Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    hildeinselimiye
    blog.seniorennet.be/hildein
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    29-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woonwijk in Zweden overgenomen door salafisten – de politie maakt zich grote zorgen
    Woonwijk in Zweden overgenomen door salafisten – de politie maakt zich grote zorgen

    De salafistische Imam Fekri Hamad, actief in onder andere Västerås.
    Het “kwetsbare” gebied Pettersberg in Västerås is een van de vele woongebieden in Zweden dat in het spoor van het links-liberale immigratiebeleid is getransformeerd tot een etnische enclave voor migranten en het centrum is geworden van een vaak gewelddadige islamitische radicalisering. De politie in Västerås maakt zich zorgen over de ontwikkeling en de misdaden die de radicale groeperingen aanwenden om alle inwoners ertoe te bewegen zich aan te passen aan de wet- en regelgeving van de islam.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engeland: 31 moslims aangeklaagd wegen seksuele misdrijven

    Engeland: 31 moslims aangeklaagd wegen seksuele misdrijven

    Screenshot_370

    (Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

    Opnieuw choqueert de zaak van een verkrachting-bende Groot-Brittannië. In de stad Huddersfield in Engeland werd een groep van 31 moslims wegens verkrachting en mensenhandel voor de rechter gezet. Het jongste slachtoffer was pas 12 jaar oud.

    De politieagenten gaven aan dat de misdrijven in de stad in de jaren 2005 en 2012 tegen vijf meisjes plaatsvonden, die op dat moment tussen 12 en 18 jaar oud waren. Alle beschuldigden zijn tussen de 29 en 42 jaar oud – volgens de “Huddersfield Daily Examiner” kunnen twaalf van hen om “juridische redenen” niet genoemd worden. Zij werden echter wel aangeklaagd.
    Meer lezen op:
    elbron.com


    28-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko: ruim 30.000 kindhuwelijken in jaar tijd

    Marokko: ruim 30.000 kindhuwelijken in jaar tijd

    21 maart 2018 - 13:20 - Marokko


    ©
     In Marokko blijft het aantal huwelijken met minderjarigen zorgwekkend. In een jaar tijd werden ruim 30.000 huwelijken met minderjarige meisjes gesloten.
    Volgens een nieuw onderzoek werden in 2015 ruim 302.000 huwelijken gesloten in Marokko. Bij ruim 30.000 van de gevallen waren de meisjes nog minderjarig. Marokko doet het daarmee slechter dan Tunesië en Algerije volgens de vereniging Droits et Justice.
    Meer lezen op:
    bladna.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Financiering terreurgroep al Shabaab vanuit salafistische moskee Eindhoven
    Financiering terreurgroep al Shabaab vanuit salafistische moskee Eindhoven

    28-08-2018

    Een grondig onderzoek binnen reeds beschikbare informatie en onderzoeksresultaten over wisselkantoren, een liefdadigheidsorganisatie en een salafistische moskee in Eindhoven heeft geleid tot een aanzienlijk aantal ongebruikelijke geldoverdrachten naar Somalië en Kenia. De verdachte activiteitenrapporten en verdachte overdrachtsrapporten toonden aan dat deze ongebruikelijke geldoverdrachten gedeeltelijk terechtkomen bij de terroristische organisatie Hakaraat al-Shabaab al-Mujaahidiin (Al-Shabaab).
    Meer lezen op:
    terreurnieuws.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote Diefstal: Britten stalen 70% van het toegezegde Land van Israël en gaven het aan Jordanië

    De Grote Diefstal: Britten stalen 70% van het toegezegde Land van Israël en gaven het aan Jordanië

    Dit is het soort informatie dat de meeste mensen gewoon niet weten en degenen die dat wel doen, zijn te oneerlijk om het te bespreken. Het is belangrijk dat u dit leest en vervolgens deelt. Het is tijd om het verhaal te herroepen omwille van de waarheid!

