Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sir_andro
    blog.seniorennet.be/sir_and
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    09-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maandag 9 maart 2009 10:08

    Wie staat klaar om het tij (lees Wilders) te keren?

    maandag 9 maart 2009 10:08


    Wie keert het tij dat Wilders heet? Wie keert het tij dat Wilders heet?

    Als alle politici een gedetailleerd dagboek zouden bijhouden, zou dit de kwaliteit van het publieke debat ten goede komen. Ella Vogelaar heeft een dagboek bijgehouden, met daarin een aantal onbekende waarheden.

    Eén van die onbekende waarheden betreft de vriendschappelijke banden tussen mevrouw Vogelaar en Sybrand van Hulst, de voormalig directeur van de AIVD. Op zich is daar niks mis mee. Eind 2007 nam van Hulst afscheid van de AIVD.

    Opiniemakers
    Terug in de tijd. In maart 2004 waarschuwde de AIVD, onder leiding van Van Hulst, in een notitie aan de Tweede Kamer de opiniemakers:
    meer lezen op:
    elsevier


    08-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechts kan islamdebat niet claimen.

    Rechts kan islamdebat niet claimen.




    Bottehond        7 maart 2009

    Wie onder artikelen en columns op het Internet de comments regelmatig leest of goed luistert naar commentaren op radio en TV weet dat er een waterscheiding ontstaan is als het om het islamdebat gaat. Islamcritici worden te gemakkelijk ingedeeld in het rechtse kamp, islam-appeasers in het linkse kamp. Vooral linkse mensen komt dat goed uit: ze hoeven zich niet meer echt in de materie te verdiepen, islamkritiek is tenslotte een rechts thema. Maar wie de islamisering een serieus onderwerp vindt mag zich niet bij de deze ogenschijnlijke status quo neerleggen. Een pleidooi voor een Doorbraak.
    De spectaculaire groei in de peilingen van de PVV van Geert Wilders leidt er de voorbije weken toe dat de criticasters van Wilders over elkaar heen tuimelen om te getuigen van hun afschuw van de opkomst van de Blonde Satan.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Oproep "Kauf nicht bij Juden" Uitgezonden door de KU Leuven

    Een Oproep "Kauf nicht bij Juden" Uitgezonden door de KU Leuven

    Gisteren 2 februari was het Onze-Lieve-Vrouw Lichtmis, en aangezien Onze Lieve Vrouw de patrones is van de Katholieke Universiteit Leuven (als "sedes sapientiae") worden die dag traditioneel de eredoctoraten uitgereikt op het patroonsfeest. Wat een feest van de wetenschap zou moeten zijn, wordt al vele jaren ontsierd door de blijkbaar ononderbrukbare behoefte van de universiteit om politieke statements te maken, en vooral om de politieke correctheid te vleien. Sommige jaren verloopt het wel allemaal correct, maar gisteren was het weer prijs.
    Diversiteit, weet U wel: in naam van de diversiteit werden alle eredoctoraten gisteren aan moslims gegeven of aan personen die zich als dhimmi tussen de moslims begeven.
    meer lezen op:
    brussels journal


    07-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische school Ikra begin 2010 naar Zuidhoven

    Islamitische school Ikra begin 2010 naar Zuidhoven

    DORDRECHT - De bouw van de islamitische basisschool Ikra in de Dordtse wijk Zuidhoven begint na de zomer.
    De bouwvergunning voor de nieuwbouw is ingediend, in mei begint de aanbestedingsprocedure. Daarvoor zijn drie maanden uitgetrokken. Volgens de gemeente staat de oplevering van het nieuwe schoolgebouw aan de Spirea gepland voor februari 2010. Het gebouw, in de vorm van een opengeslagen boek, zal bestaan uit veertien leslokalen. Ook komt er ruimte voor buitenschoolse opvang en twee peuterspeelzalen
    meer lezen op:
    AD

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ter Horst blokkeert benoeming blanke korpschef'

