Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fietseninlimburg
    blog.seniorennet.be/fietsen
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering bezig aan een rampzalig scenario

    Islamisering bezig aan een rampzalig scenario

    13 februari 2020 door 

    Roderick Veelo


    De islam in Nederland radicaliseert. Met financiële en personele hulp uit de Saoedi-Arabië, Koeweit en Qatar nemen salafisten en leden van het Moslim Broederschap gematigde moskeeën over. En in een gevaarlijk hoog tempo ook.

    Dat weten we mede dankzij onderzoek van Nieuwsuur en NRC Handelsblad. Maar de Tweede Kamer zoekt deze weken - in een aantal hoorzittingen - naar bedragen en meereizend onheil.

    De eerste verhoren tonen een rampzalig scenario. Volgens directeur Schoof van de AIVD probeert een nieuwe generatie jonge salafisten in Nederland met professionele methoden grip te krijgen op moskeeën en scholen. Ondersteund door miljoenen oliedollars en imams uit de Golfstaten.
    Meer lezen op:
    rtlz.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamistisch NIDA-raadslid wil dictatuur om Wilders en Baudet zendtijd en subsidie af te pakken: ‘Gepaste sancties!’

    Islamistisch NIDA-raadslid wil dictatuur om Wilders en Baudet zendtijd en subsidie af te pakken: ‘Gepaste sancties!’

    D 

    snapshot
    Foto: Nourdin el Ouali. Bron: Control Alt Delete / YouTube (Creative Commons).

    De PVV moet zendtijd en subsidie worden afgepakt. Dat is de mening van het Rotterdamse raadslid Nourdin el Ouali, die vandaag in Trouw schrijft dat hij vindt dat de Raad van State een soort raad van politieke grootinquisiteurs moet worden.

    Toegegeven, gekke Geert gaat geregeld de grens over en ook boreale Baudet maakt het soms al te bont. Maar dat mag in Nederland: we hebben hier een vrijheid van meningsuiting. En – daaruit voortvloeiend – de vrijheid van vereniging. Iedereen mag in Nederland z’n eigen politieke partij oprichten. Die worden slechts echt bij grote uitzondering een strobreed in de weg gelegd – in het verleden is dat alleen gebeurd bij (neo)nazi-partijen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: Cultuurverrijkers stichten brand in ziekenhuis en rennen luid lachend weg

    Duitsland: Cultuurverrijkers stichten brand in ziekenhuis en rennen luid lachend weg


    © Polizei

    In de late avonduren van zaterdag (25.01.) werd in Bochum een brand ontdekt in het bezoekerstoilet van het ziekenhuis op de Bleichstraße 15, die de brandweer van Bochum gelukkig snel kon blussen. Er zijn door de brand of de rookontwikkeling geen personen gewond geraakt.
    Volgens de huidige status van het onderzoek kwamen drie jonge mannen om 22.35 uur via de hoofdingang het ziekenhuis binnen en gingen kort daarna naar de toiletruimte op de spoedeisende hulp.
    Meer lezen op:
    fenixx.news


    11-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.https://jdreport.com/allochtonen-maken-niet-alleen-de-meeste-zorgkosten-maar-zijn-ook-3x-vaker-wanbetaler/

    Allochtonen maken niet alleen de meeste zorgkosten maar zijn ook 3x vaker wanbetaler


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaanse jongeren krijgen werkstraf na reeks gewapende overvallen

    Afrikaanse jongeren krijgen werkstraf na reeks gewapende overvallen

    Afrikaanse jongeren krijgen werkstraf na reeks gewapende overvallen

    De twee Afrikaanse jongeren die enkele maanden geleden een reeks gewapende overvallen pleegde in het Antwerpse Turnhout, komen weg met een werkstraf. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het openbaar ministerie had celstraffen gevraagd, maar de rechter was een stuk milder. 

    Op 19 september 2019 vond de eerste gewapende overval plaats op snoepwinkel Candy Factory in Turnhout. De zaakvoerster, een zwangere vrouw, werd bedreigd met een groot mes en vuurwapen. De Afrikaanse jongeren gingen aan de haal met de inhoud van de kassa.
    Meer lezen op:
    sceptr.net


    09-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de klimaatontkenner volgt nu de wanhoper

    Na de klimaatontkenner volgt nu de wanhoper


    Door SEBASTIEN VALKENBERG

     8 februari 2020

    Geplaatst in EUROPAKLIMAATBELEID

    Het is nog wat vroeg om het woord van het jaar al te voorspellen, maar ik doe een poging: klimaatwanhopers. Achter die vijf lettergrepen gaat een nieuw frame schuil. Als we eind 2020 terugblikken, moeten we concluderen dat het klimaatdebat op 3 februari een volgende fase inging.

