Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    christine
    blog.seniorennet.be/christi
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    11-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimjournalist undercover in moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’

    Moslimjournalist undercover in moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’

    Moskeeën verspreiden antisemitische complottheorieën over ‘Joodse samenzwering’ – Islam en Moslim Broederschap hebben dankzij bondskanselier Merkel vaste grond in Duitsland

     
    Shams Ul Haq (afbeelding: WikiMedia Commons (3)).

    De Pakistaans-Duitse moslimjournalist en terrorisme expert Shams Ul Haq (foto) ging undercover in enkele grote moskeeën in onder meer Leipzig en Dresden, en toonde aan dat imams en andere moslimgeestelijken in Europa ongehinderd kunnen blijven oproepen tot aanslagen, Jodenhaat, en zelfs het vermoorden van alle ongelovigen die zich weigeren te bekeren tot de islam.

     ‘Sachsen is een centrum van het salafisme, dat zelfs kinderen hersenspoelt en tot terreur verleidt,’ aldus Ul Haq, een moslim die in 1990 van Pakistan naar Duitsland emigreerde. Onlangs besloot hij om undercover in Duitse moskeeën te gaan, omdat hij iets wilde ondernemen tegen imams die in zijn ogen de islam een slechte naam bezorgen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    10-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier van de 2430 vluchtelingen in Rotterdam hebben een echte baan. 95% heeft uitkering

    Vier van de 2430 vluchtelingen in Rotterdam hebben een echte baan. 95% heeft uitkering

                        

    [Bovenstaande afbeelding betreft een reconstructie met figuranten van casting agency Hidjra]. Zul je altijd zien. De tweeduizendvierhonderzesentwintig die het verpesten voor de goede vier. Rotterdam nam vorig jaar 80 meer """vluchtelingen""" op dan Timmermans de stad verplichtte. Tegen werkelijke elke voorspelling van het COA, Stichting Vluchtelingenwerk en Dolf Jansen in, weet de arbeidsmarkt die al oververzadigd is door inheemse laaggeschoolde arbeid, zich geen raad met de halve derde wereld in het portiek. 95% van hen zit in de bijstand, en zelfs hoogleraren schrikken hiervan. "Die 95 procent is inderdaad iets om van te schrikken", aldus hoogleraar integratie en migratie Jaco Dagevos, die erg geschrokken is.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN MOORDENAARSVOLK…

    EEN MOORDENAARSVOLK…

    Screenshot_94
    De toekomst van Nederland…  (Door: “Driek”)

    Zie toch, dien verderfelijke machten, waarin het kwaadaardigste gedachtegoed, wroetend, in het geheim, aan alle kanten ons veilig bestaan bedreigend. Zoals een schaduw die geen licht kan geven, is onze toekomst. Zoet gevoileerd, in arglistig taalgebruik, in moskeeën en duistere lokalen wordt moord gepredikt door baardig valse sujetten in djellaba die uit zijn op macht, overheersing en onderwerping. Dat alles staat opgeschreven in een heilig boek.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitnodiging aan Asia Bibi is 'spelen met vuur'

    Uitnodiging aan Asia Bibi is 'spelen met vuur'

    Hanneke Keultjes en Chris van Mersbergen

    PREMIUM

    In Pakistan wordt gedemonstreerd tegen de vrijlating van de christelijke Asia Bibi. © EPA

    De strijd om Asia Bibi is losgebarsten. Nu de bedreigde katholieke vrouw is vrijgelaten uit haar Pakistaanse cel is de vraag waar zij veilig van die vrijheid kan genieten. De ChristenUnie en SGP hebben het antwoord al: Nederland.

    'Van harte welkom na acht jaar in de dodencel', twitterde ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind woensdagavond. Zijn boodschap was gericht aan Asia Bibi, de katholieke Pakistaanse die kort daarvoor was vrijgelaten en daarna vanuit de stad Multan in het vliegtuig stapte. Maar Bibi was niet op weg naar Nederland of een ander Europees land, zoals aanzwellende geruchten beweerden, maar naar de hoofdstad Islamabad. Nog steeds in Pakistan.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    08-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop financiering Palestijnse Autoriteit”

    Stop financiering Palestijnse Autoriteit”

    Den Haag moet stoppen met het financieren van de Palestijnse Autoriteit. Belastinggeld wordt aangewend om terroristen en hun families te onderhouden. Overlevende Kay Wilson: „Het gaat om absurde bedragen.”

