    430714_359394907404917_553441154_n

    Blanke studenten schminken zich zwart uit protest tegen het kleine aantal blanken dat toegelaten wordt tot Diergeneeskunde aan University of Pretoria. Foto: AfriForum Jeug.

    “Een [Afrikaner]studente werd toegelaten tot een medische studie in aan de University of Stellenbosch. Een paar weken later nam een medewerkster van de universiteit contact met haar op en vroeg naar haar ras. Nadat zij aangaf blank te zijn, kreeg ze van de medewerker te horen dat de universiteit een fout had gemaakt en ze dachten dat ze donker was. Tot hun spijt was het voor de student niet meer mogelijk om de medische studie te volgen.”
    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV-stemmende ambtenaren: het grote taboe

    PVV-stemmende ambtenaren: het grote taboe

    twee_vrouwelijke_ambtenaren_die_assistentie_verlenen3

    Het instituut dat onterecht volledig buiten schot is gebleven in de recente media-ophef over eenzijdigheid en gekleurdheid is de ambtenarij. Als de Trias Politica de weg kwijt is – net als de media, de Vijfde Macht – dan ligt het erg voor de hand dat er ook iets loos is in de Vierde Macht. Met deze aanname heb ik een tweet gestuurd om in contact te komen met (rijks-)ambtenaren die PVV stemmen om te leren van hun visie op de vierde macht. Het resultaat is schokkend.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws

    Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws

    EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling

     
    En zo holt het Europese schijnparlement op ‘democratische’ wijze de toch al onder grote druk staande democratie nog verder uit.

    Stap voor stap schaft de Europese Unie de persvrijheid, één van de vier traditionele pijlers van de democratie, af. Gisteren stemde het Europese Parlement in met het censureren van (nieuws)sites die ‘Russische propaganda’ zouden verspreiden. Het is nu nog maar een kleine stap om alle sites die tegen de heersende politiek-correcte standpunten (pro-immigratie, pro-islam, pro-Europese Superstaat, anti-Rusland, anti-populisme) ingaan, te blokkeren. De Belgische eurofederalist Guy Verhofstadt wil dat er nu al actie wordt ondernomen tegen de nieuwe Europese tak van het conservatieve Amerikaanse Breitbart, dat een grote rol heeft gespeeld bij de overwinning van Donald Trump (3). Ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel wil de brengers van wat zij ‘fake nieuws’ noemt gaan regulieren. Kortom: de DDR is terug, en heeft in ieder geval wat de persvrijheid betreft alsnog de Koude Oorlog gewonnen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.No-go wijken? Postbodes gaan delen van Berlijn niet meer in

    No-go wijken? Postbodes gaan delen van Berlijn niet meer in

    Pakketdienst DHL heeft een opvallende maatregel genomen in Berlijn: bezorgers met waardevolle spullen mogen de wijk Wedding niet meer in, na een reeks overvallen. Duitse media schrijven over no-go areas die zijn overgenomen door criminelen.

    Mensen in bepaalde delen van Berlijn die een pakket bestellen, moeten die voortaan bij een postkantoor komen ophalen, kondigde DHL woensdag aan. Dat er niet meer wordt bezorgd op sommige adressen is het gevolg van een reeks gewelddadige overvallen op bezorgers en gevallen van identiteitsfraude, weet de regionale krant Berliner Kurier.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    24-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knettergek! Commando die zijn dochter beschermde tegen Marokkaanse reljeugd mogelijk de gevangenis in!

    Knettergek! Commando die zijn dochter beschermde tegen Marokkaanse reljeugd mogelijk de gevangenis in!

    Screenshot video: de Marokkaanse jeugd in kwestie mag dankbaar zijn dat ze niet in Marokko leven. Dit is een foto van de Marokkaanse autoriteiten in actie.

    Foto: Screenshot video: de Marokkaanse jeugd in kwestie mag dankbaar zijn dat ze niet in Marokko leven. Dit is een foto van de Marokkaanse autoriteiten in actie.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Er is een veenbrand en die woedt van jewelste'

    'Er is een veenbrand en die woedt van jewelste'

    Theo Hiddema, de meest uitgesproken advocaat van Nederland, over de Islam, politieke correctheid en hoe hij zich zorgen maakt over de toekomst: 'in mijn strafrechtpraktijk merk ik dat het helemaal niet goed komt. Sterker nog, het wordt steeds erger​.'