    Op deze dag sprak Frans Timmermans op de Nationale Conferentie Circulaire Economie in Den Haag. Als eurocommissaris is hij verantwoordelijk voor de ‘Green New Deal’ die Europa in 2050 klimaatneutraal moet maken. Prijskaartje: in elk geval 260 miljard euro per jaar, maar waarschijnlijk veel meer. In Den Haag klonk Timmermans triomfantelijk en strijdlustig tegelijk.
    Meer lezen op:
    wyniasweek.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden vluchten massaal als gevolg van het opnemen van zoveel immigranten

    Zweden vluchten massaal als gevolg van het opnemen van zoveel immigranten

    17 oktober 2019 0  Door INDIGNATIE REDACTIE
    Zweden vluchten massaal als gevolg van het opnemen van zoveel immigranten
    De Zweden verhuizen. Door problemen in veel gemeenten vertrekken Zweden naar andere gebieden met minder sociaaleconomische problemen. De kwestie heeft onlangs de aandacht getrokken van de Zweedse media.
    • Als gevolg van het opnemen van zoveel immigranten in een relatief korte tijdspanne van 2012-2017, met een piek door de migratiecrisis in 2015, kampen de gemeentes met hoge werkloosheid, een toename van kinderarmoede en stijgende bijstand uitgaven, aldus Frölander.
    • “Ik heb geprobeerd Malmö te verdedigen,” zei ze, “maar na gelang de tijd verstrijkt en je merkt dat er geen verbetering komt zal je uiteindelijk je veerkracht verliezen”.
      Meer lezen op:
      indignatie.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vluchteling: “Jullie halen je eigen ondergang binnen”

    Vluchteling: “Jullie halen je eigen ondergang binnen”

    Screenshot_128

    Katiana Kayvantash: „Moslims worden aan alle kanten verdedigd, maar waar is de steun voor andere allochtonen?”

    (Door: Wierd Duk)

    Eindhoven – Een groot deel van de niet-westerse allochtonen in Nederland (48%) pleit voor minder immigratie. Katiana Kayvantash, die vluchtte voor de Iraanse moellahs, waarschuwt: „Wees niet zo naïef. Doe de grenzen dicht. Jullie halen je eigen ondergang binnen.”

    Katiana (57) arriveerde in 1987 in Nederland. Zij maakt zich zorgen over de toekomst. „Iedere buitenlander kan jullie een mooi verhaal op de mouw spelden en jullie geloven het. Maar ik zie zogenaamde Iraanse vluchtelingen die in Nederland propaganda bedrijven voor het islamistische regime. Hoe kan dat?”
    Meer lezen op:
    ejbron com


    08-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Islamisten”? Criminelen? In de Duitse deelstaat Niedersachsen wonen 7647 mensen met een onopgehelderde identiteit

    “Islamisten”? Criminelen? In de Duitse deelstaat Niedersachsen wonen 7647 mensen met een onopgehelderde identiteit

    Screenshot_117
    Allemaal op naar Duitsland, daar wordt nauwelijks iemand gecontroleerd.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Verleden jaar al wees de voormalige chef van de Duitse Veiligheidsdienst (BND), August Manning, op een dramatisch veiligheidsrisico in Duitsland (“Jerusalem Post”, 16-09-2019). In Duitsland bevinden zich honderdduizenden immigranten met een onopgehelderde identiteit. In de deelstaat Niedersachsen zijn het er op dit moment 7647.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    07-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De echte reden waarom Arabieren in Israël niet in 'Palestina' willen leven .

    De echte reden waarom Arabieren in Israël niet in 'Palestina' willen leven


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urgenda-arrest getuigt van onjuiste opvatting van het recht

    Urgenda-arrest getuigt van onjuiste opvatting van het recht

    7-2-2020 Prof. mr. dr. Afshin Ellian


    Rechtsgeleerde Afshin Ellian buigt zich tot in detail over de veelbesproken Urgenda-uitspraak van de Hoge Raad, die de Nederlandse Staat verplicht om de CO2-uitstoot verder terug te dringen. De rechter heeft in strijd met de Grondwet gehandeld en het democratiebeginsel genegeerd.

