Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boetseren
    blog.seniorennet.be/boetser
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    En Buitenhof werkt er weer een rechtse columnist uit

    Geplaatst door Willem Jan Hilderink op 13 mei, 2011 - 14:04 in Frontpage

    Nu moet Elseviers Syp Wynia het veld ruimen. De columnist is gewogen en te rechts bevonden. Wynia kon zijn huidige columnreeks afmaken en mocht dan vertrekken. Hij besloot daarop per direct te vertrekken. En terecht.

    Wynia is een buitengewoon scherpe columnist en commentator. Hij kent zijn feiten en prikt met de regelmaat van de klok (linkse) fabeltjes door, altijd voorzien van een indrukwekkende hoeveelheid bewijsmateriaal. Helaas heeft onze Syp zijn kennis en vernuft ingezet voor een verkeerde zaak, namelijk de rechtse. En dat kan natuurlijk niet.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een islamitische visie op Europa uit 2004
    Een islamitische visie op Europa uit 2004


    In 2004 had de Franse journalist Philippe Aziz een vraaggesprek met de toenmalige 25-jarige Mohammed Sabaoui, student sociologie aan de universiteit van Rijsel, Algerijn van afkomst, maar tot Fransman genaturaliseerd. In dit artikel de voornaamste passages uit dit gesprek. Erg verhelderend.

    Vraag: Moet de opkomst van de Islam niet een zekere vrees wekken in Frankrijk en de wereld?

    Antwoord van M. Sabaoui: Zeker. het Islamitische rijk was ooit groter dan Rome en deed zijn invloed gelden over een groot gedeelte van de wereld, zoals onze Profeet dat wenst;
    Verder lezen op:
    angeltjes


    12-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom in Bananenrepubliek Nederland, deel zoveel

    Welkom in Bananenrepubliek Nederland, deel zoveel

    Geplaatst door Rob Goossens op 11 mei, 2011 - 20:29 in Frontpage

    In het ontwikkelde Nederlander waar zelfs het topje van je vinger niet veilig is voor de klauwen van de overheid, keert uitkeringsinstantie UWV aan duizenden mensen geld uit van wie ze niet met zekerheid kunnen zeggen of deze wel echt bestaan. Krijg nou tieten...

    RTL Nieuws legde de hand op interne stukken van het UWV in Amsterdam waaruit dit zou blijken. Het gaat om 8500 mensen die zeggen in Amsterdam te wonen en die niet in de gemeentelijke basisadministratie staan ingeschreven. En raadt u eens? Dat is helemaal niet het geval! Sterker nog, het UWV heeft in de verste verte geen flauw idee waar deze 'spookburgers' zich ophouden.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    11-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerherstel voor de kruisvaarders

    Eerherstel voor de kruisvaarders

     Prof. dr. B. A. Zuiddam
    Voor het organiseren van de kruistochten (die plaatshadden tussen 1095 en 1271) was een goede aanleiding. En het is een moderne mythe dat de islam in de middeleeuwen vreedzaam, cultureel hoogstaand en tolerant was.

    Af en toe verschijnen er boeken die op verfrissende wijze tegen de stroom ingaan. ”God’s Battalions” (Harper, New York) van de Amerikaanse godsdienstsocioloog prof. Rodney Stark (Baylor University, Waco, Texas) is zo’n boek. Op bekwame wijze stelt hij diverse moderne mythen over de islam en de kruistochten aan de kaak.
    Meer lezen op:
    refdag.nl


    10-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitwijzingsschandaal
    Uitwijzingsschandaal

    E.J. BRON - 07 MEI 2011


    Deze moordenaars, verkrachters, dieven en rovers kunnen niet worden uitgewezen.
    De lijst van hun zware misdaden leest als het Wetboek van Strafrecht! Doodslag, verkrachting, roof, chantage, toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, drugshandel.

