Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mindervaliden
    blog.seniorennet.be/minderv
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    14-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donner: Nederlandse Moslimbroeders zijn kleinschalig maar doen geheimzinnig

    Donner: Nederlandse Moslimbroeders zijn kleinschalig maar doen geheimzinnig

    Door Carel Brendel

    Geruststellende mededelingen van minister Donner. Er bestaat geen directe dreiging van de Moslimbroederschap, die in ons land weinig aanhangers telt. De minder geruststellende mededelingen staan in de kleine lettertjes. De Nederlandse broeders krijgen ruime financiële steun uit het buitenland en doen zeer geheimzinnig rond bepaalde activiteiten.
    Meer lezen op:
    hoei boei


    13-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaak-Wilders: Jansen noemt gedrag Schalken 'heel naar'

    Zaak-Wilders: Jansen noemt gedrag Schalken 'heel naar'

    woensdag 13 april 2011 10:46

    De rechtbank in Amsterdam hoort woensdag in de zaak-Wilders de drie getuigen die aanwezig waren bij het intussen beruchte etentje: arabist Hans Jansen, raadsheer Tom Schalken van het gerechtshof Amsterdam en Midden-Oostendeskundige Bertus Hendriks.
    Uit de verhoren moet duidelijk worden wat er precies is gebeurd tijdens een etentje in mei vorig jaar, waarvoor Hendriks de andere twee had uitgenodigd.
    Uit de verhoren moet duidelijk worden wat er precies is gebeurd tijdens een etentje in mei vorig jaar, waarvoor Hendriks de andere twee had uitgenodigd.

    Het proces-Wilders wordt woensdag hervat Het proces-Wilders wordt woensdag hervat     
    'Naar'
    Als eerste was arabist Jansen aan de beurt, die te kennen gaf dat hij wordt bedreigd. Verder zei hij dat hij absoluut geen zin had in de bijeenkomst met Schalken en Hendriks, omdat er allemaal 'linkse notabelen' aanwezig zouden zijn.
    Meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Dom, dommer, Donner

    H. NUMAN - 12 APRIL 2011


    U kent de overtreffende trap van dom?

    Dom, dommer, nee niet domst. Donner. Piet Hein Donner. Deze eminente rechtsgeleerde en staatsman leeft met de illusie dat shariahrecht geen enkel probleem is. Zolang het maar op democratische wijze ingevoerd wordt. Hij laat zich niet uit over de invoering van gaskamers, maar dat zou dan ook geen probleem moeten zijn. Of genocide plegen. Alles mag, als het maar democratisch geregeld wordt.

    De man moet de laatste 20 jaar op een roze wolk geleefd hebben. Samen met het CDA, en alle linkse partijen. Shariahrecht is nergens ter wereld ingevoerd op democratische wijze. Het is flagrant in strijd met alles wat wij als democratie beschouwen, en bepaald niet in het geniep. Ik vraag me af hoe hij zich dat voorstelt. De partij van sjamaan Afwas die dit in het parlement ter stemming laat brengen? Twee keer?
    Meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders wil grenzen sluiten

    Geert Wilders wil grenzen sluiten

    Geplaatst door Isser op 13 april, 2011 - 09:00 in Frontpage
     

    In Europa nemen steeds meer landen maatregelen om de Libische en Tunesische Noord-Afrikanen tegen te houden. Geen enkel Europees land heeft zin ze op te vangen, Duitsland heeft de grensposten weer bemant in navolging van Frankrijk. Aangezien Duitsland haar zuidgrens met Oostenrijk goed in de gaten houdt, zal Oostenrijk snel volgen met een eigen grenscontrole. Italië heeft 28.000 visa uitgedeeld aan mensen uit Noord-Afrika. De vraag is: waarom? Asielzoekers zijn het niet, vluchtelingen ook niet, daar de situatie in Tunesië veilig is en met de no-fly zone boven Libië is het, in bijvoorbeeld Benghazi veilig, dus ook daar is geen reden te vluchten.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    12-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ontkenners van de Joodse en Nederlandse historie drinken uit dezelfde bron
    De ontkenners van de Joodse en Nederlandse historie drinken uit dezelfde bron

    FILANTROOP - 12 APRIL 2011


    Samen met zijn linkse en islamitische broederfronten maakt Thomas von der Dunk gebruik van de dikke vinger in de tijdladder om de Arabische landhonger te legitimeren, daarmee het territoriale recht van de Joden zich als volk in een eigen staat te beveiligen, als kwaadaardig aan het nazisme gelieerd zionisme weg te kunnen zetten.