    'Ter Horst blokkeert benoeming blanke korpschef'

    zaterdag 7 maart 2009 10:09

    PvdA-minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken wil niet dat er 'weer een blanke man' in de politietop komt en heeft het feest voor de installatie van Teun Visscher als nieuw korpschef in Zuid-Holland tegengehouden.
    Ter Horst wil kosten wat het kost meer vrouwen en allochtonen in de politietop Ter Horst wil kosten wat het kost meer vrouwen en allochtonen in de politietop

    Het korps verwachtte de goedkeuring van Ter Horst en had voor het feest schouwburg Kunstmin in Dordrecht al afgehuurd, maar dat feest moest geannuleerd worden.

    'Dwarsliggen'
    De krant schrijft dat bij een informele bijeenkomst van korpschefs werd gezegd dat Ter Horst dwarsligt. De politie zou van de minister moeten garanderen dat Visscher 'de laatste blanke man' is die voorlopig in de politietop komt.

    Ter Horst wil dat de volgende een allochtoon of een vrouw is, ongeacht of er betere kandidaten zijn.
    merr lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik doe mijn keppeltje liever af in sommige straten"

    "Ik doe mijn keppeltje liever af in sommige straten"



    05/03 De man die dinsdagavond vier joden aanviel, is nog niet opgepakt. En dat zorgt voor onrust in de buurt. “Sinds twee dagen gaan we liever in groep naar huis na de synagoge”, vertelt een man.

    "Die aanvallen van dinsdag in de Milisstraat, de Somersstraat en de Leeuwerikstraat vind ik echt verschrikkelijk. Een joodse man zal nooit een moslim aanvallen. Waarom andersom dan wel?”
    meer lezen op:
    GVA.be


    06-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100 seconden

    100 seconden

    Ebru3fu

    Speculerend op de toedracht van het ongeluk, concludeerden we vorige week in Istanbul dat het best een fout van de piloot zou kunnen zijn. “Weet je nog dat ongeluk in Van, oost-Turkije? De verkeerstoren smeekte de piloot om niet te landen tijdens de sneeuwstorm. Maar ja, het was een voormalig legerpiloot. Ongenaakbaar. 'IK ben de kapitein en IK zet dit toestel op de grond. Laat die sneeuwstorm maar bang zijn voor mij.’ De arrogantie van de macht met zeventig doden als resultaat.” Ik weet van niets, oost Turkije en ik gaan niet zo goed samen. Maar even googelen en ja hoor: een van de piloten op de verongelukte TK 1951 is een legerpiloot. En die krijgen nooit de schuld van iets.
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rot op met die camera!

    Rot op met die camera!

    donderdag 26 februari 2009 | Probleemwijken, bedreigend of uitdagend?
    Een onderzoek
    De NVJ heeft de indruk dat journalisten bij hun werk voor de tv, de radio of de krant in hun vrijheid worden belemmerd doordat de buurt of althans een aantal bewoners zich vijandig opstelt. Recentelijk zijn in Den Haag, Utrecht, Gouda, Amsterdam, Den Bosch en op andere plaatsen buurtbewoners (vaak jongeren) gewelddadig opgetreden of zij dreigden daarmee. Dit zou voor de verslaggevers reden kunnen zijn om op dat moment of zelfs voortaan helemaal van de rapportage over bepaalde buurten of stadsdelen af te zien.
    meer lezen op:
    NVJ


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kopenhagen: 'Hells Angels' tegen moslims

    Kopenhagen: ”Hells Angels” tegen moslims




    E.J. Bron        6 maart 2009

    In het stadsdeel Nørrebro in Kopenhagen heerst een bendeoorlog tussen Deense motorbendes en jeugdige migranten. Bij de jeugdige migranten, die koeriersdiensten overvallen en er zodoende voor zorgen dat oude mensen geen eten krijgen, gaat het heel toevallig om moslims die op Deense ”Hells Angels” gestuit zijn. De kennelijk reeds sinds de zomer durende oorlog in de straten van Kopenhagen ging al gepaard met meerdere doden en gewonden.
    meer lezen op:
    het vrijevolk

    05-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode tranen voor Omar al-Bashir?