    De gevangenisstraffen van deze veelplegers becijferen zich op in totaal 925 jaar. Desondanks kunnen 223 zwaar criminele Libanezen niet uit Duitsland worden uitgewezen, omdat de Libanese autoriteiten de terugkeer naar hun geboorteland verhinderen.
    Meer lezen op:
    het vrije volk.com
    en
    amsterdampost.nl


    09-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herr Paul Joseph Goebbels leeft en hij heet NOS
    Herr Paul Joseph Goebbels leeft en hij heet NOS
    09 mei 2011 | Door Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten | Category: Featured | 225 views

    Ben Kok (Joods-Christelijk pastor) schreef op zijn site en Het Vrije Volk dot com een kritiek n.a.v. de berichtgeving door het NOS Journaal over het te verwachten religieus geweld tegen de Christenen in Egypte, na het afzetten van Mubarak. De NOS verwacht dat niet maar doet alsof ze stom verbaasd is en dus is het nieuws.
    Lees dat stukje van Ben even via de links.

    Ik ben er compleet klaar mee. Met die NOS en hun propaganda kanaal. Ik schreef Ben op zijn site het volgende:

    "Heel goed Ben, dat je dit aan de kaak stelt. Ik heb me rot geërgerd aan dat item. is het je ook opgevallen dat de introductie was “Moslims en KOPTISCHE Christenen”? Soenietische moslims? Sjiïtische moslims? Ahmadia? Alevieten? Nee, bewust is gekozen voor KOPTISCHE Christenen om ze kennelijk als een vreemde eend in de bijt weg te zetten. Dat was het voorzetje. En dan “sectarisch geweld” er aan toevoegen, hè? Dat was het schot in het open doel. De NOS is een manipulerende leugenfabriek. Een criminele organisatie van een wilde bende Hate-Mongers en manipulators."
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    08-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hangjongeren Diamantbuurt nu gewelddadige criminelen

    'Hangjongeren Diamantbuurt nu gewelddadige criminelen'

    De groep hangjongeren die destijds de Diamantbuurt onveilig maakte. © ANP

    Doordat de overheid nooit daadkrachtig ingreep, hebben twee broers uit de Diamantbuurt in de Amsterdamse Pijp zich in een decennium ontwikkeld van hangjongeren tot gewelddadige criminelen. Dat is vandaag te lezen in Het Parool.

    Commissaris Leen Schaap, chef van de politie in Amsterdam-Zuid zegt dat vandaag in de Amsterdamse krant. De twee waren wel steeds in beeld bij de politie. Pas het laatste jaar is volgens Schaap in alle geledingen het besef doorgedrongen dat de overheid 'over de volle breedte' moet ingrijpen.

    Hoewel de broers Abdelmagid en Mustafa el J. volgens ingewijden al vele jaren 'de hele dag met ellende bezig zijn', wisten ze voortdurend aan vervolging te ontkomen of kregen ze slechts korte straffen.
    Meer lezen op:
    AD.nl

    07-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar blijft de kreet van de 99% vreedzame moslims?
    Waar blijft de kreet van de 99% vreedzame moslims?  
     
    07 mei 2011 | Door E.J. Bron | Category: Featured | 210 views


    Het is verbazingwekkend, maar ook erbarmelijk, in welke vruchtbare bodem de hetze van hardliners valt. De oorzaak van alle kwaad is de Mohammedaanse islam. Het is een fenomeen, dat de haat van dit onzuivere heerschap zich zo lang, meer dan 1400 jaar, liet conserveren en nu nog maatschappelijke schade aanricht. Nog ingrijpender echter zijn de gevolgen van een zich als religieus voordoende ideologie, die zich in de ziel van ieder individu ingevreten heeft en uitbreidt.
    Ik ben het zat altijd hetzelfde te moeten schrijven. Waar blijft de kreet van de 99% vreedzame moslims? Dit cijfer wordt immers steeds maar weer door de mainstreammedia genoemd? Opnieuw boerenbedrog? De zogenaamde “vreedzame” islam is steeds opnieuw het slachtoffer van de radicale. En de hetze van de scherpslijpers schijnt bij veel moslims goed over te komen.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Borst natmaken voor Moslimbroeders'
    'Borst natmaken voor Moslimbroeders' Door Charles Sanders
     
    CAÏRO -  De tentakels van de haat en geweld predikende Moslimbroederschap Israël zullen wurgen en tot in Nederland reiken als de Europese Unie niet snel ingrijpt.

