Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ake
    blog.seniorennet.be/ake
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    30-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frustratie bij de linkse media: BKA ziet in Hanau-moordenaar Tobias R. geen rechts-extremist

    Frustratie bij de linkse media: BKA ziet in Hanau-moordenaar Tobias R. geen rechts-extremist

    Screenshot_30

    De shisha-bar “Midnight” in Hanau korte tijd na de aanslag. 

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Wekenlang bepaalde het thema het nieuws voor corona: de aanslag van Hanau op 19 februari, toen de blijkbaar geesteszieke individuele dader Tobias Rathjen twee shisha-bars overviel en daarbij elf mensen vermoordde, werd met bijna dogmatische zekerheid als daad van een rechts-extremist en racist gedefinieerd en op unieke wijze geïnstrumentaliseerd. Het op dit moment opgestelde afsluitende rapport van het BKA (Bundeskriminalamt = Duitse Federale recherchedienst) komt daarentegen tot de conclusie: de dader werd niet gedreven door een rechts-extreme overtuiging, maar door samenzweringstheorieën.

    Meer  lezen op:
    ejbron.com


    22-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik stop met mijn blog.

    Ik stop met mijn blog.

    Afbeeldingsresultaat voor nederland

    Bovenstaande zin zal weinig indruk maken.

    De opzet van het blog was om mensen de weg te wijzen waar ze het niews konden vinden dat ze niet op TV komt of in de krant staat.

    Mijn bezoekers aantal wordt steeds minder van zo'n zestig per dag naar minder dan twintig, totaal waren het er meer dan 215000.

    Het zou kunnen zijn dat mensen inderdaad de weg gevonden hebben om zelf het nieuws te zoeken, maar dat echt geloven doe ik dat toch niet.

    Wat ik verder ga doen weet ik nog niet misschien wel iets anders.

    Het ga jullie allemaal goed.

    groeten

    Harrie


    15-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen zin in quarantaine: met Corona besmette Afghaan met ernstige ziektesymptomen verdwijnt uit AZC in Suhl

    Geen zin in quarantaine: met Corona besmette Afghaan met ernstige ziektesymptomen verdwijnt uit AZC in Suhl

    Screenshot_213
    De instelling voor eerste opvang in de stad Suhl in Thüringen.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Zelfs in de crisis blijft in Merkel-Duitsland het dagelijkse falen van de staat een betrouwbare constante: in een instelling voor eerste opvang in de stad Suhl in Thüringen bevinden alle 533 bewoners zich sinds gistermorgen in quarantaine – nadat een “vluchteling” met ziektesymptomen positief op Corona werd getest. En uitgerekend die is nu verdwenen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    12-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WYNIA’s WEEK: Rechters moeten ons niet de wet voorschrijven

    WYNIA’s WEEK: Rechters moeten ons niet de wet voorschrijven

    WYNIA’s WEEK: Rechters moeten ons niet de wet voorschrijven
    Rechters bepalen of het stikstofbeleid deugt, rechters bepalen of het klimaatbeleid scherper moet. Leven we misschien in een rechtersstaat, een ‘dikastocratie’? De Tweede Kamer hield er een hoorzitting over en SYP WYNIA was een van de mensen die daar werden gehoord. Hij zegt dat Nederland misschien geen rechtersstaat is, maar dat Nederlandse rechters wel een schakel vormen in zorgwekkend proces. Via rechters van het Mensenrechtenhof in Straatsburg worden losse aanbevelingen van de Verenigde Naties door Nederlandse rechters tot wet verheven.
    Meer lezen op:
    cafeweltschmerz.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stukje uit de resolutie van Straatsburg (1975)

    Stukje uit de resolutie van Straatsburg (1975)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdoğan dreigt EU met open grenzen “totdat alle Turkse verwachtingen zijn vervuld”

    Erdoğan dreigt EU met open grenzen “totdat alle Turkse verwachtingen zijn vervuld”

    Screenshot_141

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Tijdens de laatste ontmoeting met vertegenwoordigers van de EU kon de Turkse president Erdoğan (foto) zijn eisen niet doordrukken. Nu dreigt hij met de verscherping van zijn grensopening politiek.

