Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vsop24
    blog.seniorennet.be/vsop24
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hamas verkoopt hulpgoederen aan hoogste bieder'

    'Hamas verkoopt hulpgoederen aan hoogste bieder'

    copyright 2008© Manna-Vandaag
    De terreurbeweging Hamas steelt de hulpgoederen die de VN en het Rode Kruis de Gazastrook binnen brengen, verdeelt ze onder de eigen Hamas-mensen en verkoopt de rest aan de hoogste bieder.

    De armsten onder de Palestijnse bevolking, die de hulp het hardst nodig hebben, blijven op die manier verstoken van hulp.

    Dat heeft het Israëlische dagblad The Jerusalem Post gemeld. Het bericht is bevestigd door een woordvoerder van het Israëlische leger, die zegt dat gisteren “meer dan honderd vrachtwagens met hulpgoederen” door Hamas zijn aangehouden nadat ze in Gaza waren gearriveerd. Alle goederen werden door gewapende Hamas-leden in beslag genomen, waarna de vrachtwagenchauffeurs werden gesommeerd weer te vertrekken.
    meer lezen op:
    manna-vandaag


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotterdam is uitgepraat met islamitische school

    Rotterdam is uitgepraat met islamitische school

    islamitische basisschoolDe gemeente Rotterdam is klaar met de islamitische middelbare school Ibn Ghaldoun. Onderwijswethouder Leonard Geluk (CDA) laat weten dat de omstreden school afspraken met de gemeente niet nakomt. De Onderwijsinspectie bestempelde Ibn Ghaldoun eerder als ‘zeer zwak’.

    Ibn Ghaldoun en de gemeente kwamen in oktober overeen om gezamenlijk een plan op te stellen voor de verbetering van de onderwijskwaliteit. Een commissie die gevormd wordt door Rotterdamse schoolbesturen en de gemeente moest haar fiat geven aan de verbeterplannen. Ook moest er een nieuwe raad van toezicht en een raad van bestuur komen. Schoolvoorzitter Belgacem Naas zou daarnaast zijn functie na de jaarwisseling neerleggen.
    meer lezen op:
    maghreb


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotterdam voelt ook als een bezet gebied'

    Rotterdam voelt ook als een bezet gebied’

    Door MARJOLEIN HENDRIKS
    ROTTERDAM - Drie dagen lang demonstreerden Rotterdamse Marokkanen tegen het geweld in de Gazastrook. Twee keer liep het uit de hand.
    afbeelding vergroten Mohammed Tachi. FOTO SANNE DONDERS
    De felle demonstraties zijn meer dan een protest tegen Israël, zegt welzijnswerker Mohammed Tachi, die een van de demonstraties organiseerde. ,,Deze jongens voelen zich verwant met de Palestijnen.’’

    In de moskeeën was er nog zo op gehamerd. ‘Jullie mogen protesteren, maar zónder agressie’, hadden de imams gezegd. De preek moest Rotterdamse moskeegangers ervan weerhouden zich te misdragen bij demonstraties tegen het geweld in de Gazastrook. Toch ging het mis. Groepjes jonge Marokkanen misdroegen zich in het centrum van de stad, zozeer zelfs dat burgemeester Aboutaleb er gisteren zijn afschuw over uitsprak.
    meer lezen op:
    AD


    12-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annexatie

    Annexatie


    Het was de vermaarde scherpslijpster Gretta Duisenberg die zich de filosofische ontboezeming ontvallen liet dat de Joden Amsterdam annexeren. Maar toch, als er iets duidelijk geworden is door de Gaza-oorlog is dat vooral het beeld dat niet de Joden Amsterdam annexeren, maar de Islam de openbare ruimte in de EU. Vrijwel dagelijks dringt zich ergens in de EU het beeld aan ons op van een met veel vlag- en embleemvertoon hullende massa moslims die tierend tekeergaan tegen dit of dat, en vooral tegen Israël en Amerika. Het beeld dat de Joden Amsterdam annexeren werd dan ook bruut aan diggelen geslagen toen Ben Kok een poging deed om in die stad ook eens een pro-Israël demonstratie te houden, maar de plaatselijke politiechef hem duidelijk maakte dat de veiligheid hem niet gegarandeerd kon worden.
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is '˜joden aan het gas' teken van '˜globalisering'?

    ed1fbff2-368b-48a8-be5f-e415e3d3252b_0_gaza-rotterdam_2001

    Het conflict met Hamas in Gaza heeft geleid tot on-Nederlandse taferelen.