    'Als je jezelf aanzet om een kritische beschouwing te wagen over de manier waarop het er over vijftig jaar aan toe is, en ik wist dat ik nog vijftig jaar te leven had, dan zou je bijna in opstand moeten komen, om te voorkomen dat – wat ik denk dat zich dan heeft voltrokken – te voorkomen.'

    Hoe ziet die veenbrand, zoals u het noemt, eruit?

    'Dat is de Islam en dat vind ik doodeng. Als overal waar de Islam opduikt en zich manifesteert, als dat een gemeenschap van mensen zou creëren waarin iedereen zich in zijn eigen setting, rustig, bedaard en intens genietend van het geloof dat hij beleeft, zich op zijn eigen leven zou kunnen richten zonder de directe omgeving ermee te affronteren, dán was er niks aan de hand geweest. 
    Meer lezen op:
    esquire.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Libanon bouwt Veiligheidsmuur nabij Palestijns vluchtelingenkamp om terreur in te dammen

    Libanon bouwt Veiligheidsmuur nabij Palestijns vluchtelingenkamp om terreur in te dammen

    libanon-muur

    Een nieuwe Veiligheidsmuur onder constructie. Nee, niét in Israël maar in Libanon om de locale Palestijnse islamistische terreur in te dammen [beeldbron: E.J. Bron]

    Terwijl de halve wereldbol zich blauw ergert aan de Veiligheidsmuur die Israël sinds begin jaren 2000 bouwt om Palestijnse terroristen en zelfmoordbommenleggers buiten te houden, lijkt ook Libanon thans het nut in te zien van een dergelijke radicale anti-terreurconstructie.Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walgelijk! Linkse website zet GeenStijl en DDS weg als racistische neo-nazi’s

    Walgelijk! Linkse website zet GeenStijl en DDS weg als racistische neo-nazi’s

    Screenshot Dumpert: Sylvana Simons maakt heel wat los in het land. Vaak wordt ze terecht bekritiseerd, maar soms gaan mensen ook écht te ver. Dat kan en mag niet gebeuren.

    Foto: Screenshot Dumpert: Sylvana Simons maakt heel wat los in het land. Vaak wordt ze terecht bekritiseerd, maar soms gaan mensen ook écht te ver. Dat kan en mag niet gebeuren.


    23-11-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders in vurig betoog: ‘Spreek ons vrij’

    Wilders in vurig betoog: ‘Spreek ons vrij’

    Tom Reijner 23-11-2016


    Na een verklaring van zijn advocaat Geert-Jan Knoops is het de beurt aan de beklaagde zelf. Geert Wilders houdt in de streng beveiligde rechtszaal op Schiphol een emotioneel slotbetoog.

    ‘Mensen die me willen stoppen, zullen mij eerst moeten vermoorden,’ zegt de PVV-voorman. ‘Ik weet heel goed wat onvrijheid is,’ zegt hij.

    Wilders noemt zijn beschermde leven ‘een hel’

    ‘Ik leef samen met mijn vrouw in kazernes. Vanochtend werd ik nog wakker in een safehouse.’ Wilders noemt zijn hevig beschermde leven ‘een hel’, maar zegt er tegelijkertijd ook blij mee te zijn. De beveiliging geeft hem de vrijheid ergens naartoe te gaan. Zijn vrijheid van meningsuiting is feitelijk de enige vrijheid die hij nog heeft.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Sylvana jankmodel

    Het Sylvana jankmodel

    Door Joost Niemoller

    Moslims zijn in onze wereld altijd gekwetst. Negers doen ook vaak gekwetst. (Gelukkig niet allemaal.) Er zijn trouwens ook veel Nederlanders die graag gekwetst doen. Oeps, zei ik nu ‘Nederlanders’? Dat is natuurlijk weer heel kwetsend voor al die ‘gekleurde Nederlanders met een andere achtergrond’ (zeg geen ‘allochtonen’ want dat is kwetsend) die nu het gevoel krijgen dat ze ‘eigenlijk niet echt mogen meedoen om wat ze zijn.’
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!