Ik ben voor je gevallen,
gevallen op straat,
Ik zag je mooie ogen
maar de stoeprand te laat...




rose_red.jpg picture by Janet1203_album 
s ochtends eet ik niet ik denk aan haar,
's middags eet ik niet ik denk aan haar,
's avonds eet ik niet ik denk aan haar,
's nachts slaap ik niet ik heb honger


 



Praat niet teveel
over jezelf
Dat doen wij wel
als je weg bent!





 

Het wordt lente,
de vogeltjes doen het!
de bijen doen het!
de vlinders doen het!
zullen wij 't ook doen????
nee joh gekkie we kunnen toch nie vliegen!!








Wees steeds een zonnestraaltje,
Voor elk die je ontmoet
Dan geef je anderen vregude
En het gaat je zelf ook goed





Kijk zelf maar

 photo Romance.jpg
23-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appeltaart maar dan anders

APPELTAART MAAR DAN ANDERS

HET DEEG:
250 gram gezeefde bloem
2 volle afgestreken theelepels bakpoeder
1 ei;
125 gram suiker
150 gram boter( moet al paar uur op kamertemp.zijn)
DE VULLING:
5 goudreinetten -neem hele grote appels , totaal gewicht van 1000-1025 gram;
125 gram suiker
1 pakje vanille kookpudding of (rum-rozijnen kookpudding)
1 zakje vanillesuiker
750 ml. slagroom(= 7,5 dl.)

Springvorm van 28 cm. doorsnee.
Bakpapier
Pan
Garde
Kom
zeef
aluminium folie
              

Kneed bloem, bakpoeder, suiker, boter en het ei tot een soepel deeg (met de hand goed kneden in 10 min.). Bekleed er een ingevette en met bakpapier beklede springvorm in- ook de zijkanten met bakpapier bekleden.. Schil dan de appels en snijd ze in 8 parten. Zet de partjes rechtop tegen elkaar in de vorm. De hele vorm moet goed gevuld zijn. Roer(met een garde) de puddingpoeder in een kom met de suiker, vanillesuiker en 150 ml. van de slagroom(= 1,5 dl.) (let op dat alle klontjes weg zijn). Het moet een romig geheel zijn. Kook de rest van de slagroom (goed doorroeren tijdens het koken) en roer van het vuur af de puddingmix door de slagroom. Zet pan weer terug op een LAAG vuur en breng het al roerend aan de kook. Schep dan de pudding over de appels in de vorm. Bak de taart op de onderste richel in de voorverwarmde oven van 175 graden in 70 minuten gaar en goudbruin. Let op: op tijd een stuk alu.folie of bakpapier over de taart leggen als de bovenkant al wat bruin is. dan de laatste 2 min. van de baktijd de folie er af halen. Laat de taart nog even in de iets geopende oven staan. zo`n 5 min. druk gewoon een houten lepel tussen de deur zodat de oven iets open staat. en laat de taart in de springvorm zitten tot hij afgekoeld is, en open dan pas de springvorm. De taart is het allerlekkerst als je hem na het afkoelen nog een aantal uren in de koelkast laat opstijven!! Dit is ook beslist nodig om hem lekker te laten opstijven!!!!!


>> Reageer (63)


>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!