    Rode tranen voor Omar al-Bashir?


    Ze zullen wel in hun handen staan te wrijven van plezier dat het Internationaal Strafhof tegen President Omar al-Bashir van Soedan een arrestatiebevel uitgevaardigd heeft. Niet dus. Bij de Internationale Socialisten, het Nederlands Palestina Komitee, Een Ander Joods Geluid, Stop de bezetting, de SP en Groenlinks geven ze geen kik over dit noemenswaardige feit. Dan hoop je nog dat er stevig geprotesteerd wordt tegen de wraakactie van Omar al-Bashir, die de hulporganisaties voor straf het land uitzet. Weer geen kik. De lijdende mens daar mag aan zijn lot overgelaten worden van het rode front. Dat was wel even anders toen datzelfde rode front Israël tijdens de Gaza-oorlog verweet dat het geen hulporganisaties toeliet.
    meer lezen op:
    Stan de Jong


    04-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse mannen aangevallen met ijzeren staaf in Antwerpen
    Joodse mannen aangevallen met ijzeren staaf in Antwerpen

    Het Forum der Joodse Organisaties deelt vandaag volgend bericht mee:

    De camerabeelden van de aanval werden opgevraagd, dit is een archiefbeeld van een gelijkaardig incident in duistland 

    De camerabeelden van de aanval werden opgevraagd. Dit is een archiefbeeld van een gelijkaardig incident in duistland

    Gisteren (dinsdagavond 3/3/2009) vonden drie aparte aggressies plaats waarvan men vermoed dat ze door één en dezelfde dader werden gepleegd. In de buurt van de Somerstraat in Antwerpen tussen 20u00 en 20u30 werden drie vrome joden zonder enige aanleiding aangevallen door een man van Arabische afkomst.

    De dader van +-1,70m lang bewerkte zijn slachtoffers met een ijzeren staaf terwijl hij “Allah Akhbar” en “Jahud, Jahud” schreeuwde. (vertaald Allah is groot en Jood! Jood!)

    Één van de slachtoffers heeft meerdere breuken opgelopen en werd voor verzorging naar het St.Vincentiusziekenhuis gebracht.
    meer lezen op:
    joodsactueel.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland bekent kleur voor het terrorisme

    Nederland bekent kleur voor het terrorisme

     Door Carel Brendel

     Hamas is helemaal geen terreurbeweging. De fundamentalistische organisatoren van zelfmoordaanslagen en raketbeschietingen, die een aantal op het vermoorden van Joden gerichte koranverzen in hun statuten hebben opgenomen, moeten daarom zo snel mogelijk worden geschrapt van de Europese lijst van terreurorganisaties.

     Dat zeg ik niet, maar de ondertekenaars van een internationale oproep gericht tot de kandidaten voor het Europese parlement. Hamas, dat het antisemitische verzinsel De Protocollen van de Wijzen van Zion voor waar houdt, moet volgens deze terreurvrienden worden erkend als een legitieme vertegenwoordiger van het Palestijnse volk. De bekendste ondertekenaar is de theoloog Tariq Ramadan, die door verstandige linkse mensen om veertig verschillende redenen als reactionair wordt beschouwd.
    meer lezen op:
    home.hetnet


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durban II

    Durban II

    Racisme

    Australische Minister van Buitenlandse Zaken zou racistische conferentie moeten mijden.

    De 120e verjaardag van Hitler’s geboortedag valt op 20 april, wat toevallig ook de dag is waarop landen bijeen zullen komen in Genève, waar op initiatief van de VN zal worden besproken hoe men het groeiende racisme tegen kan gaan.

