Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    flupke
    blog.seniorennet.be/flupke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    08-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg met dat verschrikkelijke Comité 4 en 5 mei!

    Weg met dat verschrikkelijke Comité 4 en 5 mei!

    De politiek-correcte wegpoetsers van onze oorlogsgeschiedenis
    Vrijheidsspeldjes 4 en 5 mei Comité

    Titelfoto: Vrijheidsspeldjes – Screenshot door redactie OpinieZ van website 4 en 5 mei Comité

    Het is gelukkig weer voorbij. De gruwel van 4 en 5 mei. En de weerzinwekkende aanloop ernaar toe. Dwaze, duistere dagen waarop ieder jaar opnieuw moet worden vastgesteld welke slachtoffers we dienen te herdenken en welke bevrijding te vieren.

    Nadat in 1987 de invulling en organisatie in handen kwam van het Nationaal Comité 4 en 5 mei zijn deze dagen veranderd in de meest gepolitiseerde van het jaar. Ik ken Nederlanders die hun land tijdens de meidagen liever ontvluchten.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE TELOORGANG VAN DE FORTUYNPRIJS

    DE TELOORGANG VAN DE FORTUYNPRIJS

    Column Ebru Umar: De teloorgang van de Fortuynprijs
    Column Ebru Umar: Dat zo iemand als 'Eus' een podium krijgt kan alleen in deugend Nederland

    Zoals Saskia Noort geen literair auteur is, is Özcan Akyol geen columnist. Ze hebben allebei wel een briljante marketingmachine achter zich waardoor ze omarmd worden door iedereen en z’n moeder. Trash verwarren met talent: je zou om minder van een brug springen. But then again: Good for them.

    Toch vraag je je af wat in Joost Eerdmans en Co gevaren is. Sinds hij Ehsan Jami op de Leefbaar Rotterdam-lijst zette (85 voorkeurstemmen oid), is afkomst opeens een verdienste en wordt er niet meer gekeken naar talent, vaardigheden of toegevoegde waarde. In dat licht bezien is het verklaarbaar dat dit jaar de crimineel gone mediapersonality uit Deventer genomineerd is voor de Pim Fortuynprijs.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    07-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walgelijk! Verzorger “bekeert” 87-jarige Joodse patiënt tot de islam in Amsterdamse moskee

    Walgelijk! Verzorger “bekeert” 87-jarige Joodse patiënt tot de islam in Amsterdamse moskee

     

    patientblauwemoskee

    Foto: De 87-jarige Joodse patiënt die zich tot de islam "bekeerd" heeft. Bron: Screenshot Blauwe Moskee / Facebook.

    Een uiterst kwestieus verhaal, dit. Een 87-jarige Joodse man die ze niet allemaal meer op een rijtje heeft zou zich afgelopen week hebben bekeerd tot de islam. De man die hem tot het geloof zou hebben gebracht, is zijn eigen medische verzorger. In Saudi-Arabië? Nee, gewoon in Amsterdam.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dubieuze financiering van de nieuwe megamoskee in Kortrijk

    De dubieuze financiering van de nieuwe megamoskee in Kortrijk


    06-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steekpartij in Den Haag, falende overheid en falende media veroorzaken verwarring en … erger

    Steekpartij in Den Haag, falende overheid en falende media veroorzaken verwarring en … erger

            

    Gisteren plaatsten wij een artikel over de rol en  taak van de media als het gaat om de burger voor – en in te lichten over wat er in Nederland gebeurt. Dat de MSM in het land sterk worden beïnvloed door de overheid, zich gewillig, zoals ook het merendeel van de burgerij laten verleiden tot gauw weer vergeten van zaken die ons allen aangaan, ook dat is niet nieuw.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld tegen nonnen in Bethlehem in ‘Palestina’, de media zwijgen

    Geweld tegen nonnen in Bethlehem in ‘Palestina’, de media zwijgen

    Elke Israëlische kleinigheid tegen christenen, echt of verondersteld, haalt internationaal de krantenkoppen. Het is natuurlijk iets anders, wanneer zoiets in de Palestijnse gebieden gebeurt, zoals nu speelt in een klooster in Bethlehem.

