NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • https://fenixx.org/2019/01/18/aantal-immigratiejihadisten-dat-de-eu-binnenvalt-bijna-verdubbeld-in-de-eerste-weken-van-dit-jaar/
 • Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”
 • Arnold Karskens: 'Ik geloof het NOS Journaal niet meer’
 • 'Uitgezette Turkije-correspondent hielp Syrische ex aan valse papieren'
 • Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken
 • Christenvervolging: vooral socialistische, islamitische, communistische landen
 • Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen
 • ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
 • Europese Moslimbroeders krijgen nieuwe vaart door tandem met Erdogan
 • Duitsland: Afghaan vermoordt 87-jarige gepensioneerde vrouw – de media zwijgen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  christineken
  blog.seniorennet.be/christi
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  07-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op
  Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

  Door Carel Brendel, 3 augustus 2018 

  Door De Telegraaf gepubliceerde foto van extremisten in de El Tawheed Moskee.

  Een van de laatste beleidsdaden van Jozias van Aartsen was de aankondiging dat de gemeente Amsterdam gaat onderzoeken hoe er met salafistische moskeeën kan worden samengewerkt. Eerder al verkondigde de waarnemend burgemeester dat de overheid een handreiking moest doen naar salafistische jongeren en dat we hun orthodoxe gedachtengoed moesten accepteren.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zond in – Open brief aan Paul de Leeuw: ‘U bent een hele grote lafaard’

  U zond in – Open brief aan Paul de Leeuw: ‘U bent een hele grote lafaard’

  Jan Ottens uit Zwitserland.

  Afbeeldingsresultaat voor paul de leeuw
  Geachte heer De Leeuw,

  Beste Paul,

  Jarenlang ben ik groot fan van u geweest. De Schreeuw in allerlei verschillende vormen was genieten en taboe doorbrekend. Handen in de lucht, applaus etc. Dat soort zaken. Verfrissend, nieuw.

  Het format veranderde, ook niets mis mee. En toen liep u het ‘podium’ op zingend: ‘Ik ben vandaag zo vrolijk (naar het lied van Herman van Veen) want Geert Wilders (GW) die is dood’. Het knapte direct in me. Ik heb daarna nooit meer naar iets van u gekeken en vermijd categorisch waar u op televisie te zien bent.
  Meer lezen op:
  tpook.nl


  » Reageer (0)
  06-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering betaalt gelukszoekers 3 weken betaalde vakantie naar land van herkomst.
  Regering betaalt gelukszoekers 3 weken betaalde vakantie naar land van herkomst.

  Dit verhaal is niet verzonnen, ofschoon je het als buitenstaander niet zou geloven, als je er niet zelf getuige van was geweest. Een van uw redacteuren is  momenteel in Duitsland voor zaken en zag het land in tegenstelling tot zijn laatste reis 2 jaar geleden overspoeld met vluchtelingen .

  De nieuwsgierigheid gebood mij her en der wat vragen te stellen , wat te lezen en hier het resultaat .Tot mijn stomme verbazing geeft de Duitse regering vluchtelingen zelfs drie weken betaalde vakanties  inclusief een retour  vliegticket naar de landen  waarvan zij beweren  die te  hebben moeten ontvluchten omdat zij onveilig zijn.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  05-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een realistisch wereldbeeld!

  Een realistisch wereldbeeld!

  Ingaan tegen de toenemende islamisering is een universele plicht


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antifa roept op tot “levensgevaarlijke” terreur tegen AfD-politici en publiceert privéadressen

  Antifa roept op tot “levensgevaarlijke” terreur tegen AfD-politici en publiceert privéadressen

  Screenshot_200
  Antifascisten en de doelwitten voor aanslagen Jörg Meuthen en Alexander Gauland.