    The Durban Review Conference werd opgericht om de doelstellingen te evalueren die zijn opgesteld tijdens de eerste VN Wereldconferentie Tegen Racisme, die werd gehouden in het Zuid-Afrikaanse Durban in augustus 2001.
    meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zorgwekkende' toename jodenhaat in Europa

    'Zorgwekkende' toename jodenhaat in Europa

    maandag 2 maart 2009 12:24

    Het aantal antisemitische incidenten in de Europese Unie (EU) – variërend van fysiek geweld tot vandalisme en belediging – is sinds december zorgwekkend sterk gestegen.
    Anti-Israël-protest in Parijs Anti-Israël-protest in Parijs

    Dat blijkt uit een voorlopig rapport van het Agentschap voor Grondrechten (FRA) in Wenen, dat onderzoek deed in negentien EU-lidstaten.

    Grote zorg
    ‘Het is reden voor grote zorg,’ zegt directeur Morten Kjaerum van het agentschap. ‘Iedereen heeft het recht om zich veilig en beschermd te voelen, ongeacht geloof of etnische afkomst.’
    meer lezen op:
    elsevier


    02-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Somalie akkoord met sharia

    President Somalie akkoord met sharia


     
     
    MOGADISHU -  De nieuwe Somalische president Sharif Ahmed heeft in onderhandelingen ingestemd met de invoering van het islamitische recht, de sharia. De gematigde islamist Ahmed heeft dat in het weekeinde toegezegd in gesprekken met stamoudsten en met afgezanten van extremistische strijders die een deel van van Zuid-Somalië in handen hebben en die de hoofdstad Mogadishu bestoken.
    Hij riep daarbij op „het onnodige geweld eindelijk te staken”. De invoering van de sharia was een van de belangrijkste eisen van de extremisten onder wie de meest fanatieke strijders, de leden van de Shebab-militie. Namens fundamentalistische strijdgroepen zei Sheikh Bashir Ahmed van de Unie van Islamitische Geleerden dat hij verwacht dat het geweld nu stopt.
    meer lezen op:
    de telegraaf

    01-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apartheid in Holland een feit.

    Apartheid in Holland een feit.

    By boilingpoints

    sharia

    Lectori Salutem!

    Het gaat fantastisch in Islamitisch Nederland! Uit tal van nieuwsberichten kunnen wij opmaken dat de Apartheid in ons land dan toch eindelijk zijn plek heeft gevonden.
    Laten we nog eens een kijkje nemen in Utrecht. Zoals u weet, zijn er in Utrecht keurige gemeentelijke loketten geopend in een haatkazerne. Lekker laagdrempelig voor onze ‘kwetsbare Medelanders’. Het is natuurlijk al ronduit schandalig dat gemeentelijke loketten gekoppeld worden aan een Barbaars geloof, laat staan dat men hier nog een flinke zak met belastinggeld tegenaan gooit… Zo krankzinnig zal men toch niet zijn?
    Toch wel. Utrecht laat hier schaamteloos € 100.000,- verdampen wat ten goede moet komen aan dit geweldige initiatief! Dit project welke haaks staat op de integratie, wordt voor een half jaar gesoepsidieerd door de gemeente Utrecht. Het meeste geld - € 75.000,- gaat op aan ‘personeelskosten’.

    meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multikul is nu echt failliet

    Multikul is nu echt failliet




    H. Numan        1 maart 2009

    We kunnen een koekje bij de koffie nemen. Geen gebak, want dat kunnen we ons niet meer veroorloven. Links is compleet failliet. Nu mogen wij proberen om het puin op te ruimen.

