NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
 • Lou Dobbs: Het was een politieke beslissing om brandstichting in de Notre Dame uit te sluiten
 • Overheid is grootste producent nepnieuws”
 • Massa-immigratie – doe het goed of doe het niet
 • Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”
 • Man (22) opgepakt in België: ‘plan om dit weekend aanslag te plegen
 • Video – Geert Wilders woedend op Ferd Grapperhaus over laten liggen aangiftes van bedreigingen
 • GEARRESTEERD IN TURKIJE
 • 10.000 euro loonsverhoging voor mislukkeling Juncker
 • Deense politicus bekritiseerde de islam – migranten-bendes reageerden met onlusten
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  eenmmrestauratie
  blog.seniorennet.be/eenmmre
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  11-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugkijken. VVD Warmtepompmaffia bij Jinek

  Terugkijken. VVD Warmtepompmaffia bij Jinek

  Edje Nijpels, met z'n 6-pits Boretti, verwarmd zwembad en 3 CV-KETELS, vindt dat u van het gas af moet


  Het klimaatakkoord brengt ook financiële maatregelen met zich mee. Maar wie gaat dat betalen? Voorzitter van het Klimaatberaad @EdNijpels vertelt erover bij .

  Als ze in de media's de vraag stellen WIE GAAT DAT BETALEN? dan is het antwoord eigenlijk al zeker: U. Gisteravond bij klimaatqueen Eva op de klimaatzender NPO mocht klimaatpaus Edje Nijpels - met z'n DRIE CV-KETELS verantwoordelijk voor minstens 40% van de Groningse aardbevings - aan de Nederlandse nukubu uitleggen waarom de vervuiler moet betalen en dat er misschien wel een """belasting""" voor bedrijven komt. Hahaha.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl
  » Reageer (0)
  10-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijstje – Agnes Jongerius (PvdA) klust het meest bij als Nederlandse EP’er: 90.000 euro

  Lijstje – Agnes Jongerius (PvdA) klust het meest bij als Nederlandse EP’er: 90.000 euro

  Corruptiewaakhond heeft kritiek op haar commissariaat bij PostNL  Drie van de 751 Europarlementariërs, onder wie Agnes Jongerius (PvdA), hebben een betaalde bijbaan bij een organisatie die in het EU-lobbyregister staat. Dit blijkt uit een rapport van Corruptiewaakhond Transparency International over neveninkomsten van leden van het EU-parlement. De organisatie pleit voor een verbod voor Europarlementariërs op een betaalde bijbaan bij zo’n organisatie tijdens hun zittingsperiode. Jongerius is sinds april 2013 lid van de raad van commissarissen van het bedrijf PostNL, dat als lobbyist bij het parlement is geregistreerd. Europarlementariërs moeten contacten met geregistreerde lobbyisten melden als ze aan wetgeving werken, om belangenverstrengeling te voorkomen.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Femke Halsema krijgt Amsterdam ‘n burgemeester met ‘n gebrekkige moraal en ‘n beperkt intellect

  Met Femke Halsema krijgt Amsterdam ‘n burgemeester met ‘n gebrekkige moraal en ‘n beperkt intellect


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking Amsterdam bijna voltooid

  Omvolking Amsterdam bijna voltooid

  Oerhollandsche Vlaamse vetklep op Plein 40-45 (!) weggetreiterd door halal-terreur


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na ngo-schepen wil Italië ook reddingsschepen van EU met migranten weren

  Na ngo-schepen wil Italië ook reddingsschepen van EU met migranten weren

   Bron BELGA

  Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini 
  AFP Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini

  Ook buitenlandse schepen van “internationale missies” op de Middellandse Zee zouden geen migranten naar Italië mogen brengen, zo heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, vandaag gezegd. 

  Salvini, die de extreemrechtse partij Lega leidt, geeft schepen van ngo’s al geen toegang meer tot Italië, zeggend dat ze onder één hoedje spelen met mensensmokkelaars uit Libië.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grofgebekte Kuzu: ‘Nederlanders die veranderende maatschappij niet accepteren, moeten zelf maar oprotten!’

