Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    woef_woef
    blog.seniorennet.be/woef_wo
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    23-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ethiek van het IDF in de Gaza Oorlog

    De ethiek van het IDF in de Gaza Oorlog

    IMO Blog, 2009

    Over geen land wordt zo negatief geschreven als over Israël. Als je afgaat op de pers, en vervolgens om één of andere reden in Israël zou belanden, zou je verbaasd zijn dat de mensen er geen Palestijnen eten bij het ontbijt, dat Arabieren vrijelijk hun religie belijden, hun eigen taal spreken, werken, stemmen en openlijk klagen over de Israëlische politiek (net als hun Joodse landgenoten), en dat de meeste mensen geen racisten zijn en velen op hun werk of in projecten met Arabieren samenwerken of anderszins hun steentje bijdragen aan vrede en verzoening.

    Van de week verschenen er in Haaretz verschillende artikelen met getuigenissen over soldaten die tijdens de Israëlische operatie in de Gazastrook nodeloos onschuldige Palestijnen hadden gedood of hun huizen verwoest. Het ging om een paar gevallen, en niet duidelijk is op wat voor schaal dit is gebeurd, al werd direct door sommigen gesuggereerd dat dit op grote schaal gebeurde en riepen mensenrechtenorganisaties meteen dat dit hun niets verbaasde en het hun zal helpen bij de voorbereiding van hun aanklachten tegen het Israëlische leger.
    meer lezen op:
    IMO blog


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: groepsverkrachting als middel in de 'cultuurstrijd'

    Frankrijk: groepsverkrachting als middel in de ”cultuurstrijd”




    E.J. Bron        23 maart 2009

    Men moet de ”juiste” huidskleur, etniciteit of overtuiging hebben, opdat politici en media aandacht schenken aan slachtoffers van criminaliteit. Dat is in Frankrijk niet anders dan in Nederland. Laten we eens de ten noordoosten van Parijs gelegen kleine stad Bourget in het departement Seine-Saint-Denis nemen. Daar hebben geïmmigreerde medeburgers met behulp van afpersingen, bedreigingen, overvallen, roof en verkrachtingen er de afgelopen jaren voor gezorgd dat er in de omgeving van ”hun” woongebieden bijvoorbeeld geen varkensvlees meer wordt verkocht.

    En de etnische Fransen doen in zulke woonwijken interessante culturele ervaringen op.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Alle vrouwen van televisie'

    'Alle vrouwen van televisie'

    AMSTERDAM -  Een groep geestelijke leiders uit Saoedi-Arabië heeft de nieuwe minister van Informatie verzocht zo snel mogelijk een einde te maken aan de verschijning van vrouwen op televisie, in kranten en in tijdschriften.

    Ook willen de 35 mannen dat er een verbod komt op het uitzenden van muziek op televisie. "Er mag geen enkele vrouw meer op tv verschijnen en ook alle afbeeldingen van vrouwen in tijdschriften en kranten moeten zo snel mogelijk verdwijnen", aldus het statement.
     meer lezen in de:
    de telegraaf



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering Obama weigert met stafchef leger Israël te praten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Regering Obama weigert met stafchef leger Israël te praten
    Obama's anti-Israël politiek verhoogt risico op grote Midden Oosten oorlog

      
    Luitenant-generaal Gabi Ashkenazi, stafchef van het Israëlische leger
     
    In het artikel van gisteren 'Inlichtingenexpert: Obama zal Israël verraden' zegt een hoge, zich recent teruggetrokken hebbende Amerikaanse inlichtingenofficial dat de Amerikaanse regering Obama stap voor stap de lange vriendschapsband met Israël zal verbreken, en zich tegen de Joodse staat zal keren. Dat heeft de stafchef van het Israëlische leger, luitenant-generaal Gabi Ashkenazi afgelopen week al heel duidelijk gemerkt: hij kreeg een buitengewoon koele ontvangst in Washington, en niet één lid van Obama's regering wilde met hem spreken.