    Denk bijvoorbeeld aan de incidenten met antichristelijke graffiti, die in Jeruzalem door een handvol radicaal-Joodse jongeren op kerken werden gespoten. Hoe verontrustend die incidenten ook waren, er werd geen echte schade aangericht, en zowel de autoriteiten als de plaatselijke Joodse gemeenschap stonden snel achter de beschadigde kerken.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe onze Duitse kinderen worden getreiterd door islamitische medeleerlingen: en niemand komt voor ze op

    Hoe onze Duitse kinderen worden getreiterd door islamitische medeleerlingen: en niemand komt voor ze op

    Screenshot_48
    Wie in de pauze een broodje worst eet, wordt bespuugd.

    (Door: Peter Helmes – Vertaling: Theresa Geissler)

    “Vandaag was er oudergesprek op de school van mijn zoon. Zoals ik al eens vermeldde, is hij het enige kind zonder migratieachtergrond in zijn klas. In het gesprek met de onderwijzeres en de maatschappelijk werker ben ik er nu eindelijk achter gekomen waarom mijn zoon nooit de door mij in zijn broodtrommel meegegeven broodjes, appels en kleine toetjes heeft opgegeten, maar ik de hele troep ’s avonds steeds bij het afval kon gooien…”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    05-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers kunnen maar 4 gevechtsvliegtuigen inzetten, geld Defensie gaat op aan Immigratie

    Duitsers kunnen maar 4 gevechtsvliegtuigen inzetten, geld Defensie gaat op aan Immigratie

    Geen grap: Bezemstelen op pantservoertuigen, in plaats van echte kanonnen – Geweren soldaten zo slecht, dat raken van doelwit vrijwel onmogelijk is – Militairen moeten het met communicatie apparatuur uit de jaren ’50 doen

     
    Onder de vakkundige leiding van de Duitse minister van Defensie Ursula von der Leyen is de Bundeswehr het lachertje van Europa geworden. (afbeelding: (2)).

    De regering van de Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft al jaren geleden een duidelijke prioriteitenomslag gemaakt, waarbij er enorm wordt bezuinigd op ‘overbodig’ geachte zaken zoals infrastructuur en defensie, en jaarlijks inmiddels vele tientallen miljarden euro’s worden uitgegeven om enorme aantallen kansloze moslimmigranten het land binnen te halen en te onderhouden. Een van de gevolgen is dat de luchtmacht nog maar 4 inzetbare Eurofighter gevechtsvliegtuigen heeft om het Duitse luchtruim te verdedigen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan in zijn hemd – kan nergens in Europa spreken

    Erdogan in zijn hemd – kan nergens in Europa spreken

    Erdogan
    Bij de aankondiging van nieuwe vervroegde verkiezingen (op 24 juni) in Turkije kondigde de Turkse president Erdogan uitdagend aan dat hij ook in de EU campagne voeren zou, ondanks dat hem te verstaan gegeven was dat hij daarvoor niet welkom zou zijn. Grote woorden volgden.

    Natuurlijk heeft Erdogan die woorden niet ingeslikt – hij lijkt alleen vergeten te zijn dat hij ze ooit uitsprak. Vandaag meldde de Turkse pers:
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    04-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar komt dat toch vandaan, die hemeltergende drammerigheid van links?

    Waar komt dat toch vandaan, die hemeltergende drammerigheid van links?

    Screenshot_298

    (Door: “The Edgy Veggie”)

    Ik heb al sinds jaar en dag een schurfthekel aan links. Dat is niet eens zozeer vanwege hun gedachtegoed, maar meer vanwege het feit dat de vertegenwoordigers van links vrijwel altijd verongelijkte, drammerige, van hun eigen gelijk overtuigde zuurpruimen zijn.
    Meer lezen op:
    theedgyveggieweb.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende Wilders noemt Nederland “ziek land” omdat klaag-Marokkanen hun advocatenkosten vergoed krijgen

    Woedende Wilders noemt Nederland “ziek land” omdat klaag-Marokkanen hun advocatenkosten vergoed krijgen

     

    wilders-dubbelenationaliteit
    Foto: Geert Wilders bij Zoomin.TV.