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Waarschijnlijk werd er nog nooit zo onverholen en brutaal tot geweld tegen de AfD opgeroepen als op een site van de “Antifascistische Actie”. In verband met een “Oproep tot rellen” publiceerden activisten talrijke privéadressen van AfD-politici – waaronder ook die van de voorzitters Jörg Meuthen en Alexander Gauland, evenals dat van sterspreker Gottfried Curio. De links-extremen bieden diverse, ook nadrukkelijk “levensgevaarlijke”, aanslagmethodes aan. Schreeuw van verontwaardiging in de pers: nul.
  Meer lezen op:
  ejbron.con


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We bevinden ons midden in de derde en verreweg meest succesvolle golf van islamitische aanvallen op Europa

  We bevinden ons midden in de derde en verreweg meest succesvolle golf van islamitische aanvallen op Europa

  Met de hulp van machtige Europese en mondiale krachten is het de islam gelukt een tot dusverre in zijn geschiedenis ongeëvenaarde invasie van een heel continent te bewerkstelligen.

  Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

  Minstens vijftien organisaties in de wereld, met tot hun beschikking fondsen die machtiger zijn dan dat de meeste landen in de wereld tot hun beschikking hebben, zijn begonnen met de vernietiging van Europa.

  Hun voornaamste instrument is het migratiewapen, hun moreel-hypocriete drijfveer is de vermeende plicht om mensen op te nemen die door oorlogen en ellende worden geteisterd.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  04-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Robinson werd mishandeld en gemarteld met de medeplichtigheid van de Britse staat
  Tommy Robinson werd mishandeld en gemarteld met de medeplichtigheid van de Britse staat

  Screenshot YT.
  Tenzij Robinson liegt – wat ik betwijfel – is dit de enige logische conclusie die kan worden getrokken uit de verslagen die hij heeft gegeven aan Ezra Levant van Rebel Media en Tucker Carlson van Fox News.

  Hoe verklaart men anders de perverse beslissing om deze uitgesproken criticus van de islam onder te brengen in de categorie C-gevangenis met het hoogste aantal moslimgevangenen in Groot-Brittannië?
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar begrip slachtoffer verwatert, verdwijnt de dader

  Waar begrip slachtoffer verwatert, verdwijnt de dader

  Afshin Ellian 

  Het woord ‘slachtoffer’ dreigt een betekenisloos begrip te worden. Het kan natuurlijk meer betekenissen hebben. Maar slachtoffer als tegengesteld aan dader heeft in de regel een eenduidige betekenis: iemand wie onrecht is aangedaan.

  Het onrecht is niet een metaforisch begrip. Onrecht impliceert handelen in strijd met het recht of zonder toestemming van rechthebbende. Juristen noemen dat wederrechtelijkheid. Een slachtoffer is iemand die onderhevig is geweest aan een wederrechtelijke handeling. Te weinig eten, te veel controle of te weinig liefde zijn geen tekenen van slachtofferschap. Wellicht is er sprake van onrechtvaardigheid.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl

  » Reageer (0)
  03-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: Het is verraad van het landsbestuur dat haathut El Tawheed na 20 jaar nog steeds open is

  Column Jan Roos: Het is verraad van het landsbestuur dat haathut El Tawheed na 20 jaar nog steeds open is

   

  Jan Roos.
  Foto: Jan Roos.

  Jan Roos windt zich in zijn column deze week op over het feit dat de haatmoskee El Tawheed na twee decennia vol jihadisme en extremisme nog altijd open mag blijven. “Een elite die heult met de vijand,” zo stelt Roos: “maar zijn eigen volk vijandig benadert, is gevaarlijker dan eenieder die ons wil bestrijden.
  Ik ga niet weer beginnen over dat de islam niet bij de Westerse waarden past en ooit zal passen, dat weten we nu allemaal wel. En degenen die het nog niet weten zullen het zelfs ontkennen op het moment dat hun kinderen in de metro zijn opgeblazen door een verwarde lone wolf of als ze zelf tegen de voorbumper van een busje geplakt zitten met een ‘Allahu Akbar’ gillende haatbaard achter het stuur.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran brandt: tienduizenden demonstranten schreeuwen ‘Dood aan dictator Ali Khamenei’

  Iran brandt: tienduizenden demonstranten schreeuwen ‘Dood aan dictator Ali Khamenei’

  Iran lijkt momenteel op een implosie af te stevenen en daar zou ook Israël voordeel bij kunnen hebben. Hoewel. Terwijl de eerste Amerikaanse sancties die president Donald Trump aan Iran heeft opgelegd, volgende maandag van kracht worden, hebben demonstranten op donderdag de straten in het centrum van Iran ingenomen, zingend over “dood aan de dictator” en ‘Khamenei, schaam u! Verlaat het land!”