    In de zich toespitsende vluchtelingenruzie met de EU heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan gedreigd de grenzen van Turkije voor vluchtelingen op te houden, totdat Brussel al zijn eisen inwilligt. “Totdat alle verwachtingen van Turkije merkbaar vervuld zijn, zullen we de praktijk aan onze grenzen voortzetten”, zei Erdoğan vandaag in een televisietoespraak.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    11-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport: ‘Europees Hof in de greep van Soros’

    Rapport: ‘Europees Hof in de greep van Soros’


    09-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Problemen toeslagenaffaire al jaren bekend! Eric Wiebes (VVD) en Lodewijk Asscher (PvdA) blijken grote boosdoeners

    Problemen toeslagenaffaire al jaren bekend! Eric Wiebes (VVD) en Lodewijk Asscher (PvdA) blijken grote boosdoeners

    Screenshot_104

    Eric Wiebes (VVD) en Lodewijk Asscher (PvdA) in de Tweede Kamer.

    (Door: Wout Willemsen)

    De mensen bij Follow The Money hebben weer een mooi pareltje weten te produceren. Uit diverse documenten en de reconstructie door FTM blijkt dat de politieke top in 2014 al wist van de toeslagenaffaire, de ernst van de problemen én mogelijke oplossingen. Niemand deed wat!

    De Belastingdienst ligt om de haverklap onder vuur. Logisch, want er gaat ook van alles mis. Maar dat betekent niet dat de fiscus maar uit zielloze ambtenaren bestaat, die hun gevoel voor rechtvaardigheid puur baseren op wat wettelijk is toegestaan. Zo blijkt namelijk dat men bij de Belastingdienst vrij duidelijk (en snel!) aangaf dat het volgen van de wet bij die toeslagen, ernstig leed veroorzaakte. We spreken dan over het jaar 2014.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    08-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martin Bosma veegt de vloer aan met dictatoriale nepdemocraten: ‘D66 als bedreiging van onze democratie’

    Martin Bosma veegt de vloer aan met dictatoriale nepdemocraten: ‘D66 als bedreiging van onze democratie’

     

    bosma-spijkenisse
    Foto: Martin Bosma. © De Dagelijkse Standaard.

    Martin Bosma krijgt veel te weinig aandacht in de pers. En dat is jammer, want hij is niet alleen bijzonder slim, maar ook nog eens erg uitgesproken. Na Geert Wilders is er mijn inziens geen andere PVV’er zo graag bereid om radicaal-links aan te pakken. 

    Vandaag onderstreept Bosma dat maar weer eens door te linken naar een nieuw stuk van Coen de Jong op de website van Syp Wynia. Daarbij schrijft Bosma: “D66 als bedreiging van onze democratie. Leest u mee, mevrouw Ollongren?” Vervolgens citeert hij uit het stuk van Wynia: “Je kon de kiezer toch niet laten stemmen over belangrijke kwesties.”
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    07-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratiefilmpjes, zo schreed de beschaving voort … 215

    Migratiefilmpjes, zo schreed de beschaving voort … 215

    migratiefilmpjes0
    Deze week 12 migratiefilmpjes, maar elke week minstens vijf. Over het voortschrijden van onze beschaving. Met een weinig begeleidend zuur commentaar. God hoort ons wel brommen.

    Ik geloof niet dat we in deze rubriek eerder een filmpje hadden dat ons zo deed walgen als dit. En vaste lezers zullen beseffen dat we daarmee echt wat zeggen willen.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nl


    06-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Activisme via de rechter smoort de democratie

    Activisme via de rechter smoort de democratie

    NGO’s dienen vooral hun eigen belang

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijkse bondskanselier Kurz: Erdoğan organiseert “aanval op Europa”

    Oostenrijkse bondskanselier Kurz: Erdoğan organiseert “aanval op Europa”

