Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    andre1
    blog.seniorennet.be/andre1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    16-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamitische massamoordenaars

    De islamitische massamoordenaars

    15 maart 2011

    Jean-Jacques Rousseau (1712-1778): “De vrijheid van de mens ligt er niet in dat hij doen kan wat hij wil, maar wat hij niet hoeft te doen wat hij niet wil”.

    De islam vecht tegen alles en haat alles wat niet islamitisch is. De islam is een ongelooflijk brutale, vernietigende ideologie, die al 1432 jaar lang alle vreemde talen, culturen en civilisaties wilde en zou willen vernietigen waar hij kon en daarom is dit slechts een van de talrijke redenen waarom de islam geen religie is die de onwetende islamitische linkse partijen (Groenen en Die Linke) in Duitsland met de andere wereldreligies (Jodendom en christendom) op gelijke voet proberen te zetten. De naïeve linksen (Renate Künast, Claudia Roth, Jürgen Trittin enz.) van Duitsland, die absoluut geen verstand van de islam hebben, moeten weten:

    De niet-moslims werden ten tijde van Mohammed en worden door de moslims vanaf de geboorte van de islam tot op de dag van vandaag door de islam op de meest gruwelijke wijze vermoord. (Video: De christenvervolging door de moslims).
    Meer lezen op:
    artikel7.nl


    15-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blog van Nahed Selim: Weg met de vrouwen?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blog van Nahed Selim: Weg met de vrouwen?

     

    Ik heb altijd gewaarschuwd voor te optimistische verwachtingen van de opstand in het Midden-Oosten. Terwijl de hele media zich bezondigde aan een constante euforie over de demonstraties in Tunesië en Egypte, stond ik op het standpunt dat er veel meer nodig is om een democratische rechtsstaat op te bouwen. Het verjagen van een dispoot, het vervangen van een president door een andere president is misschien maar het begin want dan begint pas een lange weg van het opbouwen van instituties, het veranderen van de mentaliteit, de cultuur en de rolpatronen in een land.
    Meer lezen in:
    opzij.nl


    14-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anja Meulenbelt, de heks van de Senaat

    Anja Meulenbelt, de heks van de Senaat

    14 mrt 2011 | Door Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten | Category: Featured | 383 views

    Na de moord op de familie Fogel in Itamar (Ir.) weet de antisemiet Anja Meulenbelt het zeker: Hier zitten de Joden achter, aldus de zelfverklaarde deskundige. Via een omweggetje weliswaar, maar als zij dat vindt dan is het waar. Eigenlijk zegt Anja op haar haatblog:"Eigen schuld, dikke bult!".

    "Zoals gewoonlijk scheiden de geesten zich weer ogenblikkelijk. Ook al vindt iedereen het doden van kinderen vreselijk, degenen die altijd achter Israël staan hebben het alleen over de moord, en niet over wat daaraan voorafging aan terreur door de kolonisten tegen de Palestijnse inwoners. Zo lees je dat de moord plaatsvond ‘in het vredige Joodse dorpje Itamar’… en dan weet je niet alleen wat er gesuggereerd wordt, maar ook wat er wordt weggelaten. En het is wederom de vraag op welk moment je het verhaal laat beginnen. Lees voor de achtergrond – Itamar is een van de meest fanatieke anti-Palestijnse nederzettingen – Abu Pessoptimist: hier."
    Meer lezen op:
    amsterdampost
    of
    Likud.nl


    13-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het sluipende gif van de federalisten

    Het sluipende gif van de federalisten

    12 maart 2011

    Andrew Duff, lid van de liberale fractie in het Europees Parlement, heeft voorgesteld om een wijziging in het Verdrag van Lissabon door te voeren. Deze wijziging zou het mogelijk maken dat elke toekomstige wijziging van het verdrag niet unaniem, maar door een 4/5 meerderheid genomen zou moeten worden. De Nederlandse media zwijgen er over.
    Meer lezen op:
    artikel 7.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kopten zullen Egypte massaal verlaten

    Kopten zullen Egypte massaal verlaten

    De positie van christenen in Egypte zal verslechteren, denkt Jos Strengholt. Hij verwacht de komende jaren een exodus van de kopten.

