Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fonsrack
    blog.seniorennet.be/fonsrac
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welten weet van wanten

    Welten weet van wanten


    De politie hecht er zeer aan burgers dagelijks te bewijzen dat het in de politiële aanpak de wissewasjes boven de misdaad prefereert. Zelf klaagt de politie graag steen en been over dat ze het razend druk heeft en er graag man- en vrouwkracht bij wil om de dagelijkse criminele nood te lenigen. Politiechefs verklaren vrijwel wekelijks dat ze de politietaken moeten prioriteren en men dus genoodzaakt is de oriëntaalse tapijtbergen hun gang laten gaan in het voortschuifelen in de openbare ruimte. Maar dan toch lees ik in de krant van wakker Nederland dat de bromsnorren van Welten met maar liefst vier man in een politiebusje richting Dam togen om een blinde straatmuzikant naar het leven te staan.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VARA: aanslag VS schuld Palin

    VARA: aanslag VS schuld Palin

    Er komen steeds meer feiten naar buiten die er op wijzen dat Jared Loughner, de 22-jarige jongen die een aanslag pleegde op het Amerikaanse congreslid Gabrielle Giffords, leed aan een psychische stoornis. Mensen die hem kenden omschreven hem als een in zichzelf gesloten, vreemde figuur die steeds meer rare dingen zei. Achter zijn huis werd een soort tempeltje gevonden met een doodskop. En van enig duidelijk politiek motief, behalve een kennelijk diepgekankerde weerzin tegen de overheid, is nog niets gevonden.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het anti-halaldieet
    Het anti-halaldieet

    T.J. VOSJE - 10 JANUARI 2011


    Wandelen met mijn vriendinnen. Nog even bij de bakker langs voor verse broodjes. Iets voor d’r op. Kaas? Nee, sinds ik weet dat in die kaas stremsel van ritueel geslachte kalveren is gebruikt hoef ik niet meer. Dan maar 2 ons ham meegenomen. Geen idee wat daarmee is uitgespookt, maar het is in ieder geval niet ritueel geslacht.

    Hoe leg ik mijn omgeving uit dat ik geen kaas meer hoef?

    Meer lezen op:
    het vrije volk


    09-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Remigratie: U betaalt de rekening. Levenslang.

    Remigratie: U betaalt de rekening. Levenslang.

    08 Jan 2011 | Door Rob Barlage | Category: Featured
    250-euro
    ZAGREB – Nederland wil Bosnische vluchtelingen van 45 jaar en ouder, die terugkeren naar Bosnië-Herzegovina, levenslang een maandelijkse toelage van 470 euro geven. Een echtpaar heeft recht op 670 euro.
    Ook de reiskosten zouden worden vergoed, tot een maximum van 1500 euro. Dat meldde de Kroatische televisiezender HRT woensdag op gezag van het Bosnische ministerie van Mensenrechten en Vluchtelingen.
    Het departement in Sarajevo laat weten uit Nederland een officieel bericht daarover te hebben ontvangen.
     
    Spijt
    In Nederland wonen ruim 30.000 vluchtelingen uit Bosnië, die tijdens de burgeroorlog in de jaren negentig zijn gevlucht. Volgens Sarajevo zou de Nederlandse regering tot de conclusie zijn gekomen dat een deel van hen niet goed in de Nederlandse samenleving is geïntegreerd.
    Meer lezen in:
    amsterdam post.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstencentrum organiseert workshop boerka's maken

    Kunstencentrum organiseert workshop boerka’s maken 'als we elkaar maar ontmoeten hoeft niemand bang te zijn'

    Nederland, januari 2011

    Centrum voor kunst, cultuur en kunstzinnige vorming de Gruitpoort in Doetinchem organiseert een workshop haute couture sluiers ontwerpen. Deelnemers ontwerpen een sluier waarbij de vraag ‘wat is een besluiering en welke functie heeft het?’ onderzocht wordt. Deelname is gratis.
     meer lezen op:
    nieuw religieuspeil


    08-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boerka & macht
    gepost in: Islam

    Al jaren wordt er in de Nederlandse politiek een titanenstrijd gevoerd om het boerkaverbod. Gek toch hoe er zoveel op het spel staat voor een ogenschijnlijk zo symbolische kwestie, zoals het telkens weer wordt omschreven. Die 150 boerka’s of zo, aldus Vogelaar ooit. Dat dit laatste overigens maar een slag in de lucht is, toont Carel Brendel vandaag aan op zijn weblog.

