Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lyke
    blog.seniorennet.be/lyke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al-Qaeda traint Nederlanders

    Al-Qaeda traint Nederlanders

    door Joost de Haas
    DEN HAAG -  Voor het eerst blijken ook Nederlanders een militaire training te krijgen bij de meest gevreesde terroristen ter wereld. De Nederlanders zijn vorig jaar vertrokken naar het grensgebied tussen Pakistan en Afghanistan, waar Al-Qaeda nieuwe aanslagen op het Westen voorbereidt.
    Gerard Bouman Foto: Dijkstra

    Dat heeft de inlichtingendienst AIVD geconstateerd. AIVD-chef Gerard Bouman wilde gisteren niet aangeven om hoeveel landgenoten het gaat.

    "We maken ons zorgen over deze ontwikkeling. Eenmaal teruggekeerd van een training zijn deze personen in staat om operaties uit te voeren", aldus Bouman bij de presentatie van het AIVD-jaarverslag. In Pakistan verblijven verder Nederlandse studenten in islamitische onderwijsinstituten. De AIVD vreest dat zij in de ban raken van radicale en jihadistische bewegingen.

    meer lezen op:
    de telegraaf

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Human Rights Watch' beschuldigt Hamas van systematische executies

    Human Rights Watch” beschuldigt Hamas van systematische executies




    E.J. Bron        21 april 2009

    De Hamas-regering in de Gazastrook is gedurende het jongste Israëlische offensief systematisch tegen politieke tegenstanders en vermoedelijke collaborateurs opgetreden. Alleen al 32 Palestijnen zouden sinds het begin van de oorlog eind december zijn gedood. Deze beschuldigingen werden maandag geuit door de mensenrechtengroep ”Human Rights Watch” (New York).
    meer lezen op:
    het vrije volk

    21-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poldermoskee steeds radicaler in de strijd tegen radicalisering

    Poldermoskee steeds radicaler in de strijd tegen radicalisering

     Door Carel Brendel

     Op deze site heb ik al eerder gemeld dat de haatprediker sjeik Khalid Yasin een lezing hield in de Poldermoskee, die ooit werd opgericht om de radicalisering onder jongeren in Slotervaart tegen te gaan. Er kwamen weinig reacties op dit bericht. Als Ahmed Marcouch een homocafé wil openen, of twee buitenlandse criminelen (zeer terecht) wil uitzetten, dan is dat belangrijker nieuws dan de vestiging van een moskee, waarvan de stichters (de FION) in verbinding staan met de omstreden islamgeleerde en Moslimbroeder Yusuf al-Qaradawi.
    meer lezen op:
    home.hetnet


    20-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tariqs stappenplan

    Tariqs stappenplan

    Sharia

    ‘Ik heb geen organische banden met de Moslim Broederschap’, antwoordde Tariq Ramadan eens toen een journalist hem vroeg of hij lid was van deze organisatie. Dat is een dubbelzinnig antwoord, want wat betekent dat eigenlijk, ‘organisch’? Is hij nou wel of geen lid? Dit soort dubbelzinnigheden, Ramadans handelsmerk, hebben ertoe geleid dat veel journalisten en onderzoekers zich sinds een jaar of tien buigen over de wandel en de woorden van Ramadan om de ‘echte’ man bloot te leggen. Hun eindoordeel is vaak even wanhopig dubbelzinnig als de man zelf. ‘Wolf in schaapskleren’ is de meest gehoorde betiteling.

    Het grappige is dat Tariq Ramadan zich als een van de weinige moslimleiders in Europa juist wél een ‘organische’ band heeft met de Moslim Broederschap. Hij is immers de kleinzoon van Hassan al-Banna, die in 1928 de Broederschap in Egypte oprichtte, en de zoon van Al-Banna’s vertrouweling en secretaris Saïd Ramadan,
    meer lezen op:
    hoei boei

    19-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koerswijziging Obama dwingt Israël mogelijk tot snelle aanval op Iran
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Koerswijziging Obama dwingt Israël mogelijk tot snelle aanval op Iran
    Ahmadinejad: 'Niemand zal ons durven aanvallen'




    Barack Obama en zijn nieuwe vrienden, Mahmoud Ahmadinejad en Hugo Chavez.