    Ashkenazi had vorig jaar nog geen enkel probleem om afspraken te maken met leden van de regering Bush. Diplomatieke bronnen melden dat Ashkenazi deze keer zelfs minister van Defensie Robert Gates, die deze functie al onder Bush bekleedde, niet te spreken kreeg - een overduidelijk signaal dat er een anti-Israëlische wind in het Witte Huis is gaan waaien. Ook zijn Amerikaanse collega, stafchef admiraal Michael Mullen, wilde hem niet ontvangen.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    22-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Utrecht subsidieert nieuwe apartheid'

    'Utrecht subsidieert nieuwe apartheid'

    door Edwin Timmer
    DEN HAAG -  De gemeente Utrecht heeft vorig jaar massaal subsidies gespendeerd aan 'de nieuwe apartheid tussen mannen en vrouwen'.
    Paul de Krom Foto: Dijkstra B.V.
    Dat concludeert VVD-Kamerlid De Krom. Hij is stomverbaasd over duizenden euro's subsidie die zijn gegaan naar aparte Afghaanse, Iraakse, Iraanse en Somalische vrouwen- en mannenbijeenkomsten. De giften komen uit het Leefbaarheidsbudget, waarvoor de Domstad in 2008 tien miljoen euro uittrok. De Krom: "Gelijkheid tussen mannen en vrouwen is een verworvenheid van onze maatschappij. Maar nu legitimeert de gemeente Utrecht ineens de scheiding tussen de seksen. Zo geef je toe aan de druk uit sommige allochtone kringen om mensen apart te zetten. Dit remt de integratie."
    meer lezen in de:
    telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet-moslims uit huis gepest in Luton

    Niet-moslims uit huis gepest in Luton

    Engeland, maart 2009

    Luton is de stad waar op 10 maart radicale moslimdemonstranten de optocht ter ere van de terugkeer van het Royal Anglian Regiment, verstoorden met borden met opschriften als ‘Butchers of Basra’, ‘Anglian Soldiers Criminals, Murderers Terrorists’ and ‘Baby killers’.
    Een op de vijf inwoners In Luton is moslim. In de zeventiger jaren kwamen veel Pakistani naar Luton om er te werken in Vauxhall autofabriek. De stad ontving totnogtoe £200.000 in het kader van de campagne 'Preventing Violent Extremism'. Daarnaast is een bedrag van £400,000 gereserveerd om er de ‘heart and minds’’ van jonge moslims te winnen.
    Jongemannen delen er pamfletten uit met als titel ‘Terugkeer naar het kalifaat’. Het zijn dezelfden die de feestparade van het Irak-regiment verstoorden. Een van hen stelt dat de krantenartikelen over de demonstratie ‘racistisch’ waren. De groep probeerde eerder Holocaustherdenkingen te verstoren. De groep heeft verschillende namen: ‘One Nation’, ‘Muslims Against British Atrocities’, ‘The Saviour Sect’ en ‘Ahlus Sunnah Wal Jamaah ’ van de zeer omstreden Anjem Choudary.
    meer lezen op:
    nieuw religieus peil


    21-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeeën leveren € 150 miljoen op.

    Moskeeën leveren € 150 miljoen op.

    By boilingpoints

    Gegroet, Nederlanders en Vlamingen.

    Laten we een dankbaar moment in acht nemen, laten we nederig knielen, want een beetje verering is hier wel op zijn plaats:

    ‘Moskeeën leveren een grote bijdrage aan de Nederlandsche samenleving en besparen instellingen jaarlijks 150 miljoen euro.’

    Dit komt met name door tal van ‘activiteiten’ welke de ‘Nederlandsche’ moskeeën organiseren. We praten hier over ‘zorgverlening, activiteiten met kind’ren, huiswerkbegeleiding en Nederlandsche les…’

    Wij echte Nederlanders weten natuurlijk precies hoe de welbekende vork in de steel zit. Een vage stichting, genaamd Oikos - nooit van gehoord trouwens- heeft in opdracht van het ministerie van Buitenlandsche Zaken onderzoek verricht naar het ‘maatschappelijk nut’ van haatkazernes in Nederland.
    meer lezen op:
    boilingpoints
    of ook:
    joost niemoller.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inlichtingenexpert VS: 'Obama zal Israël verraden'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Inlichtingenexpert VS: 'Obama zal Israël verraden'
    'Washington geeft valse, anti-Israëlische informatie aan de media'

      
    Obama en zijn embleem, dat de steeds sterker worden pro-Palestijnse Hamaslobby in Washington reflecteert.
     