    Burgemeester Eberhard van der Laan heeft gereageerd op de uitspraken van zijn hoofdcommissaris Welten dat die geen trek had het voorgestelde boerkaverbod van het kabinet uit te voeren. Dat is natuurlijk op eieren lopen voor de burgemeester.
    Meer lezen op:
    joost niemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sus de ernst van islamitische terreur niet

    Sus de ernst van islamitische terreur niet

    David Pinto, 07-01-2011 16:53

    amarokk_300
    Frits Bolkestein heeft volkomen gelijk en Paul Cliteur niet

    Bolkestein heeft wel degelijk gelijk met zijn opmerking onlangs dat Nederland onleefbaarder is geworden voor Joden door het gedrag van (met name) de Marokkaanse jeugd. Maar het probleem dat hij constateert staat niet op zich.

    Helaas is de Arabische wereld momenteel een bron van ellende voor de wereld. Door de islam geïnspireerd terrorisme ontstaat met name daar. En hier te lande zijn er gevaarlijke ontwikkelingen te signaleren, die vaak komen van problemen geïmporteerd uit de arabische wereld.
    Meer lezen in:
    opinie volkskrant.nl


    07-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een goed boek over de politieke elite
    Een goed boek over de politieke elite

    PETER FRANS KOOPS - 05 JANUARI 2011


    Onlangs kreeg ik van een vriend het interessante boek van Martin Bosma (PVV) aangereikt. Het boek zul je niet zo snel tegenkomen bij de gewone boekwinkels. Wel is het te bestellen via de webwinkels van of www.bol.com.

    Op Bol.com staat de volgende beschrijving van het boek; “In De schijn-élite van de valse munters zet pvv-Kamerlid Martin Bosma zijn gedachtegoed uiteen, maar werpt hij ook een persoonlijke blik op de jaren van zijn politieke carrière, de jaren waarin Pim Fortuyn en Theo van Gogh werden vermoord en Geert Wilders uitgroeide tot de spraakmakendste politicus van Nederland. De afgelopen decennia veranderde de samenleving drastisch, met als voornaamste ontwikkeling: de multiculturele samenleving. De bevolking is echter altijd tegenstander geweest van de toestroom. Waarom vond die dan toch plaats? Als zich zo veel krachten verzamelen die alles op alles zetten om de massa-immigratie steeds maar weer op te voeren, zijn er kennelijk doorslaggevende redenen de stabiliteit van Nederland daaraan op te offeren. De schijn-élite van de valse munters legt de schuld bij de geest van mei 1968 en de elites die toen een klap van de mallemolen kregen waarvan ze nooit hersteld zijn. De linkse elites zijn net zo blind voor de islam als ze destijds waren voor het communisme.”
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn moslims de "ieuwe Joden' of de "ieuwe nazi's?

    altOp Twitter heb ik een 20-tal verwijzingen naar video’s geplaats voorafgaande aan de vraag: ‘Zijn moslims de ‘nieuwe Joden’ of de ‘nieuwe nazi’s?’.

    Het is een moeilijke vraag. Maar een vraag die wel geadresseerd dient te worden. Zeker gezien het feit dat steeds meer mensen claimen dat moslims eenzelfde lot zou staan te wachten als de Joden voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.

    Met zijn zeer voorbarige uitspraken, geen gevolg te geven aan een mogelijk boerkaverbod, zette Amsterdamse korpschef en PvdA’er Bernard Welten de boel weer eens flink op scherp. Niet alleen Welten suggereerde dat dit een ‘islamofobische’ vervolging zou zijn van moslim, maar overal op het internet, waaronder Twitter, vernemen we kreten die moslims in de positie van Joden tijdens de Jodenvervolging plaatsen.
    Meer lezen op:
    veelkantie.nl


    06-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100.000 Britten worden moslim, vooral jonge blanke vrouwen

    100.000 Britten worden moslim, vooral jonge blanke vrouwen



    Al meer dan honderdduizend Britten hebben zich in de voorbije jaren bekeerd tot de islam. Vooral jonge blanke vrouwen die genoeg hebben van de immorele consumptiemaatschappij kiezen ervoor moslim te worden.

    Lauren Booth, de schoonzus van voormalig premier Tony Blair, bekeerde zich vorig jaar tot de islam.
    In het voorbije jaar bekeerden 5.200 personen zich tot de islam, zo schat de universitaire werkgroep Faith Matters, waaronder 1.400 in Londen. Tweederde daarvan blijken vrouwen te zijn. Meer dan 70 procent is blank, de gemiddelde leeftijd is 27 jaar.
    Meer lezen op:
    bijzonder-nieuws

    05-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shariah 4 you
    Shariah 4 you

    H. NUMAN - 04 JANUARI 2011


    Het lijkt zo ontzettend onschuldig: als die mohammedanen zo graag dat belachelijke shariah recht willen? Nou, laat ze dan.