    Steeds meer analisten in Israël geloven dat de dramatische politieke koerswijzigingen van de nieuwe Amerikaanse president Obama, de Joodse staat er binnenkort toe zullen dwingen om een militaire aanval op Iran uit te voeren. Obama's op 17 april zo vriendelijk uitgestrekte hand naar de Venezuelaanse dictator Hugo Chavez, één van de grootste vrienden van Iran, heeft in Israël voor gefronste wenkbrauwen gezorgd, en doet het land steeds meer beseffen dat het door de VS in de steek zal worden gelaten.

    Het bezoek afgelopen week van de Amerikaanse afgezant voor het Midden Oosten, George Mitchell, dat van beide kanten naar buiten toe zulk positief commentaar kreeg, lijkt in Israël ineens een verre, vreemde stem uit het verleden. De donkere wolk die Iran heet, hangt nog steeds dreigend boven de Amerikaans-Israëlische betrekkingen, zeker nu steeds duidelijker wordt dat Barack Obama zijn zinnen heeft gezet op vriendschappelijke betrekkingen met de linkse en extremistische dictators in Iran, Syrië en Venezuela, en de mening van Israël in het Witte Huis er ineens niet meer toe doet.
    meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama overwon Somalische piraten, of niet?

    Obama overwon Somalische piraten, of niet?

    We heffen allemaal het glas op de Navy Seals die die drie Somalische piraten neerknalden. En ik ben er zeker van dat je het echte verhaal wil horen. In het bijzonder omdat er een walgelijk opportunistisch en laf kantje aan zit. Raad eens aan welke kant Zero [koosnaampje van Jack Wheeler voor Obama] staat.

    Waarom duurde het bijvoorbeeld meer dan 36 uur om SEAL Team Six (bekend als DEVGRU, Navy Special Warfare Development Group, het Navy-equivalent van de Delta Force) ter plaatse te krijgen?
    meer lezen op:
    lvb.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Surveillerende motoragent in Maarssen krijgt wel RESPECT.
    Surveillerende motoragent in Maarssen krijgt wel RESPECT.



    Brekebeen        18 april 2009

    Veel steun, lof, begrip, en respect van de AD- en Telegraaflezer voor de agent die zijn wapen aflegde, zijn kogelwerend vest uittrok en vervolgens een ‚kom maar op als je durft’-gebaar maakte naar een straatterroristje op een scooter. Het incident werd op film opgenomen en op het internet geplaatst (link naar de opname in het artikel).
    Hieronder een verzameling van ruim vierhonderd(!) positieve reacties op artikelen van De Telegraaf en het AD over deze confrontatie, gespekt met een aantal rake opmerkingen. En ja, er zitten ook een aantal reacties van collega’s tussen!

    Bekijk hier de filmopname (www.dumpert.nl).

    Alle reacties hieronder kwamen n.a.v deze twee artikelen:
    Agent daagt scooterrijder uit (De Telegraaf)
    Agent 'ontwapent' zich na treiterij (AD)


    meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vries en de context

    De Vries en de context

    column  
    THEODOR HOLMAN

    Jack de Vries liegt. Hij zat bij Nova om al te vergoelijken waarom er straks meer Nederlandse soldaten sneuvelen in Afghanistan. Of laat ik het anders zeggen: hij verklaarde waarom hij toch een fundamentalistische imam had benoemd die in Afghanistan onze jongens geestelijk moet bijstaan.

    Jack de Vries zei dat de fundamentalistische uitspraken van de legerimam waren gedaan 'in een bepaalde context.' En die context was: "Toen president Bush sprak over de oorlog tegen de islam."

    Ten eerste: Bush heeft dit niet gezegd. Hij sprak over 'The War on Terror', dat is heel iets anders.
    Meer lezen op:
    parool

    18-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een islam-landje erbij

    Alweer een islam-landje erbij

    Somalië gaat de sharia, de islamitische wetgeving, invoeren. Het parlement stemde zaterdag in met een regeringsvoorstel over de invoering.