    Terrorisme in de Palestijnse gebieden is financieel lonend. Plegers van terreurdaden die in een Israëlische gevangenis belanden, ontvangen tot wel vier keer het gebruikelijke maandsalaris van een gemiddelde Palestijnse burger. Als ze als ‘martelaar’ sterven, ontvangen hun families soortgelijke bedragen – voor onbepaalde tijd.
    Meer lezen op:
    rd.nl


    07-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primeur: islamitische oproep tot gebed in Sint-Romboutskathedraal

    Primeur: islamitische oproep tot gebed in Sint-Romboutskathedraal

    Wannes Vansina  

    De Sint-Romboutskathedraal vanop Lamot. 
    David Legreve De Sint-Romboutskathedraal vanop Lamot.

    Nu zondag zal in de Mechelse Sint-Romboutskathedraal voor het eerst in de geschiedenis de islamitische oproep tot gebed weerklinken, als onderdeel van een groots vredesconcert.

    Het concert wordt georganiseerd om het einde van de Groote Oorlog te herdenken. Liefst vijf koren met zo’n 180 zangers werken eraan mee: het Kathedraalkoor, Salvocalee en Vokalis (Mechelen), Cantate (Aarschot) en Musica Nova (Boom/Wilrijk).
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom naar Europa

    VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom naar Europa

    In Berlijn patrouilleert reeds de Turkse speciale politie, autoriteiten zeggen machteloos te zijn – Turkse journalist: ‘Europeanen moeten leiders kiezen die beseffen dat de strijd om het continent verloren dreigt te worden’

     

    Turks protest in Berlijn (Afbeelding: Getty Images (2)).

    De VN Vluchtelingenorganisatie heeft Turkije de macht gegeven om te bepalen wie een ‘vluchteling’ is en waar hij of zij wordt geplaatst of naartoe wordt gebracht. Hiermee gaat moslimdictator Recep Tayyip Erdogan, die in Amerikaanse media de bijnaam ‘prins van Europa’ verwierf, nog meer dan de afgelopen jaren reeds het geval was het migrantenbeleid van de EU bepalen. Behalve Erdogan hebben tal van andere Turkse politici en officials openlijk verklaard dat het grote doel de totale islamisering -oftewel verovering- van Europa is.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    06-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeeën eisen dat Wilders van Twitter wordt verbannen: ‘Hij is doorgeslagen’
    Moskeeën eisen dat Wilders van Twitter wordt verbannen: ‘Hij is doorgeslagen’

    De koepel van Turkse moskeeën eist dat Twitter het account van Geert Wilders opheft. Zo niet, dan stapt de organisatie naar de rechter.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse rector: ‘Wie president Erdogan tegenspreekt kan geen moslim zijn’

    Turkse rector: ‘Wie president Erdogan tegenspreekt kan geen moslim zijn’

    Een rector van een universiteit in de zuidoostelijke provincie Şanlıurfa heeft ontslag genomen. Er kwam veel kritiek op zijn uitlatingen, waarin hij suggereerde dat het “een islamitische plicht is om te gehoorzamen” aan president Recep Tayyip Erdoğan. “De persoonlijke uitspraken die ik deed tijdens en uitzending van een commerciële televisiezender werden spijtig genoeg gemanipuleerd. Men heeft ze proberen te gebruiken om onze gerespecteerde president in diskrediet te brengen. 
    Meer lezen op:
    dejongturken.com


    05-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is menens voor het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse zaken
    Het is menens voor het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse zaken

    Herbert Kickl. Wikipedia
    Toen het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken, onder leiding van Herbert Kickl, de politie opdroeg de samenwerking met de linkse media te beperken en de etniciteit van misdadigers te vermelden, gingen de media verontwaardigd uit hun plaat.