    Screenshot_17

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP, foto) heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan er van beschuldigd “een aanval op Europa te organiseren”. Kurz riep de EU op tot een “vastberaden optreden” tegen de komende massa-bestorming op. Het zou zaak zijn om zich met een “functionerende bewaking van de buitengrenzen” te verdedigen, opdat Europa niet maatschappelijk implodeert.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    05-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom stoppen met aardgas geen goed idee is

    Waarom stoppen met aardgas geen goed idee is

    5 maart 2020, 15.00 uur  · Door Redactie

    David Smeulders, hoogleraar Energiesystemen
    David Smeulders, hoogleraar Energiesystemen

    AT5 ging langs in het lab van de hoogleraar Energiesystemen aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Voor het college-bord legt Smeulders uit waarom een aargasvrije stad nu juist niet bijdraagt aan het halen van de klimaatdoelen, de belangrijkste daarvan natuurlijk dat Nederland in 2050 95 procent minder CO2 uitstoot ten opzichte van 1990.

    Smeulders: ‘Onze doelstellingen zijn niet ‘ik wil de groenste stad zijn’, want dat wil iedereen. Onze doelstellingen zijn niet ‘ik wil de meeste bloemen planten daar’. Nee, onze doelstellingen zijn: ik wil die CO2-uitstoot naar beneden brengen.’
    Meer lezen op:
    at5.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de vijf peperdure luxe Audi’s voor Femke Halsema en haar wethouders (maar wel elektrisch)

    Dit zijn de vijf peperdure luxe Audi’s voor Femke Halsema en haar wethouders (maar wel elektrisch)

    Vanaf nog geen 81.000 euro heeft u er ook eentje

    Door:  , 11:03, 05 maart 2020


    The Audi e-tron 55 quattro on display at the second press preview day of the International Motor Show IAA in Frankfurt, Germany, 11 September 2019. EPA/SASCHA STEINBACH

    “De gemeente Amsterdam neemt vijf nieuwe elektrische dienstauto’s in gebruik voor de burgemeester en wethouders. De hybride BMW’s worden ingewisseld voor Audi’s.

    Meer lezen op:
    tpo.nl


    04-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Feministisch” Amnesty prijst vrouwenbesnijdenis en andere islamitische terreur: ‘Sharia geeft vrouwen vrijheid!’

    “Feministisch” Amnesty prijst vrouwenbesnijdenis en andere islamitische terreur: ‘Sharia geeft vrouwen vrijheid!’

     
    islam

    Ze komen voor mensenrechten op, Amnesty International. Althans, dat zeggen ze. Want wie een walgelijk nieuw stukje op hun website leest, beseft: het valt heus wel mee met de mate waarin deze NGO zogenaamd voor vrijheid van de vrouwen is. Het neemt het op voor de sharia in Mauritanië, en vergoelijkt vrouwenbesnijdenis en verkrachting.

    Weet je, die sharia, die is zo slecht nog niet. Handen er afhakken, vrouwen als mummies over straat laten gaan en natuurlijk de vagina’s van jonge meisjes verminken: het hoort er allemaal hartstikke bij, en dat is ook helemaal niet erg. Sterker nog: er is een hoop vrijheid te vinden binnen die islamistische sharia!
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.nl


    03-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag op auto AfD-politicus Tino Chrupella

    Aanslag op auto AfD-politicus Tino Chrupella

    In de nacht van zondag op maandag is er een aanslag gepleegd op de Duitse politicus Tino Chrupalla van de Alternativen für Deutschland (AfD) door zijn auto in brand te steken.

    Verschillende bronnen melden dat het in brand steken van de auto met opzet is gedaan door linkse extremisten. (bron) (bron)

    De auto staat pal tegen zijn huis aan in Görlitz. Hij probeerde het vuur nog op enige wijze te doven maar zonder succes. Hij liep een rookvergiftiging op en moest in het ziekenhuis behandeld worden.
    Meer lezen op:
    commonsensetv.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollandse hulpverleners Lesbos ‘met metalen staven aangevallen’

    Hollandse hulpverleners Lesbos ‘met metalen staven aangevallen’

    Nachtelijke clash tussen de politie van Lesbos en tegenstanders van het vluchtelingenbeleid.