    De Volkskrant opende afgelopen zaterdag met de constatering dat de Nederlanders geen traditie hebben van heethoofdigheid in de internationale politieke kwesties.

    Maar als Israël en de Palestijnen elkaar in de haren vliegen, maakt dat iets los in de polder. De ene demonstratie na de andere wordt afgekondigd en in het CDA  is de vorming van een anti-Israëlisch establishment te zien. De Volkskrant komt tot de conclusie dat de redelijkheid uit het debat is verdwenen.

    Aan het gas
    Mark Steyn, columnist van de National Review, hield zich bezig met dezelfde vraag. Hij wijst op een aantal feiten:
    meer lezen op:
    wees waakzaam


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcouch wil graag superstadsdeel
    Amsterdam ‘Bloeiende moslimgemeenschap’ in Nieuw West

    Marcouch wil graag superstadsdeel

    Door: Joost Niemoller
    Gepubliceerd: gisteren 22:39
    Update: gisteren 22:57

    Marcouch wil graag superstadsdeel

    Bestuurder Ahmed Marcouch beschrijft in een brief zijn ideeën voor een ‘stad op zich’, buiten de ring. Lang niet iedereen vindt dat een goed plan.

    ‘Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal. De moslimminderheid wordt dan een pluspunt.’ Dat schrijft de Amsterdamse stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch in een interne brief aan andere stadsdeelvoorzitters in Amsterdam-West. De PvdA-bestuurder haakt in op de actuele discussie om het aantal stads-delen in Amsterdam te verkleinen. Marcouch is voor en ziet een super-stadsdeel voor zich, een stad op zich: Nieuw West. Hij schrijft: ‘Er is een wezenlijk verschil tussen west binnen de ring en west buiten de ring.’
    meer lezen op:
    de pers


    11-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onrust door demonstrerende jongeren

    Onrust door demonstrerende jongeren

    ROTTERDAM - Tientallen jongeren hebben zondagmiddag in Rotterdam enkele uren gedemonstreerd tegen de aanvallen van Israël op de Gazastrook.
    afbeelding vergroten De demontratie tegen het geweld in Gaza in de Rotterdamse binnenstad. FOTO SANNE DONDERS
    Ze scandeerden daarbij leuzen die tegen Joden waren gericht, droegen Marokkaanse en Palestijnse vlaggen en riepen dat Palestina vrij moet zijn. De groep die vooral uit tieners bestond, dook tijdens de koopzondag op verschillende plekken in het centrum op.

    Dit is Nederland.
    stond in het AD

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm in de kou!

    Warm in de kou!

    Demonstratie voor Israël in Den Haag op 9 Januari 2009.

    Na de berichten over de onlusten in Utrecht, gisteravond, waarbij een paar honderd islamieten nogal tekeer gegaan schijnen te zijn in hun woede om wat Israël in Gaza  tegen de moordenaarsbende van Hamas aan het doen is, zat ik vanmorgen toch een beetje nerveus met mijn echtgenoot aan het ontbijt. 

    Wij zouden zo meteen gaan demonstreren in Den Haag - in het kader van een solidariteitsmanifestatie, die door 25 Joodse organisaties en door Christenen voor Israël en de SGP-jongeren op touw gezet was.

    Zouden er tijdens deze bijeenkomst in de open lucht ook weer groepen dreigende en ´allah akbar´ schreeuwende groepen van nieuwe Nederlanders problemen gaan veroorzaken?

    Onze Israëlische vlag ,aan een stok, stond al klaar bij de deur.

    We waren expres extra vroeg met de auto vertrokken, maar we konden onze auto gelukkig heel gemakkelijk kwijt in een parkeergarage, daar in de buurt en we hadden dus nog gelegenheid om rustig in een zaakje aan het Plein ( waar een en ander zou gaan plaatsvinden) een kopje koffie te drinken.