    In de rechtszaak Urgenda versus de Nederlandse Staat ging het om de verplichting die de Nederlandse Staat zichzelf heeft opgelegd: 25 tot 40 procent reductie van de uitstoot van broeikasgassen (CO2). De Hoge Raad acht Urgenda gerechtigd deze procedure te voeren.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    05-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ransel de klimaattollenaars het huis uit!

    Ransel de klimaattollenaars het huis uit!

    Klimaatbeleid drijft energierekening torenhoog op

    Klimaat en energie zijn bij uitstek onderwerpen op het gebied van de natuurwetenschappen. Als voormalig senator was ik indertijd verbijsterd over het gebrek aan kennis over elementaire natuurkunde bij vrijwel alle leden van onze volksvertegenwoordiging. Reeds toen was duidelijk dat het bij het onderwerp klimaat om een religie ging waarbij de aanhangers zich niets aan wetenschappelijke feiten gelegen lieten liggen. Het zijn de mooi klinkende illusies die de toon zetten.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk! Prutshistoricus: ‘Er gaan meer mensen dood aan nootallergie dan aan terrorisme. Dus eerst de noten aanpakken!’

    Kijk! Prutshistoricus: ‘Er gaan meer mensen dood aan nootallergie dan aan terrorisme. Dus eerst de noten aanpakken!’

     

    vlcsnap-2020-02-05-10h32m21s719
    Foto: Yuval Noah Harari bij DWDD. Bron: Screenshot BNNVARA.

    Gisteravond wist historicus Yuval Noah Harari om terrorisme in Europa eens even goed te onderschatten. We hoeven ons helemaal nergens zorgen over te makken, aldus de Israëlische historicus. Want notenallergie is veel gevaarlijker!

    Het was gisteravond weer eens even wegwuiftijd bij De wereld draait door, waar Matthijs van Nieuwkerk weer eens plaatsmaakte voor Adriaan van Dis om een avondje gasten te ontvangen. Ditmaal was de Israëlische geschiedkundige Yuval Noah Harari te gast, die een beetje het gevaar van terrorisme in West-Europa mocht relativeren. Ach, vond de man uit Haifa, het stelt helemaal niets voor. Het is slechts “theater”.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    04-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NPO blijkt sponsor van ISIS-gangers: spijtoptante Laura Hansen kreeg ¤400 handje contantje

    NPO blijkt sponsor van ISIS-gangers: spijtoptante Laura Hansen kreeg €400 handje contantje

     

    8296361200_ee7d56daff_b
    Foto: Het NPO-logo in Hilversum. Bron: James Cridland / Flickr.

    Hé, is dat niet leuk? De NPO blijkt ineens ook een fervent sponsor van terreur. Of nou ja: van voormalig terreur. Eén optreden om tranen met tuiten te huilen over dat je het echt niet zo gemeen bedoelde toen je je aansloot bij ISIS? Dat levert je zomaar het prettige bedrag van €400 op. Fijn hoor!

    Herinneren we ons Laura Hansen nog? Een ISIS-bruidje dat al weer enkele jaren in Nederland is, en inmiddels de gehele Nederlandse juridische mallemolen is doorgelopen. Ze kreeg een mini-strafje en is sindsdien een soort popster.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodsbedreigingen voor 16-jarig meisje en ruziënde politici: Frankrijk in de ban van #jesuismila

    Doodsbedreigingen voor 16-jarig meisje en ruziënde politici: Frankrijk in de ban van #jesuismila

    LH   Bron: Le Figaro

    De 16-jarige Mila kwam in het oog van een storm terecht na bijzonder harde uitspraken over de islam.
    Screenshot Twitter De 16-jarige Mila kwam in het oog van een storm terecht na bijzonder harde uitspraken over de islam.

    Frankrijk was de voorbije dagen in de ban van een politieke storm rond de uitspraken van een 16-jarig meisje. Meer dan een week geleden gaf Mila in een video op Instagram stevige kritiek op de islam. Vervolgens kreeg het meisje doodsbedreigingen op sociale media, ruzieden ministers over de zaak en werd ze om veiligheidsredenen van school gehaald.