    Vooral na de aanval van duizenden moslims op het dorp van christelijke vuilophalers op de Moekattamberg in Caïro, waarbij dertien doden vielen, hebben veel kopten gemengde gevoelens over de opstand tegen het regime van de verdreven president Mubarak. „We voelen ons net jojo’s”, vertelde een koptische vriendin me. „Het ene moment zijn we hoopvol, en daarna is alles weer somber en willen we zo nel mogelijk emigreren.”
    Meer lezen op:
    wees waakzaam.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft allochtone vrouwen in Amsterdam zit thuis

    Helft allochtone vrouwen in Amsterdam zit thuis

    Perdiep Ramesar − 12/03/11, 12:03
    © anp

    De Amsterdamse wethouder Andrée van Es (GroenLinks; diversiteit, werk en inkomen) noemt de cijfers 'schokkend': Meer dan de helft van de Turkse en Marokkaanse vrouwen tussen de 25 en 34 jaar in Amsterdam heeft geen betaalde baan.

    De groep niet werkende vrouwen in de hoofdstad wordt oververtegenwoordigd door allochtone vrouwen. Bij de autochtone  Amsterdamse vrouwen uit dezelfde leeftijdsgroep is het percentage dat geen werk heeft nog geen tien procent. Dat percentage is vergelijkbaar met dat van andere grote steden.
    Meer lezen in:
    trouw


    12-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zijn echte oorzaken van de Arabische storm?

    Weblog Afshin Ellian

    Wat zijn echte oorzaken van de Arabische storm?

    vrijdag 11 maart 2011 11:16


    Opstandelingen in Egypte Opstandelingen in Egypte

    De storm in de Arabische landen toont de onmacht van wankelende regimes. Toekomstige historici moeten de vraag beantwoorden hoe de opstand in de Arabische wereld verliep, nadat een Tunesische jongeman, Mohamed Bouazizi, zichzelf in brand had gestoken. Aldus Thomas Friedman, columnist van Thehttp://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian/291614/Wat-zijn-echte-oorzaken-van-de-Arabische-storm.htm New York Times.

    De oorzaken van deze opstand hoeven niet te worden onderzocht. Die zijn al onderzocht in het Arab Development Repport van de Verenigde Naties.
    Meer lezen op:
    Elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders: "Er is meer dan vijf jaar nodig om de ellende van de linkse partijen te herstellen."

    Wilders: "Er is meer dan vijf jaar nodig om de ellende van de linkse partijen te herstellen."

    Geplaatst door Bjorn op 12 maart, 2011 - 10:15 in Frontpage

    Wilders geeft na jaren weigeren dan toch een interview aan de NRC: over o.a. het kabinet, Bolkestein en de PVV-ideologie.

    Als Wilders moet kiezen tussen Cohen en Pechtold, "dan nog eerder Cohen". Toch blijken D66 en PVV een flink raakvlak te hebben: Wilders omschrijft het pragmatisme als de "belangrijkste ideologie" van de PVV: "Op veel punten zijn we liberaal, op veel punten cultureel-conservatief, op weer andere punten wat progressiever." En: "Wij hebben een cultureel-conservatief profiel, maar we hebben dit jaar opnieuw laten zien dat we wisten in te breken op links. Zij hebben niet het patent op thema's als zorg, WW of ontslagrecht."
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard


    11-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het islamitische denken over vrouwen houdt de beschaving tegen

    Het islamitische denken over vrouwen houdt de beschaving tegen

    door Nahed Selim

    (…) In zijn populaire boekje Een tipje van de sluier schrijft Joris Luyendijk het volgende: “Het punt is dat de nu dominante interpretaties van de islam mijlenver afstaan van wat in Nederland wordt verstaan onder de mensenrechten. De islamitische ‘nieuwe Nederlanders’ komen vrijwel zonder uitzondering uit ondemocratische landen waar met een enorm propaganda-apparaat van bovenaf wordt bepaald wat de islam wel en niet inhoudt.

    Nahed Selim (°1953, Egypte)

    In diezelfde landen worden uit naam van de islam vrouwen en homoseksuelen zwaar gediscrimineerd.”1 Met de zinsnede ‘de nu dominante interpretaties van de islam’ wekt hij de indruk dat het vroeger anders is geweest en dat de discriminerende aspecten van de islam slechts het resultaat zijn van een tijdelijke terugval in de interpretatie.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religieuze spanningen Egypte op de spits gedreven

    Religieuze spanningen Egypte op de spits gedreven

    Monique Samuel op March 9, 2011 in Politieke analyse

    Wat begon als een kortstondige romance tussen een christelijke jongen en een islamitisch meisje in het dorp Sool in Atfieh in de provincie Helwan iets ten zuiden van Cairo, loopt uit op een nationale rel. Met dinsdag massademonstraties in Cairo en 13 christelijke doden 57 gewonden in Muqattam, een christelijke wijk met de wereldberoemde rotskerk, aldus een ziekenhuismedewerker aan de Arabische nieuwszender Al-Jazeera.