    Zo handelend ontstaat het beeld alsof Joden geen rechtmatige claim in de regio hebben en het artificieel in elkaar geknutselde volk onder de titel "Palestijnen", er niet alleen het alleenrecht op bezitten, maar onder het mom van vrijheidsstrijd er ook voor mogen moorden.
     Meer lezen op:
    het vrije volk

    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het recht van de zwakste
    Het recht van de zwakste

    Pamela Hemelrijk          21 juni 2004

    Zwakkeren oefenen in dit land meer macht uit over de sterkeren dan omgekeerd. Als je niet in staat bent zelf geld te verdienen kun je gewoon beslag laten leggen op andermans inkomen. Dat doet de verzorgingsstaat voor je. Uit naam van de zwakkeren in de samenleving. Maar als de zwakkeren erin slagen om met geweld hun wil op te leggen aan de sterkeren, kun je ze dan met goed fatsoen nog wel zwakkeren noemen? Is dat niet een beetje ongerijmd? Wie is de sterkste? De werkende die gedwongen wordt zijn inkomsten af te staan, of de niet-werkende die zijn inkomen zonder tegenprestatie kan opeisen bij anderen?
    Meer lezen op:
    meer vrijheid


    10-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cast Lead2, een mogelijkheid?

    Cast Lead2, een mogelijkheid?

    Geplaatst door Isser op 10 april, 2011 - 14:00 in Frontpage

    Meer dan 120 raketten en mortiergranaten zijn afgelopen weekeinde afgevuurd vanuit Gaza op Israël. Israël heeft op deze provocaties en oorlogsmisdaden gereageerd met verdedigingacties. De situatie is geëscaleerd door de lafhartige aanslag met een antitankraket op een Israëlische schoolbus, waarvan Hamas nu beweert dat zij niet wisten dat het om een schoolbus ging. Vreemd, die bus is groot, geel en gevuld met kinderen. Het geeft het hoge leugengehalte van Hamas maar weer eens aan. De vraag is waarom Hamas zich plotseling zo mans voordoet. Het antwoord is simpel: Egypte.
    Meerlezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 miljoen moslims in Nederland – Wat nu ?

    1 miljoen moslims in Nederland – Wat nu ?

    1 november 2010


    Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik kies voor praktische ‘oplossingen’ en verzet mij tegen geweld, in welke vorm dan ook. Overtuigen doe je op basis van argumenten , op feiten gestoeld.

    Sinds ongeveer een half jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in de Islam door een vertaling te lezen van ‘het heilige Boek’ zelve, alsmede opinie artikelen van vooraanstaande (internationale) arabisten. Zoals het een vrijdenker betaamt: zowel voor- als tegenstanders worden gelezen. Ik ben tenslotte oud genoeg om mijn eigen oordeel te vormen.
    Meer lezen op:
    artikel7.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spervuur raketten Hamas; Eén miljoen Israëliërs naar schuilkelders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Spervuur raketten Hamas; Eén miljoen Israëliërs naar schuilkelders
    Hamas werkt steeds nauwer samen met Hezbollah en Egypte

    Archieffoto van een Israëlische luchtaanval op een doelwit van Hamas tijdens de Cast Lead anti-terreuroperatie in januari 2009. Komt er nu wellicht een vervolg?
    Nog vóór het ochtengloren vuurde de Palestijnse terreurorganisatie Hamas een waar spervuur aan raketten op zuidelijk Israël af. Naast tientallen mortiergranaten werden er meer dan een dozijn zware Grad raketten op zeven Israëlische steden afgevuurd, zodat in totaal een miljoen mensen de schuilkelders in moesten vluchten. Bij de explosies raakten 10 burgers gewond. Eén raket was gericht op de onderzoeks kernreactor in Nahal Soreq. De twee Iron Dome anti-raketsystemen wisten zes Grad raketten die op Beersheba, Ashkelon en Ashdod werden afgevuurd te onderscheppen. Het Israëlische leger voert ondertussen steeds zwaardere vergeldingsaanvallen uit op doelen van Hamas op de Gazastrook.
     Meer lezen op:
    xandernieuws

    09-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een slopende ziekte

    Een slopende ziekte

    De eerste zonnige dagen, dus een terrasje pikken en zo maar in gesprek komen met vreemden en de conclusie ? Nederland lijdt al sinds jaren aan een slopende ziekte. Maar zoals zoveel patiënten die iets onder de leden hebben, wordt het bestaan van de kwaal ontkent, onderdrukt, totdat er dagen of weken zijn, dat de symptomen weer eens duidelijk opspelen.