    Daar konden we ook vanaf onze tafel zien of er al medebetogers arriveerden.
    meer lezen op:
    gielahs.web-log


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column: De staat Israel

    Column: De staat Israel

    Max Pam

    Sluit dit venster


    Hoe begrijpelijk ook dat het is gebeurd, achteraf bezien ware het toch beter geweest als de staat Israël na de Tweede Wereldoorlog niet was gesticht. Van het idealisme waarmee kibboetsen zijn opgericht, is niet veel meer over. Veiligheid en rust hebben de Joden er evenmin gevonden. Als morgen het Israëlische leger wordt afgeschaft of verslagen, zullen de burgers van Israël de zee in worden gedreven - dat is zo klaar als een klontje.
    Maar nu Israël eenmaal bestaat, moet het ook blijven bestaan, hoe tragisch dat misschien ook is voor de Palestijnen. De wereld kan zich geen tweede Holocaust permitteren.
     
    Voor goed besef van het huidige offensief in de Gaza-strook dient men te beseffen welke partij Israël tegenover zich vindt. Dat is Hamas, het Arabische woord voor vuur. Precies drie jaar geleden versloeg Hamas in de Palestijnse verkiezingen de rivaliserende Fatahpartij. De verkiezingen verliepen min of meer democratisch, maar dat zegt niet alles. Democratische genomen beslissingen kunnen wel eens verkeerd uitpakken. Ook Hitler is democratisch aan de macht gekomen.
     
    In elk geval zijn Hamas en Fatah elkaar sindsdien weinig democratisch te lijf gegaan. Op de Gaza-strook werden Fatah-strijders voor de ogen van hun vrouwen en kinderen door Hamas standrechtelijk geëxecuteerd, waarna een woordvoerder van Hamas opmerkte “dat het tijdperk van de islamitische rechtvaardigheid was aangebroken”.
    meer lezen op:
    vpro buitenhof

    10-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen, Palestijnen steken vlaggen Israël in brand

    Marokkanen, Palestijnen steken vlaggen Israël in brand

    vrijdag 9 januari 2009 21:02

    Enkele honderden overwegend Marokkanen en Palestijnen hebben vrijdagmiddag in Rotterdam geprotesteerd tegen de verdedigingsacties die Israël uitvoert tegen terreurorganisatie Hamas in de Gazastrook. Bij de protesten gingen Israëlische vlaggen in vlammen op.Woedende menigte vond het nodig Israëlische vlaggen in brand te steken
    Woedende menigte vond het nodig Israëlische vlaggen in brand te steken

    De demonstratie begon voor de trappen van het stadhuis, waar voorafgaand aan het protest een deel van de moslimbetogers het vrijdagmiddaggebed hield.

    Schreeuwende menigte
    De schreeuwende menigte liep vervolgens zwaaiend met spandoeken en Palestijnse vlaggen naar het Schouwburgplein. ‘Palestina’ moet vrij zijn, en Israëliërs zijn terroristen, zo riepen de demonstranten.

    Op het plein werden toespraken gehouden en Israëlische vlaggen in brand gestoken. Donderdagavond verliep een pro-Palestijnse demonstratie in Utrecht ook al onrustig; vijf demonstranten werden gearresteerd.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een open brief van een Jood aan de wereld
    Een open brief van een Jood aan de wereld

     
     Rabbi Meir Kahane: Wereld kijkt gewoon toe nu wij met uitroeiing worden bedreigd
     
    'Beste wereld,
     
    Ik heb begrepen dat jullie boos op ons hier in Israël zijn. Het schijnt dat jullie   héél boos zijn, zelfs woedend. Het lijkt er trouwens op dat jullie iedere paar jaar boos op ons worden. Vandaag is het Gaza* en de 'wrede onderdrukking van de Palestijnen', gisteren was het Libanon * en daarvoor kwam het door het bombardement van de kernreactor in Irak, de Yom Kippur oorlog, de Sinaï-campagne. Het lijkt er dus op dat Joden die overwinnen en daardoor blijven leven, jullie buitengewoon kwaad maken.
     
