Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    agaath
    blog.seniorennet.be/agaath
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    12-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gematigde islam bestaat niet

    De gematigde islam bestaat niet

    door Anne-Marie Delcambre
    Zijn er twee islams, de een oorlogszuchtig en de ander tolerant en vredelievend? Volgens de Franse juriste en arabiste Anne-Marie Delcambre is dit een westers verzinsel om de onaangename waarheid niet onder ogen te hoeven zien: ,,Tussen islam en islamisme bestaat alleen een gradueel verschil. Het islamisme zit in de islam als het kuiken in het ei."
    ,,Er is geen goede en slechte islam, zoals er ook geen gematigde islam bestaat. Gematigde moslims bestaan wel:, dat zijn degenen die een deel van hun geloof links laten liggen’’

    Om de islam niet te hoeven betichten van geweld en terreur, hebben niet-islamitische westerlingen en sommige verwesterde moslims de term ’islamisme’ bedacht. Hiermee bedoelen zij een politieke, oorlogszuchtige ideologie die niets te maken zou hebben met de ware islam. Voor hen zijn er twee islams. De ene is verlicht, open, vredelievend, een godsdienst van liefde, tolerantie en vrede – en dit zou de godsdienst zijn zoals die door een overgrote meerderheid in alle rust wordt beleden.
    De tweede islam, het islamisme, is obscuur en in zichzelf gekeerd, sektarisch, fanatiek en oorlogszuchtig; een politieke, ontspoorde en zieke islam dus die niet te vergelijken is met de eerste, de ware, goede, gematigde, mystieke islam die de broeder is van het christendom en het jodendom, en die door zijn hoge graad van spiritualiteit vele niet-moslims aanzet tot bekering.
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Asielzoekers sturen dochters terug voor besnijdenis'

    'Asielzoekers sturen dochters terug voor besnijdenis'

    donderdag 12 februari 2009 14:01

    Mogelijk honderden in Nederland verblijvende asielzoekers sturen hun dochters voor korte tijd naar Somalië en andere Afrikaanse landen voor een besnijdenis.

    Halbe Zijlstra (VVD): 'Even' besnijdenis laten doen keihard aanpakken Halbe Zijlstra (VVD): 'Even' besnijdenis laten doen keihard aanpakken

    Dat zeggen de VVD-kamerleden Halbe Zijlstra en Han ten Broeke. Zij vinden dat Justitie onmiddellijk de asielstatus moet intrekken of de asielprocedure moet stopzetten van degenen die zich hieraan schuldig maken.

    Culturele gewoonten
    VVD’er Ten Broeke stelde de kwestie gisteren aan de orde in een overleg met PvdA-minister Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedwongen naar 'zwarte' school

    Gedwongen naar 'zwarte' school

    Om een einde te maken aan de witte en de zwarte basisscholen, gaan scholen in Nijmegen ouders een bindend schooladvies geven. Het links-dictatoriale intitiatief, dat wordt ondersteund door de gemeente, moet een einde maken aan de 'witte vlucht'. Kinderen moeten in principe in hun eigen buurt naar school kunnen. Nu sturen ouders uit Nijmegen-west, waar veel zwarte scholen zitten, hun kind naar witte scholen in Nijmegen-oost. Die zijn daardoor overvol, terwijl de zwarte scholen plaats genoeg hebben.
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaans tuig valt politie aan
    Marokkaans tuig valt politie aan van onze correspondent
    GORINCHEM -  Marokkaans straattuig heeft in Gorinchem de politie aangevallen, toen een van de probleemjongeren moest worden gearresteerd.

    De meute keerde zich dinsdagavond in de Koningin Wilhelminalaan tegen twee agenten die een opstootje probeerden te sussen. Daarbij werd met stenen en een fiets gegooid en raakten twee auto's beschadigd.