      Hans van Baalen Hans van Baalen

      Die overtuiging heeft VVD-Europarlementariër Hans van Baalen, nadat hij gisteren in de Egyptische hoofdstad Caïro exclusieve gesprekken voerde met de leiders van de omstreden organisatie.
      Meer lezen op:
      telegraaf.nl


      06-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gretta en Thomas bagatelliseren nazisme

      Gretta en Thomas bagatelliseren nazisme

      vrijdag 6 mei 2011 07:44

      Afshin Ellian

      Gretta Duisenberg noemt Israëliërs nazi’s Gretta Duisenberg noemt Israëliërs nazi’s

      Op 4 mei herdenken wij voornamelijk de slachtoffers van het naziregime. Daarnaast eren wij de dapperen die gedurende de Tweede Wereldoorlog verzet hebben gepleegd tegen de nazi's. Dit is de kerngedachte bij de herdenking.

      Natuurlijk is 4 mei een dag voor bezinning. Op die dag wordt elk jaar in herinnering geroepen dat een totalitair regime, het nazisme, van staatswege een gewelddadige vorm van discriminatie invoerde waarvan miljoenen onschuldige mensen slachtoffer zijn geworden.
      Meer lezen op:
      elsevier


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groep slaat jongen (17) bewusteloos
      Groep slaat jongen (17) bewusteloos

      MAARN -  De politie in het district Eemland-Zuid is op zoek naar de daders van een ernstige mishandeling. Een 17-jarige jongen is op tweede paasdag door een grote groep Marokkaanse jongeren bewusteloos geslagen op het strand van het Henschotermeer bij Maarn.
      Meer lezen op:
      telegraaf.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewetensvrijheid of Godsdienstvrijheid

      Gewetensvrijheid of Godsdienstvrijheid

      Artikel 6 van onze Grondwet – ieder heeft het recht zijn godsdienst vrij te belijden – vindt zijn oorsprong in 1564. Op 31 december van dat jaar sprak stadhouder Willem van Oranje de woorden: "ik kan niet goedkeuren dat vorsten over het geweten van hun onderdanen willen heersen en hen de vrijheid van geloof en godsdienst ontnemen". Woorden die de opmaat zouden vormen tot de Tachtigjarige Oorlog maar ook, tot onze Gouden Eeuw en souvereiniteit.
      Meer lezen op:
      worldofreason


      05-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe onthullingen over Free Gaza en Hamas

      Nieuwe onthullingen over Free Gaza en Hamas

      De Nederlandse regering besloot afgelopen week om het Nederlandse filiaal van de Turkse organisatie IHH op de lijst van terroristische organisaties te zetten. Het besluit kwam na een spoeddebat over de Gaza vloot in de Tweede Kamer, dat werd aangevraagd door PVV Kamerlid Raymond de Roon.

      Eerder had minister Rosenthal al de tegoeden van IHH in Nederland laten bevriezen.
      The Jerusalem Post was de eerste krant die met het nieuws over de ban op IHH kwam.In het JPost artikel over de Nederlandse beslissing stond ook informatie over de organisatoren van Free Gaza Nederland die afkomstig was van de internetmedia in Nederland.
      Meer lezen op:
      missingpeace


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verstoring dodenherdenking in Kanaleneiland
      Verstoring dodenherdenking in Kanaleneiland
      UTRECHT -  De politie in Utrecht heeft drie mannen aangehouden wegens verstoring van de dodenherdenking op het Anne Frankplein in de wijk Kanaleneiland. Dat maakte de politie donderdag bekend.
      Kanaleneiland Kanaleneiland
      Foto: Thijs Rooimans

      Volgens een woordvoerder van de politie kwamen de drie mannen in een auto langsrijden en schreeuwden ze tijdens de twee minuten stilte zeer kwetsende en beledigende teksten over Joden en de oorlog.
      Meer lezen op:
      de Telegraaf



      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gretta Duisenberg schopt scene tijdens Dodenherdenking

      Gretta Duisenberg schopt scene tijdens Dodenherdenking

      woensdag 4 mei 2011 21:15

      Gretta Duisenberg heeft woensdag een scene veroorzaakt door tijdens de twee minuten stilte van de Dodenherdenking te blijven bellen. Dat zorgde voor ergernis bij de gasten van het Amsterdamse restaurant waar ze zich op dat moment bevond.
      Gretta Duisenberg schopte rotzooi tijdens de twee minuten stilte         
      Gretta Duisenberg schopte rotzooi tijdens de twee minuten stilte     

      Dat meldt journalist Alexander Bakkes woensdag op twitter.