    Jordanië is een staat die werd opgericht in 1946 (twee jaar vóór Israël). Het gebied stond bekend als Trans-Jordanië (de andere kant van de rivier de Jordaan) en maakte voor 70% deel uit van het Britse Mandaat voor Palestina. De Hasjemitische clan kwam uit Mekka en bezette het gebied van Trans-Jordanië. Hoewel het gebied van Trans-Jordanië door Sir Balfour al in 1917 aan de Joden was beloofd als onderdeel van het Joodse vaderland, heeft niemand iets gezegd over de illegale bezetting door de Hasjemitische clan.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten

    Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten

    Xander
       27-08-2018 

    Inwoners Chemnitz lijken recht in eigen had te willen nemen omdat staat en politie weigeren hen te beschermen

     
    (Afbeelding: Screenshot YouTube (3)).

    In de Duitse stad Chemnitz verzamelden gisterenmiddag zo’n 1000 tot 1500 woedende mensen zich in een protestmars tegen het vele migrantengeweld in de stad. Aanleiding was een dubbele moord ’s ochtends op twee Duitsers door een groep Noord-Afrikaanse migranten. De door links gecontroleerde media berichtten natuurlijk over een ‘extreemrechtse demonstratie’ van ‘hooligans’, maar het ging hier hoofdzakelijk om een grote groep gewone boze burgers, inclusief ouderen en tieners (1), die de snel toenemende onveiligheid in hun samenleving door massa immigratie niet meer pikken. Desondanks vuurde de politie traangasgranaten op hen af.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    27-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse moeder: ‘Op creche van mijn zoon zitten 25 kinderen, 23 spreken geen Duits want allochtoon’.

    Duitse moeder: ‘Op creche van mijn zoon zitten 25 kinderen, 23 spreken geen Duits want allochtoon’.



    Een Duitse moeder klaagt dat haar zoon geïsoleerd is in zijn (katholieke) creche omdat alle andere kinderen geen Duits spreken. In een video op Facebook heeft ze zich tot het publiek gewend: ‘Mijn zoon is volledig geïsoleerd in zijn kinderopvang, omdat hij Duitser was. Mijn zoon voelt zich hier een buitenlander’, klaagt Leen K. Ze vraagt: ‘Kan dit, beste politicus?’ De clip ging viraal en werd duizenden keren gedeeld, de moeder raakte een zenuw. Islamisering in een katholieke creche?
    Meer lezen op:
    tpook.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uppsala is gevallen

    Uppsala is gevallen

    Screenshot_346.png

    (Door: Svenne Tvaerskaegg – Vertaling: “Wachteres”)

    Onze Zweedse correspondent Svenne Tvaerskaegg stuurt dit grimmige verslag over de ondergang van de Zweedse stad Uppsala.

    De oude stad Uppsala, de op drie na grootste stad van Zweden, met wortels uit de Vikingtijd, is gevallen. Eerder deze week, 23 augustus 2018, verkondigde de politie van Uppsala dat zij niet langer de controle heeft en criminele bendes de stad hebben overgenomen.

    Uppsala is de thuisbasis van de immigranten-getto’s Gottsunda en Valsätra, beide door de politie geclassificeerd als de ergste getto’s in Zweden, waar de criminaliteit ongebreideld is en waar de wet in handen is van bende- en clanleiders.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syriërs mogen in Nederland ongestraft een jonge zwaar mishandelen, ‘had hij maar niet voor een meisje moeten opkomen’

    Syriërs mogen in Nederland ongestraft een jonge zwaar mishandelen, ‘had hij maar niet voor een meisje moeten opkomen’

    Bolo

    De kudde laffe, door Rutte, Pechtold, Klaver en al die andere anti Nederlanders uitgenodigde, asielparasieten sloegen op de jongen in met vuisten, fietspompen en complete fietsen. Het slachtoffer was er dusdanig ernstig aan toe dat hij moest worden behandelt in het ziekenhuis. Hij heeft heutzutage nog steeds last van de hem aangedane zware mishandeling. Enkel en alleen omdat hij tegen de smerige ratten had gezegd dat ze een meisje niet moesten lastigvallen.
    Meer lezen op:
    gedwongenrechts.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende Duitsers scanderen ‘wir sind das volk’ in na dodelijke steekpartij bij festival Steekpartij na ruzie tussen 'mannen van diverse nationaliteiten'
    Woedende Duitsers scanderen ‘wir sind das volk’ in Chemnitz na dodelijke steekpartij bij festival Steekpartij na ruzie tussen 'mannen van diverse nationaliteiten'

    Door: Bert Brussen, 22:49, 26 augustus 2018

    Screenshot Twitter.