    Een politieman kreeg een klap in zijn gezicht van een 17-jarige jongen die weigerde om zijn paspoort te laten zien. Ook probeerden zijn vrienden de arrestatie met geweld te verhinderen. Met hulp van opgetrommelde versterking is de tiener alsnog overmeesterd en afgevoerd. Hij zit voorlopig vast.

    meer lezen in de:
    telegraaf



    11-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is Lord Ahmed ?

    Wie is Lord Ahmed ?




    Bottehond        11 februari 2009

    Het islamitische Hogerhuislid "Lord Ahmed" bewoog hemel en aarde om de vertoning van Fitna in dat parlement te verbieden en toonde zich zeer ingenomen met de beslissing van het Britse Homeland Security om Geert Wilders de toegang tot Groot Brittanië te weigeren. Lord Ahmed blijkt een onversneden islamist met een uiterst dubieuze trackrecord. Hoe islamisten de Britse politiek in de greep hebben.
    meer lezen op:
    het vrijevolk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gaza Oorlog - operatie 'Cast Lead'

    De Gaza Oorlog - operatie 'Cast Lead'

    achtergronden

    (Laatste update 28-1-2009)

    Afloop staakt-het-vuren

    Op 19 december 2008 liep een op 19 juni van dat jaar mondeling via Egyptische bemiddeling overeengekomen staakt-het-vuren of 'kalmte' af tussen Israël en het Hamas bewind in de Gazastrook. Vanaf 4 november hadden na een Israëlische aktie tegen een tunnel onder de grens door, Hamas en andere Palestijnse groepen het afschieten van raketten op Israël en aanvallen op grensovergangen hervat, en was het staakt-het-vuren de facto al ten einde.
    meer lezen op:
    israel-palestina.info

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Groot-Brittannië buigt voor moslims

    Geert Wilders is de toegang tot Groot-Brittannië ontzegd. De PVV-voorman was door een lid van het Britse Hogerhuis uitgenodigd om donderdag Fitna in het parlement te vertonen, maar heeft vandaag van de Britse ambassade een brief ontvangen waarin hem de toegang tot het Verenigd Koninkrijk wordt ontzegd.

    'Groot Brittannië offert de vrijheid van meningsuiting op,' aldus Wilders. 'Zoiets verwacht je in Saoedi Arabië, maar niet in Groot Brittannië. Ik vind deze laffe opstelling van de Britse regering echt heel erg. Ik ben gewoon uitgenodigd door een Brits parlementslid.'
    meer lezen op:
    uitkijk

    10-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Angst moslimprotesten: Britten weigeren Wilders toegang

    dinsdag 10 februari 2009 15:41

    PVV-leider Geert Wilders is de toegang tot Groot-Brittannië ontzegd, omdat hij de openbare orde te veel zou verstoren. Minister Maxime Verhagen (CDA) van Buitenlandse Zaken 'betreurt' dat en heeft contact opgenomen met zijn Britse ambtsgenoot David Miliband.

    Geert Wilders mag Groot-Brittannië niet in Geert Wilders mag Groot-Brittannië niet in

    Verhagen heeft Miliband gebeld om zijn ongenoegen te uiten over het feit dat een Nederlandse parlementariër niet naar een ander EU-land kan reizen.

    Fitna
    Wilders wilde in januari al zijn film Fitna vertonen in het Britse parlement, op uitnodiging van een lid van het Britse Hogerhuis, maar dat werd hem verboden.

    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Wilders de Schopenhauer van de 21e eeuw'

    ‘Wilders de Schopenhauer van de 21e eeuw’

    Geplaatst in Aktueel by therealshowstopper op februari 9th, 2009

    hamer-rechter1

    ’Men neme de Koran: dit inferieure boek volstond om er een wereldreligie op te grondvesten, twaalf eeuwen in de metafysische behoefte van miljoenen mensen te voorzien, de grondslag voor hun moraal te leggen, en een opvallende minachting voor de dood te kweken; bovendien wist het hen te enthousiasmeren voor bloedige oorlogen en omvangrijke veroveringen. In dit boek worden we geconfronteerd met de treurigste en armzaligste vorm van het theïsme. Er mag dan weliswaar veel door de vertaling verloren zijn gegaan, maar ik heb er niet één waardevolle gedachte in kunnen ontdekken.”