      Aangesproken
      Volgens hem bleef Duisenberg doorbellen tot groot ongenoegen van de overige gasten van het Amsterdamse restaurant l’ Entrecôte et les Dames.

      Nadat de twee minuten voorbij waren, werd zij door de gasten aangesproken op haar gedrag. Ook de eigenaresse van het restaurant sprak Duisenberg aan op het verstoren van de herdenking.
      Meer lezen op:
      elsevier
      en hier


      04-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werk en een mooie Française…
      Werk en een mooie Française…

      INGEZONDEN - 03 MEI 2011

      West-Europa dreigt overspoeld te worden door een nieuw leger van intolerante cultuurverrijkers, tenzij niet heel snel radicale tegenmaatregelen worden genomen*.

      Issam en Mahmoud zaten op een boot vol kotsende en gillende mensen. Zeggen ze in de Telegraaf van 30 april 2011. Parijs zit met Tunesiërs in maag, stond boven dat artikel. Die gillende mensen op deze boten kunnen alleen maar vrouwen geweest zijn, die werden namelijk overboord gegooid. Tot op de huidige dag is het geen inwoner van Lampedusa opgevallen dat er alleen mannen op die boten zaten, Sarkozy niet, Berlusconi en Merkel niet, Mark Rutte en Gerd Leers ook niet, zelfs onze eigen F-16’s niet, nota bene voorzien van zeer geavanceerde opsporingsapparatuur en die het luchtruim moeten bewaken, geen krant of tv-station, nee, zelfs dat suggestieve Al Jazeera niet, geen regeringsleider heeft deze misdaden wereldkundig gemaakt.
      Meer lezen op:
      het vrije volk


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

      Chanel Vos

      4 mei 2011
      door TWN


      Volgens Chanel-type MeiLi Vos, oud Tweede Kamerlid voor de PvdA, moeten PVV-ers wegblijven bij de dodenherdenking van 4 mei. Dat is, zo verklaarde zij, omdat zij in het PVV verkiezingsprogramma heeft gevonden dat op “4 mei de slachtoffers van het (nationaal) socialisme worden herdacht.” Zij is van mening dat het de PVV hiermee opnieuw dreigt te lukken links van alles in de schoenen te schuiven en verder dat die partij bezig is de geschiedenis te reframen. Vanwege de haakjes bij “nationaal” kennelijk.
      Meer lezen op:
      artikel7.nu


      03-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam hoort niet in Europa
      De islam hoort niet in Europa

      E.J. BRON - 02 MEI 2011


      “Die Welt” publiceerde een werkelijk eersteklas artikel, genaamd “Ideologie van de macht”. De in Afghanistan geboren psychoanalyticus Josef Ludin rekent hierin grondig af met het gebruikelijke vooroordeel dat iedere islamcriticus automatisch een racist en nazi zou zijn.

      Ideologie van de macht

       

      De islam als wereldbeschouwing hoort niet in Europa. Want hij wil de religie, de samenleving en de politiek niet gescheiden bekijken. De vrijheid, de kern van de Europese Verlichting, is hem vreemd.