    Het ministerie van Kickl gaf de persdiensten van de regionale politiekorpsen de opdracht om “de communicatie met deze media te beperken tot het wettelijk vereiste minimum” volgens een e-mail gepubliceerd in de Oostenrijkse dagbladen Der Standard en Kurier.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was een Week van Walging

    Het was een Week van Walging

    Voortwoekerende Jodenhaat en anti-Trump obsessies

    Na de gruwelijke moord op elf Joden in hun synagoge in Pittsburgh, brulde heel deugend Nederland van de daken dat het toenemende antisemitisme veroorzaakt wordt door het aan- en optreden van de VS-president Donald Trump. In krantenkolommen en achter radio- en TV-tafels sprak de fine fleur van ons moraalriddersgilde zich eensgezind uit tegen de president en de opkomst van rechts-extreme Jodenhaat.

    Een weerzinwekkend gebeuren. Dode Joden werden in Hilversum en Den Haagvoor politieke karretjes gespannen en misbruikt om de eigen smerige waren aan te prijzen.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    04-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazaanse terreurgroep Islamitische Jihad onthult nieuwe tactiek in grensrellen met Israël

    Gazaanse terreurgroep Islamitische Jihad onthult nieuwe tactiek in grensrellen met Israël

    Plaatje hierboven: Enkele militieleden van de sjiitische paramilitaire Al Quds Brigades, het moordeskader van de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ), die nà Hamas de belangrijkste en meest actieve terreurgroep is in de Gazastrook èn in Judea & Samaria, staan op het punt enkele raketten af te vuren naar willekeurige burgerdoelwitten in Israël
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije staat massale illegale migratie naar Griekenland toe

    Turkije staat massale illegale migratie naar Griekenland toe

    Een recente golf van illegale migranten heeft de Griekse stad Thessaloniki in een crisis gebracht. "Tientallen migranten hebben het Aristotelousplein in het centrum van Thessaloniki omgevormd tot een geïmproviseerd kamp," waar velen "in de open lucht slapen". Afgebeeld: Het Idomeni-migrantenkamp, vlakbij Thessaloniki. (Foto door Dan Kitwood/Getty Images)

    • De Turkse autoriteiten hebben Europa herhaaldelijk bedreigd met een instroom van migranten. De bedreigingen van president Recep Tayyip Erdogan mogen niet genegeerd worden.

    • Sinds de migrantencrisis in 2011 begon te escaleren - met het uitbreken van de burgeroorlog in Syrië - worden degenen die kritiek hadden op de massale ongecontroleerde immigratie "racisten", "opruiers" of "islamofoben" genoemd.

      Meer lezen op:
      gatestoneinstitute.org

    03-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit op z’n Italiaans

    Brexit op z’n Italiaans

    De begroting van de regering-Conte

    Italiaans
    Minister van Economie en Arbeid Luigi Di Maio, eerste minister Giuseppe Conte, minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini in de Italiaanse Kamer. 
    foto: ©Reporters

    ‘For somebody as Salvini the financial crisis is not a threat but a promise’. Wolfgang Münchau van de Financial Timesheeft het Italiaanse probleem op een juiste manier samengevat:

    De provocatie van het door de Europese Commissie afgekeurde Italiaanse begrotingsvoorstel ligt niet in de overtreding van de regels van het Europese Stabiliteits- en Groeipakt. Italië is niet het eerste en niet het enige land dat hiermee in aanraking komt. Frankrijk op herhaalde manier, België, ook Duitsland, om er maar een paar te noemen.
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macron hitst op tegen andersdenkenden: Nationalisme als “lepra” van Europa