  Een van de populaire gezangen is: “Ze liegen dat het aan de VS ligt”, verwijzend naar de mediapropaganda van het regime die de schuld voor de economische problemen van het land bij buitenlandse machten legt. De demonstranten van Isfahan roepen ook op tot solidariteit en verzet tegen het regime, zingend: “Wees niet bang. We zijn allemaal samen” En dit lijkt duidelijk het geval zoals het aantal demonstranten dagelijks blijft toenemen.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

  Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

  Door Carel Brendel, 3 augustus 2018


  Een van de laatste beleidsdaden van Jozias van Aartsen was de aankondiging dat de gemeente Amsterdam gaat onderzoeken hoe er met salafistische moskeeën kan worden samengewerkt. Eerder al verkondigde de waarnemend burgemeester dat de overheid een handreiking moest doen naar salafistische jongeren en dat we hun orthodoxe gedachtengoed moesten accepteren.
  De totale naïviteit van de VVD-regent werd deze week weer eens onderstreept door het nieuws over twee hoofdstedelijke moskeeën, de salafistische El-Tawheed in Amsterdam-West en de Arrayan in Noord.Meer klezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  02-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse televisiezender past beeld van Selena Gomez op absurde manier aan voor een onverwachte reden
  Turkse televisiezender past beeld van Selena Gomez op absurde manier aan voor een onverwachte reden

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racistisch geweld tegen autochtone bejaarden wordt weggepoetst

  Racistisch geweld tegen autochtone bejaarden wordt weggepoetst

  Deugcultuur onder bestuurders verhindert effectieve aanpak

  Het is de afgelopen weken weer ontzettend veel gegaan over ‘deugen’ in de media. Meer specifiek over ’niet deugen’ als je, als in het geval van Stef Blok, buiten de moreel verheven paden baant en een kritisch geluid laat horen over de multiculturele droom.

  Rauwe realiteit

  We moeten immers en masse trots zijn op die ene succesvolle slager in de Schilderswijk of die ene leuke allochtone mevrouw op tv. We zijn toch gezegend met döner en couscous? Al die iftars zijn toch hartstikke gezellig en verbindend? De Turkse bakker staat symbool voor de vrolijke smeltkroes die de Nederlandse multiculturele samenleving is. Althans, als je leeft in de Amsterdamse grachtengordel en in het weekend met de ramen dicht en deuren gesloten hoopt dat de rauwe realiteit nog even weerstand kan worden geboden.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthutsend rapport: “Seksueel misbruik zit diepgeworteld in de ontwikkelingssector en gebeurt al jaren”
  Onthutsend rapport: “Seksueel misbruik zit diepgeworteld in de ontwikkelingssector en gebeurt al jaren”

  Seksueel misbruik van kwetsbare vrouwen en kinderen door internationale hulpmedewerkers is diepgeworteld in die sector en gebeurt al jaren, waarbij de daders vaak ongemerkt makkelijk hun gang kunnen blijven gaan . Dat blijkt uit een vernietigend rapport van de Britse overheid.


  » Reageer (0)
  01-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny Bergman keurt vrouwenhatende en stenengooiende scooterjeugd goed: ‘Ik zit in een anti-racismecommissie!’

  Sunny Bergman keurt vrouwenhatende en stenengooiende scooterjeugd goed: ‘Ik zit in een anti-racismecommissie!’

   

  snapshot
  Foto: Sunny Bergman bij M. Bron: Screenshot KRO-NCRV.

  Topless zonnen moet kunnen, vindt Sunny Bergman. Maar wat óók moet kunnen is dat scooterjeugd vervolgens topless zonnende vrouwen met stenen bekogeld. Wie van dat laatste iets wil zeggen, is een keiharde racist. Je bek valt er van open.

  Catherine Keyl is een heldin. Nee, niet vanwege de programma’s die ze presenteert. Maar wel vanwege een column die ze vandaag liet afdrukken in De Telegraaf. La Keyl vertelt namelijk over de uitzending van DWDD-vervanger M afgelopen donderdag. Keyl was één van de gasten, maar ook Sunny Bergman was te gast.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOEREN . . .

  HOEREN . . .

  Screenshot_101

  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Ik schreef er twee jaar geleden al eens over en het gebeurt al jarenlang. Ook hier in Amsterdam. Sowieso in de grotere steden, omdat daar de moslimpopulatie veel groter is. Intimidatie door moslims t.a.v. onze vrije westerse vrouwen d.m.v. obscene gebaren, slangen-gesis, betasten alsof het markt-vee is, en nu zelfs openlijk geweld… Eindelijk (!) gaat er vanuit Frankrijk nu een filmpje rond (dit was klaarblijkelijk niet langer meer tegen te houden en heeft hier zelfs het journaal gehaald) van dit hier binnengehaalde, 1411 jaar achtergebleven moslimtuig en zijn ronduit achterlijke normen en waarden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Amsterdam 'wetteloze jungle' - Officieel rapport: Ruim 90% van alle criminaliteit in Groot Brittannië blijft onbestraft - Delen van Parijs onbegaanbaar geworden

   
  In de grote steden van West Europa hebben criminelen, vooral afkomstig uit Noord Afrika en het Midden Oosten, vrij spel. Afbeelding: (Getty Images(5)).

  Dankzij jarenlang links immigratie / multiculti / diversiteit beleid zijn Amsterdam, Londen en Parijs weggezonken in een poel van criminaliteit, waardoor behalve inwoners inmiddels ook toeristen in steeds meer wijken en gebieden niet langer veilig zijn op straat. De ombudsman van onze hoofdstad, Arre Zuurmond, zei tegen Trouw dat er na het vallen van de duisternis feitelijk een ‘wetteloze jungle’ heerst, waar de politie machteloos staat. Londen kent sinds het zijn eerste moslimburgemeester heeft in enkele jaren tijd een explosieve stijging van bijna alle soorten criminaliteit met vele tientallen procenten, waarvan ruim 90% onbestraft blijft. En Parijs? Dat heeft zichzelf feitelijk opgegeven, en verandert steeds sneller in een door criminelen beheerste Derde Wereldstad.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  31-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou het helpen als Nederland de gruwelijkheden van IS officieel als 'genocide' betitelde?

  Zou het helpen als Nederland de gruwelijkheden van IS officieel als 'genocide' betitelde?


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Vluchteling’ (20) verkracht (en ONTMAAGD) 15-jarig meisje in Nijmegen, krijgt maar 30 maanden cel van D666-rechters

  ‘Vluchteling’ (20) verkracht (en ONTMAAGD) 15-jarig meisje in Nijmegen, krijgt maar 30 maanden cel van D666-rechters  Welkom welkom welkom bleren de idioten in hun ‘marhaban’ shirtjes en op Twitter zoals ‘kunstenaar’ Ben van der Wel (een PUBLIEK ACCOUNT waar hij zijn EIGEN naam met ‘trots’ publiceert) elke keer maar weer, maar ARABISCH sprekende VLUCHTELING (20) verkracht (en ontmaagd) een VIJFTIENJARIG meisje in Nijmegen! Hij krijgt hiervoor maar 30 maanden cel, en wordt uiteraard NIET uitgezet…… Hij moet een schadevergoeding van 4000 euro betalen. Bedankt D666-rechters mr. J.M.C. Schuurman-Kleijberg (voorzitter), mr. P.C. Quak en mr. J.B.J. DriessenMeer lezen op:
  lievdevoorhollandblog.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvangcentrum in Haren moest sluiten door ‘explosieve sfeer’
  Opvangcentrum in Haren moest sluiten door ‘explosieve sfeer’

   door  | Bron: BRUZZ, BELGA

  Opvangcentrum in Haren moest sluiten door ‘explosieve sfeer’

  Foto: BELGA

  Het opvangcentrum in Haren is in de nacht van zaterdag op zondag tijdelijk gesloten omdat de sfeer er ‘explosief’ was, meldt Bruzz. De hittegolf zorgt ervoor dat niet enkel de migranten, maar ook de daklozen bij het platform komen aankloppen voor opvang, en dat zorgt voor heel wat overlast.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd (buy cbd)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!