    Was getekend: Arthur Schopenhauer (1788-1860). Arthur zou in deze tijd, gelijk Geert Wilders voor het gerecht gedaagd kunnen worden, zo constateert rechtsfilosoof Gelijn Molier. Voor Dante en Voltaire geldt hetzelfde.Deze Molier doet nog een aantal andere interessante uitspraken, zoals deze:

    Het Hof zet in zijn beschikking het fundamenteelste beginsel van het strafrecht aan de kant, te weten het legaliteitsbeginsel: geen straf(vervolging) zonder voorafgaande wettelijke strafbepaling. Dit verschaft de burger rechtzekerheid en beschermt hem tegen willekeurig overheidsoptreden.
    meer lezen op:
    therealshowstopper


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria en een bos-jihad

    Victoria en een bos-jihad

     

    .
    Na de afschuwelijke bosbranden in Victoria (Australië) doen allerlei speculaties de ronde in verband met mogelijk schuldig opzet.  Het is bijna niet te geloven dat mensen in staat zouden zijn tot dergelijke daden. De weersomstandigheden hebben alleszins het effect van de tragedie in de hand gewerkt : ontzettend hoge temperaturen, wind en droogte.
    .
    Met enig omzichtig voorbehoud verwijzen wij naar een artikel bij Fox News over een mogelijk verband tussen de branden (die 173 mensenlevens eisten naast onoverzichtelijke verwoestingen)  en terroristische activiteiten.  Voorlopig is er geen sprake van een spoor in die richting maar er wordt wel gewezen op een webstek (zonder precieze vermelding) die opgeroepen heeft tot een "Bos-Jihad" in Australië, Europa, Rusland en de VS.  De posting vermeldde een gevangen Al Qaeda terrorist die beweert dat brandstichting in bossen een rechtvaardig oog-om-oog vergelding is binnen de islamitische wet. Er worden zelfs producten genoemd om het opzet te doen slagen.
    meer lezen op:
    angeltjes

    08-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succes verkiezingen Irak toont nut invasie

    Succes verkiezingen Irak toont nut invasie

    De democratie in Irak is aan de winnende hand. De succesvolle verkiezingen laten ook zien dat de Haagse kritiek op de Amerikaanse inval in Irak bespottelijk is

    Vrouwen in Bagdad brengen hun stem uit Vrouwen in Bagdad brengen hun stem uit

    Hoewel de officiële uitslag nog op zich laat wachten, staat vast dat de provinciale verkiezingen in Irak van 31 januari rustig zijn verlopen. De grote winnaar is de Coalitie van de Rechtstaat van premier Nuri al-Maliki. Verheugend is dat de streng sektarische partijen verlies leden.

    Grote winst is dat voor de eerste maal de soennieten in grote getale naar de stembus kwamen. De opkomst in de overwegend soennitische gebieden (60 procent) lag zelfs wat hoger dan in de sjiitische delen van het land.
    meer lezen op:
    elsevier


    07-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijse reljeugd sloopte Sunparks op kosten staat

    Franse reljeugdDe Franse jongeren die afgelopen weekeinde in Zandvoort twee vakantiehuisjes sloopten, waren in Nederland op kosten van een maatschappelijke organisatie. Het betreft een instantie die zich richt op de kansarme jeugd uit de voorsteden van Parijs. Dat heeft het politiekorps Kennemerland meegedeeld. De voorsteden van Parijs waren de afgelopen jaren meermalen het toneel van massale onlusten, waarbij Arabische jongeren duizenden auto’s in brand staken. De sociale ellende in deze zogenoemde banlieux is enorm. De negentien jongeren van vermoedelijk Algerijnse komaf zitten sinds hun aanhouding vast. De politie laat de arrestanten voorlopig niet gaan, omdat elf van hen weigeren hun identiteit prijs te geven, aldus politiewoordvoerder Jeroen Groot. ,,Het is geen gemakkelijke groep, die ook in Parijs al het nodige op haar kerfstok heeft.’’
    meer op:
    zvoort.nl


    06-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joods centrum beschoten.