    Dat heeft de plaatsvervangende parlementsvoorzitter, Osman Elmi Bogore, gezegd. De regering kwam met het voorstel over de invoering van de sharia tegemoet aan islamisten die in delen van Somalië door hun aantal veel invloed hebben. In gebieden die zij onder controle hebben, voerden de islamisten al eerder de strenge islamitische wetgeving in.
    meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Palestijnen slachtoffer van Arabische wereld'

    'Palestijnen slachtoffer van Arabische wereld'

    • zaterdag 18 april 2009
    • Auteur: Mia Doornaert
    De Arabisch-Amerikaanse schrijfster Nonie Darwish: 'Ja, ik word bedreigd.'Ivan Put

    De Arabisch-Amerikaanse schrijfster Nonie Darwish: 'Ja, ik word bedreigd.'Ivan Put

    De in Gaza geboren schrijfster Nonie Darwish zegt dat de Arabische wereld de Palestijnen moet helpen in plaats van ze te gebruiken — BRUSSEL - Als schoolkind in Gaza leerde Nonie Darwish niets dan haat tegen de Joden. Nu ijvert de dochter van een door Israël gedode Egyptische generaal voor een einde van de Arabische haatpropaganda, en voor vrede met Israël.

    Van onze redactrice

    Nonie Darwish (61) is opgegroeid in de Gazastrook. Haar vader was een Egyptische generaal die op last van president Nasser de Fedayin oprichtte die in de jaren vijftig vanuit Gaza aanslagen uitvoerden in Israël, en daarbij zeker vierhonderd doden maakten. In 1956 werd de generaal in een Israëlische gerichte actie gedood. Nonie was toen acht. Heel haar kindertijd werd haar ingeprent dat ze de Joden moest haten. Nu behoort Darwish tot de Amerikanen van Arabische afkomst die zich heftig verzetten tegen het obscurantisme en fanatisme die een groot deel van de moslimwereld domineren. Ze wil met name dat de Arabische wereld eindelijk het bestaan van Israël aanvaardt, en, zoals ze het zegt, 'de Palestijnen helpt in de plaats van ze te gebruiken'.
    meer lezen op:
    standaard


    17-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wollt ihr den totalen Krieg?"

    "Wollt ihr den totalen Krieg?"




    Henk Lomax        17 april 2009

    In de discussie over de 'integriteit' van legerimam-kandidaat Ali Eddaoudi, wordt voor het gemak maar even voorbijgegaan aan de vraag of islamitische invloed in een westers leger überhaupt wel wenselijk is.

    De zelfislamiseerders proberen het debat over Eddaoudi terug te brengen tot te vraag of wat hij in het verleden beweerde toelaatbaar is onder de vlag van recht op vrijheid van meningsuiting. Niet of islamisering van het Nederlandse leger een impliciete bedreiging voor de veligheid van de burger betekent.
    meer lezenop:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolging Wilders tegen al waar Nederland voor staat"

    Vervolging Wilders tegen al waar Nederland voor staat"

    Ayaan Hirsi Ali
    Ayaan Hirsi Ali vindt de vervolging van Geert Wilders voor discriminatie en het aanzetten tot haat "schandalig en dom". Dat heeft ze gezegd in een uitzending van het Nederlandse televisieprogramma Nova. De voormalige VVD-politica vindt de vervolging van de PVV-voorman voor haatzaaien in strijd met de tradities van Nederland, zegt ze. "Het is tegen alles waar Nederland en de Nederlandse rechtsstaat voor stond."
    meer lezen op:
    HLN.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep aan NGO's: teken petitie tegen VN resolutie over '˜smaad van religie'

    Oproep aan NGO’s: teken petitie tegen VN resolutie over ‘smaad van religie’