    Macron hitst op tegen andersdenkenden: Nationalisme als “lepra” van Europa

    Screenshot_405

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De Franse president Macron heeft een merkwaardig democratiebegrip en weinig respect voor de politieke tegenstander geopenbaard. In een interview met het dagblad “Ouest-France” waarschuwde hij de Europeanen, wegens de opkomst van nationalistische en patriottistische bewegingen, voor een terugval naar de jaren-30. Hij zou “geschikt zijn door de overeenkomsten tussen de tijd waarin wij leven en die tussen de beide wereldoorlogen”, zei Macron.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    02-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn! Hoofddoekpromoter en Wilders-aangifteman Aaldersberg nieuwe beveilingsbaas van Wilders

    Fijn! Hoofddoekpromoter en Wilders-aangifteman Aaldersberg nieuwe beveilingsbaas van Wilders

     

    snapshot

    Foto: Pieter-Jaap Aalbersberg. Bron: Screenshot KRO-NCRV / NPO.

    De naam van de nieuwe Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) is bekend: het wordt Pieter-Jaap Aaldersberg, van het politiekorps Amsterdam. Opmerkelijk, want in die functie zal Aaldersberg de scepter zwaaien over de beveiliging die PVV-voorman Geert Wilders krijgt.

    De chef van de politie Amsterdam maakt promotie. Jawel, Pieter-Jaap Aaldersberg gaat nationaal. Mooi voor hem: meer aandacht, meer salaris, en minder van die klagende politie-agenten die je iedere keer terugfluiten als je weer eens teveel van je diversiteitshobby meeneemt naar je werk.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgetreden Franse minister BiZa bang dat land binnen 5 jaar instort door massa immigratie

    Afgetreden Franse minister BiZa bang dat land binnen 5 jaar instort door massa immigratie

    ‘Purge Night’: Honderden gewelddadige migranten creëren chaos in Parijs en Lyon – Pact van Marrakesh zal ondergang West Europa versnellen en bezegelen 

     
    Minister van BiZa Gérard Collomb nam vorige maand ontslag omdat hij vreest dat het pro-immigratiebeleid van president Macron binnen 5 jaar de ondergang van Frankrijk zal veroorzaken. (Afbeelding: Getty Images (3)).

    De totale instorting van de samenleving in Europa als gevolg van massa immigratie uit Noord Afrika en het Midden Oosten zou wel eens veel dichterbij kunnen zijn dan zelfs de grootste critici nu denken. In een recent gepubliceerd interview spreekt de Franse oud minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb, die vorige maand ontslag nam uit onvrede over het lakse immigratiebeleid van president Macron, zijn vrees uit dat het land nog maar vijf jaar heeft om totale chaos en mogelijk zelfs een splitsing van Frankrijk te voorkomen. 
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Iraanse idee van "mensenrechten": Vervolg christenen

    Het Iraanse idee van "mensenrechten": Vervolg christenen


    01-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Kamer rondetafelt met echte wetenschappers over de Klimaatwet

    Tweede Kamer rondetafelt met echte wetenschappers over de Klimaatwet

    Kees de Lange over de kosten en baten van een geldverslindend project.



    OpinieZ-columnist Kees de Lange – emeritus hoogleraar chemische fysica, gespecialiseerd in atmosferische chemie en fysica en complexe modellering – sprak vandaag op uitnodiging van de Vaste Commissie voor Economische Zaken en Klimaat op een hoorzitting in de Tweede Kamer over de kosten en baten van de voorgenomen Klimaatwet.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    31-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resolutie 1605 en 1743 – Het Dhimmi-statuut voor de Europese Volkeren
    Resolutie 1605 en 1743 – Het Dhimmi-statuut voor de Europese Volkeren

    Inleiding

    Hieronder de complete en vertaalde tekst van beide resoluties van de Raad van Europa. Ze kunnen gezien worden als een vervolg, of aanvulling, op de Resolutie van Straatsburg (1975) en de Verklaring van Barcelona (1995) en bevestigen de definitieve dhimmi-status van de Europese volkeren. De Verklaring van Barcelona werd definitief met de Unie voor het Middellandse Zeegebied in 2008. Waarop in de Verklaring van Marrakech (2018) nog eens de ongelimiteerde toegang voor mohammedanen en Afrikanen tot Europa werd vastgelegd.
    Meer lezen op:
    fenixx.org




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!