    (Zie ook onderstaand YouTube filmpje van 5 min.).

    Maar beste wereld, lang voordat Israël bestond, waren jullie al boos op ons Joden. De Duitsers die Hitler kozen werden boos op ons, en de Oostenrijkers die zijn intocht in Wenen toejuichden, werden ook boos op ons. We maakten een hele rij Slavische landen boos: Slovaken, Litouwers, Oekrainers, Russen, Hongaren, Roemenen. Ja, we hebben een lange geschiedenis achter de rug met de boosheid van de wereld.

    We maakten de Kozakken boos, die tienduizenden van ons vermoordden in 1648 en 1649. We maakten de kruisvaarders boos die tijdens hun bevrijding van het 'heilige land' zó boos op Joden waren, dat ze ontelbaren van ons afslachtten.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hero Brinkman & het juridisch sekstoerisme

    Hero Brinkman & het juridisch sekstoerisme

    herobrinkman.jpegWilt u het ware verhaal horen achter de kolderieke ontwikkelingen rond PVV’er Hero Brinkman op onze onvolprezen Antillen? Het zit zo: deze eilanden vormen sinds jaar en dag een soort ’seksueel ballingsoord’ van falende en oversekste leden van onze rechterlijke macht. PV’tje vervalst? Een enkeltje Willemstad met een knipkaart voor de lokale bordelen is de beloning voor de corrupte Officier van Justitie. Lees hier alle backgrounds over dit aspect van onze rechtstaat waarover Wicher ‘de rammende rechter’ Wedzinga reeds zei ‘dat veel juridische hotemetoten zich op de eilanden laten verwennen door veelal Colombiaanse hoeren’. Ach, je hebt het als rechter of OvJ anno nu ook niet makkelijk: mogen ze effe lekker van bil onder een palmboom? Wie misgunt ze een periode van ‘effe lekker opladen’ voordat we harde crimi-realiteit zich weer aandient? Maar Hero Brinkman lijkt dit juridische porno-feestje nu ruw te willen gaan verstoren. Want als het aan Hero en de PVV ligt gooien we die heerlijke maagdelijke lust-eilanden op de schroothoop!
    meer lezen op:
    klokkenluideronline


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disproportioneel

    Disproportioneel

    Disproportioneels

    Bovenaan gezet vanwege de talloze 'anti-Israel demonstraties' in ons land vandaag.


    Disproportioneel


    Waarom hoor ik dit woord nu pas? Al ver voor 2 november 2004 spookt dit woord in mijn hoofd rond: disproportioneel. Vreemd dat ik het niet hoor als er in Darfur tienduizenden mensen worden verkracht en vermoord door Soedanese islamisten. Na de instorting van de Twin Towers waren er buitenproportioneel weinig moslims die protesteerden tegen deze gruwelijk laffe aanval op Amerika, maar er waren laatst wel zo'n 2500 betogers in Amsterdam tégen Israël omdat het democratische land zich verdedigt tegen - jaar in jaar uit - buitenproportioneel geweld van terreurorganisatie Hezbollah en andere vernietigers van democratie, ontwikkeling, gelijke rechten van man en vrouw, onze normen en waarden...
    meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israel's humanitaire hulp aan Gaza
    Israel’s humanitaire hulp aan Gaza

    396

    vrachtwagens met humanitaire hulpgoederen die via de Israëlische grensposten Gaza zijn binnengekomen sinds het begin van Operation Cast Lead, waaronder elementaire voedselproducten, medicijnen, medische hulpgoederen, bloed en donaties van diverse overheden.

    80
    vrachtwagens met humanitaire hulpgoederen die naar verwacht in Gaza zullen arriveren op 5 januari

    20
    Palestijnen die naar Israël zijn geëvacueerd voor medische behandeling (waaronder twee kinderen)

    800,000+
    foldertjes die door de Israel Defense Forces (IDF) onder de burgers van Gaza zijn verspreid om hen te instrueren weg te blijven van lokaties waar zich terroristen ophouden of wapenopslagplaatsen bevinden.