    Internationaal, maart /april 2009

    Een aantal NGO’s wereldwijd heeft op initiatief van UN Watch een petitie online gezet tegen de door de Mensenrechten Commissie van de VN bij de 10e zitting aangenomen resolutie waarin staten worden opgeroepen om religie van kritiek te vrijwaren. Regeringen moeten volgens de resolutie ‘bescherming bieden tegen haat, discriminatie, intimidatie en dwang die het gevolg zijn van smaad tegen religie en het oproepen tot haat tegen religie’.
    De NGO’s zijn ‘diep bezorgd over de campagne van de Organization of the Islamic Conference (OIC) om op internationale fora het concept ‘smaad van religie’ te promoten.
    meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    16-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Gabriel

    Mark Gabriel




    Mark d`Aviano        15 april 2009

    Mark Gabriel is een Egyptische schrijver over islamitische zaken. Hij groeide op als moslim en gaf les in islamitische geschiedenis en cultuur aan de universiteit van Caïro. Daar ontdekte hij dat de Islam bedrog is. Als geen ander begrijpt hij de jihad, islamterreur en islamitische misleiding. Op 18 april geeft hij een seminar aan de evangelische hogeschool in Amersfoort. Drie dagen later beantwoordt hij vragen over de islam.
    meer lezen op:
    het vrije volk

    14-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oppakken anti-islamieten Turkije gaat door

    Oppakken anti-islamieten Turkije gaat door

    De Turkse politie heeft maandag nog eens 26 mensen opgepakt in het kader van een onderzoek naar een plan van een z.g. schimmige ultranationalistische groepering om de islamitische regering omver te werpen. Dat meldden Turkse media.

    Onder de arrestanten zijn een journalist en de rector van de Baskent Universiteit in Ankara. Vorig jaar werden al 86 mensen aangeklaagd in deze zaak en vorige maand nog eens 56 mensen die niets moeten hebben van een islamitische staat.
    meer lezen op:
    uitkijk

    13-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Spanning Egypte - Iran loopt op na arrestatie Hezbollah-terroristen
    Egypte ontmaskert complot Iran om land via Hezbollah te destabiliseren

      
    Vorige week arresteerden Egyptische veiligheidstroepen 41 Egyptenaren, 7 Isarëlische Arabieren en één Libanees, die worden verdacht van deelname aan een door Iran opgezet terreurnetwerk in Egypte, dat behalve steun aan de islamitische terreurgroepen Hamas en Hezbollah, ook aanslagen in Egypte wilde gaan plegen. Hezbollahleider Nasrallah heeft de plannen inmiddels deels toegegeven, en Egypte overweegt om hem hiervoor voor het gerecht te brengen. 'Egypte zal niemand toestaan onze grenzen te schenden of ons land te destabiliseren,' aldus president Hosni Mubarak.

    Na arrestatie van de 49 terroristen -de laatste berichten spreken van nog eens 13 voortvluchtigen, die zich schuilhouden in de Sinaï woestijn- gaf Hezbollahleider Nasrallah toe dat het hoofd van het ontmaskerde netwerk, Sami Shehab, inderdaad een lid van Hezbollah is, en tevens dat de door Iran geleide terreurorganisatie met geld en logistieke hulp steun geeft aan de collega-terroristen van Hamas op de Gazastrook.

    12-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama bewierookt de verkeerde
    Nausicaa Marbe

    Obama bewierookt de verkeerde

    Nausicaa Marbe, 10-04-2009 15:16
     

    erd_300
    Foto EPA
    Islamitische wereld zal geste van president niet beantwoorden.

    Mijn vrienden in Turkije zijn niet blij met het regime-Erdogan. Op bezoek in Nederland luchten ze daarover hun hart. Want thuis moet je tegenwoordig meer dan ooit oppassen met wat je zegt, ervaren ze. Als liberale moslims die in de seculiere staat een waarborg zagen voor hun vrijheid de islam vrijzinnig te interpreteren en te beleven, verzetten ze zich tegen de dwingende orthodoxie van Erdogan en zijn AKP.