    Een hoge Amerikaanse inlichtingenofficial, die begin dit jaar is gestopt met zijn werk, zegt genoeg informatie te hebben om te kunnen stellen dat de regering Obama stap voor stap de vriendschapsbanden met Israël zal verbreken, en zelfs aktief zal gaan meewerken aan de verdwijning van de Joodse staat.

    De vanwege veiligheidsredenen niet bij name genoemde official deed zijn uitspraken tegenover Doug Hagmann, de directeur van het Northeast Intelligence Network, een particulier opgezet inlichtingennetwerk van ervaren en erkende professionele onderzoekers, analisten, militaire specialisten en andere experts op dit gebied.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜De opmars van de islam'

    ‘De opmars van de islam’

    Arabist_jansen

    Het Christendom heeft in minder dan vier eeuwen het Romeinse rijk voor zich weten te winnen. Dat is van onder op gebeurd, zonder dwang of geweld, zonder overheidsingrijpen of -steun. Integendeel, de overheid van het Romeinse Rijk heeft door Christenen bij tijd en wijle te vervolgen die kerstening zelfs af en toe met dwang en geweld tegengewerkt.

    In de periode dat het Romeinse rijk gekerstend werd, viel dat rijk ongeveer samen met het huidige Midden-Oosten, plus Europa tot aan de Donau en de Rijn. Dat wil niet zeggen dat er buiten dat gebied geen Christenen waren. Ten oosten van het Romeinse rijk, in Perzië, konden rond 300-350 al heel wat Christenen worden aangetroffen (later bekend als de Nestorianen). Net buiten de grenzen van het Romeinse rijk leefden bovendien ook de Armeniërs en de Georgiërs, die al rond 300 niet alleen in meerderheid Christen waren maar die het Christendom toen zelfs al als staatsgodsdienst hadden aangenomen. In het Romeinse rijk gebeurde dat kort daarna.
    meer lezen op:
    hoei boei

    20-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overgelopen generaal onthult steun Iran aan kernwapenprogramma Syrië
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Overgelopen generaal onthult steun Iran aan kernwapenprogramma Syrië




    Op 6 september 2007 vernietigden 7 Israëlische F-15I's (foto) een in aanbouw zijnde Syrische kernreactor.
     
    Ali Reza Asghari, een voormalige generaal van de Iraanse Revolutionaire Garde en ooit onderminister van Defensie, heeft informatie aan de VS verstrekt over het verstrekken van financiële steun van Iran aan Noord Korea, met als doel om Syrië in het bezit te laten komen van kernwapens.
    meer lezen op:
    xandernieuws

     

    18-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland erkent verkoop S-300 raketten aan Iran
    Rusland erkent verkoop S-300 raketten aan Iran

     
    S-300 lanceervrachtwagen, met zoekradar op de achtergrond. Als Iran inderdaad deze Russische raketten geleverd krijgt, dan wordt een Israëlische preventieve luchtaanval buitengewoon moeilijk.
     
    De Russische nieuwsmedia berichten vandaag dat een belangrijke official van het ministerie van Defensie heeft bevestigd dat Rusland en Iran een contract hebben getekend aangaande de levering van geavanceerde S-300 luchtafweerraketten aan Iran. Hoewel het bestaan van zo'n contract tot nu toe stelselmatig ontkend werd, blijken Rusland en Iran de deal al in 2007 beklonken te hebben.
    meer lezen op:
    xandernieuws.punt.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugsdealers terroriseren beveiligers

    Drugsdealers terroriseren beveiligers

    Door LEX DE JONGE
    DELFT - Beveiligers van de Delftse horeca zijn hun leven nauwelijks zeker. Al maanden worden ze in de Kromstraat en op de Beestenmarkt geterroriseerd door drugsdealers die hun plekje in de kroegen terugeisen. Daarbij schuwen de handelaren grof geweld niet.
    afbeelding vergroten De Gazastrook. werd de Kromstraat wel genoemd. De steeg transformeert voorzichtig tot een kunstkwartier. FOTO GUUS SCHOONEWILLE
    De portier van een zaak in de Kromstraat weigerde vorige maand een drugsdealer de toegang. De beveiliger werd door drie man belaagd en twee keer in zijn hals gestoken. Eerder al dreven dealers een collega in een hoek en sloegen hem in elkaar. „Zijn gebit lag er zo’n beetje uit,’’ zegt een betrokkene die - evenals anderen - niet met zijn naam in de krant wil.