    70+
    keer dat de IDF bevolkte gebieden waarschuwde voor er luchtaanvallen werden uitgevoerd.

    10,000
    ton hulpgoederen die op verzoek van internationale organizaties, de Palestijnse Autoriteit en diverse overheden Gaza zijn binnengebracht sinds het begin van Operation Cast Lead. Het World Food Program heeft Israël vorige week medegedeeld dat het stopte met voedseltransporten naar Gaza omdat de pakhuizen vol zitten en er genoeg voedsel is voor twee weken.

    meer lezen op:
    antivenin

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Bestuurders Milli Görüs betrokken bij steun Hamas'

    'Bestuurders Milli Görüs betrokken bij steun Hamas'

    vrijdag 9 januari 2009 07:06

    Verschillende bestuurders van de Turkse islamitische organisatie Milli Görüs werken nauw samen met een Duitse stichting die de Palestijnse terreurorganisatie Hamas zou steunen.

    Milli Görüs was betrokken bij anti-Israëlbetoging afgelopen weekend 
    Milli Görüs was betrokken bij anti-Israëlbetoging afgelopen weekend

    Dat schrijft De Telegraaf vandaag.

    De Turkse moskeevereniging Milli Görüs was een van de organisatoren van de betoging tegen Israël afgelopen zaterdag, waar SP-Kamerlid Harry van Bommel samen met Gretta Duisenberg de Palestijnen opriep tot een intifada tegen Israël.

    Verboden
    Volgens de krant zijn twee bestuurders van Milli Görüs Amsterdam ook bestuurslid van Stichting Internationale Humanitaire Hulporganisatie, die nauw samenwerkt met het Duitse Internationale Humanitäre Hilfsorganisation (IHH). 
    meer lezen op:
    elsevier


    09-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek Geweld Loont
    Politiek Geweld Loont



    K.B. Wolf        9 januari 2009

    De moeite die het kost om een pro-Israël demonstratie te organiseren in A'dam en het uiteindelijk afblazen daarvan, toont maar weer eens aan dat geweld of de dreiging met geweld een lonend instrument is in de politiek.

    Ben Kok, de eenzame man met de vlag, lijkt mij een vreedzaam, geweldloos mens die opkomt voor zijn overtuiging. En daar is niets mis mee, integendeel. Waar wel wat mis mee is, is een maatschappij waar het voeren van een pro-Israël demonstratie een hachelijke onderneming is geworden, waarbij de veiligheid van lijf en leden niet kan worden gegarandeerd.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HamaSS'ers aller landen!

    HamaSS’ers aller landen…

    In Door Ariël Bruéns on 31 Dec 2008 at

    Ariël Bruéns

    Valt het u niet op dat het verwijt dat Israël, althans de Joden hun daden rechtvaardigen door te wijzen op de holocaust een vals argument is? Dat hetzelfde opgaat voor het verwijt dat Israël, althans de Joden kritiek op hun hele doen en laten smoren door het antisemitisme argument naarvoren te schuiven al net zo vals is?

    Ik heb de laatste dagen, sedert de militaire acties jegens Hamas, eens flink mijn ogen en oren de kost gegeven. En dan blijkt het tegendeel simpelweg waar te zijn. Natuurlijk wijzen Joden, waaronder ikzelf erop dat er geen licht schijnt tussen de doelstellingen van Hamas en de nazi’s. Dat is helaas een keiharde waarheid en realiteit.

    Het zijn evenwel de Israëlbashers en de openlijke Jodenhaters die te pas en te onpas aankomen met verwijzingen naar de nazi’s, het nazisme, de holocaust en de tweede wereldoorlog in het algemeen. Altijd onder het mom van: “ze zijn hetzelfde, ze doen hetzelfde, ze plegen genocide en ze hebben niet geleerd van de tweedewereldoorlog”.
    meer lezen op:
    contradicere


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Joden aan het gas'-leuzes in Utrecht

    ‘Joden aan het gas’-leuzes in Utrecht

    palestijnse

    Bij de demonstratie gisteravond in Utrecht tegen Israel, werden leuzen als “Hamas, Hamas, joden aan het gas’ gescandeerd.
    Ook werd
    Hitler bezongen, zo was vanmorgen bij Radio 1 te horen.