    Via en meer.

    Zo’n 800 woedende Duitsers, waaronder neo-nazi’s, zijn zondag in Chemnitz (voormalige DDR) de straat op gegaan om te protesteren nadat een 35-jarige Duitser werd doodgestoken tijdens een straatfestival. Het slachtoffer zou ruzie hebben gekregen met meerdere mannen ‘met diverse nationaliteiten’. Behalve het dodelijke slachtoffer vielen er ook meerdere zwaargewonden, allen van Russische afkomst.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwartboek NOSJournaal 9e vangst

    Zwartboek NOSJournaal 9e vangst

    maandag 27 augustus 2018

    Eva4

    De 9e vangst Zwartboek NOSjournaal toont aan dat onze nationale nieuwszender discrimineert en -nog altijd- knoeit met cijfers. Een gotspe. Journalistiek verplicht op kosten van de belastingbetaler. Dus media-minister @arieslob, let u op?!
    Meer lezen op:
    thekarskenstimes.com


    26-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Plaasmoorde in Zuid-Afrika worden ten onrechte gebagatelliseerd

    De Plaasmoorde in Zuid-Afrika worden ten onrechte gebagatelliseerd

    Het is tijd dat Nederland stopt met wegkijken
    Zuid-Afrikaanse Boer

    Titelfoto: Zuid-Afrikaanse Boer. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Lauren Southern

     De nazaten van de Nederlanders die in vroeger tijden naar Zuid-Afrika zijn geëmigreerd, de Boeren, bevinden zich in een lastig parket. De Boerenbevolking bestaat uit 3 miljoen mensen, waarvan 125.000 onderdeel uitmaken van een agrarisch huishouden. Met name die laatste groep heeft het zwaar te verduren. De Zuid-Afrikaanse overheid probeert al jaren hun grond afhandig te maken om het her te verdelen op basis van etniciteit.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse socialistische president verklaart dat er “geen etnische Duitsers zijn, wij zijn een natie van immigranten”
    Duitse socialistische president verklaart dat er “geen etnische Duitsers zijn, wij zijn een natie van immigranten”

    Foto: De socialist Frank-Walter Steinmeier. Bron: Wikimedia. Auteur: Arne List.

    De Duitse president Frank-Walter Steinmeier heeft verklaard dat Duitsland “een natie van immigranten is en zal blijven”, en beweert: “Er zijn geen halve of hele Duitsers, geen biologische of ‘nieuwe’ Duitsers”.

    In een toespraak in het Bellevue Palace in Berlijn, waar een kleine groep mensen met Turkse etniciteit was uitgenodigd om hun mening te geven over immigratie, integratie en xenofobie in Europa, veroordeelt de Duitse president krachtig de “uitsluiting van en discriminatie van mensen met buitenlandse roots”.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw breekt met de politieke correctheid: “Homoseksualiteit wordt bedreigd!”

    Paul de Leeuw breekt met de politieke correctheid: “Homoseksualiteit wordt bedreigd!”

     

    Paul de Leeuw bij DWDD. Bron: DWDD / Wikimedia Commons.
    Foto: Paul de Leeuw bij DWDD. Bron: DWDD / Wikimedia Commons.

    Amsterdam is niet meer wat het ooit was.