    Het was een onschuldige doch ongewenste verliefdheid. Zo stellen christelijke dorpsgenoten. Natuurlijk, een christelijke jongen mag geen relatie met een moslimmeisje hebben. Maar de situatie was opgelost. De priester en de imam hadden elkaar ontmoet en afgesproken dat de jongen en het meisje elkaar niet zouden zien. De families waren tot een overeenstemming gekomen en het christelijke gezin was uit het dorp verbannen.
    Meer lezen op:
    monique samuel.nl


    10-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stichting handenweigeraar HvA kreeg twee ton subsidie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Stichting handenweigeraar HvA kreeg twee ton subsidie

    woensdag 9 maart 2011 12:38

    Nourdin Belhadi, de docent van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) die in opspraak kwam omdat hij vrouwen geen hand wil geven, blijkt aan het hoofd te staan van een integratiestichting die vorig jaar 200.000 euro subsidie van de gemeente Utrecht heeft gekregen.

    Dat meldt De Telegraaf. De stichting heeft Belhadi inmiddels vervangen, meldt RTV Utrecht.

    Subsidie
    De Tweede Kamerfractie en de Utrechtse fractie van de VVD hebben vragen gesteld over de subsidie. 'Het is alsof je subsidie geeft aan een stichting voor vegetariërs,
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    09-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Widlers is Hilter

    Widlers is Hilter


     
    Alle dieren zijn gelijk alleen dieren met hoofdoekjes zijn meer gelijk.

    Kus
    Fatima
    Meer lezen op:
    gnoe.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk nou eens wat er op Wilders jaagt!!!
    Kijk nou eens wat er op Wilders jaagt!!!

    GEERT GEEL - 08 MAART 2011


    Als u dacht dat het niet veel erger kon, dan moet u dit eens lezen!

    Dat wat mij betreft een aantal zelfverklaarde Gutmenschen achter het proces tegen Wilders de eerste inwoners van het nu al roemruchte Tuigdorp zouden moeten zijn, zult u hopelijk begrijpen na kennismaking met de oud-advocaat en Balkenende-stalker Jeroen de Kreek, een van de 'benadeelden' in dit schandalige proces dat louter en alleen bedoeld is om Nederland te behoeden voor duivelse verworvenheden als vrijheid van meningsuiting en democratie.
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    08-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europees Hof: In Europa geboren kind geeft ouders verblijfsrecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Europees Hof: In Europa geboren kind geeft ouders verblijfsrecht

    dinsdag 8 maart 2011 10:54





    EU-lidstaten moeten de ouders van een minderjarig kind dat de nationaliteit heeft van een EU-land toestemming geven in dat land te wonen en te werken. Dat heeft het Europees Hof van Justitie in Luxemburg dinsdag beslist.

    Het hof deed de uitspraak in een zaak van een Colombiaans koppel met twee kinderen die na hun geboorte de Belgische nationaliteit kregen.

    Recht kinderen
    De man van het stel ging in beroep nadat België hem een verblijfsvergunning en het recht op een werkloosheidsuitkering had geweigerd. De Brusselse Arbeidsrechtbank vroeg het hof daarop of het koppel op grond van het Europees recht in België mocht wonen en werken
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen wapens voor Israël wèl voor Khadafi? België leverde 11,5 miljoen euro wapens aan Libië

    Geen wapens voor Israël wèl voor Khadafi? België leverde 11,5 miljoen euro wapens aan Libië

    Minister-president Rudy Demotte (PS) en Kolonel Khadafi: 'Eén strijd!'
    Belgisch Minister-president Rudy Demotte (PS) van Wallonië en de Libische Kolonel Moeammar Khadaffi: “Eén strijd! Samen tegen Israël”

    Op maandag 8 juni 2009, de dag direct na de gewestelijke verkiezingen in België, heeft de socialistische minister Rudy Demotte besloten tot de onmiddellijke toekenning van wapenvergunningen aan de wapenfabriek Fabrique Nationale (FN) in Herstal voor de levering 3000 wapens aan de Libische dictator Khadafi. Het contract vertegenwoordigt een waarde van 11,5 miljoen € en dit is nog maar het begin: andere opdrachten ter waarde van miljoenen euro’s zitten in de pijplijn.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    07-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de minister gelijk heeft

    Waarom de minister gelijk heeft

    door Matthias Matussek

    Niet alweer. Opnieuw zijn de Groenen en islamistische lobbyverenigingen het met elkaar eens om beledigd te zijn, omdat een waarheid klip en klaar werd uitgesproken: de islam hoort, historisch gezien, niet bij Duitsland.