    Het is maar een greep uit het geweld dat de drugshandelaren van vooral Marokkaanse en Antilliaanse afkomst bereid zijn te gebruiken tegen de portiers in de Kromstraat en op de Beestenmarkt
    meer lezen op:
    AD

    17-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'˜Boerka verplicht voor álle vrouwen'

    ‘Boerka verplicht voor álle vrouwen’

    Engeland, maart 2009

    De radicale moslimpreker Anjem Choudary ziet in Engeland graag de sharia ingevoerd. In zijn visie moeten dan alle vrouwen, zowel islamitische als niet-islamitische, een lange boerka dragen. Bovendien moeten ze hun handen bedekt houden. Choudary was vol lof over de aanslagen in Mumbai vorig jaar en zei eerder al dat ‘de vlag van Allah’ boven Downingstreet moet wapperen.
    Choudary vindt ook dat mensen die overspel plegen, moeten worden gestenigd en dat alle alcohol moet worden verboden. Tevens vindt hij dat in rechtszaken het getuigenis van een man gelijkstaat aan de getuigenissen van twee vrouwen. Hij kondigde ook een ‘moslim-geboorte-explosie’ aan
    meer lezen op:
    nieuw religieus peil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De veenbrand woedt al dertig jaar.

    wilders-demo-015In de eerste jaren na de moord op Fortuyn werd er veel geschreven en gedacht over het grote ongenoegen in Nederland. Maurice de Hond schreef in een essay op 1 januari 2005: “Het zou mij niet verbazen als in de niet al te verre toekomst (ik denk in een termijn van 5 a 10 jaar) iets groots en ingrijpends gaat gebeuren, waardoor de veenbrand echt tot een grote uitbarsting komt.”

    In 2002 schreef de filosoof Gabriel van den Brink een studie over het Nederlandse ongenoegen in Mondiger of Moeilijker. Bram Peper stelde in 2002: “De kiezers zijn en blijven op drift.” Alom was in die dagen in de media de verbazing dat het Sociaal Cultureel Planbureau in al zijn studies de Fortuyn revolte niet aan had zien komen. De kranten stonden in die dagen bol van de sfeer reportages over Fortuyn stemmers.

    En nu? Nu Wilders opstoomt in de peilingen? Nu is het in de media opvallend stil. Ten onrechte, dunkt me. Wie goed luistert, hoort de veenbrand loeien. En hij loeit al even.
    meer lezen op:
    joost niemoller


    15-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratie naar hoogtepunt

    Immigratie in cijfers (stand: januari 2009)


    Let vooral op de jaarlijkse pieken welke steeds plaatsvinden in de maanden augustus en september. Dan komen de voormalige "asielzoekers" etc. terug van vakantie uit het land waar ze "vervolgd" werden. En brengen uiteraard nog wat nieuwe "aanhang" mee.

    Immigratie naar hoogtepunt

    Het gaat goed met de verrijking Nederland. De immigratie is vorig jaar nog nooit zo hoog geweest sinds 1995. Liefst 142.669 'hoogopgeleide' asielige- en andere zoekers vereerden ons met hun binnenkomst in dit uitkeringsparadijs. Dat cijfer moet echter nog stevig naar boven bijgesteld worden aangezien de talloze illegalen door het CBS natuurlijk niet kunnen worden geregistreerd. Overigens begon 2009 ook al positief: niet minder dan 12299 'kenniswerkers' en 'kansen-allochtonen' stroomden onze open grenzen over. Zie onze Immigratie-barometer
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevaarlijke integratiemythes

    Gevaarlijke integratiemythes




    E.J. Bron        14 maart 2009

    De Deense psycholoog Nicolai Sennels begeleidde islamitische immigranten in Kopenhagen. Zijn onverbiddelijke en open omgang met de problemen, die juist deze immigranten met zich meebrengen, dwong hem er uiteindelijk toe zijn functie op te geven.

    De vele integratiemythes zijn een serieus probleem voor het maatschappelijk werk. Integratieproblemen zijn een tikkende tijdbom voor onze welvaartsmaatschappij.