    Je moet er flink wat voor lezen, maar als je de tijd er voor neemt vind je dan tóch wat interessante uitspraken van Paul de Leeuw tijdens zijn interview met de Volkskrant:

    “Ik ga niet zoveel meer uit, maar wat ik raar vind: in elke grote stad heb je homowijken, in New York, Londen, noem maar op. In Amsterdam is dat helemaal weg. Amsterdam is niet meer zo vrij. Je hoort nu: wij durven niet meer hand in hand te lopen. Dat deden wij vroeger wel. Als je ziet wat er in Duitsland gebeurt, als je ziet wat er in Nederland gebeurt: homoseksualiteit wordt bedreigd.Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogleraar Tom Zwart heeft geen molecuul verstand van wat islam is 'Islam en geweld gaan nu eenmaal samen, ze zijn verknocht aan elkaar, een Siamese tweeling'

    Hoogleraar Tom Zwart heeft geen molecuul verstand van wat islam is 'Islam en geweld gaan nu eenmaal samen, ze zijn verknocht aan elkaar, een Siamese tweeling'

    Door: Hafid Bouazza, 14:01, 24 augustus 2017



    Tom Zwart is hoogleraar crosscultureel recht aan de Universiteit Utrecht. Tom Zwart schreef een opiniestuk voor NRC Handelsblad over de noodzaak om de uitgestoken hand van moslims in de strijd tegen jihadisten te schudden. Tom Zwart rekent tot de moslims die de hand uitsteken ook een salafist en geweldprediker als de grijnzende imam Fawaz Jneid, die een tijdelijk gebiedsverbod heeft gekregen in Den Haag.
    Meer lezen op:
    tpo.nl.column


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoek hoort niet thuis op school”: Zuhal Demir wil dat volgende regering verbod invoert

    Hoofddoek hoort niet thuis op school”: Zuhal Demir wil dat volgende regering verbod invoert


    Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA).  FOTO: BART DEWAELE

    De hoofddoek heeft geen plaats op school. Dat is de boodschap van staatssecretaris van Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA). “Een school is zoals een thuis: je moet je daar vrij voelen. Een hoofddoek hoort er dus niet”, zegt ze.

    Een van de aanleidingen voor het voorstel is haar vaststelling dat meisjes op steeds jongere leeftijd een hoofddoek beginnen te dragen. “En dat is een probleem. Die ongelijkheid moet je niet normaliseren op de schoolbanken. Laat ze op school proeven van gelijkheid, zodat ze later zelf keuzes kunnen maken.”
    Meer lezen op:
    m.nieuwsblad.be 


    25-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa-immigratie: Britse hoofddoekbevolking groeit en groeit

    Massa-immigratie: Britse hoofddoekbevolking groeit en groeit

    Screenshot_299.png

    (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

    De enorme bevolkingstoename van de afgelopen jaren heeft Groot-Brittannië te “danken” aan de massa-immigratie. Dat blijkt uit statistieken van de Britse regering. En de bevolking groeit in enorme omvang verder.
    Als je rekening houdt met zowel het aantal immigranten dat zich jaarlijks in het Verenigd Koninkrijk vestigt als het aantal kinderen dat door immigranten van de eerste generatie ter wereld kwam, bleek uit de studie dat van de 6,6 miljoen nieuwe mensen in de periode van 2001 tot 2016 5,4 miljoen migranten of hun kinderen waren.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Verenigde Staten gaan 200 miljoen dollar korten op hulp aan Palestijnen'
    'Verenigde Staten gaan 200 miljoen dollar korten op hulp aan Palestijnen'

    Gepubliceerd: 25 augustus 2018 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeente Venlo maakt zich zorgen over huisvesting statushouders
    Gemeente Venlo maakt zich zorgen over huisvesting statushouders

     door 

    Venlo is bezorgd over de huisvesting van statushouders. Volgens de provincie is dat niet nodig omdat afspraken zijn gemaakt om de problemen te verhelpen. De gemeente heeft die overtuiging nog niet.

    Er is een merkwaardig meningsverschil ontstaan over de huisvesting van statushouders in Venlo. Wethouder Sjors Peeters maakt zich zorgen of hij de taakstelling haalt, de provincie meent dat al afspraken zijn gemaakt om verwachte problemen op te lossen.
    Meer lezen op:
    limburger.nl


    24-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedode terrorist was ‘verpleger bij Artsen zonder Grenzen’

    Gedode terrorist was ‘verpleger bij Artsen zonder Grenzen’




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!