    Klik hier voor een geluidsfragment

    De leuzes werden aan het eind van de demonstratie geroepen. De politie pakte vijf jongeren op. Een woordvoerder van een organisatie van Marokkanen die zelf meeliep, zei de uitingen ‘afschuwelijk’ te vinden.
    meer lezen op: ‘Joden aan het gas’-leuzes in Utrecht Bij de demonstratie gisteravond in Utrecht tegen Israel, werden leuzen als “Hamas, Hamas, joden aan het gas’ gescandeerd. Ook werd Hitler bezongen, zo was vanmorgen bij Radio 1 te horen. Klik hier voor een geluidsfragment De leuzes werden aan het eind van de demonstratie geroepen. De politie pakte vijf jongeren op. Een woordvoerder van een organisatie van Marokkanen die zelf meeliep, zei de uitingen ‘afschuwelijk’ te vinden.
    meer lezen op:
    weeswaakzaam


    07-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima valt door de mand als provocateur en islamiseerster.

    Moslima valt door de mand als provocateur en islamiseerster.

    Ingezonden door een Anonieme lezer

    Een 27 jarige Schiedamse moslima van Marokkaanse afkomst, Karima Bouhannouch heeft tegen de Rotterdamse sportschool GYM aangifte gedaan van discriminatie bij de Commissie Gelijke Behandeling (CGB). Het feit wil namelijk dat de sportschool het niet toestaat dat er geen zaken op of om het hoofd gedragen mogen worden, dus ook geen hoofddoekjes tijdens het sporten.

    Voor zover een welhaast standaardprocedure aan het worden in Nederland. Moslim of Moslima doet aangifte bij de Commissie Gelijke Behandeling, de commissie doet een verder niet juridisch bindende uitspraak want ze heeft totaal geen juridische bevoegdheden, de sportschool haalt bakzeil of negeert het “advies” volledig, einde verhaal.

    Toch zit er een markante wending in dit plot. Wat blijkt namelijk, de moslima in kwestie draagt bepaald niet altijd een hoofddoek. Zo voelt zij zich op haar werk, bij een uiteraard dik gesubsidieerde stichting, namelijk Stichting Welzijn Schiedam (SWS) niet genoodzaakt een hoofddoek te dragen. En Geenstijl vogelde dit uit, zie de foto als bewijs. Klik op de afbeelding om een screenshot te zien van de bron van deze foto.

    Maar dat is vreemd! Er werken wel degelijk mannen bij SWS. Dus dat kan het verschil niet uitmaken. Het kan haar er zelfs niet van weerhouden een redelijk doorzichtig strak bloesje te dragen. Schijnbaar mogen deze mannen Karima’s haar en haar contouren wel zien en drukt haar geloof haar niet op het hart dat ze zich voor de wellustige blikken van deze mannen dient te beschermen. Die noodzaak dringt zich alleen maar aan haar op als ze precies bij die ene sportschool in Rotterdam gaat sporten.
    meer lezen op:
    contradicere


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pak de Kefiya's uit de kast

    Pak de Kefiya's uit de kast




    (ingezonden) Uitgelicht: Sabrah Dahhan in de Volkskrant, 6.1.2009 "Pak de Kefiya's uit de kast"

    "De modebewuste Nederlanders waren de Palestijnse zaak de afgelopen jaren bijna vergeten; ze begonnen kefiya’s te dragen en Intifada te zingen, puur en alleen omdat het ‘tof’ was. Misschien is het juist nu, met de toestanden in Gaza, en de door Harry van Bommel aan het licht gekomen maatschappelijke gevoeligheid voor Palestijnse leuzen en attributen, tijd voor een nieuwe opleving van de kefiya. Een opleving die de sjaal haar oorspronkelijke betekenis teruggeeft, zodat de sjaal weer wordt gedragen met de ferme boodschap dat het Israëlische geweld tegen de Palestijnse burgerbevolking moet stoppen. Ik heb mijn sjaal in elk geval al uit de kast getrokken."
    meer lezen op:
    hoei boei




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!