    Eigenlijk begon het gesprek over het recente schandaal in het Amsterdamse verzorgings tehuis Bernardus. Oudjes die aan hun lot worden overgelaten, in hun eigen poep en plas moeten blijven liggen, geïntimideerd worden en soms zelfs geconfronteerd worden met fysiek geweld. 2900 gemelde gevallen vanuit het hele land !!! kwamen in 1 jaar jaar tijd binnen bij www.ouderenbescherming.nl en dan gaat het om grove overtredingen van wat wij in feite als de principiële rechten van een mens kunnen noemen. Als je de website bezoekt, zie dat de ene na de andere publiciteits “geile “( pardon) politicus of politica over elkaar heen buitelt en dan eventjes , schande roept en daarna volgt er weer de onverbiddelijke stilte die wij vanuit Den Haag gewend zijn. Kijk nog even
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Rob Groenhuijzen en de Nederlandse Boot naar Gaza

    In mei 2011 varen ze weer. Zelfbenoemde vredesactivisten brengen met gehuurde en gekochte bootjes hulpgoederen naar Gaza. Vanuit Nederland heeft een bont gezelschap van radicale Christenen, andersgeluide Joden, Moslimbroeders en extreem-linkse activisten zich samengeraapt om een Nederlandse boot naar Gaza te laten varen. Onder voorzitterschap van Rob Groenhuizen en waar kennen we die van?
      

    Rob Groenhuijzen de topvolleybalspeler van de Rotterdamse club Libanon (nomen est omen), die in 1964 nog naar de Olympische Spelen in Japan mocht. Rob Groenhuijzen die op de Sociale Academie Markendael in Breda politicologie les gaf en ontslagen werd vanwege zijn betrokkenheid bij de Rode Jeugd.  
    Meer lezen op:
    keesje maduraatje


    08-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SENSATIE!!: Michael Mannheimer roept vanwege de islamisering van Duitsland op tot algemeen verzet van het Duitse volk

    SENSATIE!!: Michael Mannheimer roept vanwege de islamisering van Duitsland op tot algemeen verzet van het Duitse volk

    8 april 2011

    De internationaal bekende journalist en islamcriticus Michael Mannheimer heeft vandaag opgeroepen tot algemeen verzet van de Duitse bevolking tegen het politieke establishment. Hij beroept zich daarbij op Art. 20 Abs. 4 GG. Dit artikel is uniek in westerse grondwetten en dient een herhaling zoals de machtsgreep van Hitler in 1933 te voorkomen. Maar leest u zelf!:
    Meer lezen op:
    artilkel7.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moord blijft moord

    Moord blijft moord

    Opinie artikel van Likoed Nederland in de Volkskrant, 7 april 2011.

    Op 1 november 2004 blies de 16-jarige Palestijnse puber Aamer Alfar uit Nablus zichzelf op op de Carmel-markt Tel Aviv. Drie onschuldige Israeliers, die die dag toevallig op deze markt aanwezig waren om groenten in te slaan voor het avondeten, of om sokken te kopen voor hun kinderen, vonden de dood. De aanslag werd opgeeist door het socialistisch-marxistische Volksfront voor de Bevrijding van Palestina die de scholier Alfar had gerekruteerd en hem bepakt met 5.5 kilo aan explosieven bovenstaande markt had opgestuurd.
    Meer lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatcoaches: weggegooid geld

    Straatcoaches: weggegooid geld

    Geplaatst door Michael van der... op 8 april, 2011 - 11:30 in Frontpage

    Straatcoaches zijn blijkbaar nutteloos. Wie had dat nou gedacht? Schokkend hoor.

    Ik bedoel, laten we redelijk zijn, iedereen dacht natuurlijk dat deze 'coaches' wonderen zouden verrichten. 

    De gemeente Gouda zegt nu dat dit, helaas, niet het geval is. Daarom stopt zij met het project.

    Ze bouwden onvoldoende contacten op met jongeren, bewoners en organisaties en verwezen te weinig jongeren en hun ouders naar hulpverleningsinstanties.

    Met andere woorden, de straatcoaches zijn lui. En niet een beetje ook.
    Meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimdreiging tegen Wilders door Bart Olmer
    Moslimdreiging tegen Wilders door Bart Olmer
     
    AMSTERDAM -  Zware bedreigingen worden geuit tegen Geert Wilders door de extremistische moslimorganisatie Sharia4Holland, dat streeft naar de invoering van de islamitische wetgeving in Nederland en België.
    Meer lezen in:
    de telegraaf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims verbranden opnieuw honderden Bijbels, maar wereld zwijgt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Moslims verbranden opnieuw honderden Bijbels, maar wereld zwijgt

    Zelfs humoristisch protest tegen de toenemende voorkeursbehandeling van de islam wordt tegenwoordig nauwelijks meer getolereerd.
     