    Nederlandse hulpverleners van de Stichting Bootvluchteling zijn op een geheime plek ondergedoken nadat ze op het Griekse eiland Lesbos door een woedende menigte zijn aangevallen. Die menigte sloeg afgelopen weekend op hun auto’s in met stokken en metalen staven. Directeur Annerieke Berg: ,,Onze mensen hebben doodsangsten uitgestaan.”

    De menigte werd volgens Berg gevormd door agressieve tegenstanders van het vluchtelingenbeleid op Lesbos die de afgelopen weken al vaker het nieuws haalden. ,,Die tegenstanders richtten zich eerst op de vluchtelingen maar richtten zich nu blijkbaar ook op de mensen die vluchtelingen helpen.’’ Tussen de relschoppers zitten inwoners van het eiland, maar bijvoorbeeld ook leden van de Griekse extreemrechtse organisatie Gouden Dageraad.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    02-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D66- en GroenLinks-raadsleden liken ‘grap’-tweet: ‘PVV’ers en FVD’ers besmetten met Corona-virus’

    D66- en GroenLinks-raadsleden liken ‘grap’-tweet: ‘PVV’ers en FVD’ers besmetten met Corona-virus’

    Screenshot_57

    (Door: Wout Willemsen)

    GroenLinks-raadslid Niels Jeurink in Kampen en Annemarie den Daas, raadslid voor D66 in Hilversum, gaven allebei een ‘like’ voor een ‘grappige’ (inmiddels verwijderde) tweet van Arjan Harlaar: ‘Mocht ik besmet raken met het Corona-virus dan ga ik naar elke FvD èn PVV bijeenkomst.’

    De tweet, verstuurd op 27 februari, kreeg natuurlijk behoorlijk wat reacties en meer dan 10.000 ‘vind-ik-leuks’. Twee van die mensen die dit ook leuk vonden, blijken dus raadsleden voor GroenLinks en D66 te zijn. U weet wel, deugmensen met een voorbeeldfunctie.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Lange wachttijden bij asielaanvragen kosten de IND geen 17, maar 70 miljoen euro”

    “Lange wachttijden bij asielaanvragen kosten de IND geen 17, maar 70 miljoen euro”

    Screenshot_63

    De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) moet dit jaar naar verwachting 70 miljoen euro betalen aan asielzoekers omdat hun asielprocedures in het slop zitten, schrijft NRC zondagavond.

    Vorig jaar werd al bekend dat de IND een miljoenenstrop boven het hoofd hing vanwege achterstanden die weggewerkt moesten worden, maar staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (foto) dacht toentertijd nog aan een bedrag dat meer dan vier keer zo laag was: 17 miljoen euro.
    Meer lezen op:
    nu.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Griekenland spreekt veto uit over NAVO steun aan Turkse oorlog tegen Syrië’
    ‘Griekenland spreekt veto uit over NAVO steun aan Turkse oorlog tegen Syrië’

    Posted on   

    Klein aanvalsschip van de Griekse kustwacht in de haven van Rhodos. (Afbeelding: (5)).

    Griekenland zet 50 marineschepen in om migranten vloedgolf uit Turkije te stoppen

    Griekenland heeft een Turks verzoek aan de NAVO om artikel 4 in werking te stellen, en steun te verlenen aan de (illegale) oorlog tegen Syrië, geblokkeerd. De Grieken hadden als voorwaarde gesteld dat het respect voor de grenzen van andere landen in de gezamenlijke verklaring zou worden opgenomen, maar Ankara weigerde dat. Vervolgens sprak Griekenland zijn veto uit, waarna er een fikse ruzie zou zijn ontstaan. Opmerkelijk is dat Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk en de VS zich eveneens verzetten tegen de Griekse eis. Desondanks lijken de NAVO landen (nog) niet warm te lopen voor een oorlog, omdat daarmee een militaire confrontatie met de Russen in Syrië onvermijdelijk wordt.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.net




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!