    Joods centrum beschoten.

    februari 4, 2009 by boilingpoints

    jodenLectori Salutem!

    Het gaat geweldig met de Neo-Jodenhaat in Nederland!
    Nog niet zo lang geleden was het hip om als Berber-aap met aanzien een Joods gezin - woonachtig in een ‘kleurrijke’ wijk - te bespugen, uit te schelden en uiteindelijk te verjagen. Je hoort hier niet, dit is ons biotoop. Punt.
    Deze rage is allang passé. Een beetje zelf respecterende Jodenhater anno 2009 komt met grover geschut op de proppen:

    ‘Onbekenden hebben het joodse Sinaï Centrum in Amstelveen beschoten. ‘Dit gaat wel een stap verder dan een brandbom,’ zegt directeur Ronny Naftaniël van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI).’
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met Talibanisatie

    Maak kennis met Talibanisatie


    In het Westen gaan steeds meer stemmen op om in Afghanistan en Pakistan te onderhandelen met de terroristen van de Taliban. Een politieke oplossing, waarbij de Taliban betrokken worden, zou uitkomst bieden voor de nog altijd voortsudderende oorlog in Afghanistan. Het is nogal naïef om te denken dat de machtigste kern van de Talibanorganisatie, de radicale jihadisten die voor de absolute overwinning van het islamisme in Afghanistan vechten, geïnteresseerd is in een politieke oplossing als bijvoorbeeld een regering van nationale eenheid. Naast dat gebrek aan realisme lijken de voorstanders van onderhandelingen nog iets essentieels over het hoofd te zien: de ware aard van de Taliban.
    meer lezen op:
    stan de jong


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakas ontleedt Palestijns vraagstuk (2)

    Bakas ontleedt Palestijns vraagstuk (2)

    Adjiedj Bakas

    Tags: | | |

    Waarom is Gaza geen Singapore? Een gigantisch jongensoverschot en seksuele frustratie doen de Palestijnen de das om, zo stelt trendwatcher Adjiedj Bakas. In zijn ‘winterstop’ was hij toevallig vlakbij het strijdtoneel, en ontleedde hij het Palestijnse probleem. Zijn dwarse inzichten staan in het nieuwe boek Microtrends Nederland. Deel twee van de voorpublicatie op Pluspost.

     gaza-children-looking-for-food-in-a-garbage

    Demografische oorlogsvoering en seksuele frustratie

    Een gewoonte onder Palestijnen in Gaza is dat ze bijzonder veel kinderen krijgen, gemiddeld 6 kinderen per vrouw. Men krijgt ontwikkelingshulp van de VN, dus kan men ongeremd broeden, de rekening wordt toch wel door anderen betaald. Eigen verantwoordelijkheid voor het kroost bestaat niet. Nederland groeide van 1960 tot nu van 12 naar 16 miljoen mensen. Ter vergelijking: als wij in die tijd gebroed hadden zoals in Gaza, woonden we hier nu met 68 miljoen mensen. Zou Nederland dan het lieve, rijke land van nu geweest zijn? Doordat de mensen aan de subsidietepel van de VN hingen, werden ze niet gestimuleerd een eigen bestaan op te bouwen. Zo ontstond de slachtoffercultuur waar veel hedendaagse Palestijnen last van hebben. Een ander nadeel is het jongensoverschot dat zo ontstond. De Duitse demograaf Gunnar Heinsohn toonde in zijn boek Zonen grijpen de Wereldmacht overtuigend aan dat er een verband is tussen geweld, oorlog en weldoorvoede jongensoverschotten in de gevechtsleeftijd tussen 15 en 35 jaar. War is a young men’s thing.
    meer lezen op:
    pluspost.nl


    05-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve Hamas op roverstoer

    Lieve Hamas op roverstoer

    De Palestijnse terroristen van Hamas hebben honderden voedselpakketten en duizenden dekens gestolen. De spullen waren bestemd voor de noodlijdende bevolking in de Gazastrook, stelde VN-hulporganisatie Unrwa.