    Natuurlijk heeft minister van binnenlandse zaken Hans-Peter Friedrich gelijk, wanneer hij zegt, dat de islam niet bij Duitsland hoort. Het komt overeen met datgene, wat de Turkse minister-president Recep Tayyip Erdoğan zijn in Duitsland levende Turkse landgenoten enkele dagen geleden manend heeft toegeroepen, toen hij ze opnieuw voor assimilatie waarschuwde.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De macht van de moskee

    De macht van de moskee

    06 mrt 2011 | Door E.J. Bron | Category: Aktueel | 219 views


    De fundamentalistische Al-Nur-moskee in het Berlijnse probleemdistrict Neukölln trekt honderden gelovigen aan. Leraren en maatschappelijk werkers klagen al dat de moskee een machtsaspect in de stad zou zijn geworden. Ultravrome, jonge predikers trekken steeds meer jongeren aan.
     
    Een meisje, zo groot als een basisschoolleerling, dun en met een strakke hoofddoek op, doet de deur open. Ze loopt naar een kamer en gaat in kleermakerszit op een stoel zitten. Hier, achter gordijnen, zitten vier vrouwen bij elkaar. Het gaat om de plichten van moslims, het vijfmaal per dag bidden. Het gaat erom “innerlijk evenwicht” te vinden. De studente Yasmin (naam veranderd) is nieuw in de groep. “Het is het bij elkaar zijn hier”, zegt ze. “buiten word ik op uiterlijkheden beoordeeld”. Ze zou zich erg geborgen voelen in de moskee.
    Meer lezen op:
    amsterdam post.nl

    06-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Europa staat aan vooravond van enorme vluchtelingengolf'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    'Europa staat aan vooravond van enorme vluchtelingengolf'
    European Institute for Security Studies adviseert militaire maatregelen om vluchtelingen te stoppen - 'Stroom economische vluchtelingen nekslag voor Europese Unie'


    Niet met duizenden, maar met miljoenen tegelijk zullen vluchtelingen uit met name Afrika ons continent overspoelen.

     
    Al jaren voorspellen wetenschappers, journalisten en schrijvers de komst van een enorme vloedgolf vluchtelingen naar Europa, omdat het in Afrika door de klimaatverandering te heet zou worden om te leven. Hoewel dat laatste (nog?) niet het geval is, blijkt het eerste echter al in gang gezet. De geschiedenis leert dat complete volksverhuizingen van miljoenen mensen een totaal ontwrichtende werking hebben op de samenleving

    meer lezen op:
    xandernieuws


    05-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatcoaches: '˜€ 1800,- voor nix doen.'

    Straatcoaches: ‘€ 1800,- voor nix doen.’

    Landgenoten,

    Er is hier de afgelopen week niet veel geschreven, dus tijd voor een nieuw stukkie.
    Leefbarbaar gooide de link al in de commentbox; ‘Straatcoach beduvelt de boel om soepsidie.’ Maar hoe kan dat nou, het zijn de paradepaardjes van een zekere Job – het moet eerlijker – Çohen, dus wij dachten dat het wel goed zat, maar nu bericht Telegraaf ineens dat dit project – het toppunt van multiculturalisme – aan alle kanten stinkt.
    De Linxe Kerk wilde ons doen geloven dat deze straatcoaches hard nodig waren. Voor de veiligheid, leefbaarheid en werkgelegenheid. Zo sla je drie vliegen in één klap.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turken krijgen uitzondering nieuwe regels gezinsmigratie

    Turken krijgen uitzondering nieuwe regels gezinsmigratie

    3 maart 2011

    Dat dit bericht pas woensdag bekend werd gemaakt, wekt gezien de consequenties geen verwondering. Het had veel mensen naar de stembus gekregen die nu thuis bleven.

    Turken die door hun huwelijk in Nederland mogen verblijven, hoeven niet het land uit als het huwelijk binnen drie jaar op de klippen loopt. Minister van Immigratie en Asiel Gerd Leers (CDA) gaat dit regelen na een uitspraak van het Europese Hof van Justitie. Naar Nederland komen en dan binnen drie jaar trouwen is geen reden om uitgewezen te worden Naar Nederland komen en dan binnen drie jaar trouwen is geen reden om uitgewezen te. Dat heeft hij de Tweede Kamer woensdag laten weten.
    Meer lezen op:
    artikel 7




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!