    Vorige maand nog werd de aanslag tegen het satirisch blad Charlie Hebdo in Parijs herdacht, vijf jaar nadat jihadisten er twaalf redactieleden ombrachten. Met de hashtag #jesuischarlie verdedigde het hele land toen het recht op vrije meningsuiting. Nu is in Frankrijk met #jesuismila een nieuwe hashtag opgedoken, maar dan met een heel andere aanleiding.
    Meer lezen op:
    hln.be

     


    03-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politici hebben bevolkingsgroei door immigratie te lang genegeerd

    Politici hebben bevolkingsgroei door immigratie te lang genegeerd

    Kluwen van onontwarbare maatschappelijke problemen

    “Het kabinet wil 75.000 nieuwbouwwoningen per jaar bouwen”, kopte het Financieel Dagblad op 22 januari. Dat klinkt veelbelovend, maar al verder lezend blijkt dat die ambitie de komende vijf jaar zeker niet zal worden waargemaakt,….door de stikstof- en pfas-crisis!

    En dan volgt de domper: pas tegen 2024 zal de bouwproductie naar 70.000 woningen per jaar stijgen, maar omdat het aantal huishoudens nog harder stijgt – dit jaar met 70.000 – zal het woningtekort dus voorlopig niet worden opgelost. Zelfs de komende tien jaar niet, verklaarde een deskundige op de radio…
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jorritsma (vvd) stopte brandbrief over moskee en falend Justitie weg

    Jorritsma (vvd) stopte brandbrief over moskee en falend Justitie weg

    In opdracht van olifant in een integriteitskast Ard van der Steur (ook vvd)

    Want wat is het geval? In 2016 stuurde waarnemend burgemeester van Eindhoven Staf Depla, op verzoek van scheidend burgemeester Rob van Gijzel, een brandbrief aan de MinJus – destijds kasteelkluns Ard van der Steur.

    Van Gijzel maakte zich zorgen over de geldstromen van het salafistische spookhuis Al-Fourqaan.

    Rob van Gijzel worstelde als PvdA-burgemeester met de vraag hoe radicalisering in Eindhoven te voorkomen was.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doofpot misdaadcijfers: Nederland lijkt soms gewoon op een bananenrepubliek

    Doofpot misdaadcijfers: Nederland lijkt soms gewoon op een bananenrepubliek

    Van politieke vervolgingen tot het witwassen van onwelgevallige cijfers, Nederland lijkt soms gewoon op een bananenrepubliek.

    In een nieuwe video van UP! Network wordt besproken welke kwalijke zaken de laatste jaren de revue zijn gepasseerd. Het lijstje wordt langer en langer. Al eerder is het ministerie op de vingers getikt omdat ze sjoemelde met cijfers rondom misdaad.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Helft Marokkaanse jongens pleegde misdrijf'

    'Helft Marokkaanse jongens pleegde misdrijf'


    AMSTERDAM (ANP) - Ruim de helft van de Marokkaanse jongens heeft op zijn 22ste minstens één misdrijf gepleegd. Dat blijkt uit onderzoek dat vrijdag is gepubliceerd in het Tijdschrift voor Criminologie.

    Het gaat om 54 procent van de jongens en mannen die in 1984 in Nederland zijn geboren uit ten minste één Marokkaanse ouder. Van de Nederlandse mannen in diezelfde leeftijdsgroep pleegde 20,3 procent voor hun 23ste verjaardag een of meer misdrijven.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    02-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheim plan dat op straat ligt laat ware gezicht Merkel en EU zien

    Geheim plan dat op straat ligt laat ware gezicht Merkel en EU zien

    31 januari 2020 Door INDIGNATIE REDACTIE
    Geheim plan dat op straat ligt laat ware gezicht Merkel en EU zien
    In de afgelopen jaren hebben we ons vaak afgevraagd waarom de Duitse kanselier Angela Merkel zo gebrand is op de bevolkingsuitwisseling in Europa. Niet alleen gaf zij in 2015 bevel om de grenzen open te zetten voor alle migranten en gelukzoekers, ze was ook de leidende kracht achter zowel het migratie als het vluchtelingen pact van de VN. Wat bezielt zo iemand om de levens en de welvaart van het eigen volk op het spel te zetten? Zelf heeft ze altijd beweerd dat het een menselijke handeling was in een crisissituatie. Humanisme dus, wat voor een leidend CDU lid niet vanzelfsprekend is. Natuurlijk weten we dat zij een marionet is van de globalisten, en dus ook hun orders uitvoert. Maar toch…… Er moest eigenlijk nog iets anders zijn om al de ongerijmdheden te verklaren.
    Meer lezen op:
    indignatie.nl



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!