    Dat hoor je van bevlogen linkse idioten die totaal geen benul hebben. Geen benul van hun eigen rechtssysteem, en nog veel minder wat die shariah nu eigenlijk is en wat dat inhoudt. Professor Hans Jansen schreef daar een heel goed stuk over op Hoeiboei.
    Hij noemt zeven grote bezwaren, die ik volledig onderschrijf in een iets andere volgorde. Wat ik compleet onbegrijpelijk vind is het grote stilzwijgen rondom dit absurde, levensgevaarlijke en zwaar verouderde rechtssysteem. Niemand die serieus bezwaar maakt. Refo’s en papen, dat is begrijpelijk. Die varen er (tijdelijk) wel bij. Mensen die geen geloof aanhangen zouden zich eigenlijk voor hun stilzwijgen moeten schamen. En onze rechterlijke macht? Wat denkt u zelf …?

    Meer lezen op:
    het vrije volk

    04-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TURKIJE ONDERDRUKT CHRISTENEN.

    Titel: TURKIJE ONDERDRUKT CHRISTENEN.
    Reactie: Sumela

    In Turkije, een land dat lid wil worden van de EU, is nog steeds een anti- Christelijke land:een moslim is en blijft er moslim en mag zich niet bekeren, op straffe van vervolging. De islam wordt gezien als instrument om de nationale eenheid te waarborgen en het huidige regime in het  zadel te houden. Daardoor is het onmogelijk om kerken te bouwen. Bijbels en ander  christelijke materiaal is verboden. In Turkije  woont slechts een kleine groep christenen die hun geloof in het diepste  geheim uitoefenen. Hun situatie bleef in 2010 onverminderd slecht.  Alles wijst erop dat  turkse moslims erger geworden zijn met hun politieke ideologie.
    Verder lezen:
    klik hier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'œE Pluribus Unum'

    “E Pluribus Unum”

    03 Jan 2011 | Door Ingezonden | Category: Featured

    E-Pluribus-Unum(Wat we alleen voor onszelf doen, sterft met ons, wat we voor anderen en de wereld doen, is onsterfelijk. Albert Pike)

    Je kunt tegenwoordig geen krant meer openslaan, geen radio aanzetten of geen internet blog meer openen of het gaat over religie en politiek.  Meer in het bijzonder over de islam, het Christendom en de Joodse geloofsleer. En vooral over de onderlinge relaties, verbanden en verschillen.

    Dit stuk gaat niet over monotheistische godsdiensten. Ik wil ook geen betoog wijden aan de vrijmetselarij of welke andere spirituele stroming dan ook.Evenmin wil dit stuk een diepgaande filosofisch-theologische en historische beschouwing over godsdiensten zijn.

    Dit stuk gaat over onszelf. Over u en ik. Over de god in het diepst van ons gedachten. Over het belang van zelfkennis en de relatie tot het geloof in een 'Almachtige God'.
    Meer lezen op:
    amsterdam post.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AVRO presenteert: '˜Zóóó moslim'.

    AVRO presenteert: ‘Zóóó moslim’.

    Waarde lezers,

    Ik heb de link al eens eerder geplaatst; de AVRO komt op 20 januari met een avondvullend programma, genaamd Zóóó Moslim. Deze educatieve thema-uitzending ligt natuurlijk geheel in de lijn van het Kaderbesluit Racisme en Vreemdelingenhaat, welke is aangenomen door de Raad van Europa. (Voorzitterschap: Turkije!)

    De Raad van Europa dringt erop aan de niet-moslim bevolking van Europa te onderwerpen aan levenslang voortdurende educatie over de islam.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    03-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU opent in twee jaar tijd grenzen voor 7 miljoen moslims
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    EU opent in twee jaar tijd grenzen voor 7 miljoen moslims

    Het wordt islamitische jihadisten steeds gemakkelijker gemaakt naar Europa te komen.
     