  Grofgebekte Kuzu: ‘Nederlanders die veranderende maatschappij niet accepteren, moeten zelf maar oprotten!’

   

  vlcsnap-2018-07-09-17h24m45s763
  Foto: Tunahan Kuzu legt uit dat Nederlanders die verandering niet accepteren moeten 'oprotten'. Bron: Ismail Ilgun / YouTube.

  DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu heeft zich weer eens als een regelrechte hork gedragen: tijdens een vlog van mede DENK’er Ismail Ilgun merkt hij op dat Nederlanders die niet willen accepteren dat Nederland verandert, gewoon moeten “oprotten”. Zo dan.
  We kennen Ismail Ilgun als Neerlands onvervalste tuigvlogger, maar voor een vlogger maakt hij verdomd weinig filmpjes. Maar voila: gisteren werd er weer eens een teerling geworpen. Alhoewel de Ramadan allang voorbij is, werd hier DENK-leider Tunahan Kuzu gevolgd tijdens een dagje vasten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  09-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend rapport: politie corrupt, zo lek als mandje, criminelen maken gebruik van politie

  Schokkend rapport: politie corrupt, zo lek als mandje, criminelen maken gebruik van politie

  'Allochtone agent veel vaker corrupt dan autochtone agent, want dubbele loyaliteit'  De Nationale politie is een grote puinhoop. Dat is inmiddels bekend. Graaiende bazen, belastinggeld dat wordt verspild aan feestjes en vip-kaarten, personeel dat de ziektewet in wordt getreiterd, duizenden juridische procedures die zijn aangespannen tegen het eigen personeel en een beleid dat vooral lijkt te draaien om het in stand houden van een beeld naar de buitenwereld waarin ‘diversiteit’ en het bezoeken van iftars belangrijker is dan het opsporen van criminelen of het opnemen van aangiftes (tenzij aangiftes tegen Geert Wilders of tegen ‘online discriminatie’).
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatwet: Waarom je een gasketel niet zomaar kunt vervangen door een warmtepomp. Sorry kabinet.

  Klimaatwet: Waarom je een gasketel niet zomaar kunt vervangen door een warmtepomp. Sorry kabinet.

  Gepubliceerd op 

  Misverstand 1 : Overstappen van gasketel naar warmtepomp is een kwestie van een nieuw apparaat kopen. 

  Dit is misschien wel het grootste misverstand. Warmteopwekking met een warmtepomp is geen apparaat, het is een heel systeem waarvan de feitelijke pomp slechts een onderdeel is. Dat komt door de geringe warmtecapaciteit van de warmtepomp. Hij werkt namelijk niet met een hittebron, maar roomt steeds een klein beetje warmte af van de lucht. Een prachtige techniek, maar de temperatuur van het verwarmingssysteem komt er niet mee boven de 55 graden. 
  Meer lezen op:
  linkedin.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRUMP HEEFT GELIJK: DE ISLAM IS NU EENMAAL EEN VEROVERENDE MOORDIDEOLOGIE

  TRUMP HEEFT GELIJK: DE ISLAM IS NU EENMAAL EEN VEROVERENDE MOORDIDEOLOGIE

   
  islam

  Terwijl ik dit schrijf wordt in Nederland een rapport gepresenteerd waarin vastgesteld wordt dat duizenden scholen een moskeebezoek verplicht(t)en of aanraden. Daar wordt door de kinderen, vaak van de basisschool, de shahada opgezegd, het opmaatje tot de bekering. Geen politieke hond die er wakker van ligt.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)
  08-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heibel in Hillywood – De doodsstrijd van de NPO

  Heibel in Hillywood – De doodsstrijd van de NPO    

  Mοraliserende publieke omroep zet linkse koers voort

  Titelfoto: Nieuwsuur-journalist Eelco Bosch van Rosenthal in interview met Steve Bannon (6 juli 2018). Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Nieuwsuur