    De gemeente Utrecht opent loketten in een moskee. Dat is op zich al discutabel. Is de gemeente bekend dat er zoiets bestaat als scheiding tussen kerk en staat? Zekers, maar daar hebben we wel een leuk lul smoesje voor.  Iets van te grote afstand of zo. In een burka kan je moeilijk naar een gemeente kantoor lopen. Waarschijnlijk struikel je te gemakkelijk over de slippen van je jurk. 
    meer lezen op:
    het vrije volk


    28-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koran nadert kernbom in Pakistan

    Koran nadert kernbom in Pakistan

    27-02-2009 18:43 | Ab Jansen

    Wie taliban zegt, denkt aan Afghanistan. Voortaan hoort Pakistan daar ook bij, omdat het land steeds meer in de greep raakt van de radicale moslimstrijders. Hoe ver is Pakistan verwijderd van de vestiging van een shariaregime? En hoe veilig zijn de kernwapens die het land heeft opgeslagen? Met name Washington maakt zich grote zorgen.

    Het was het ”Zwitserland van Pakistan”: de Swatvallei, gelegen even ten noorden van de hoofdstad Islamabad. Een populair vakantieoord voor toeristen, cultureel en qua natuurschoon een aantrekkelijk gebied. Maar die tijd is voorbij, want Swat is omgetoverd tot een oord van verschrikking, omdat moslimradicalen er de 1,3 miljoen personen tellende bevolking dagelijks terroriseren.

    Dat een mondain vakantieoord verandert in een talibanbolwerk is al schokkend; erger is dat de Swatvallei midden in het land ligt. Dat betekent dat de taliban tot in het hart van Pakistan zijn doorgedrongen en op ruim twee uur rijden van de hoofdstad de vrije hand hebben gekregen.

    In plaats van hen weg te jagen en orde op zaken te stellen, sloot de Pakistaanse regering vorige week een bestand met deze groep talibanstrijders, met als deal dat ze de wapens neerleggen in ruil voor de vestiging van een shariaregime in het gebied.

    Wat dat concreet voor de burgers betekent? Dat hebben ze de afgelopen maanden al kunnen ervaren. Zo was het iedere avond rond acht uur luisteren naar de radio. De plaatselijke talibancommandant, Shah Dohan, gebruikt namelijk een mobiel radiostation om de bevolking onder de knoet te krijgen en te houden. Zo wordt het verbod op islamvijandige activiteiten dagelijks via de radio bekendgemaakt, of erin gehamerd via eindeloze herhalingen, en wee degene die zich daar niet aan houdt. De verkoop van dvd’s werd aan banden gelegd, tv-kijken, zingen en dansen verboden, vrouwen tot de boerka veroordeeld en mannen verplicht hun baard te laten staan. Al ruim een jaar gaan zo’n 120.000 meisjes in Swat niet meer naar school. Mondaine winkelcentra en hotels zijn met de grond gelijkgemaakt.
    meer lezen op: (niet op Zondag)
    reformatorisch dagblad


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse politie waarschuwt voor zware onlusten dit jaar nog

    Britse politie waarschuwt voor zware onlusten dit jaar nog




    E.J. Bron        27 februari 2009

    In Groot-Brittannië wordt de economische situatie van dag tot dag slechter. Extreem rechtse en extreem linkse groeperingen maken van de situatie gebruik om aanhangers te rekruteren. De politieleiding waarschuwt de regering nu voor de gevolgen.

    David Hartshorn is een van de hoogste Britse politiemensen. Hij is bij de Britse politie verantwoordelijk voor openbare veiligheid en orde. De man neigt niet naar gevoelsuitbarstingen en overdrijvingen. Maar als hij aan de komende maand denkt, wordt hij opgejaagd door grote zorgen.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    27-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze 'elite' en Geert Wilders

    Onze 'elite' en Geert Wilders


    Bart Jan Spruyt


    Onze politieke en bestuurlijke 'elite' heeft Geert Wilders eerst genegeerd, daarna gedemoniseerd en probeert hem nu te assimileren - zoals ze dat ook met Pim Fortuyn heeft gedaan. Die houding van mensen als Paul Schnabel van het SCP getuigt van een verachtelijke lafheid die duur zal worden betaald.

    meer lezen op:
    elsevier



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!