       

      Ieder mens, onafhankelijk van het feit tot welk ras of welke religie hij behoort, kan zich als individu in Europa thuis voelen, op voorwaarde dat hij de belangrijkste waarden van de Europese civilisatie accepteert en integreert. Ze werden gedurende eeuwen in zware gevechten tussen de staat en de religie, tussen individu en samenleving, tussen filosofie, wetenschap, kunst en geloof bevochten. De kern van de Europese Verlichting is de vrijheid van het individu.
      Meer lezen op:
      het vrije volk


      02-05-2011
      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraakse christen Marzena levenslang in de greep van moslimradicalen

      Iraakse christen Marzena levenslang in de greep van moslimradicalen

      29-04-2011 17:45 | gewijzigd 29-04-2011 19:25 | Jacob Hoekman
      Marzena
      Marzena
       

      Toen Dorait Zoher Marzena met een blinddoek voor zijn ogen hoorde hoe de laatste kreten van een medegevangene langzaam wegstierven, wist hij zeker dat moslimradicalen hem óók de keel zouden doorsnijden. Als christen had hij geen genade te verwachten. Toch overleefde hij. Maar in een toekomst in Irak gelooft hij allang niet meer. „Zodra ik kan vluchten, ga ik.”

      Ja, ook in Baghdeda wordt wel eens een christen vermoord. Maar de Noord-Iraakse stad op de vlakte van Ninevé is een verademing in vergelijking met de hoofdstad Bagdad, vindt Dorait Zoher Marzena (34). Daarom vluchtte hij recent met zijn vrouw en drie dochters naar het noorden. Want Bagdad werd voor hem synoniem voor horror en terreur.
      Meer lezen op:
      refdag.nl


      Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Razendsnelle islamisering verandert Nederland in 'Eurabische nachtmerrie'
      Klik op de afbeelding om de link te volgen
      Razendsnelle islamisering verandert Nederland in 'Eurabische nachtmerrie'
      'Nederland is nu al een gescheiden samenleving'

       
      De torenhoge minaretten van de Essalam moskee in Rotterdam, dat door The Economist een 'Eurabische nachtmerrie' wordt genoemd.
       

      Volgens de Italiaanse journalist Guilio Meotti blijkt uit diverse internationale onderzoeken dat Nederland één van landen in Europa is waar de islamisering van de maatschappij het snelste en eenvoudigste verloopt, zo zeer zelfs dat het internationale vermaarde magazine The Economist Rotterdam als 'een Eurabische nachtmerrie' heeft betiteld. Amsterdam behoort samen met Brussel en Marseille tot de steden waar moslims nu al 20% tot 25% van de bevolking uitmaken. Als deze trend zich ongewijzigd doorzet is er halverwege deze eeuw vrijwel niets meer over van onze vrije hoog ontwikkelde Westerse democratie
      .Meer lezen op:
      xandernieuws



      Foto

      Foto

      Foto

      Gehoord:
      Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
      Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

      Hans Jansen.

       "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


      Archief per jaar
    • 2024
    • 2023
    • 2022
    • 2021
    • 2020
    • 2019
    • 2018
    • 2017
    • 2016
    • 2015
    • 2014
    • 2013
    • 2012
    • 2011
    • 2010
    • 2009
    • 2008
    • 2007

      Foto

      E-mail mij

      Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


      Foto

      Als alle Israëlieten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      wordt Israël morgen
      van de kaart geveegd.

      Als alle Arabieren
      in het Midden-Oosten
      hun wapens
      neer zouden leggen
      is het morgen vrede!


      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Gastenboek

      Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


      De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

      Winston Churchill

      Foto

      Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
      Clark Kent


      Foto

      Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

      Paul Cliteur

      Foto

      Een volk dat voor tirannen zwicht ...
      zal meer dan lijf en goed verliezen:
      dan dooft het licht...
      Hendrik Mattheus van Randwijk



      Foto

      Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

      Afshin Ellian

      Foto

      Foto

      De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

      Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

      Foto

      Foto

      Foto

      Foto

      Laatste commentaren
    • Cheap sex dolls (make)
          op
    • Female Sex Dolls (Make)
          op
    • Cenforce 100 Online (Cenforce)
          op
    • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
          op
    • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
          op

    • Foto

      Het is de soldaat, niet de reporter
      Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
      Het is de soldaat, niet de dichter
      Die voor de vrijheid van het woord heeft
      gestreden.
      Het is de soldaat, niet de campagneleider
      Die ons het recht tot demonstreren gaf.
      Het is de soldaat, die zijn vlag groet
      En onder die vlag het land dient
      Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
      En die het de protestactivist mogelijk maakt die
      vlag te verbranden
      .

      Foto


      Blog tegen de regels? Meld het ons!
      Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!