  Er moet worden bezuinigd, gonst het door het Gooi. De nieuwe begroting van de Nederlandse publieke omroep (NPO) voor 2019 is vastgesteld op 740 miljoen euro. Dat betekent één infuus minder – zo’n 60 miljoen euro aan gemeenschapsgeld – aan het door infuuspalen omringde sterfbed van de NPO. Een kleine ingreep die zorgt voor grote heibel in Hillywood
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjesbesnijdenis in Nederland geen probleem voor ruime Kamermeerderheid

  Meisjesbesnijdenis in Nederland geen probleem voor ruime Kamermeerderheid


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ruim vijftig Amsterdammers potentieel gevaarlijk'

  'Ruim vijftig Amsterdammers potentieel gevaarlijk'


  Amsterdam telt ruim vijftig verwarde mensen die potentieel gevaarlijk kunnen zijn. Risicovolle personen zouden niet altijd de juiste behandeling krijgen wat kan leiden tot geweld. Dat schrijft het Parool.   

  De groep patiënten met een acuut psychiatrisch probleem wordt steeds groter en gewelddadiger. 'We hebben twee extra medewerkers aangesteld die op de veiligheid letten', zegt Jessica Wesselius tegen de krant. Wesselius is psychiater en directeur van de Amsterdamse crisisdienst op de Eerste Constantijn Huygensstraat.
  Meer lezen op:
  at5.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro en open grenzen zijn niet meer houdbaar

  Euro en open grenzen zijn niet meer houdbaar

  Kroonjuwelen EU dienen geforceerde integratiestrategie

  Titelfoto: Tegenpolen Sebastian Kurz (premier Oostenrijk) en Emmanuel Macron (president Frankrijk) begroeten elkaar op de Europese Raad van 28 juni 2018. Bron: EU Council.

  Twee kroonjuwelen van de Europese samenwerking zijn de euro en de Schengenruimte. Ze staan voor een gemeenschappelijke munt en open grenzen. Wie veel door Europa reist zal de grote voordelen van beide beamen. We hebben geen last meer van paspoortcontroles en wisselkoersen.

  Maar het zijn nu juist deze beide Europese verworvenheden die het voortbestaan van de Europese samenwerking ernstig bedreigen. Zowel de gemeenschappelijke munt als de open grenzen vereisen een omslag van 180 graden. Maar Europese mastodonten als Juncker en Timmermans zullen daartoe niet in staat zijn.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  07-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ongelijk van de fascismeschreeuwers

  Het ongelijk van de fascismeschreeuwers

  Blindheid voor problemen massa-immigratie en islamisering

  Titelfoto: Erik van Muiswinkel tijdens Oudejaarsconferentie 2018. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Balboa Baggins

  De meeste van ze heb ik inmiddels geblockt, of ze hebben mij geblockt: de fascismeschreeuwers van het politiek-correcte front. Dat is lekker rustig. Een vreemde verzamelplaats, die policor gemeenschap. Neocons als Joshua Livestro en gristelijke linksradicalen die zich vermommen als liberalen zoals Ewout Klei.

  Manipulatieve jaren-zeventig-idealisten zoals “wetenschapper” Leo Lucassen, voormalig opper-Zwarte Piet Erik van Muiswinkel of de zanger van het “De EU is eeuwige Vrede”-lied Dirk Jan van Baar. Ze hebben het maar goed samen!
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massaal auto’s in brand gestoken bij nieuwe rellen in Nantes

  Massaal auto’s in brand gestoken bij nieuwe rellen in Nantes

     6-7-2018    door    | Bron: BELGA

  Massaal auto’s in brand gestoken bij nieuwe rellen in Nantes
  Foto: REUTERS

  In de nacht van donderdag op vrijdag is het in de Franse stad Nantes voor de derde nacht op rij tot rellen gekomen. Er werden onder meer een vijftigtal auto’s in brand gestoken.