    Terwijl in steeds meer landen de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit gaat de Europese Unie onverminderd door met het islamiseren van Europa. Vanaf 1 januari 2011 hebben de inwoners van Bosnië en Albanië geen visums meer nodig om de Europese landen die aangesloten zijn bij het verdrag van Schengen -25 EU landen inclusief Nederland en 3 niet-EU landen- binnen te komen (1). Omdat Macedonië, Servië en Montenegro een jaar geleden dezelfde priviliges kregen, betekent dit dat in slechts twee jaar tijd nog eens 7 miljoen moslims vrije toegang hebben gekregen tot Europa (2).
    Meer lezen op:
    xandernieuws



    02-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamterrorisme in Den Haag! Gehandicapten bus in de brand gestoken, hoe laf kun je wezen.

    Islamterrorisme in Den Haag! Gehandicapten bus in de brand gestoken, hoe laf kun je wezen.

    Beste Tora-Yeshua vrienden,

    Vanavond, 1 jan., kreeg ik onderstaand bericht binnen, heb met Rene gebeld en hij vertelde, dat de beveiliging, die er net liep, heeft vastgesteld, dat het inderdaad Marokkaanse/islamitische jongeren waren. De  vernielde bus staat inmiddels bij de politie.
    Meer lezen op
    torayeshua.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag bij kerk Egypte: 21 doden

    Aanslag bij kerk Egypte: 21 doden

    De auto die ontplofte ligt op zijn dak» De auto die ontplofte ligt op zijn dak Reuters

    In de stad Alexandrië in Egypte zijn 21 doden gevallen toen een autobom ontplofte bij een kerk. Volgens de Egyptische regering vielen er meer dan twintig gewonden. De bom ging af toen de kerkgangers na een nieuwjaarsdienst naar buiten gingen.

    De aanslag is niet opgeëist. Een minister zei dat hij vermoedde dat Al-Qaida er achter zit, maar spanningen tussen moslims en christenen in Egypte leiden geregeld tot geweldsuitbarstingen. In het overwegend islamitische Egypte maken de christenen ongeveer 10 procent uit van de bevolking.
    Meer lezen op:
    nos.nl


    31-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1/3 moslimstudenten steunt moord in naam van islam; 40% wil Sharia invoeren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    1/3 moslimstudenten steunt moord in naam van islam; 40% wil Sharia invoeren

      
    Deze gewelddadige en haatdragende leuzen blijken volgens het Britse CSC door veel meer moslims te worden aangehangen dan de politiek en media ons wil doen laten geloven.
     
    Dat het met de door het grootste deel van de gevestige politieke orde gesteunde islamisering van Europa nog veel erger gesteld is dan wordt vermoed blijkt uit de verontrustende uitkomsten van een onderzoek van het Britse Centre for Social Cohesion, uitgevoerd onder moslimstudenten aan 30 Britse universiteiten. Maar liefst 32% van hen heeft er geen enkele moeite mee dat mensen in naam van de islam worden vermoord.
    Meer lezen op:
    xandernieuws



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom geen Kamerdebat over terreurdreiging?

    Weinig tot geen artikelen in de media over de terreurdreiging in Europa. Men lijkt van incident naar incident te hobbelen, van lullige zelfmoordaanslag naar verhinderd terreurcomplot. Maar als je kijkt naar wat er de afgelopen maanden allemaal speelde, zie je dat er weldegelijk echt iets structureels aan de hand is. Reden tot zorg en ook tot een serieuze analyse van de overheid. Waarom geen Kamerdebat?

    Er is sprake van een toenemende terreurdreiging richting Europa uit de moslimhoek. Er is zeker reden voor grote zorg.

    De zaak werd ernstig toen er met name vanuit de Duitse overheid berichten kwamen over zeer concrete aanwijzingen dat er iets gaande was. Even daarvoor waren er wat vagere berichten geweest dat Bin Laden himself plannen zou hebben om zijn terroristische aandacht weer op Europa te richten.
    Meer lezen op:
    joost-niemoller


    30-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIW: Moslim machtsblok domineert de Verenigde Naties

    NIW: Moslim machtsblok domineert de Verenigde Naties

     
    De PLO van Arafat kreeg al in 1974 haar speciale waarnemerstatus bij de Algemene Vergadering van de VN, lang voordat ze halfhartig Israel erkende, en in 1975 werd de "zionisme is racisme" resolutie aangenomen door de VN. Aparte VN-afdelingen zijn opgericht om de Palestijnse zaak te steunen, en de "Mensenrechtenraad" heeft tientallen speciale sessies aan Israel gewijd en veroordeling na veroordeling uitgesproken, maar kan er maar niet toe komen om Soedan, Iran of Pakistan ook eenduidig te veroordelen.
    Meer lezen op:
    israel-palestijnen



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!