    'Politieagenten' hebben circa 3500 dekens en ruim vierhonderd voedselpakketten uit een opslagplaats in Gaza weggehaald. Dit gebeurde nadat Unrwa eerder had geweigerd hulppakketten te overhandigen aan het door Hamas gerunde ministerie van Sociale Zaken.
    meer lezen op:
    Uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom in Nederland een Parlementariër monddood gemaakt moet worden

    Kontaktbrief  Trefpunt Europa



      Waarom in Nederland een Parlementariër monddood gemaakt moet worden:

      woensdag 4 februari 2009

      We beloofden u op de hoogte te zullen houden van de gang
      van zaken rond de aanklacht tegen een van onze democratisch gekozen Volksvertegenwoordigers.
      We vonden het belangrijk u ervan in kennis te stellen van het hoe en waarom, wie de personen zijn die achter deze aanklacht zitten, en hun onderlinge connectie's.

      Wanneer deze 'rechtsgang' -in onze ogen een absolute farce- niet wordt gestopt zal het einde zoek zijn.
      U kunt deze kontaktbrief dan ook, zoals wij vinden, opvatten als een regelrechte waarschuwing, dat de Rechtstaat en Democratie met haar in de Grondwet verankerde Vrijheid van Meningsuiting samen met Geert Wilders wordt vermoord.
      Een politieke moord, die als basis voor een Ludlumroman in eenvoudige uitgave nog niet eens zo gek zou zijn.

      Maar waarvan u, uw kinderen en kleinkinderen de afschuwelijke gevolgen zullen ondervinden.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV niet welkom in Kuip

    PVV niet welkom in Kuip

    AMSTERDAM -  De Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders is niet welkom in het Maasgebouw bij de Kuip.

    De Rotterdamse afdeling van de PVV had een zaaltje gereserveerd voor een partijbijeenkomst, schrijft het AD, maar de huur is daarna opgezegd door Stadion Feijenoord.

    Meer lezen op:
    telegraaf



    04-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks worden 8000 meisjes verminkt

    Dagelijks worden 8000 meisjes verminkt




    E.J. Bron        4 februari 2009

    Op 6 februari is de dag tegen vrouwelijke genitaliënverminking – De mensenrechtenorganisatie TARGET wil het gruwelijke ritueel eindelijk stoppen.


    Miljoenen meisjes mogen hopen: op de bescherming door de islam tegen het gruwelijke ritueel van genitaliënverminking. Wat in november 2006 op de conferentie van internationale islamitische experts in het geestelijke centrum van de islam, in de Al-Azhar universiteit in Cairo, werd besloten, wordt nu in de vorm van het ”Gouden Boek van Target” in de wereld verspreid.

     

    Iedere elf seconden moet een meisje ergens ter wereld de misdaad van de verminking van de vrouwelijke genitaliën verdragen en daarmee levenslang lijden, vernedering en vaak de dood.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nekschot treedt op in Kopenhagen

    Nekschot treedt op in Kopenhagen


    Ik wist via-via al een paar dagen dat er ‘iets’ was met Gregorius Nekschot, de cartoonist die het genoegen mocht smaken de Gedankenpolizei op zijn dak te krijgen. ‘Het schijnt dat hij gaat emigreren naar Denemarken’, aldus een bron. Maar ik kreeg het bericht niet bevestigd. Nekschot, die zo vriendelijk is zijn tekeningen aan deze website ter beschikking te stellen, gaf niet thuis. Zojuist is duidelijk geworden wat er aan de hand is. De Volkskrant bericht:  ’Voor de allereerste keer sinds zijn aanhouding spreekt hij in het openbaar, op uitnodiging van de Free Press Society.
    meer lezen op:
    stan de jong




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!