     

    Een deel van de oplossing is om meer te weten: goed maatschappelijk werk hangt af van voldoende informatie, schrijft Nicolai Sennels.

     

    In mijn beroep als psycholoog in de gemeente Kopenhagen had ik meer dan 150 immigranten, vluchtelingen en andere nazaten met een islamitische achtergrond in behandeling. Hieronder geef ik een overzicht van integratieproblemen, hoe ze eruit zien wanneer men met immigranten spreekt in plaats van over hen.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    14-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims: 1% van de bevolking en ruim 60% van de subsidies

    Moslims: 1% van de bevolking en ruim 60% van de subsidies

    Schotland, maart 2009

    Islamitische organisaties ontvangen naar verhouding erg veel subsidies uit het ‘Equality Unit’: een Schots overheidsorgaan dat gelijkheid tussen godsdiensten wil bevorderen.
    De Unit geeft jaarlijks voor een totaalbedrag van 1.5 miljoen pond (1.62 miljoen euro) aan subsidies uit, waarvan er zo’n 60% naar moslimorganisaties gaat. De Schotse bevolking bestaat voor minder dan een procent uit moslims, tweederde deel beschouwt zichzelf als christelijk.
     verderlezen op:
    nieuwreligieuspeil


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scherpere controle kinderbijslag in Marokko

    Scherpere controle kinderbijslag in Marokko

    De Sociale Verzekeringsbank (SVB) gaat alle Marokkaanse en Turkse gezinnen controleren die gebruikmaken van het recht op dubbele kinderbijslag. Dat heeft een woordvoerster van de SVB vrijdag bevestigd.

    De aanleiding is een steekproef die vorig jaar is gehouden. De resultaten daarvan wijzen op mogelijke fraude. Zo schrijft de Volkskrant.

    Ouders van wie de kinderen in het buitenland naar school gaan, komen in aanmerking voor dubbele kinderbijslag, op voorwaarde dat hun kinderen zelfstandig wonen.
    meer lezen op:
    maghreb


    13-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broeklandcollege: Marokko, we komen.

    Broeklandcollege: Marokko, we komen.

    maart 12, 2009 by boilingpoints


    Landgenoten… We komen net terug van de IKEA. Explosief zweertje, aldaar.
    Maar goed, we hebben ander nieuwsch:

    ‘Het Broeklandcollege uit Hoensbroek gaat donderdagmiddag met 22 leerlingen en zeven docenten op een tiendaagse reis naar Marokko. Om ‘iets te doen aan de vaak negatieve stempel die allochtonen in Nederland opgeplakt krijgen.’

    Ten eerste; de school praat over ‘allochtonen’ en dat is volgens de Integratie-nota van de PvdA niet meer toegestaan. Voortaan praten we keurig netjes over ‘nieuwe medelanders’. Gesnopen?
    Ten tweede; de Marokkaanse gids ‘Larbi’ heeft kennelijk foute medicijnen geslikt, want hij wauwelt. Read this and weep:

    ‘Hij vindt het zijn taak te bewijzen dat de islam geen gewelddadig geloof is! Het tegendeel is waar. Respect en tolerantie. Dát zijn de sleutelwoorden, aldus Larbi.’
    meer lezen op:
    boilingpoints


    12-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering : wet dreigt christelijke symbolen te verbieden

    Islamisering : wet dreigt christelijke symbolen te verbieden

    Berichtdoor BlueThunder op wo 11 maart 2009, 22:57

    woensdag 11 maart 2009
    EU- wet dreigt christelijke symbolen te verbieden


    Christsymbols De Europese Unie werkt een omstreden wetsvoorstel uit dat levensbeschouwelijke symbolen in alle openbare diensten feitelijk verbiedt. De wet moet nog in de loop van dit jaar goedgekeurd worden. Het wetsvoorstel stelt EU-burgers in staat klacht neer te leggen tegen symbolen of handelingen die als discriminerend ervaren worden. Op basis van de wet kunnen bv kruisbeelden in klassen, maar evenzeer godsdienstkritische affiches of discriminerende films aangepakt worden. De wet geldt voor alle verstrekkers van openbare goederen en diensten, zoals scholen en ziekenhuizen, gebouwen van welzijnsorganisaties, hotels en gevangenissen.
    meer lezen op:
    politicsinfo.net



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!