  Bij de rellen van donderdagnacht werden drie mensen aangehouden, onder wie een 14-jarige die een fles benzine en een stuk lont bij zich had. Er vielen geen gewonden, maar er werden wel ‘een vijftigtal auto’s in brand gestoken’ in verschillende wijken van de stad, aldus de brandweer.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)
  06-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nantes staat voor de derde nacht op rij in brand

  Nantes staat voor de derde nacht op rij in brand


  AFP or licensors

  De voorbije nacht is het opnieuw onrustig geweest in de Franse stad Nantes. Bij de rellen zijn een vijftigtal auto's in brand gestoken en zijn drie mensen aangehouden. 

  De dood van een 22-jarige jongeman door politiekogels heeft voor de derde nacht op rij geleid tot rellen in Nantes. Het geweld breidde zich uit naar wijken die de twee voorbije nachten niet waren getroffen. Er vielen geen gewonden bij het protest, maar in verschillende wijken van de stad zijn volgens de brandweer samen meer dan 50 auto's in brand gestoken. 
  Meer lezen op:
  vrt.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet schrikt van toename aantal eerwraakdoden

  Kabinet schrikt van toename aantal eerwraakdoden


  Een demonstratie in Zaandam tegen eerwraak, 2004. © anp

  UPDATEHet afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het gaat daarbij om allerlei vormen van geweld, zoals mishandeling, verkrachting, ontvoering en moord. Dat is iets meer dan de jaren ervoor, blijkt uit een rapport van het Landelijk Expertise Centrum Eer Gerelateerd Geweld.

  Het centrum krijgt verzoeken om hulp van regionale politie-eenheden, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en van instellingen waar vrouwelijke slachtoffers worden opgevangen.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  05-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ad Melkert geeft speech bij Iraanse terreurgroep MEK

  Ad Melkert geeft speech bij Iraanse terreurgroep MEK


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halil A. (25) verkracht 12-jarig meisje, stalkt en bedreigt maanden lang, krijgt slechts 3 jaar cel

  Halil A. (25) verkracht 12-jarig meisje, stalkt en bedreigt maanden lang, krijgt slechts 3 jaar cel

  'Voorwaardelijke straf en proeftijd van vijf jaar moeten er voor zorgen dat hij niet opnieuw in de fout gaat'  Halil A. uit Hilversum is een grote sterke volwassen kerel. Dus dacht hij op een dag: ‘Kom, ik ga eens via Instagram op zoek naar een 12-jarig meisje om te manipuleren zodat ik haar kan dwingen om me seksueel te bevredigen‘, want dat is wat sterke volwassen kerels in Hilversum kennelijk weleens doen.

  Zo gezegd zo gedaan, maar het 12-jarige meisje in kwestie bleek dan weer niet zo groot, sterk en volwassen en was, gek genoeg, er nog niet helemaal aan toe om Halil A. seksueel te bevredigen.
  Meer lezen op:
  regio.tpo.nl
  » Reageer (0)
  04-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelse rechters schrappen hoger beroep Tommy Robinson uit de agenda: “We zijn er nog niet klaar voor!”

  Engelse rechters schrappen hoger beroep Tommy Robinson uit de agenda: “We zijn er nog niet klaar voor!”

   

  tommyrobinson
  Foto: Tommy Robinson op straat in debat met een islamist. Bron: Screenshot Ali Dawah / YouTube.

  Teleurgesteld nieuws voor de in het Verenigd Koninkrijk vastgezette rechtse activist Tommy Robinson. Volgende week zou zijn hoger beroep dienen tegen de gevangenisstraf die hij onlangs opgelegd kreeg. Maar het gaat niet door: het openbaar ministerie meent meer tijd nodig te hebben, en dus blijft Robinson langer zitten in z’n isolatiecel.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • gorilla glue strain ( gorilla glue strain)
      op
 • cheap weed Canada (cheap weed Canada)
      op
 • weed party (weed party)
      op
 • avast support (Avast Customer Support)
      op
 • dry herb vaporizer (dry herb vaporizer)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!