    Moslims hebben in februari officieel opnieuw openlijk honderden christelijke Bijbels verbrand, bijvoorbeeld in Iran. Dit gebeurt dagelijks en moslims zijn er trots op. En wat is de reactie van het Westen? Niet! Geen Amerikaanse president, geen Europese politicus, geen islamitische en zelfs geen christelijke leider die zich erover opwindt. Het is klaarblijkelijk normaal geworden Bijbels te verbranden. Politiek correct. Of een Israëlische vlag, om nog een ander gewild doelwit te noemen. Maar wee degene die het waagt een Koran te verbranden - die wordt onmiddellijk als een gestoorde neergezet. En heel de wereld valt over hem of haar heen. (1)
    Meer lezen op:
    xandernieuws



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De angst regeert bij moslims en Nederlanders

    De angst regeert bij moslims en Nederlanders

    David Pinto, 06-04-2011 14:48

    wilders_300_07

    Geert Wilders verdient een standbeeld omdat hij moslims de ogen opent. 

    Vorige week liet Geert Wilders weten dat hij Fitna 2 gaat uitbrengen over ‘het barbaarse leven van de zieke geest Mohammed’. Dat is moedig en zelfs meer dan dat. Het zou mij niet verbazen als Wilders ooit wordt uitgeroepen tot een van de grootste geesten, visionairs en hervormers die de geschiedenis heeft gekend.

    Je moet niet alleen de eigenschappen van een held bezitten om tegen de stroom in te blijven roeien. Om in een tijdperk en in een landje waar angst voor moslims zo groot is, zo vastberaden je boodschap continu uit te blijven dragen, heb je aan gewone moed niet genoeg.
     Meer lezen op:
    volkskrant opinie


    07-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden Tunesiërs krijgen visum Schengenzone

    Duizenden Tunesiërs krijgen visum Schengenzone

    donderdag 7 april 2011 12:01

    Italië geeft duizenden Tunesiërs die door de onrust in Noord-Afrika naar Europa zijn gevlucht, een 'humanitair visum'. Met dat visum kunnen de vluchtelingen vrij reizen door landen die deel uitmaken van de Schengenzone.
    Dat heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Roberto Maroni donderdag tegen het parlement in Rome gezegd.
    Maroni zegt dat er 25.000 immigranten naar Italië zijn gekomen
    Maroni zegt dat er 25.000 immigranten naar Italië zijn gekomen

    Vrienden
    Alleen immigranten die voor dinsdag in het Zuid-Europese land zijn aangekomen, krijgen het tijdelijke humanitaire visum. Volgens Maroni, die lid is van anti-immigratiepartij Lega Nord, zijn er dit jaar 25.000 immigranten, voornamelijk Tunesiërs, naar Italië gekomen.
    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Volendam.

    Groeten uit Volendam.


    Iris Q.
    Schandalige uitspraak betreffende het #Volendamse meisje!

    #hoofddoekje

    Kut-#PVV-mentaliteit in dat dorp!

    Zomaar een tweet van een Gutmensch. Ik ken haar verder niet en wil dat ook graag zo houden.
    Haar tweet gaat natuurlijk over de bekende ‘Nederlandse’ moslima Imane Mahssan. Om kort te gaan: deze moslima volgt lessen op een katholieke school en eiste via de rechter dat zij haar hoofddoek op mocht houden. De rechter vond van niet en mevrouw gaat nu zelfs in hoger beroep. Dit alles is natuurlijk een pure provocatie en wellicht is zij nog opgehitst ook, door haar ouders en haar achttien broertjes.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tonen de islamieten hun ware gezicht in Egypte ?
    Tonen de islamieten hun ware gezicht in Egypte ?

     

     

    Nadat ze zich aanvankelijk terughoudend opgesteld hadden, treden de islamieten in Egypte steeds zelfbewuster op.  Plotseling staan alcoholaanbod en zedenpolitie ter discussie.  De angst voor de islamieten nam tijdens de 30-jarige heerschappij van Hosni Moebarak een belangrijke plaats in.  Telkens weer – bij kritiek op zijn beleid - herinnerde hij eraan: “het zijn zij of ik”.  Die dreiging boekte steeds weer resultaat en zelfs na zijn aftreden klonk ze nog na.  Zowel Israël, de VS, als bepaalde kringen in Europa vrezen een islamisering en radicalisering van Egypte indien vrije verkiezingen de moslimbroeders aan de macht zouden brengen.  Talrijke experten susten met de stelling dat de moslimbroeders en hun afgeleide “Al-Dschamaa Al-Islamiyya” (de islamitische groep) minder homogeen georganiseerd waren en bijgevolg minder invloedrijk zijn als in het verleden.
    Meer lezen op:
    angeltjes




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!