    Afranselen
    Zij stemmen niet op deze partij en dat moeten ze soms duur bekopen. Want in de kleine dorpen of provinciesteden worden andersdenkenden in de gaten gehouden, geïntimideerd, bedreigd, soms afgeranseld en zelfs gearresteerd.
    meer lezen op:
    de volkskrant


    10-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama voert geen oorlog tegen de islam - wel tegen het christendom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Obama voert geen oorlog tegen de islam - wel tegen het christendom
    Het christendom: de gemeenschappelijke vijand van 'de wereld' en de islam

     
     
    'Wij drukken onze diepe waardering uit voor het islamitische geloof, dat al eeuwenlang zoveel heeft gedaan om de wereld vorm te geven - inclusief in mijn eigen land,' verklaarde Barack Obama voor het Turkse parlement afgelopen maandag. En passant verklaarde Obama in Turkije ook dat 'Amerika geen christelijke natie is', en de VS nooit in oorlog is geweest met de islam, of dit ooit zal zijn.

    Het is onontkenbaar dat de islam inderdaad al eeuwen van grote invloed is geweest bij het vormgeven van de wereld - maar hoe dat dan gebeurd is, en of de wereld daar nu wel net zo blij mee moet zijn als Obama, is een hele andere vraag.

    Daarnaast zijn de opmerkingen van Barack Obama buitengewoon merkwaardig. Tenminste, als hij zichzelf als Amerikaan beschouwd, en niet als Indonesiër of Keniaan. In de hele geschiedenis van Amerika, zeker in de beginfase, heeft het christendom een buitengewoon grote rol gespeeld. Nooit en te nimmer is er in ruim 230 jaar Amerikaanse geschiedenis ook maar één moslim betrokken geweest bij belangrijke (en minder belangrijke) gebeurtenissen en beslissingen.
    meer lezen op:
    xandernieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans vervoerbedrijf klaagt klokkenluider aan!

    Frans vervoerbedrijf klaagt klokkenluider aan!

    Posted in Aktueel by therealshowstopper on 10 april 2009

    algerijnse-straatterroristen-in-frankrijkU hebt het vast al gezien op Geenstijl: het filmpje waarin een passagier door een groepje straatterroristen van -waarschijnlijk- algerijnse afkomst wordt beroofd en in elkaar wordt geslagen. Een filmpje waar je bloed van gaat koken en je maag zich omkeert. Schijnt iedere dag te gebeuren in Frankrijk, dit soort taferelen. Niet in Nederland natuurlijk. Want hier hangen geen camera’s in de bus, uitzonderingen daargelaten.

    Het filmpje is door een agent op internet gezet en nu breekt de hel los. Maar niet vanwege het geweld.

    Het filmpje veroorzaakt grote opwinding in Frankrijk. Niet vanwege het vertoonde geweld of het hoorbare racisme – het slachtoffer wordt voor hoerenzoon en ellendige Fransman uitgemaakt. De aandacht gaat vooral uit naar jonge agent die deze beelden van beveiligingscamera’s op internet zette – al op 17 december, op Facebook. ‘Ik wilde mijn vrienden laten zien wat mijn motivatie voor dit werk is’, verklaarde hij. Het vervoerbedrijf RATP  heeft een aanklacht tegen hem ingediend. [BRON]

    Het moet toch godverdomme niet gekker worden.
    meer lezen op:
    therealshowstopper


    09-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezeten door het leed - waarom Europa de Palestijnen vertroetelt

    Bezeten door het leed – waarom Europa de Palestijnen vertroetelt




    E.J. Bron        8 april 2009

    Leon de Winter beschrijft onze bezetenheid in een zeer goed artikel in het Duitse weekblad ”Die ZEIT” van 2 april 2009: Europa vertroetelt de Palestijnen en demoniseert Israël om zich van zijn schuld aan de Holocaust te bevrijden.

    Aan de grens tussen de Democratische Republiek Kongo en Soedan zijn de afgelopen weken minstens net zoveel mensen het slachtoffer geworden van geweld dan tijdens de jongste Israëlische operaties in Gaza – en toch houdt de terreur in Afrika de Europese media slechts zijdelings bezig. Blijkbaar hebben de Palestijnen iets dat de mensen uit Kongolezen en Soedanezen niet hebben. Iets, waardoor ze de gebalde aandacht van de Europese media krijgen.

    meer lezen op:
    het vrije volk




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!