    Volgens de PVV-leider is ons land “ziek”, aangezien de Raad van State heeft besloten dat de Marokkanen die zich een slachtoffer waanden van Geert Wilders’ uitspraak dat dit land toe zou moeten naar “minder, minder, minder Marokkanen” recht hebben op een vergoeding van advocaatkosten die ze gemaakt hebben. “De overheid financiert het beknotten van de vrijheid van meningsuiting,” stelt een verbouwereerde Wilders.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl



    03-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80 procent politieagenten in Zweden denkt er over ander werk te zoeken

    80 procent politieagenten in Zweden denkt er over ander werk te zoeken

    'De politie is in crisis, we verliezen de strijd tegen criminaliteit, dit gaat in een ramp eindigen'


    Politieagenten in Zweden luiden de noodklok omdat ze vinden dat er sprake is van een crisis binnen de politie. Maarliefst tachtig procent van de agenten overweegt te stoppen met het werk omdat ze het geweld en de druk niet meer aankunnen, het aantal moorden stijgt gigantisch en het tekort aan agenten wordt steeds groter, meldt het Noorse NRK (een Noorse staatsomroep) op basis van gesprekken met Zweedse agenten. Maar verantwoordelijke Zweedse politici weigeren te spreken over ‘een crisis’ en vinden het ‘veel te ver gaan om te spreken van een crisis’.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van het Duitse front – Tweehonderd agressieve invasiërs bevechten de Duitse politie en winnen, illegaal niet uitgezet

    Van het Duitse front – Tweehonderd agressieve invasiërs bevechten de Duitse politie en winnen, illegaal niet uitgezet

    Posted op mei 3, 2018  door Fubar 


    Welkom

    In Baden-Württemberg werd een politieoperatie afgelast nadat ongeveer 200 migranten geweld gebruikten om de deportatie van een Congolese man te voorkomen dinsdag, meldt The Local.

    De 23-jarige man zou worden gedeporteerd van de plaats waar hij verbleef, een opvangcentrum voor kolonisten in het stadje Ellwangen.

    Maar de politie besloot zich terug te trekken nadat zo’n 200 migranten hadden geprobeerd de detentie te voorkomen en sommigen van hen met geweld dreigden. De drie patrouillewagens beseften dat ze in de minderheid waren en de agenten waren te bescheten om hun wapens te gebruiken tegen de vijandelijke soldaten.
    Meer lezen op:
    fenixx.org





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ondraaglijke geheimen rond de import van de radicale islam

    De ondraaglijke geheimen rond de import van de radicale islam

    Door Roderick Veelo 3-5-2018

    Heilige identiteiten
    Toen de politicologe Machteld Zee in 2016 publiceerde over de financiering van Europese moskeeën door ultraorthodoxe Golfstaten werd een debat hierover in de kiem gesmoord. De politicologe werd uitgemaakt voor 'islamofoob' en iemand met 'xenofobe denkbeelden'. Geen inhoudelijk debat, wel een persoonlijke aanval onder leiding van Annelies Moors en Martijn Dekker, het antropologisch neusje van de zalm in Amsterdam. 
    Verdachtmakingen bewezen al vaker hun effectiviteit tijdens allerhande politieke zuiveringen en werkten nog steeds. Machteld Zee liet de aanval op haar persoon voor wat het was, zegde alle interviews af en trok zich terug om verder te gaan met haar onderzoek.
    Meer lezen op:
    rtlz.nl


    02-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giulio Meotti: Joodse symbolen verdwijnen overal in Europa

    Giulio Meotti: Joodse symbolen verdwijnen overal in Europa

    Joodse symbolen verdwijnen uit de Europese steden. De interm burgemeester van Toulouse en de enige Jood in de gemeenteraad, Aviv Zonabend, zei dat alle Europese Joden hun keppel moeten verbergen en dat “de toekomst van het Joodse volk in Europa hopeloos is.”

    Nadat de Duits-Joodse leider Josef Schuster zijn geloofsgenoten adviseerde geen keppel in Duitsland te dragen, zei Zonabend: “Alleen in Duitsland? We moeten die overal in Europa afnemen.”
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJSKOUDE ONTVANGST VOOR MERKEL IN WASHINGTON

    IJSKOUDE ONTVANGST VOOR MERKEL IN WASHINGTON

    Screenshot_243

    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

    Nog nooit na 1945 werd een Duitse Bondskanselier zo ijzig ontvangen als Merkel. Dat betekent feitelijk haar politieke einde. Want in Europa gaat er niets zonder de VS. De volkerenmoordenares Merkel zal dat snel gaan merken. “Europa’s zwakste schakel”- zo hard rekenen de media in de VS af met Angela Merkel.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    01-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meeste daders van verkrachtingen van buitenlandse origine

    Meeste daders van verkrachtingen van buitenlandse origine

    Zweeds advocate Elisabeth Fritz heeft opgeroepen de waarheid onder ogen te zien omtrent de daders van seksueel geweld in Zweden. Volgens Fritz worden de meeste verkrachtingen gepleegd door allochtonen. Toen ze hier onderzoek naar wilde doen, kreeg ze te horen dat daar geen statistieken van bestaan. “Het is tijd om na te gaan hoe de daders van verkrachtingen eruit zien.”

    Zweden wordt de laatste maanden geteisterd door een golf van seksueel geweld. De overgrote meerderheid van de groepsverkrachtingen in Zweden zou worden gepleegd door mannen met een migratieachtergrond. Volgens niet officiële cijfers -Zweden houdt immers geen statistieken bij over de achtergrond van de daders – zou zo’n 85 procent van de daders een migratieachtergrond hebben.
    Meer klezen op:
    sceptr.net


    30-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Dekker (VVD) weigert lijst met subdieverstrekkers salafistenmoskeeën te openbaren

    Minister Dekker (VVD) weigert lijst met subdieverstrekkers salafistenmoskeeën te openbaren

    Zoals dat hoort in de transparante en open democratie Nederland, dat gave land


    Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker (VVD) wil de lijst met dubieuze financiers van Nederlandse moskeeën niet bekend maken. Dat zei de bewindsman vanmorgen in het door de staat gesubsidieerde VVD-propaganda-staatstelevisieprogramma WNL Op Zondag van publieke omroep WNL (VVD). “Bepaalde landen hebben die informatie aan ons gegeven. Dat is gegaan via het diplomatieke verkeer. Ook met de afspraak dat die informatie niet zomaar op straat wordt gegooid”, aldus Dekker. “Als je dat gaat doen droogt je bron heel snel op. We kunnen deze landen niet dwingen om deze informatie te geven. Het gaat op basis van vrijwilligheid en vertrouwelijkheid.”
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld in Gaza en Somalië

    Geweld in Gaza en Somalië

    Gaza en Somalië
    Is geweld tegen de bevolking van Gaza en Somalië te vermijden? Toon Kasdorp zet het in een ander perspectief.

    Zolang Somalische piraten gevangenisstraf in Nederland en andere westerse landen geen afschrikwekkend vooruitzicht vinden, zolang hun niets anders kan gebeuren dan dat ze hun wapens kwijtraken en ze dan vrij naar huis mogen of beter nog, in Nederland mogen blijven, zolang zal de piraterij in de Golf van Aden gewoon door gaan. De downside is te laag, de opbrengst is te hoog en wapens zijn te goedkoop. Ook al wordt de pakkans groter, dan schrikken de mogelijk gevolgen nog steeds niet voldoende af. Zouden de marines van de Europese landen op grond van internationale verdragen de bootjes uit het water mogen schieten, dan zou dat een hoop schelen. Nog beter zou het zijn om de kustplaatsen in Somalië van waaruit de piraten vertrekken met de grond gelijk te maken. Maar ook al zou er eerst gewaarschuwd worden, zodat de burgers die daar wonen zouden kunnen vluchten, dan nog zou dat levens kosten van onschuldigen.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeentelijke moskeepolitiek rond As-Soennah Moskee is totaal mislukt
    Gemeentelijke moskeepolitiek rond As-Soennah Moskee is totaal mislukt

    Door Carel Brendel, 29 april 2018

    Jihadverdediger Othman al-Khamis (rood omcirkeld) tussen de vrijwilligers van As-Soennah.

    Waarom mocht sjeik Fawaz Jneid geen eigen moskee bouwen en kreeg hij een gebiedsverbod voor de Haagse wijken Schilderswijk en Transvaal, terwijl het gemeentebestuur tegelijkertijd een “strategische samenwerking” aanging met zijn vroegere werkgever As-Soennah? Die vraag kwam gisteravond bij mij op tijdens het kijken naar de reportage van Nieuwsuur, dat samen met NRC Handelsblad een kijkje nam achter de schermen van de grootste salafistische moskee in Den Haag.
    Meer lezen op:
    carelbrendel




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!